- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
A múlt vasárnap képe
-
Vovi1
aktív tag
0.152 új biztonsági jött
-
Roland8622
aktív tag
Halihó. Nem sok P60-as tulaj lehet, de azért leírom.
Ma végre sikerült fizetnem NFC-vel OTP-s kártyával. Nem volt zökkenőmentes, mert 2 Simple app is van. Elsőnek is mind a 2 appból törölnöm kellett a rögzített kártyát (azért volt fent mind a kettő, mert anno a régivel is próbáltam), majd mind a 2 appot töröltem. Aztán Aurora Store-ból felraktam a legújabb Simplet. Megadtam a kártya adatokat, kértem kódot SMS-ben, hogy legyen aktiválva az NFC-s fizetés. Sikerült. Aztán félsiker az ATM-nél, mert a telefont odaérintve tovább engedett, de az egyenleg lekérdezésnél kért PIN kódot, amit megadtam, de mégis hibásnak írt. Mivel 10-en álltak mögöttem sorban (fizetésnap gondolom), így meguntam és elmentem próba vásárolni. Önkiszolgáló kassza, szépen odatartottam a mobilt a terminálhoz és ekkor a Simple app bejött, kért kódot (az app kódját) és meg is történt a fizetés. Majd még az ATM-es pénzfelvételt megpróbálom valamikor (bár nem szeretnék egy darabig levenni casht).
Szóval mindezt úgy tudtam megoldani, hogy a Youtube videó alapján ráraktam a Google Servicest. A Play Áruház appjait ha pl. a böngészőben kikeresem, akkor az Auora Store-al van össze párosítva (onnan kellett valami Google Services dolgot leszedni és beállítani).
Mivel a P50-re is jött már az EMUI 14.2.0, lehet ott is működhet a dolog. Nekem a videóban még a 13 volt és arról frissült, a Google dolgokat nem rontotta el. Most már elmondhatom, hogy 99%-os a készülékÁtmásolom oda is.
-
Vovi1
aktív tag
Hirtelen 2 frissítés is jött, biztonsági és kisebb program változtatás. Már a 0,149-es verzió fut. Nagyot javult a készenléti idő, szokásos használat mellett 4-5 naponta kell tölteni. Éjszaka 1-2 % a fogyasztás. (erős térerejű helyen) Napfelkelte sorozat automata módban, a tengerparton, valami csoda. Sokkal jobb, mint az IP15 vagy a G 23Fe.
-
Vovi1
aktív tag
Egyszerű a történet. Keress rá a - Huawei EMUI 14 - Gugli címre és mindenre találsz választ.
-
Vovi1
aktív tag
Én régóta (70 éve) itthon élek, de kütyüt 23 őszén vettem, Németországból hozták. Talán - az adataid elmentése után - teljes - factory reset - újraindításkor állítsd be a pl. német régiót, akkor talán megkapja. A régebbi telefonoknál sok megoldás volt, most a Huaw. tiltása miatt nehézkesebbé vált.
-
Vovi1
aktív tag
Véletlenül észrevettem, hogy jött egy komolyabb frissítés, EMUI 14.2.0.139. 6,34 Gb. Alapban, felületes átnézéssel nem találtam jelentős változást, de vannak újdonságok.
Az utóbbi időben sokat fotóztam a kütyüvel, bámulatos a minősége, a tudása. -
Roland8622
aktív tag
Jött ma megint frissítés a készülékre.
-
Roland8622
aktív tag
Válasz
Szia. Annyira nem merültem el még a rendszerben, meg a készüléket sem használtam sokat, mert várom rá a Nilikin tokot - kék színűt. Addig még az 50-est használom.
Kamerában nekem a zoom előrelépés. A szupermakró viszont sokszor érdekes színt hoz ki, nem egyezik azzal amit látok. Viszont itt is van fejlődés, sokkal részletesebb képeket kapok a végén. Illetve ami még furcsa, hogy a kép elkészülte előtt és után nem azt látom a kijelzőn. Tehát az előnézet / Preview / nem hiába kapott kevés pontot.
