- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mikemend #94269 üzenetére
Update:
Megvan! Megnyitottam a gyári böngészőt, behoztam a kívánt oldalt, majd elmentettem helyi könyvjelzőként. Aztán a főképernyőn kiválasztottam a Parancsikonok -> könyvjelző -> amit elmentettem. Ez megjelent a főképernyőn és mivel nálam nincs alapértelmezett böngésző, ezért a rendszer dobta az alkalmazásválasztót. De, ha neked a Chrome az alapértelmezett, akkor egyből azzal fogja nyitni a megadott oldalt, függetlenül a Chrome beállításaitól.Sungoo:
Ezt sem értem. Mire való egy ébresztő alkalmazás, ha nem arra, hogy konkrét időpontban jelezzen?
Ha ezt nem tudja,akkor kb. értelmetlen a létezése. -
törölt tag
válasz
Mikemend #94269 üzenetére
Próbáltam külön külső alkalmazás nélkül összehozni úgy, hogy egyetlen bökéssel hívja be a kívánt weboldalt, de nem megy. Szégyen, hogy egy ilyen piti és egyébként az Androidban alap dologra nem képes egy launcher. Az Apex legalábbis biztosan nem. Ha a böngésző (pl. Dolphin) támogatja a főképernyős parancsikont, akkor megy. Meg, persze parancsikon konfigoló alkalmazással is (pl. XShortcuts). De csak launcher -rel nem tudok uri -t társítani parancsikonhoz, hiába van "parancsikon szerkesztése" opció.
-
air
nagyúr
válasz
Mikemend #94229 üzenetére
Húzd ki a recent apps-ból!
(#94232) misee85
Én is lecseréltem, mert Dolphinban az írás Swype-pal valami borzalmasan lassú lett.
Egy pár hónapig Chrome-ot használtam, néhány hete újra Operát. Szerintem mindkettő jó, Opera már tud tördelni, így az jobban használható számomra. -
törölt tag
válasz
Mikemend #93079 üzenetére
Reg után nem elég csak usa területét megadni hanem usa cím is kell.
Egyébként facetune és photosuite pro, polarr editor is ingyenes most. / ..akit èrdekel
Itt a lista mi ingyenes most
-
törölt tag
válasz
Mikemend #92090 üzenetére
Én is MX Playerben nyittattam meg, aztán az ES saját lejátszójával is. Mindegy, jó lesz a BS Player, telefonon nem olyan ronda mint PC-n.
Más: MX Playerben tudom valahogy csúsztatni a hangot a képhez képest? Sok videónál elcsúszik hardveres kódolással.
(#92092) Mikemend: Az a vicc, hogy egy Snapdragon 808 van a telefonban... Meg egy valag audio chip, talán mire ezeken átmegy, feldolgozza, ráhúzza a Dolby az effektjeit, eltelik az a pár ms ami már zavaró. Vagy nem tudom.
-
R19
senior tag
válasz
Mikemend #92067 üzenetére
A Weather Timeline tudja ezt a "követést".
-
Mikemend
senior tag
válasz
Mikemend #91871 üzenetére
Oké, megoldottam
A következő trükköt kell használni:
- Felmész a https://payments.google.com/manage/ oldalra, majd a jobb felső sarokban katt a fogaskeréken
- írd át a lakcímet, mondjuk New Yorkra (irányítószám ötjegyű), majd mentés után elfogadod a kitételeket
- ezután megnyitod a programot és nem törődve a kiírt árral kattintasz a vásárlásra, majd telefont választasz (ha több van)
- utána megjelenik, hogy 0,99 USDés megveszed
-
dlaj
őstag
válasz
Mikemend #91071 üzenetére
Nálam FHD a videó beállítás, bitrátára vonatkozólag nem tudom, hogy hol állítható.
Van itt még egy nagyobb verziószámú változat is, nézd meg ezzel lehet jobb lesz a felvétel. Ennek a vaku kapcsolója a bal alsó sarokba költözött. Telepítés előtt a másikat le kell szedni, vagy felülíratni (ha nálad lehet). Telepítés, majd az első indítás után viszont ki kell lépni az alkalmazásból, mert csak fekete képernyő látható. (Legalább is nálam) Utána viszont rendben működik.
Nézd majd meg az Open Camera-t is. Azon is kapcsolható a vaku.
Apropó: végül is melyik változatot sikerült telepíteni? Az átnevezettet, amit előbb töltöttem fel, vagy az eredetit, amit később?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged