Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Alapból 2G-n használom a telót mióta megvettem,pont ezért. Szóval ez nálam nem befolyásolhatja a gyors merülést. Hááát,a futó progikat,(persze amit csak érdemes,és nem indul újra a droid rendszer óhaja miatt) folyamatosan zárogatom a Go launcher Ex-ben. Viszont akkor nem értem,mi a sz..ért merül ennyire ez a vacak.
Köszi,akkor stornó a green power... -
TRob1
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
F-ECT$
üzenetére
Kicsit olyan, mint a Cut the Rope vagy a Where is my Water?, de sokkal könnyebb. A szisztéma ugyan az, gyűjts össze 3 nyalókát, a panda meg essen a "lukba". Egyelőre sokkal könnyebbnek tűnik (az első 18 pályát lendületből vittem végig), mert valahogy nem annyira logikai, mint ügyességi. Vagyis nem nagyon kell azon gondolkodni, hogy hogyan. De lehet, hogy ez később változni fog.
Szerk.: de az árát megérte.

Egyébként a mai Gameloft-os game, a Block Breaker 3 Unlimited HD 'va jó! Aki szereti ezt típusú a játékot, annak tetszeni fog. Jó az irányítás, szépek a pályák, és kellő mennyiségű extra van benne a többi hasonló játékkal szemben.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Back Stab HD és a Jenga, ami értelmes, aztán itt ki is fújt... Még az Endomondo Sports Tracker Pro-t szedtem le, hátha valamikor jól jön.
Én is egyet értek veletek: ertz, petipetya, hunfatal, Arween
Az értelmes programoknak én is örülnék. (Titanium Backup Pro, PowerAMP, Rom Manager, Sygic és társai)
Ha nagyon kedveskedni akarna a Google, akkor indítana egy szavazást, amelyben MI, mezei felhasználók választhatnánk ki azt a 10 alkalmazást, amiket 10 centért szeretnénk megvenni a 10. napon. Értelemszerűen a 10 legtöbb szavazatot kapott kerülne a listára.
... és még elégedetlenkedek, mikor "ingyééé" van naponta 10 app...
-
dokee78
félisten
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nálam is a régi ár látszódik (meg mindenki másnál is), de ha megvennéd, ott már az olcsósítottat írja majd.
(#25103) pethYeti :
Abban nem vagyok biztos hogy a weboldalak fejlesztői a hibásak pl. hogy apk-t akarsz letölteni és zip-ként szedi, a júzer meg csak néz hogy nincs benne apk. És ezzel a panasszal már szinte napi szinten lehet találkozni itt-ott. Vagy nem emlékszem pontosan, de a minap egyik ph-fórumtárs linkelt vmi képet, de rögtön írta is alá hogy nem használ ám IE9-et, csak most, mert az Opera nem tudja megjeleníteni...
-
hodostamas
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Market-es mód szerint nem. Tehát nem tudod olyan egyszerűen megtenni.
Amúgy nemtudom hogy a Getjar-on adott megjelent verzió marad-e, vagy mindig cserélik. Ha utóbbi, akkor mindig újra kell telepíteni a progit a Getjar appból. De értesítést nem kapsz hogy új verzió..22 Ft-nél úgy gondolom ilyennek nem kellene szóba jönnie

Persze én már a kényelem híve vagyok, és szeretem az 1 klikkes megoldásokat. -
-
gyuszmó
őstag
-
nexusking
aktív tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Jójó, de minek?
Gyorsabban átkonvertálod kisebb felbontásra gépen, minthogy rámásolod a telefonra a fullHD-s 10GB-os filmet...Szeritem
Amúgy meg mit kell annyira fullhd-ben lejtszani? Ha letöltötte, akkor mért nem dvdrip formátumban?
(Pucér android miatt gondoltam, hogy talán a Nexus S a leggyorsabbak közé tartozik ebböl a szempontbol)
-
-
lajcsiii
csendes tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
na akkor leégetem magam, végül is egyszer élünk...

google címtárral hogyan csinálom? bemegyek a telefonkönyvbe ("People"), és ott mit tegyek? csak olyat találok, hogy Sync Exchange contacts, ez gondolom, nem segítene rajtam. (?)
ráadásul a gmail-es fiókomban van x db kontakt, a telómban y db, ezek egy része átfedi egymást (de ott is vannak eltérések, pl Mucikához a gmail-ben van 2 telszám, míg a telómon egy harmadik telszám meg egy lakcím). namost mit fog csinálni ezekkel a nem is teljes átfedésekkel? (mert azt nagyon nem szeretném, ha elvesznének adatok.)
-
spiritex
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Köszi, az jó lenne, ha valami kiírná, hogy mi is meríti folyamatosan, mert ez nem derül ki az Android Assistant Battery Use részéből, csak, hogy %-osan mi mennyit használt. Akkor sem mentem semmire ezekkel az értékekkel, amikor folyamatosan merült.
Tudnál ajánlani egy olyan app-ot, ami ingyenes, és azt tudja, amit a BetterBatteryStats?
Aktív témák
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

micsudi? 

tudnál ajánlani párat?