Hmm a Szolgáltatás-minialkalmazások viszont valami új lehet a rendszerben, mert ha össze "csippentem" a főképernyőt, eddig csak Mini alkalmazások voltak az 50-en.
A Beállítások menü teljesen ugyanaz.
Amit viszont nem értek, hogy a Gspace-t is átklónoztam a 60-asra és ott meg van az appban reklám, az 50-esen meg nincs. Lehet újra kellene raknom? Valahol mintha láttam volna a neten leírást apk-val mellékelve.
Elméletileg ma készítek majd vele sok képet, köztük estit és felrakom ide az elérést.115-ös hsz: kipróbálom, úgy is leakartam szedni a gspace-t, mert nem úgy megy mint az 50-esen.
-
LeMarci
tag
Ezt valaki kipróbálta már itt? Emui 13 Mate 40en nem megy de hátha nektek
-
borcsella
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a Gspace-ről telepítette le az alkalmazásokat és nem használt hozzá semmi mókolást, Ti megkaptátok az értesítéseket azonnal?
Előre is köszönöm a választ! -
simongab
senior tag
Célba vettem ezt a telefont...2 alkalmazás aggaszt a legjobban...a Canon Camera Connect nincs fent az app galeryben és nem tudom hogy az MBH bank alkalmazás teljesen működik e fizetn. És nem tudom a revoult mennyire működik rajta...
-
Hozzám került egy p50 pro-t és megnéztem hogy áll jelenleg a gbox állapota, és számomra simán használható így a teló, igaz nekem előtte sem volt nagyobb gondom vele, de így még jobb. [link]
Ha valaki esetleg vett p60 pro-t, az rakhatna fel pár képet.
És még az 50mp-es AI módban is megnéznék pár képet, mert a p50 pro féle, nem tudja azt amit a mate 40 pro tudott 50mp AI-ban. -
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #107 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem
-
asszem 3.5x és 5x optikai zoom-ra képes külön-külön
Sajnos nem, az a xiaomi 13 ultra kiváltsága.Valaki dobhatna fel pár képet, vagy nincs egy tulaj sem a topikban..?
Gbox-ban indított alkalmazások tudják a 120hz-t?
Értesítések mennyire gyorsan érkeznek..?
Mert nekem az volt a legnagyobb gondol gspace-val is, hogy csak 60hz-ben indultak az alkalmazások. -
Aryon87
félisten
-
kp78
addikt
Art változat?
Nem is hallottam.Itt lenne a szolgáltatónál, de ennyiért egyelőre nem kell.
Megvárom, míg lemegy az ára...De tapasztalatok azért addig is érdekelnének, ami alapján könnyebben dönthet az ember pro/kontra.
A fórum alapján sikerült is magamat a P50 Pro-ról lebeszélni. -
Aryon87
félisten
Ha bírtam volna ülni a s*ggemen, akkor váltanék erre. Ugyanakkor a német szolgáltató valamiért nem akarja felvenni a kínálatba.
Tekintve hogy sok mindent a M50Pro-tól örökölt, nem fog csalódást érni senkit sem, már amennyiben az Art változathoz jut valaki (asszem abban egy picit erősebb a kamera) -
kp78
addikt
Senki sem váltott P50 / P40 Pro-t erre?
-
Cannabis7
senior tag
Volt több Huawei készülékem is, az egyiket 4,5 évig nyúztam a gyári akksival, elég intenzív használat mellett, és még 4,5 év után is használható volt, 84%-os, 1 napot kb kibírt, így is, az az előttit 3 évig használtam, de ugyanez a szituáció. SZóval nem értem mire gondolsz.
-
macikos
addikt
Ez az UI ocsmány. A betűtípus katasztrófa.
Semmi, de tényleg semmi pénzért nem vállalnám be Google nélkül.
-
p2pp
őstag
Marad a Honor Magic 5 Pro.
De nem itthon kell megvenni, hanem a Sógoroknál.
Ennyi.
Mondom ezt úgy, h a Mobilarena (fikázós) videót láttam.
Ami nagyon nem tetszett.
Nálam 2 éve majdnem minden megy.
Megy a BudapestGo is pl. Jegyet is tudtam venni.
Talán a térképes része nem ment.
Shell és Meki nem megy csak.
Fizetni a Curve tökéletes NFC-vel is, kártyával.
A saját bankom jó nagy külföldi árrése miatt meg pláne!
Aurora Strore, Apk Combo, stb, mindent is megold, amit véletlen a Petal nem tud. -
Huawei P30-am van. Négy éves. Kutya baja az akkunak, pedig minden létező rossz módon töltöm, szinte nullától 100%-ra, egész éjjel töltőn hagyva stb. És nem kivétel vagyok mert a fórumában senki se panaszkodik még ennyi éves telefon esetén sem az akku miatt. 6 óra képernyőidőnél kevesebbet csak tartósabb navigálás esetén csinál. Tehát általánosítani teljesen felesleges, mert neked egyszer volt egy rossz Huawei telefonod. Ilyen alapon én se veszek Samsungot mert az robbanik. Ha már Sony, a Sony Z1C-nek kimondottan pocsék akkuja volt ami senkinek se bírt ki két évet, inkább csak másfelet, szóval Sony telefonokat se veszek többet, ha nem csak három hónapra kell.
A kínai vackokról még annyit, hogy folyamatos használatban van nálunk egy Redmi Note 4, gyári akkuval, nem igazán tudnék az akkujába belekötni. Napi 14 órában webrádiónak használjuk. -
BÉCSÉ
csendes tag
Ennyiért a hülyének is megérni...de csak annak.
Nem is értem a kínaiakat, mit képzelnek -
doooo
veterán
válasz
Sztyepadzso #79 üzenetére
Nem volt szó 2 hónapról, konkrétan az előrendelők alig vették még kézhez őket, szóval tényleg hanyagoljuk ezt a múltidézést.
És nem, véletlenül sem csak kínai. Apple is égett le meg robbant fel, meg kínaiak is, meg Samsung is, meg Sony is, minden. -
Eniko89
tag
válasz
Sztyepadzso #68 üzenetére
A családban P30 Pro is van, kamerája OFF.
Egyik napról a másikra szép homályos képeket kezdett készíteni.Szerencséd volt, még nem érted el a púposodás határát.
A mi P20 Pro-nk is ennyi idős körülbelül. -
Eniko89
tag
válasz
hunhool1979 #63 üzenetére
-
Sztyepadzso
őstag
Tehát nem csak a kínai? (ahogy te magad írtad?) Nem védem a kínai márkákat, csak szerintem ennek nincs valóságalapja.
És ne érts félre, de egy 2 hónaposan felrobbbanó akksival szerelt telefont illik visszahívni.
Amúgy ha vetted volna a fáradságot, és megnézed a linket, akkor láthatnád, hogy miről írok. -
Aryon87
félisten
Venném, de ezt a teszt a telefonról nem lett meggyőző akárhogy nézem. Bár én már jó ideje nem a tesztek alapján választom a telefonokat, pláne nem DXO által ahogy sokan teszik azt (igaz nincs is nagyon miből válogatni
)
Ha a M50Pro nem lenne, vakarnám azért a fejem, hogy melyik legyen.. Mert a Honor és Xiaomi újoncai is qva jók lettek..Nem vagyok poweruser
Na meg azért van rajtam kívűl még pár tulaj, és még mennyi lehet aki nem fórumb..i
-
doooo
veterán
válasz
Minden gyártó, minden mobilja produkálhat ilyet.
A Samsung meg visszahívta azonnal az összes mobilt a Note7-ből, 7 évvel ezelőtt (!), szóval azt felhozni 2023-ban... -
rajd
tag
I'm wondering, ha nem történt volna a Huawei-el az ami, lenne gms, 5g, új proci, új android és mindenféle finomság, az mennyibe lenne nekünk most, kishazánkban?
-
Hallosz
senior tag
válasz
... Tulajdonképpen igazad van, tök unalmas a Huawei-ről, "hisztizni." De látva a reakcikat, talán, előbb-utóbb feltűnik egy döntéshozónak, hogy ez a hajó elment, vagy inkább elsüllyedt.
-
francz'70
senior tag
válasz
Victoryus94 #67 üzenetére
Az a vicc, hogy az elvárásaidnak 200e körül/400e alatt, most így hirtelen kapásból még egy S21 FE is tökéletesen megfelel
Van az a mondás ugye, hogy tökéletes teló nincs, tehát egy kis kompromisszummal már meg is van a telód
Cikkhez: Gratula Daninak, nagyon jó lett a cikk, érdekődéssel olvastam elejétől a végéig. Úgy látom a lényeg továbbra sem változott, ez a teló Kínán kívül még mindig kapufa.. -
stellaz
veterán
válasz
Victoryus94 #67 üzenetére
Persze így egyben mind hozzáad valamennyit és a dupla ár indokolt is lehetne, de azért a 4-5 x ár sehogy nem adja ki, sem használati értékben, sem sehogy.
Persze ezek nem feltétlenül lineáris dolgok (ahogy hifi, óra, stb esetében sem), de itt is érvényesül, hogy aki egy pár évvel ezelőtti technikával is megelégszik, az rettenetesen sokat tud megtakarítani és bőven bőven használható cuccot kap. -
janeszgol
félisten
válasz
Én láttam púpos akkus P10-et, P20-at a vaterán, hardveraprón. Biztosan van púpos akkus HMD Nokia, bár én még egyet sem láttam, pedig napi szinten túrom a HA-t, vaterát.
-
Sztyepadzso
őstag
2019 októbere óta van P30 Pro-m, most februárban cseréltetttem akksit, mert az utolsó 25 %-on nagyon gyorsan esett. 3,5 évesen úgy, hogy az utolsó 1,5 évben Qi volt töltve egész éjszaka, minden éjszaka gyakorlatilag.
Semmilyen púposodás nem volt tapasztalható, ahogy a feleségem P10-ben és P30-ban sem.
Problémás akkut a Samsung rakott a telefonjába, nem is egyszer(Note 7?)+
https://www.youtube.com/watch?v=OfM0GqsIB6c -
Victoryus94
őstag
Szerintem az ultraszélessel valami nem ok ebben a telóban.
Vagy hibás a példány, vagy a szoftver szar, de olyan helyeken mossa el a képet, ahol nem kéne (előtte-és mögötte is jó a fókusz), ráadásul több képen is látszik, eltérő mértékben.
A 10x-es teljesen felesleges, szerintem a stabilizátor nem elég hozzá, mert olyan mintha egy kicsit mind bemozdult volna (vagy a szoftver élesít rajta "furán").stellaz:
80-120e forint körüli mobilok jelenleg alsó-közép kategóriások.
Maximum 1db használható kamerával érkeznek (a 2mp makró, meg mélység, és a 8mp ultraszéles sem szokott az lenni).
Játékra is alkalmatlanok, de normál használat mellett is belassulnak néhány hónap alatt.Kb 200-250e körül már kapható néhány erős közpékategóriás mobil, de ezek mindegyike hiányos a lenti szompontok némelyikéből:
-Nincs teleobjektív, illetve stabilizátor
-Nem vízálló
-Nincs visszatöltés
-Lassú "gyorstöltés"
-Nincs hosszútávú szoftveres támogatás (3+ év)
-Elavult hardver
-Nem forglamazzák itthonNyilván ha a fentiek nem zavarnak, akkor valóban kapsz jó telefont 200e Ft körül, de elég sok a szutyok abban az ársávban is. Ha nagy akkus, vízálló, vezetéknélküli, vagy gyorstöltéssel rendelkező telefont (aminek mind a hardvere, mind a szoftvereltsége lehetővé teszi a 3+év használatot) találsz 400e Ft alatt itthon hivatalos forgalmazónál, akkor szóljál mindenképp, mert már meg is vettem.
-
Usgyi
aktív tag
Atyaég! Ronda is, drága is, Google szolgáltatások nélkül. A huawei-nek megéri még Európában megjelentetni a készülékeit?
-
válasz
Időtállóság? Szerinted hány év kell ahhoz, hogy elavuljon minden téren, és mennyi ahhoz, hogy ne legyen elég a 4G sávszél egy telefonnak?
100G LC/LC optikai csati sincs rajta.
-
hunhool1979
tag
"nincsenek tehát Google-szolgáltatások, nem egyszerű az NFC-s fizetés és nem képes 5G-kapcsolatra sem a telefon, marad neki a 4G. Utóbbi egyelőre nem probléma, de időtállóság szempontjából jó lenne az 5G modem, illetve a közel félmilliós kategóriában már nem elvárt, hanem alapfelszereltség..."
Nem unjátok még????????????????????????????????????? olyanok vagytok ,mint a 90 éves nyanya,akinél megakadt a lemez -
Eniko89
tag
válasz
Elektrosokk #48 üzenetére
Szerencséd volt.
Én ma vittem a telót a Huawei
szervizbe és sorban állás volt, de nem kicsi. -
Aryon87
félisten
válasz
dave_gahan #52 üzenetére
Annak aki nem tudja használni. Igen, 99%-nak.
-
válasz
LosBlancosRM #23 üzenetére
-
nexplo
őstag
500-ért a hüjének is megéri
Viccet félretéve ha nem herélték volna le szegény márkát (tudom tudom miért tették) akkor egész jó teló lenne 400 körül. 500 körül értelmezhetetlen sajnos...
-
válasz
forgonati #54 üzenetére
Ez nem csak a Holdra igaz, hanem minden közismert műemlékre (hacsak nem lógsz bele, bár az szerintem inkább filmforgatásnál lehet érdekes, ha pl. egy jelenetben mondjuk egy múzeumban sétálgatnak a színészek - más esetben pl. egy "tartom a ferdetornyot" is értelmesebb lehet egy profi fotó + photoshop módon, bár igazi értelme ezeknek sincs).
-
törölt tag
Nem akarok tovább offolni, értem is az álláspontodat de akkor sem találok olyan telefont amit szívesen kifizetnék.
Ha bemegyek egy cipőboltba de ott csak 40-41-42 a méretválaszték, akkor mihez kezdjek a 46-os lábaimmal? Ilyenkor lenne opció egy jó kezű cipészmester. Sajnos telefonokat nem készítenek rendelésre. -
dave_gahan
aktív tag
Google keretrendszer nélkül egyszerűen halott ügy...
-
rep3at
őstag
válasz
#27070592 #44 üzenetére
Értelek. Hát azért talán még egy kis szabad akaratom van, lévén a saját telefonomat is én választottam ki. Szerintem régebben sem kérdeztek meg a gyártók hogy ugyan már mit szeretnél a mobilodba. Volt egy x választék ahogy most is, abból válogathatsz. Ez azért nem változott (sajnos sok más igen).
-
moleculez
veterán
Ebben a videóban ízekre szedte a srác ezt a holdfotós BS-t. Gyak bármibe belelátja a hódat az algó.
-
Elektrosokk
veterán
-
PirosHello
senior tag
Végül is jó telefon.....kínai piacon. Itthon értelmezhetetlen ennyiért.
-
judas13
addikt
A körülmények ismeretében bukásra ítéltetett.
-
törölt tag
Csak érdemes különbséget tenni két dolog között.
Az első esetben kialakult egy igényszinted ami alapján megkeresed és kiválasztod azt az opciót ami ezt kielégíti és számodra megfelelő. Ezt hívták régebben szabad akaratnak.
A második esetben eszed azt amit eléd löknek. Ez a haszonállat kategória.
-
user12
őstag
Első blikkre azt hittem vmi durability teszt és átlőtték egy revolverrel
-
Tidzsej01
friss újonc
Telefonnal fotózni? Összeférhetetlen kifejezés. Látni az összes képen, mennyire szerencsétlen...
A fizikát nem lehet eltussolni, becsapni. Fotózáshoz fényképezőgép kell, megfelelő fényerős objektívekkel és kész.
Telefonnal lehet Tik-Tok, meg Insta marhaságokat lőni, de fotót?.... -
ceia
őstag
Szerintem ennyiért már jobb valódi kamerát is lehet kapni. Mellé egy 150 ezres teló, és végülis jobban járt, fotós szempontból biztos.
-
joey04
titán
Dxomark első hely, szóval ez a legjobb, nincs vita!
-
hardver1985
tag
Nincs 5G és gugli
ilyen drága teloba
-
Jon Mathias
senior tag
Nekem nagyobb a kamera igaz csak 20mp de 10x optikai + ois mindezt 4.5 col-on
ja és full hd 60fps -
-
Aryon87
félisten
válasz
viragdani01 #28 üzenetére
Wow. Esetleg meg tudod mutatni ezt hogy is néz ki ha nem nagy kérés?
Nem bánnám, ha valami csodafolytán visszahoznák rendesen az optikaváltást a videóban, mert anno P30Pro-nál jól elcseszték megjelenése után úgy fél évre (mert előtte lehetett, szerettem is), és azóta is tartják ezt a csúszkás baromságot.
-
-
Hallosz
senior tag
válasz
kubista85 #30 üzenetére
Szépen végig olvastam a tesztet, szerintem nagyon jó lett a cikk.
Próbálom megfejteni, vajon miért venne valaki ilyen telefont? Ilyen képeket egy 50-70 ezer forintos kompact készülék is tud. A mobilhasználat szokásos dolgait nem, vagy csak körülményesen hozza. Ha egy nullával kevesebb lenne az ára, akkor sem kellene.
-
kubista85
csendes tag
Szoval akkor, amikor az Android 14 betai lassan megkerkeznek, egy felmillios telot Android 12-vel adnak ki. Csokoltatom oket.
-
Füleske
addikt
válasz
Elit3Zotya #24 üzenetére
Huawei+GMS+5G jobb választás, mint a Huawei? Nem mondod?
Jeanne d'Arc: A Honor nagyon más ám.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Egy-két napon belül lesz Magic5 Pro teszt, Bone egy hete kapta meg a telefont és a héten kell vissza adnunk.
Csiptetős zoom helyett van egy új, jobb, virtuálisan tekerhető gyűrű a kamera UI-ban, azt használtam a videókban.
(Viszont van benne furcsaság is, mert ha 1x-ről felfelé váltasz, de nem éred el még a 3,5x-et, hogy a telére váltson, az 1x gombján írja, hol tartasz. A gombra nyomva viszont nem ugrik vissza 1x-re, manuálisan kell vissza tekerni, vagy egy másik kamerára váltani és utána vissza ugratni az igényelt látószögre. Fotónál és videónál is.Jeleztem; hogy ez így nem oké.)
-
paatrick
őstag
Dehogy van. Csak valamelyik gyártó kitalálta és onnantól egymást majmolják a hülyeséggel.
Pl. kocsiknál is jönnek a hírek hogy visszavezetik a fizikai gombos kapcsolókat, az érintőgombos meg érintőképernyős gombok helyett. Azt is csak kitalálták az autógyártók hogy milyen jó/menő lesz gombok nélkül élni "erre van igény felkiáltással", aztán aki már vezetett életében már az elején megmondta hogy baromság az egész. -
Fáj a Huawei miatt még mindig a szívem.
-
Nekem tetszik, de a Honor szerintem jobb választás ugyan ennyibe gms-el.
-
Eniko89
tag
Ha ugyanolyan gagyi kínai akku van benne mint a többiben, akkor pont
nem ér annyit amennyiért árulják. Agyament sokba kerül ez a kínai cucc.
Van Huawei Pro a családban, az akku szétfeszítette a készülékházat. -
Ez a Hold fotózás jó vicc. Eredetileg valamiféle minőség-tesznek indult, mielőtt csalni kezdtek vele a szoftverek?
Mert amúgy mi értelme van lefényképezni a Hold-at otthon? -
Aryon87
félisten
Hozza a megszokott minőséget a Huawei. GMS ide vagy oda, adja így is. 5G még felesleges, kicsi a kiépítettsége, és 2 év múlva se lesz különb.
A teszt nem győzőtt meg a vételéről, így ha engem nem, akkor más bőven sarkon fordul és az alapból majmolt márkát fogja venni. Kinek mi tetszik.
Nekem Mate50Pro van, így újdonságot nem mutat a P60Pro, de tudom, hogy ezúttal is fejlődött szoftveresen inkább.
Kameráknál simán mehetett volna bele legalább a P40Pro 40mpx ultraszélese, tény, a szupermakró akkor úszik, bár ha a Honor képes volt rá 50mpx szenzorral, akkor itt is megvalósulhatott volna...
A blende állítás baromi jó cucc, pro módban zajmentes RAW képeket ad, és a szerkesztése is könnyebb így, legalábbis az M50Pro esetén, gondolom a P60pro-nál is így lesz. F1.4-nél durva mennyi mindent lát a teló.Dani, ha netán olvasnád: a kameraszoftvert mennyire írták át? Videónál mikor zoomoltál, akkor a csiptetős zoomolást használtad, vagy a szoftver csinálja az átmenetet mikor pl 1x-ről mész 3.5x-re?
Valamint, mikor lesz Honor Magic 5Pro teszt?
-
Solten
őstag
Másodlagos megoldásként alternatív alkalmazásbolt telepítését találtam ki, az Amazon App Store-on keresztül például elérhetők olyan népszerű programok, mint a WhatsApp, Messenger, Netflix, Instagram és akkor nem kell APK telepítésével sem foglalkozni (az Amazon App Store telepítésén kívül) és az automatikus frissítés is megoldott lehet így.
Az Amazon is feladta a kacerkodast a sajat teloval, tudtak hogy Google keretrendszer nelkul halott ugy.
-
válasz
dilajoska1 #16 üzenetére
Hibátlan.
-
dilajoska1
őstag
Ilyen hold fotót lövök én is, ráadásul nappal is
-
Armandus
tag
Nincs 5G. Nincs GMS. 480.000.-
Ez így Európában nem lesz piacképes.
-
hdavid1
tag
Nem értem miért kell erőltetni ezt a 3,5x optikai zoom + szenzorzoom dolgot.
Nappali fotóknál még esetleg elérhetünk vele jó képminőséget 6-7x-es nagyításig, de ha már sötétebb van, úgysem a 48 MP-es képből vágja ki, hanem a sima 12-est nagyítja fel digitálisan.
Videóknál meg nappal is csak sima digitális zoom van 3,5x felett...Nekem jobban tetszik az S23 Ultra hagyományos 10x zoomja, úgy is, hogy a 3x és 10x közötti tartomány nincs lefedve.
-
doooo
veterán
Igazán csalódáskeltő kamerák lettek. Nagyon mű, mesterséges érzete van a képek döntő többségének. A HDR különösen rossz sok esetben, néhol borzalmas, amit az árnyékokban művel.
A "holdfotós" rész felfújása meg szinte nevetséges.
-
-
janeszgol
félisten
Jó telefon. Most végre videózásban is jó. őt szerintem a videós részleg erősebb, mint a fotós. az állóképek nappal 12 mpx-en igen jók. A 3,5x-es zoom elmegy.
-
törölt tag
2023-ban ott tartunk hogy piacképes egy telefon amit szoftveresen utólag a képekre rajzolt "Hold"fotókkal promotálnak?
WTF???
Legközelebb majd rendelek egy homárt a Michelin csillagos étteremben, mire feltálalnak egy sült varjút, homárízű öntettel?
480k? Aha.. -
kalmani
tag
Töb gyártó is próbálkozott ehhez hasonló kameratelefonnal. Mind bukta volt.
-
Végignézve a képeket azért bennem felmerült, hogy ezt egy S20 Ultra is elveri. Minden ami sötétedés után készült, vagy telével az vállalhatatlan.
-
joey04
titán
Kamera jó, de azért vannak már legalább ilyen jók, a többi meg szóra sem érdemes az ismert okok miatt...
-
sting2
addikt
" Nem Huaweinek való vidék" a magyar piac..
-
Kamera és feature phone.
-
Ez-de-ronda!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Főkamera állítható rekeszértékkel, makróra is használható nagy felbontású teleobjektív, korrekt ultraszéles. Cserébe áldoznunk kell a szolgáltatás- és alkalmazáskínálatból. De telefonálni azért lehet vele.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest