Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
chab7
addikt
Ez engem is érdekelt volna (bár a Fullscreen Caller ID -ben lehet párosítani a FB képekkel, de csak egyesével) viszont nálam nincs windows
a leírás meg windowsos programot ír.
Nem értem linux alapú teló szoftvernél miért nem linux alapú asztali a default az egyéb dolgokhoz? Sose lesz ez a világ olyan amilyennek szeretném...(#19702) Keresztapper: Nekem spec nem a jogi hanem az erkölcsi oldallal van gondom. De én is megpróbálom ezt nem hangoztatni nagyon. De olyan sokan "nyomják ezt a felveszem amit a másik mond" ipart hogy
kell.
(#19710): Végre valaki linuxos asztali progit is ajánl. (Tudom hogy van windowsos változat és val.szeg arra gondoltál, de akkor is
)(#19712) sssz: Itt meg windowsos megoldás
(Itt is tudom hogy sokaknak win van, főleg a szóban forgó főnököt nem tudom elképzelni más gép előtt - még esetleg mac, de akkor meg szifonja lenne - de nekem akkor is nagy sérelmem, hogy a linuxos telóknak nem linuxos gép a párja
)
Aktív témák
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
a leírás meg windowsos programot ír.
kell.
)
)