- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
dokee78 #21037 üzenetére
Igen tudom köszi
a linked nem teljesen jó.
Illetve keresek még widget lock appot. Elvileg ilyen progik arra vannak hogyha megnyomom a home gombot kiírja hogy feloldás üveg végigsimításával majd elhúzom és tudom a telefont használni.
Vannak még különböző programok amikkel ezt testrelehet szabni?
Tehát pl olyan mint ami ebbe a videóba van 0:21 nél? [link]
-
Necc
addikt
-
RootRulez
félisten
válasz
dokee78 #20826 üzenetére
Launcher Pro, kicserélt parancsikon képekkel, meg Beutiful Widget egyéni témával, a kicsi időjárások meg
SiMi Clock Widget
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #20758 üzenetére
Most találtam, hátha érdekel (engem igen) - Xperia Mini Pro teszt
-
aggleány
addikt
-
-
Nocsesz1
senior tag
-
sssz
őstag
-
válasz
dokee78 #20391 üzenetére
Az van... de nekem olyan app kellene, hogy pl. beállítok egy x frekvenciát és azzal én adom a jelet. Elmondom mire kellene. Az autó rádiónk CD-s és nem akarok mindig írogatni CD-ket. N97-en gyárilag volt FM adó és meg tudtam azt csinálni, hogy elindítottam telón a zenét, fm adóval beállítottam egy frekvenciát, majd arra belőttem az autó rádiót és ment a zene...
-
Keresztapper
senior tag
válasz
dokee78 #19776 üzenetére
Attól függ, hogy a market linkeket is visszarakja-e. Ha nem tenné, akkor a titanium backup össze tudja linkelni az appokat a markettel utólag is.
Szerk.: a TB manüjében van egy Market Doctor. Ez állítja helyre a linkeket. De lehet hogy csak a fizetős verzióban engedélyezett ez a feature...
-
helixP
nagyúr
Aktív témák
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - több darab, garancia (69)
- Szimulátor pedál elasztomer, fékmod - Logitech, Thrustmaster, Fanatec pedálokhoz - MT Simtech
- Fanatec WRC/BMW/P1 mágneses váltó mod - MT Simtech
- Gigabyte A520M K V2 + Ryzen 7 5700x + 32GB 3600MHZ Ram
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest