Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
F-ECT$ #26310 üzenetére
Alapból 2G-n használom a telót mióta megvettem,pont ezért. Szóval ez nálam nem befolyásolhatja a gyors merülést. Hááát,a futó progikat,(persze amit csak érdemes,és nem indul újra a droid rendszer óhaja miatt) folyamatosan zárogatom a Go launcher Ex-ben. Viszont akkor nem értem,mi a sz..ért merül ennyire ez a vacak.
Köszi,akkor stornó a green power...
-
TRob1
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
F-ECT$ #25421 üzenetére
Kicsit olyan, mint a Cut the Rope vagy a Where is my Water?, de sokkal könnyebb. A szisztéma ugyan az, gyűjts össze 3 nyalókát, a panda meg essen a "lukba". Egyelőre sokkal könnyebbnek tűnik (az első 18 pályát lendületből vittem végig), mert valahogy nem annyira logikai, mint ügyességi. Vagyis nem nagyon kell azon gondolkodni, hogy hogyan. De lehet, hogy ez később változni fog.
Szerk.: de az árát megérte.
Egyébként a mai Gameloft-os game, a Block Breaker 3 Unlimited HD 'va jó! Aki szereti ezt típusú a játékot, annak tetszeni fog. Jó az irányítás, szépek a pályák, és kellő mennyiségű extra van benne a többi hasonló játékkal szemben.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
F-ECT$ #25280 üzenetére
Back Stab HD és a Jenga, ami értelmes, aztán itt ki is fújt... Még az Endomondo Sports Tracker Pro-t szedtem le, hátha valamikor jól jön.
Én is egyet értek veletek: ertz, petipetya, hunfatal, Arween
Az értelmes programoknak én is örülnék. (Titanium Backup Pro, PowerAMP, Rom Manager, Sygic és társai)
Ha nagyon kedveskedni akarna a Google, akkor indítana egy szavazást, amelyben MI, mezei felhasználók választhatnánk ki azt a 10 alkalmazást, amiket 10 centért szeretnénk megvenni a 10. napon. Értelemszerűen a 10 legtöbb szavazatot kapott kerülne a listára.
... és még elégedetlenkedek, mikor "ingyééé" van naponta 10 app... -
dokee78
félisten
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #25105 üzenetére
Nálam is a régi ár látszódik (meg mindenki másnál is), de ha megvennéd, ott már az olcsósítottat írja majd.
(#25103) pethYeti :
Abban nem vagyok biztos hogy a weboldalak fejlesztői a hibásak pl. hogy apk-t akarsz letölteni és zip-ként szedi, a júzer meg csak néz hogy nincs benne apk. És ezzel a panasszal már szinte napi szinten lehet találkozni itt-ott. Vagy nem emlékszem pontosan, de a minap egyik ph-fórumtárs linkelt vmi képet, de rögtön írta is alá hogy nem használ ám IE9-et, csak most, mert az Opera nem tudja megjeleníteni... -
hodostamas
addikt
válasz
F-ECT$ #24871 üzenetére
Market-es mód szerint nem. Tehát nem tudod olyan egyszerűen megtenni.
Amúgy nemtudom hogy a Getjar-on adott megjelent verzió marad-e, vagy mindig cserélik. Ha utóbbi, akkor mindig újra kell telepíteni a progit a Getjar appból. De értesítést nem kapsz hogy új verzió..22 Ft-nél úgy gondolom ilyennek nem kellene szóba jönnie
Persze én már a kényelem híve vagyok, és szeretem az 1 klikkes megoldásokat. -
-
gyuszmó
őstag
-
nexusking
aktív tag
válasz
F-ECT$ #21785 üzenetére
Jójó, de minek?
Gyorsabban átkonvertálod kisebb felbontásra gépen, minthogy rámásolod a telefonra a fullHD-s 10GB-os filmet...Szeritem
Amúgy meg mit kell annyira fullhd-ben lejtszani? Ha letöltötte, akkor mért nem dvdrip formátumban?
(Pucér android miatt gondoltam, hogy talán a Nexus S a leggyorsabbak közé tartozik ebböl a szempontbol)
-
-
lajcsiii
csendes tag
válasz
F-ECT$ #20241 üzenetére
na akkor leégetem magam, végül is egyszer élünk...
google címtárral hogyan csinálom? bemegyek a telefonkönyvbe ("People"), és ott mit tegyek? csak olyat találok, hogy Sync Exchange contacts, ez gondolom, nem segítene rajtam. (?)
ráadásul a gmail-es fiókomban van x db kontakt, a telómban y db, ezek egy része átfedi egymást (de ott is vannak eltérések, pl Mucikához a gmail-ben van 2 telszám, míg a telómon egy harmadik telszám meg egy lakcím). namost mit fog csinálni ezekkel a nem is teljes átfedésekkel? (mert azt nagyon nem szeretném, ha elvesznének adatok.)
-
spiritex
veterán
válasz
F-ECT$ #19983 üzenetére
Köszi, az jó lenne, ha valami kiírná, hogy mi is meríti folyamatosan, mert ez nem derül ki az Android Assistant Battery Use részéből, csak, hogy %-osan mi mennyit használt. Akkor sem mentem semmire ezekkel az értékekkel, amikor folyamatosan merült.
Tudnál ajánlani egy olyan app-ot, ami ingyenes, és azt tudja, amit a BetterBatteryStats?
Aktív témák
Hirdetés
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged