Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
Sziasztok! A40-re keresnék , működő, egyszerűen beállítható AOD appot. Tudtok olyat, ami bevált?
-
Sungoo
addikt
-
Sungoo
addikt
válasz WhiteWalker #138968 üzenetére
Ha a P20 Pro az alany, van gyári widget zárásra.
-
Sungoo
addikt
válasz WhiteWalker #138144 üzenetére
"Adatait szinkronizálhatja egy másik telefonnal, táblagéppel, Mac-kel vagy PC-vel, illetve saját felhőtárhelyeinek valamelyikével."
-
Sungoo
addikt
Sziasztok. Egy nagyon egyszerű akkumulátor widgetre lenne szükségem, ami csak annyit tud, hogy kijelzi pontosan a töltöttséget. Akinek kellene, sajnos szemüvegben sem nagyon látja a gyárit. Valaki használ valami megbízhatót?
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz punky10 #137645 üzenetére
Hagyni kell az ilyet. Mindig van pár titkosszolgálati szakértő, aki azt hiszi, hogy a Google külön akciócsoportot állított össze, hogy az Ő fontos életét figyelje, mert Google termékeket használ. A pláne az, hogy meg van győződve arról, hogy ha kihagyja a hivatalos helyeket, akkor elbújt a világ elől, és élheti a roppant fontos életét, titokban.
-
Sungoo
addikt
Talán itt találkozott már valaki ilyen problémával. Xiaomi redmi 5, messenger hívásnál a hívó fél hangja nem hallható. Újból telepítésnél egy nagyon kicsi ideig működik, aztán vége. A Lite verzió alatt működik a hívás. Tudok ezzel valamit kezdeni?
-
Sungoo
addikt
Sziasztok! Banyám HTC 650-én le van tiltva az automata frissítés a playen, plussz minden appnál a pipa kivéve a frissítéstől. A retek messenger mégis lefrissít folyamatosan. Lehet még valamit tenni, hogy ne tegye? Tudom, rakjak fel mást, de ha neki ez kell...
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #110774 üzenetére
Értem. Ezek szerint csak Nálad van gond, nekem is megy rendesen a P9-en. Bár nem a legfrissebb verzió.
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #110732 üzenetére
Milyen hangokra gondolsz?
-
Sungoo
addikt
Sziasztok! Lehet hogy ott OFF, elnézést előre is. Adott egy Huawei P9, bejelentkezve a Play áruházba, automatikus frissítések kikapcsolva. Nekem mégis minden egyes alkalmazást lefrissít automatikusan. Ilyen még nem tapasztaltam...
-
Sungoo
addikt
Na, elindultak a szerverek.
-
Sungoo
addikt
válasz hackeeeee #100354 üzenetére
Az Onedrive-el kellett volna kezdeni. Nekem évek óta bevált. Bár a legutóbbi frissítéskor nem ment a manuális feltöltés. Visszaraktam egy régebbi verziót. És egyelőre a 230 GB tárhelyem is megmaradt, nem korlátozták még.
(#100357) hackeeeee Sosem fizettem még elő. Különböző készülékek vásárlásával, és egy akcióval 230 GB helyem van.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz zsof Nokia #99989 üzenetére
A gyári nem jó?
-
-
Sungoo
addikt
Megérkezett az Erste Mobilbank. El sem hiszem...
-
Sungoo
addikt
válasz promagus00 #99631 üzenetére
Van egy pár...
Természetesen feltétele az infra.Úgy látom, ebben nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
-
Sungoo
addikt
Létezik az, hogy csak én nem tudom a FB appot lefrissíteni? Sokadjára próbáltam, 505 hibakód. 5.1-em van.
-
Sungoo
addikt
válasz LyonnaisFan1 #99062 üzenetére
Ellenben a kollégám S5 minijén az egyik legnagyobb fogyasztó.
-
Sungoo
addikt
Üdv! Használ itt valaki Disa-t? Nekem az FB-vel van összekötve, de az istennek sem tudom az értesítésre rávenni. Pedig mehetne a messenger a kukába...
-
Sungoo
addikt
válasz tordaitibi #97804 üzenetére
Van valami mód visszaállni erre a verzióra?
-
Sungoo
addikt
Már teljesen megállt a tudomány nálam a viberrel kapcsolatban. Ha nem fut a háttérben, az istennek sem akar jelezni, ha üzenet jön. Legyen az wifi, vagy mobilnet. Ha belépek az alkalmazásba, akkor jönnek meg a több órás üzenetek. Telepítettem már újra százszor, még hard reset is volt, mégsem segít. Ezzel együtt kell élnem, és az 5.1 android ennyire képes, vagy van még valami sufnituning megoldás?
-
Sungoo
addikt
válasz SimonJanos #94277 üzenetére
A gyári naptártól hányingerem van. Most találtam alternatívát, elleszek vele.
A többieknek is köszönöm!
-
Sungoo
addikt
Tudnátok ajánlani valami egyszerű, de használható emlékeztető progit? Párat kipróbáltam, de nekem valahogy egyik sem jelez. "A hiba az Ön készülékében van?"
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #92311 üzenetére
Na erre én is kíváncsi lennék!
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #92290 üzenetére
Köszi, próbálom!
-
Sungoo
addikt
Tudtok ajánlani egy olyan kamera alkalmazást, ami támogatja a makro-t? Úgy néz ki, a Lenovo Vibe P1m-ből kifelejtették. Kipróbáltam párat, de vagy abban sincs, vagy nagyon gyenge. Vagy a kamerám tud ennyit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest