- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
Olyan appot keresek amit elfoglaltság esetén be tudok állítani, hogy hivaskor smst küldjön. Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
válasz
Viktor0610 #137556 üzenetére
Köszi, azt semmiképpen sem lehet megoldani, hogy hátterében, lezárt képernyővel fusson? Fenix 5 órám van hoztak ki egy programot amit az órára lövi át az útvonalat, viszont ha lezár a telo az óra sem működik
nem navigál
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet kollégák
Ha a Google mapssal gyalogos utvonaltervet készítek és használom, menet közben nem lehet bezárni az alkalmazást? Ha azt szeretném hogy csak a háttérben fusson, és ne kelljen kézben tartva folyamatosan a kepernyonek aktivnak lennie?
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Szeretném pontosan felmerni hogy mennyit telefonálok havonta melyik erre a legjobb program?
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Van vmi program ha jól emlékszem amivel a böngészés alatt chrome, menteni lehet. Cikket képet stb jegyzebe ilyesmi.
-
gyuszmó
őstag
Használ vki Business Calendar t?
-
gyuszmó
őstag
Tudtok olyan naptár alkalmazast amelyben képet, mellékletet tudok csatolni egy adott bejegyzéshez.?
KöszönömFree előnyben
-
gyuszmó
őstag
Ha független telom van, akkor a root nem komoly dolog? Mármint nem jár garancia vesztessel?
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Olyan appot keresek, amely pontosan méri, melyik progi mennyit kajal. Indokolatlanul hamar merül az aksi pedig alig fél éves a telo
Szeretném kiszurni, hogy mi a gond. Esetleg a sok widget is lehet? Köszönöm -
gyuszmó
őstag
Üdv Kollégák
Tudtok olyan pdf olvasót ajánlani, ami akár két ujjal is nagyítható ,nem töri szét az oldalt . Be lehet állítani a telőn is, hogy jól olvasható legyen ?A Repligo volt nagyon jó régen . free lenne ideális.
köszi
-
gyuszmó
őstag
Letöltöttem a Google fotót. Az lenne a fő szerepe, hogy tehermentesítse a telóm tárhelyét, mivel az csak 32gb fix Most úgy látom mind a 2 helyen megvan a fotó és a videó ezzel akkor tulajdonképpen nem tölti be ezt a funkciót. Vagy nem jól csinálok valamit . Viszont az sem jó ha egy videót meg akarok nézni, de nincs a telón,csak felhőben viszont ha csak mobilnet van gázos letölteni újra. Most hogy van ez ? Aki használja levezetné pontosan .
köszi
-
gyuszmó
őstag
Ok thk.
-
gyuszmó
őstag
Azért nem árt vigyázni
-
gyuszmó
őstag
Érdemes letolteni a Google fotót?
-
gyuszmó
őstag
Használt vki Microsoft Outlook ot? Valamiért nem tölti be a contact képeket
-
gyuszmó
őstag
válasz
darvinya #106504 üzenetére
Nekem az alk.belűl jogosulstság van , azon belűl aut.indítás, és értesítés mind a 2 be van jelölve. Viszont érdekes amikor levelem érkezik, a blue jelezne, de a rendszer azt üzeni, hogy értesítés elrejtve ,de ezt sehol nem állítottam be. Nem találom a ne zavarj módot , nem biztos,hogy nekem van ilyen .
-
gyuszmó
őstag
Milyen appot használtok levlezésre ?
A gmail elég béna, a bluemail, inbox pedig nem értesít, hiába van minden jogosultság, értesítési feltétel engedélyezve.Meizu mx6 használok Android 6.0 , egyedül a gmail.értesít, de nagyon nemtetszik a felhaszn.felületete.
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Valamiért nem jelez az inbox, BlueMail sem, pedig minden engedély meg van adva, nem értem. A Gmail app pedig igen de azt nem szeretem. Ötlet? Hol lehet a gond? Melyik appot érdemes használni.?
Kiirja, hogy elrejtve az értesítés pedig sehol sincs letiltva
Android 6.Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
Nekem az tetszik a legjobban a távirányítóban, hogy akár a 100 km rol is eltudom indítani a felvételt, ha nem vagyok otthon.
-
gyuszmó
őstag
Nem akar frissülni, csak manuálisan, tök üres a progi nincsenek adatok benne az aktuális fogyasztásról
-
gyuszmó
őstag
Másnak is van problémája a 3g watcdog appal android 6 alatt?
Nem akarja tenni a dolgát. Esetleg alternatíva helyette?Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
Huawei P8 lite, igen a régi telokban volt. Gyári a rom, nem szeretném feltorni, lehet hogy az mp3 a jó megoldás valóban.
Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet kollégák
Egy olyan appra, beállítási módra lenne szükségem, hogy fokozatosan erosodjon a csengetes ha hívnak.
Javaslat? Magyar nyelvű előnyKöszönöm
-
gyuszmó
őstag
Thk
-
gyuszmó
őstag
Legutóbb egy " egy tudományos " cikk azt taglalta, hogy ne engedjük 50% alá és ne töltsük 90% fölé a kettő között játszadozzunk.
-
gyuszmó
őstag
válasz
gyuszmó #100398 üzenetére
Más.
Ezer féle dolgot hallok, olvasok ,hogy kell tölteni a telót. Eddig tök nyugodtan felraktam éjjel, levettem reggel. Több helyen viszont azt írják, hogy ez így nem jó az aksim fele annyit sem fog bírni. Kvázi olyan mint egy álladóan megfeszített íj .
Bocsánat ha off téma, ígérem nem dobom be újra
-
gyuszmó
őstag
válasz
tordaitibi #100396 üzenetére
ok
-
gyuszmó
őstag
A wifi sokat zabál, ha folyamatosan be van kapcsolva ? Létezik olyan app. ami bekapcsolja amikor haza érek és érzékeli a hálózatot , és átvált mobilnettről ? Mert ha manuálisan kapcsolom , néha elfelejtem átkapcsolni akkor otthon is mobilt eszi
-
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
Volt a Firefoxban egy nagyon jó opció, amit megszüntettek : ha olvastam egy cikket, elmentettem és nagyon jól olvasható módon mintha egy ebook reader lenne tudtam olvasni a mentett lapot. Most a Chromra váltottam és ezt hiányolom .
Van olyan opció, hogy hasonlót módon az olvasott cikket nem könyvjelzőként, hanem egy olvasási listát hoz létre " emészthető, olvasható " formátumban ?
köszi
-
gyuszmó
őstag
Üdv Kollégák
Szerettem használni a Firefoxot, de most frissités után egy számomra fontos opció eltűnt:amikor olvastam egy oldalt és tetszett akkor egyszerűen be tudtam tenni olvasási listába. Ahol bármikor újra tudtam olvasni a cikket, és főleg jól látható formába tördelte , nem kellett nagyítani sem mint egy rrs olvasó. Ez eltűnt. Tudtok olyan böngészőt, ahol ezt megtudom tenni és alapvetően is jó app ?
köszi
-
gyuszmó
őstag
válasz
Viktor0610 #96283 üzenetére
pontosan
-
gyuszmó
őstag
válasz
Viktor0610 #96278 üzenetére
köszi, ez elég ostoba dolog. Emiatt nem fogok rootlni
-
gyuszmó
őstag
válasz
Viktor0610 #96274 üzenetére
(( nincs semmilyen megoldás ,ha nem rootolok ?
-
gyuszmó
őstag
Üdv Uraim
Tudtok olyan appot, ami root nélkül is használható , és megmutatja , hogy mi ébreszti a telót, mitől merül ? Nagyon merül mostanában
Leginkább a rendszer zabál.
Köszi
-
gyuszmó
őstag
válasz
Juditta_56 #94369 üzenetére
megnézem köszi
-
gyuszmó
őstag
Köszönöm uraim
-
gyuszmó
őstag
Olyan appot keresek aminél be tudom állítani , hogy pl napi 30mb használhat a teló. ha több lenne, jelez , letilt. 2szer is ráfáztam az Időképpel, 200 ill. 186 Mb evett meg pár óra alatt, mire észbe kaptam már késő volt. A 3g doggal tudom követni, pontos is de olyan kellene ami, sípol, jelez ha az adott mennyiséget túllépem
, köszi
-
gyuszmó
őstag
válasz
Viktor0610 #74503 üzenetére
Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
üdvözlet kollégák.
Egy olyan professzionális, free programra lenne szükségem amivel nagyon pontosan megtudom nézni, hogy mi zabálja a mobil netem.
Appra, napra, kB pontosan.Köszönöm előre is
-
gyuszmó
őstag
válasz
quailstorm #73184 üzenetére
Köszi
-
gyuszmó
őstag
válasz
quailstorm #73175 üzenetére
Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet kollégák
Vettem a heten egy LG G3s,t mit ajánlotok a playrol vmi free programot, játékot amivel tudom tesztelni komolyabb an?
Templ. Run 2 töltöttem le, az jól fut.
Köszi -
gyuszmó
őstag
Most vettem le a toltorol , es 22p kijelzo mellett csak5% esett ez teljes mértékben normális.
Akkor lehet hogy mégsem az aksi halt meg.Remelem -
gyuszmó
őstag
Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Történt par napja egy kis baleset egy nagyon minimálisat esett le a samsung tab, csak koccant, de azóta mehulyult az akku.
Tok hamar lemerül, nem rég 4 órát is birt, most 1 ora alatt lemerült, es meg figyeltem, hogy nagyon hamar fel is tölt. Márciusban lesz 2 éves. Létezik, hogy egyik pillanatban még 4 órát bír es ennyire gyorsan elromlott az aksi ?
Mit tanacsoltok?
Köszönöm
Ja nem rootolt a cuccBocsánat az offert
Csinljak egy resetet ?
-
gyuszmó
őstag
És esetleg egy olyan progi amivel pl 1gb cuccot tudok wifin átküldeni, nem egy év alatt mem karira, úgy hogy nincs rootolva a tab ?
köszi
-
gyuszmó
őstag
Köszönöm uraim, ez az FTP s dolog magas nekem, es totalt swm nagyon ismerem, bár nem mondom hogy nem is fogom mgatnulni soha. Sokan használják, jó lehet
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet kollégák
Egy olyan file kezelore lenne szükségem, amivel wifi kapcsolatban tudom szerkeszteni a memória kártya tartalmát, telo, tab.
Próbáltam az air droidot ia ebből a szempontból, nem jött be.
Köszönöm -
gyuszmó
őstag
Hogy tudom vissza cserélni ?
Nincs régi appomKöszönöm
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet kollégák
Szerintetek ha füles cserélnek gariban, megnezik, , hogy milyen soft van fenn ?
Vinnem a telot, csak félek hogy kiszurjak.
Milyen retorzio lehet, ha a szerviz észreveszi?
Kvázi bűncselekmény , feltorni nem ?
KöszönömA telo Tmobilos
Szerintem ocsmány, dedos a gmail uj dizájn, de lehet csak öreg vagyok hozzá
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet Uraim
Kellene egy screen shot program a Samsung galaxy 2 Tabomra, jó lenne ha pl a power gombbal lehetne lőni vele.
De minden képen olyasmi amit egyszerűen használni.Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Tudtok olyan free appot, amivel. Tv műsort tudok nézni?
A mindig tv. Nem működik nálam
Galaxy 2 tabon néznem.
Köszönöm , -
gyuszmó
őstag
-
gyuszmó
őstag
Üdv Kollégák
Bocs az
offért, hova és hogyan érdemes 1,4 MB fájlt feltölteni, ha küldeni szeretném egy ismerősnek ?
Ez egy exe . amit nem enged a Gmail, pedig zippbe is tettem
köszi
-
gyuszmó
őstag
Talán valamilyen nyilvántartás program lenne jó ?
-
gyuszmó
őstag
Esetleg olyat tudsz ami táblázat szerű ?
Köszönöm -
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #55508 üzenetére
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest