- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Netfone
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
lajcsiii
csendes tag
válasz
F-ECT$ #20241 üzenetére
na akkor leégetem magam, végül is egyszer élünk...
google címtárral hogyan csinálom? bemegyek a telefonkönyvbe ("People"), és ott mit tegyek? csak olyat találok, hogy Sync Exchange contacts, ez gondolom, nem segítene rajtam. (?)
ráadásul a gmail-es fiókomban van x db kontakt, a telómban y db, ezek egy része átfedi egymást (de ott is vannak eltérések, pl Mucikához a gmail-ben van 2 telszám, míg a telómon egy harmadik telszám meg egy lakcím). namost mit fog csinálni ezekkel a nem is teljes átfedésekkel? (mert azt nagyon nem szeretném, ha elvesznének adatok.)
-
lajcsiii
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem javasolni valami halálegyszerű és megbízható prg-ot, amivel a telefonkönyvem bejegyzéseit lementhetem, aztán később visszatölthetem? Csak a kontaktokat akarom lementeni, de a személyekhez sokszor tartozik lakcím, jegyzet (note), stb.
Ja, és a készülék egy HTC Hero, ha ez számít.
Előre is köszi!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest