Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Mint ahogy azzal is tele van a net hogy "neha teljesen le kell meriteni, igy formazod az aksit" holott az aksikkal foglalkozo szakmai oldalaknal meg egyenest biztositekokat vagsz le a szakik fejeben ilyen hozzaszolasokkal

Nezd, jo par eve volt szerencsem egyik nyaralasom soran egy olyan elektrokemikussal osszefutni aki pont a litium aksik kutatasaval foglalkozott, es kapva kaptam az alkalmon es kifaggattam egy kicsit, erre alapozva irom amiket irok. Igaz, azota mar az apro reszletek reg elvesztek a fejemben, minthogy miert is kell ~50% -on tartani pontosan, de a nikkel es litium alapu aksik mukodesi elvere a mai napig nagyon jol emlekszem.
Nyilvanvaloan sokminden art es sokminden hasznal az aksinak, de konyorgom, nem ezen kell lovagolni, meg azon hogy ilyen meg olyan netes oldal ilyen meg olyan szintetikus tesztekkel kimert grafikonokat mutogat a kepunkbe (mindannyian jol tudjuk, hogy a szintetikus tesztek mennyit is tukroznek a valosagbol, ugye?), hanem azon, hogy megertessuk egy atlag mezei juzerrel, hogy mik azok a legalapvetobb tevhitek, amiket el kell kerulni, es hogy hogyan lehet a legegyszerubb modszerrel hosszu elettartamot biztositani a keszulekeinknek.
u.i.: azt a "feszultseggel tolt" dolgot nem nekem cimezted ugye?
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest