- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
dokee78 #21037 üzenetére
Igen tudom köszi
a linked nem teljesen jó.
Illetve keresek még widget lock appot. Elvileg ilyen progik arra vannak hogyha megnyomom a home gombot kiírja hogy feloldás üveg végigsimításával majd elhúzom és tudom a telefont használni.
Vannak még különböző programok amikkel ezt testrelehet szabni?
Tehát pl olyan mint ami ebbe a videóba van 0:21 nél? [link]
-
Necc
addikt
-
RootRulez
félisten
válasz
dokee78 #20826 üzenetére
Launcher Pro, kicserélt parancsikon képekkel, meg Beutiful Widget egyéni témával, a kicsi időjárások meg
SiMi Clock Widget
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #20758 üzenetére
Most találtam, hátha érdekel (engem igen) - Xperia Mini Pro teszt
-
aggleány
addikt
-
-
Nocsesz1
senior tag
-
sssz
őstag
-
total90
veterán
válasz
dokee78 #20391 üzenetére
Az van... de nekem olyan app kellene, hogy pl. beállítok egy x frekvenciát és azzal én adom a jelet. Elmondom mire kellene. Az autó rádiónk CD-s és nem akarok mindig írogatni CD-ket. N97-en gyárilag volt FM adó és meg tudtam azt csinálni, hogy elindítottam telón a zenét, fm adóval beállítottam egy frekvenciát, majd arra belőttem az autó rádiót és ment a zene...
-
Keresztapper
senior tag
válasz
dokee78 #19776 üzenetére
Attól függ, hogy a market linkeket is visszarakja-e. Ha nem tenné, akkor a titanium backup össze tudja linkelni az appokat a markettel utólag is.
Szerk.: a TB manüjében van egy Market Doctor. Ez állítja helyre a linkeket. De lehet hogy csak a fizetős verzióban engedélyezett ez a feature...
-
helixP
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest