Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightzone
aktív tag
válasz #79335424 #94398 üzenetére
Ok,.a cél az lenne hogy csengőhang váltásnál felkinálja a "Mediatár"-on belül az adott számokat(ne csak a gyáriakat), amik szintén át vannak konvertálva ogg formátumba mint a gyáriak. Amúgy egy S4 mini-ról va szó és nem akarom hogy a knox billenjen ez miatt, mert módosítok egy system mappát. Amúgy remountolni hogy lehet ES-ben?
air: Ezen a telón a "/" a gyökér. Az sd-n nincs is media mappa, itt a "/system-ben" van.
-
-
törölt tag
válasz nightzone #94397 üzenetére
Mivel a system olvashatóként van csatolva. Remountolni kell írhatóként, majd vissza olvashatóként, aztán reboot.. De óvatosan! Figyelj a tulajdonosi és jogosultsági viszonyokra! Nem tudom, hogy mi a célod, de sanszos, hogy fölösleges a csengőhangot a system -be tenni.
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok!
Zene számokat szeretnék másolni Es file explorerrel a gyökér könyvtárba (/system/media/audio/ringtones), de nem engedi hanem kiírja hogy a mappa ahová másolnék csak olvasható (read only). A rendszer rootolt, és a Superuserben is engedélyezve van az Es file explorer. Valamint már újratettem az Es-t és akkor sem Találkozott valaki már ezzel? -
Tifany
csendes tag
Samsung J5 -höz tudtok a Play áruházból letöltető azonnali, közvetlen tárcsázó widgetet?
Az ACE 4 mobilnál ( és korábbiaknál is) volt olyan widget, hogy a mobil asztalra kitett névjegy ikont megérintettük,azonnal tárcsázott. Egymási pedig a közvetlen üzenet volt. ( ezek be voltak építve) Most a J5-nél ilyen nincs, csak olyan, hogy kijön a névjegy és még utána kell eldönteni, hogy sms-t írok-e vagy hívást indítok.Ezért szeretnék letölteni a Play áruházból egy hasonló alkalmazást, widgetet.
[ Szerkesztve ]
-
w4dk0rt3
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudna mondani honnan es hogy tehetnek szert a jiayu f1ben levo email kliensre? Vagy hogy vakarhatnek ki belole olyan adatot ami alapjan keresni tudnek? Mert a neve: email. Az elso sokszaz talalatot mar atneztem de meg mindig nem akadtam ra...
Koszi!jiayu f1 - "az e'let a legjobb me'reg..."
-
blt.62
őstag
Térerőnél:
Minél magasabb az asu szám annál jobb a térerő. Kevesebbet merül az aksi mert minél gyengébb, kisebb annál több energiát használ a térerőhöz. Vagy nem jól tudom?MegtorloXp
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Valamiért a Google fiókom nem szinkronizálható.
Kb. 1,5 napja tart ez.Hiába megyek be a Beállításokba és ott a beállított Google fiókomra, hogy szinkronizálja a címtárat, Gmailt, stb. amiket itt szokott, mert nem indul el a szinkronizáció.
Mi lehet a gond szerintetek? Ti tapasztaltatok ilyet mostanság?
A telefonomon van elég szabad tárhely és memória.
Wifire csatlakozik megfelelően, DE itt valami olyan gond van, hogy nem kék színű a wifi logója, hanem szürke. Viszont internetelérés van.köszönöm.
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Adott egy Huawei P8 készülék, gyárilag független, 5.0.1 androiddal, build verzió B200.
Probléma a következő:
Google play zene alkalmazás használata közben rendszeresen újraindul a telefon. Ha hagyom futni a háttérben akkor nincs ilyen gond.
Ha sűrűn váltogatom a számokat, vagy beletekerek akkor jön elő.
Forget about it
-
bexinho23
őstag
válasz Véreshurka #94381 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
aPoFa
tag
Sziasztok! Nem tud valaki olyan alkalmazást, amivel időzítetten ki lehet kapcsolni androidos telefont? Előre is köszi!
-
kovisoft
őstag
válasz Dyingsoul #94380 üzenetére
Még néhány tipp: Folder Player (most ezt használom) és MortPlayer (régebben ezt használtam). Mindkettő ingyenes és tud mappákat lejátszani.
-
tordaitibi
veterán
válasz Dyingsoul #94380 üzenetére
MX player.
Tud mappaszintet, azaz elinditod a mappaban az 1. szamot,
vegigjatssza a mappat, es utana beallitas szerint kussba marad, visszalep, stb,
gesztusokkal vezerelheto hangero, tekeres stb.
Hatterbe is fut, kirakja a navigacios gombjait ilyenkor a statusbarra.
Mellette mindenevo mediaplayer is.
Nekem bejott. -
beg
veterán
Egy messenger 89-et, egy google play service 40-et eszik. Böngészőt meg bőven 100 fölé lehet kergetni. Sajnos nagyban függ a fejlesztőtől és a hozzáállásától, hogy hogy gazdálkodik az erőforrásokkal.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zhata
senior tag
válasz Juditta_56 #94369 üzenetére
Felraktam az ingyenest, tetszetős kis program. Egyedüli problémám, hogy mi a csudának kell neki 59 MB RAM?
-
Véreshurka
senior tag
válasz bexinho23 #94379 üzenetére
Képernyőzárra próbáld ki a C Locker-t. Ott be lehet állítani amit szeretnél.
Másikat passz.
(#94380) vitko: egyszerű, puritán, árát nem tudom mert régebben megvettem: Music Folder. Vedd meg, ha nem tetszik, vagy nincs olyan funkciója amit szeretnél akkor ugye van 2 órád, hogy visszakérd az árát. Nem tudom az ingyenesnek van-e vmi korlátja, vagy csak reklámos. Akár azt is megnézheted.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Dyingsoul
veterán
Tudnátok ajánlani valami jó zenelejátszó progit droidra? Jelenleg jelly beant használok és csak az alap lejátszó van fenn de már nagyon unom és megutáltam. Az lenne a lényeges számomra, hogy mappákat lejátszási listaként tudjon kezelni illetve felismerni. Nem tudom, hogy van-e ilyen vagy ehhez közeli funkciójában. A másik fontos dolog számomra az, hogy letisztult UI-ja legyen, nem kell semmi csicsa, a puritán kinézetet részesítem előnyben. Nem kell tudnia fm rádiót, arra van más appom. Elsősorban ingyenes lejátszó érdekelne, de ha valami tökéleteshez közeli megoldás van akkor hajlandó vagyok fizetni is érte. Előre is köszi a tippeket!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
S e t h
nagyúr
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gyuszmó
őstag
válasz Juditta_56 #94369 üzenetére
megnézem köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
Köszönöm uraim
-
nubiai
tag
válasz HoTaZo #94366 üzenetére
De hát ez így elég siralmas. Hiszen akkor bármilyen hosszú szó esetén is végig kell húzogatnom az összes betűjét (ami gyakorlatilag a végiggépelést helyettesíti), ahelyett hogy rábökve pár betűjére az elejéről, (szövegkörnyezettől függően, és ettől jó egy billentyűzet program) felajánlja a helyes szót. Szerintem ez utóbbi gyorsabb, bármennyire is gyorsan tudom húzogatni . Szerintem. Nálam mindenképp.
Akkor ezek szerint kijelenthetjük, hogy a Swype billentyűzet csak "szvájpolásra" való, gépelésre nem?
Mellesleg az ai.type-al ha befejeztem egy szót, nagyon gyakran ott volt a javaslatok közt az a szó, ami következett volna, csak rá kellett böknöm. Swype-nál szinte soha. (Elnézést a Swype fanoktól, nem akarok vitát szítani, de ez a tapasztalatom.) -
aprokaroka87
nagyúr
az a baj hogy a napi limit esetén szerintem neki kell mindig beállitani a limitet,minden nap.
idáig 3 appot néztem meg az ügyben sehol nincs napira bontani a dolgot
meg azt sem tudjuk hogy a 30mb/nap az 30 napra szól,vagy hogyan?azt írja időkép pár óra alatt 180-200mb?de kis éhes a drága..lehet hogy ott kelenne kezdeni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz aprokaroka87 #94363 üzenetére
Azért muszáJ, mert nem akar a hónap második felében kukán nézegetni 0 MB mellett. De ezt leírta szépen.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Siriusb
veterán
Úgy látom, hogy Marshmallow-n nem működik a Link2SD. Van esetleg megoldás arra, hogy működésre bírjam, ami elkerülte a figyelmem?
Nem akarom Internal storage-ként használni a külső sd kártyát, mert ahhoz formattálni kellene, lementeni-visszarakni mindent. Az meg nem biztos, hogy olyan sokáig marad fent az MM. -
nubiai
tag
A "tollbamondás" funkciója miatt feltettem a Swype billentyűzetet, amivel nincs is baj, viszont a predikciója, vagyis a megajánlott szavai gépelés közben nálam csapnivaló. Olyan, mintha tőlem tanulná a szavakat, vagyis ha egyszer már használtam, akkor tudja, de ha még nem, akkor csak olyanokra képes, hogy a "Budapest" szót teljes egészében csak az "s" után ajánlotta fel, vagy a "billentyű" szót csak az "y" után. Ez szerintem nem túl acélos. Magyar szótár természetesen le van töltve. Hiányzik még neki valami, vagy mi lehet a probléma?
(A legtöbb és leggyorsabb ajánlással eddig nekem az ai.type billentyűzet szolgált, csak nem egy olcsó darab.) -
bexinho23
őstag
Üdv!
Olyan képernyőzárat keresek, ami a feloldáskor megadott PIN kód után automatikusan belép, nem kell még "OK" gombot megnyomni (samsung xcover 3 gyárija nem tudja, huawei p8-é viszont igen).
Van esetleg ingyenes megoldás az áruházban?Illetve van egy ötletem, amit nem tudom, hogy meg lehet-e valósítani.
Samsung Xcover céges (erről telefonálok, erre kapom a hívások 95%-át)
Huawei P8 privát (ezt mostanában főként csak zenelejátszásra használom vezetés közben kikötve audio kábellel a rádióra)Megoldható, hogy ha az Xcover-re kapok hívást (vagy onnan indítók hívást), azt a Huawei-re továbbítsa?
Így nem kéne bajlódnom a kábeles kihangosítással. Hiszen a Huawei már a hangszórókon szól.[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Olyan appot keresek aminél be tudom állítani , hogy pl napi 30mb használhat a teló. ha több lenne, jelez , letilt. 2szer is ráfáztam az Időképpel, 200 ill. 186 Mb evett meg pár óra alatt, mire észbe kaptam már késő volt. A 3g doggal tudom követni, pontos is de olyan kellene ami, sípol, jelez ha az adott mennyiséget túllépem , köszi
-
brd
nagyúr
válasz tordaitibi #94350 üzenetére
Nem, te tudod jól. Ill. a csavar ott van a dologban, hogy a böngésző a mentett jelszavak alatt azt érti, amit a saját megoldásával ment el, a saját adatbázisába. Ami nálad volt, az a cookie-kban tárolt belépett állapot lehetett (feltéve, hogy jól működik az Opera), ameddig az a cookie le nem jár, vagy törlődik, belépett maradsz (ha az oldal ezt megengedi persze).
darvinya: User/pass cookie-ban tárolva? Azért ez erősen kőkorszaki megoldás, milyen oldal csinál ilyet?
The only real valuable thing is intuition.
-
air
nagyúr
válasz tordaitibi #94350 üzenetére
"Cookies can also store passwords and form content a user has previously entered, such as a credit card number or an address."
A lényeg a can. A cookie tartalmazhat. Ha egy weblap abban tárolja, akkor a cookie törlésével oda a jelszó (is).
"Azért ez erősen kőkorszaki megoldás, milyen oldal csinál ilyet?"
(#94352) brd
Hash-elve miért ne?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tordaitibi
veterán
válasz darvinya #94347 üzenetére
Akkor megint az en gondolkodasmodom, es a magyar nyelvtantudasom hezagos.
Minden lapon, mimden beirt jelszonal megkerdi:
Elmenti a webhelyhez tartozo jelszot?
Namost, a fennti mellekelt kepen legfelul a
''' Mentett jelszavak''' van irva. Ezeket meg ugye nem toroltem.
Azt hittem eddig, a cookie a lapok altal eltarolt kis segedinformaciok,
a jelszo az meg jelszo.
Koszi a felhomalyositast. -
kisspall
aktív tag
válasz tordaitibi #94346 üzenetére
Gondolom nem voltak az Operában elmentve a belépési adatok, csak a sütikben tárolta.
-
darvinya
titán
válasz tordaitibi #94346 üzenetére
Mivel sütis név/jelszó, ezért azt is törlődik.
Ez az új ficsör honlapokon.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bozek
nagyúr
-
KTU
addikt
Nem tudod milyen madarat láttál?
Madárhatározó
Magyar Madártani Egyesület és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület alkalmazása"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogy ha a telefon rezgő üzemmódban van, és Viberen üzenetet kapok, a telefon ne rezegjen? (5.0.2.)
-
Stevan87
tag
Sziasztok,
Olyan alkalmazás létezik,ami lementi a wifi beállításaidat? S utána másik eszközre rátenni-visszaállítani?Samsung-samsung között van program,de különböző típusoknál mi a helyzet?
-
csongi
veterán
Sziasztok!
A telefonon megjelenik egy QR kod, pl bongeszo vagy jpg, azt hogyan tudom beolvastatni ugyan azzal a keszulekkel? -
mukisrác
aktív tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani olyan alkalmazást (ha létezik), amivel egy androidos készüléket tudok egy másik androidos készülékkel távvezérelni? Valami olyasmi mi kellene mint egy remote desktop, csak két Droid között.
Előre is kösziOneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
S e t h
nagyúr
Milyen lehetőség van visszatérítésre google playen, ha menet közben megszüntettek egy alkalmazást, de a készítő pofátlanul felrakta ugyanazt még drágábban?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Dikri
tag
Egy kis segítséget kérnék. Most kaptam egy xperia z3 compactot. 5.1.1 android van rajta és a tárcsázot szeretném lecserélni olyanra, mint ami 4.1.1 alatt volt, azaz hogy a kapcsolatok is ott vannak egy fülön.
Tudtok segíteni, hogy mit kéne telepíteni?
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Van egy Word dokumentumom, ami bizalmas adatokat tartalmaz.
Ezt a Word beállításain belül jelszóval levédtem.
Milyen alkalmazással tudom esetleg még biztonságosabban levédeni a dokumentumot?
SD kártyán van a dokumentum.A telefon elvesztése esetén ne férjenek hozzá. -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Valamiért a Google fiókom nem szinkronizálható.
Kb. 1,5 napja tart ez.
Hiába megyek be a Beállításokba és ott a beállított Google fiókomra, hogy szinkronizálja a címtárat, Gmailt, stb. amiket itt szokott, mert nem indul el a szinkronizáció.Mi lehet a gond szerintetek? Ti tapasztaltatok ilyet mostanság?
A telefonomon van elég szabad tárhely és memória.
Wifire csatlakozik megfelelően.köszönöm.
-
apaszka
veterán
Tudsz e képet készíteni ha a waze megy ! Köszike!
(#94313) Somatom
Olyant szeretnék ami navigáció közbe tud képet lőni! A Snapy ilyen,de a waze nem barátja!
Sokat próbáltam,de ilyen nincs több! Gondolotam olyan is jó lenne ami egy gombot programozna de nem találtam sajnos.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Üdv mindenkinek!
Szeretnék kérdezni ,vagy is tanácsot kérni,mi lehet a baj?
Kedvenc navim a Waze! Egyre jobban fejlesztik.
Már nem találok hibát benne csak egyet,de szerintem ez nem is lesz megoldva sajnos!
Vagy egy nagyon jó appom [link]mit szeretek használni vezetés közben.
Minden appal megy a háttérben,de a waze ,nem barátja! Egyszerűen nem készít képet,csak lefagy .
Ma teszteltem a Google térképpel,és azzal is működik.
Mi lehet a gond? Tudtok esetleg hasonló appot? Ezt megvettem egyből,mielőtt próbáltam a wazét vele. Támogatom a jó fejlesztőket....Köszönöm előre is !
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
SharpSA
veterán
-
kovisoft
őstag
válasz karldergroße #94294 üzenetére
Beállítások / Font & Layout / Enhanced Layout. Ezt kell kikapcsolni UC Browserben ahhoz, hogy nagyításra újratördelje az oldalakat.
-
w.miki
veterán
Tárcsázóból melyik az, amelyik mindenhol keres, akár a név közepén is, ahogy ütögetem be a számokat?
Annak idején ajánlottátok a PixelPhone-t, az működött is.
De most hiába állítgatom, nem keres a szóra, ami a név közepén van.
Van még ilyen tárcsázó, ami ajánlott?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Wolfskin
őstag
válasz SimonJanos #94293 üzenetére
(gen, a multiscreen, alul, középen a home gomb helyén egy nyíllal tudod előcsalogatni, és a kompatibilis alkalmazások esetén egy fix gombként is megjelenik a jobb alsó sarokban. de úgy láttam, mást is zavar...
nekem 4.1.2 van rajta, jobb a 4.4? hogy kell rátenni? érdemes?
találtam appot is, ami elmulasztja, de ehhez is meg kéne rootolni...
amúgy beigazolódni látszik az előítéletem, a note3 telefon és a t420s közé épp felesleges kategória ez a tablet. mondjuk amíg nincs szemüvegem, jobban látni mint a telót, meg wc-n kényelmesebb olvasni, de munkára (nem autocad-re gondolok, csak mondjuk egy fájlt fel/lecsatolni, adott helyre lementeni) nem alkalmas. most is ilyen hosszú szöveghez már elővettem a laptopot, elkezdtem azon, de azon nem lenne türelmem hozzá. pedig hacker keyboard van rajta, ami a gyári billentyűhöz képest istenes. sajnos az anysoft keyboard-t nem tudja kezelni...
az opera nekem is a 12.17 (talán) van még fenn(vagyis portable), de én is csak bizonyos funkciókhoz hazsnálom (pl a google képkeresőben ki lehet kapcsolni a java-t). de a firefox kiegészítőkkel 90%-ra megközelíti a funkcionalitását. csak azt nem tudja egy böngésző sem, csak a nagyon labilis avant browser, hogy jobb klikk + görgetéssel tabot váltson. a firefoxban van rá kiegészítő, de ahhoz a tab sáv fölé kell vinni az egeret... macerásabb.
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest