Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Nézd ha nem akarsz érte fizetni akkor ott az EQ és a jetAudio hanghatások opció. Az AM3D, Bongiovi és a Crystalizer is liszenszelt technológia amit ők csak beépítettek az app-ba. Szerintem nem rajtuk múlik, hogy fizetni kell-e érte.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Létezik valami megoldás hogy a mobil képét megjelenítsem a laptopon?
-
aprokaroka87
nagyúr
a legfrisebb opera mini másnál is össze omlik úgy néha?
mármint hogy azt írja leállt,aztán mégse -
beg
veterán
Van.
Én megnézném az akciókat figyelő oldalakon, összefoglalóban 2 is van linkelve"Akciós alkalmazások az appsales és a playstoresales oldalakon találhatóak."
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
sqpp
őstag
Van valami akciós app?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Használ valaki olyan nagyon egyszerű fényképező programot amin be lehet állítani, hogy 1MB körüli legyen a az elkészült kép? Tudtok ilyet ajánlani, valami faék egyszerűt?
Jelenleg 7MB a legtöbbnek mérete, ami ugyebár nem gazdaságos egy mobilnet használata esetén, ha több képet szeretnék küldeni, de a fogadónak sem igazán jó. Nem akarom utólag módosítgatni sem szgépen sem telefonon, felesleges az én esetemben. Elkészült a kép és küldeni szeretné az ember azonnal. -
air
nagyúr
válasz SirKero #92378 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy 4.4 alatt nem kell hozzá root.
Egyébként vess egy pillantást a legjobb ilyen alkalmazásra is, ami a Wakelock Detector!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
-
-
Narxis
nagyúr
Megjelent a JetAudio 7.0 nagyon komoly hangzásbeli újításokkal:
- New Bongiovi DPS Audio Processing Engine
Improved BGVX Profiles from previous BGVA Profiles
New Headphone Enhancement feature
- New HRA (High-Resolution Audio) Sound Engine
32-bit float processing for high quality, greater dynamic range
Native playback of HRA (e.g. 24bit/192KHz) (on supported devices only)
Toggle between new and previous engineFogyasszátok szeretettel.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
SirKero
őstag
Üdv.
Tudnátok valami programot mondani ami mutatja,hogy mi eszi a legjobban az aksimat. Júniusban lesz két éves a telefon ( Alcatel One Touch Pop C7 ) és 24 óra alatt nulla felhasználás mellett 100%-ról 23% az aksi
Eddig így három napot simán bírt Arra lennék kíváncsi,hogy döglődik az aksi vagy valami lemeríti.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
karldergroße
senior tag
válasz hoffman_ #92360 üzenetére
Business calendar. Magasan a legjobb.
Ami zseniális benne: Drag & drop módszer másolás funkcióval. Mint magántanár, nekem ez a legfontosabb: a következő órát egyszerűen átmásolom a másik időpontra olymódon, hogy odahúzom. Van heti nézete és nagyon jó widgetek.https://play.google.com/store/apps/details?id=mikado.bizcalpro&hl=hu
-
nyesix
senior tag
Sziasztok!
milyen slow motion appot ajánlotok? ami esetleg jobb, mint az LG G4 beépített gyárija?
thx -
attiati
veterán
Van olyan videólejátszó, ami kikapcsolt képernyő mellett is továbbítja a hangot a fülesre?
Most valamiért leállítja a hangot is.
(motorola atrix 2-m van, nem tudom, hogy ez telefonspecifikus tulajdonság e) -
Bozek
nagyúr
válasz norbert1998 #92365 üzenetére
Szerinted az a 2200 Ft-os működni is fog úgy, ahogy akarod?
(#92364) Somatom: Egyszer próbáltam ilyen verekedőst, de nem fog meg a stílus. Viszont a The Lost Vikings-el órákig el tudok játszani. Jobb, mint bármelyik Android-os játék.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Program:
NOVA Launcher v4.2.2 + Tesla unread v5Probléma:
Kizárólag csak akkor frissülnek a widgetek, ha rájuk kattintok. Legyen az naptár-, időjárás-, vagy más program widget.Külföldi fórumokon olvastam erről a jelenségről, de csak a korábbi verzióknál volt jellemző.
Valakinek van ötlete erre?
-
törölt tag
válasz norbert1998 #92362 üzenetére
Szerintem van ilyen, de én is csak olvastam erről, nem vagyok gamer. Létezik olyan program, amivel "térképet" tudsz csinálni az alkalmazás felületéről és az egyes érintési lehetőségekhez tudsz gombokat rendelni a kontrolleren. Sajnos, nekem nincs kontrollerem, ezért csak addig jutottam, hogy miniPC -n, PS emulátorban, egérrel és billentyűzettel tudtam úgy-ahogy irányítani a Tekken harcosokat. Kontrollerrel sztem hatalmas élmény lenne. Ha itt nem kapsz pontos választ, akkor keress/kérdezz rá az S802 miniPC topikban! Ott biztos találsz olyat, aki kontrollert használ.
-
darvinya
titán
válasz norbert1998 #92362 üzenetére
Tincore KeyMapper
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Van-e olyan alkalmazás, ami (akár root segítségével) képes az USB-s kontroller remap-olására, azaz a gombok újraosztására?Van egy olyan gond, hogy Marshmallow ugye felismeri szépen a kontrollert, de a játékok is meg minden, az összes gombot variálva ismerik fel. Tehát, van ahol a gombok jók, vagy újramapolhatók, de nagoyn kevés helyen, és van ahol nem jók. Olyan app kellene, amivel minden alkalmazásban korrektül működne a kontroller. (Értelemszerűen kontrollert támogató játékokról van szó)
Előre is nagyon köszi, ha tudtok segíteni
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
naptár alkalmazás kapcsán kérném a segítségeteket. a gyári google nem rossz, de azért nem minden téren vagyok megelégedve vele. a today calendar volt a második, amit felraktam, ezt még nem ismertem ki, de eddig jó. a legfontosabb, hogy egyszerű, letisztult legyen, emellett mégse lehet buta. a today calendar átlátszó homescreen megvalósítása egész szép.
amit viszont sehol nem találok, pedig szinte minden android calendar toplistát és tesztet átolvastam, az a Lumiáimon megszokott heti nézet. létezik olyan naptár, amiben így tudom megjeleníteni a hetet? én nem találtam és nagyon hiányzik, számomra ez volt a legjobban átlátható.
előre is köszi a választ
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Qmi
tag
Sziasztok.
Androidra tudtok valami egyszerű mindent lementő programot? (Névjegyek, képek, etc.) -
G@ben
addikt
Fizikai qwertz-s telefonnal használom az Anysoft Keyboard-ot, de mióta felment az Android 4.0.4, azóta a z és az y felcserélődik, de csak akkor, ha magánhangzó után írom közvetlenül a fizikai billentyűzetről.
Ha a magánhangzó után várok egy picit, akkor már jól írja. Próbáltam régi és új verzióval is, de ugyanazt csinálja.
Ez miért lehet?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
törölt tag
Ha normális boltban vette akkor gyári rom van rajta és akkor ő "mérgezte" le a 2 hét alatt.
-
tybsen
addikt
Gyári beállítások visszaállítása nem fog segíteni hiszen nem gyári ROMról van szó hanem egy rápakolt cuccról. valószínűleg egy kínai Webshopból rendelted vagy valaki rendelte és úgy adta el neked. általában az ilyen telefonoknál azzal kell kezdeni hogy felteszel rá egy gyári ROMot.
-
mcs10
tag
válasz Viktor0610 #92350 üzenetére
ebben igazad van, akkor nyomok egy gyári beállítások visszaállítását és utána ha nem lesz jó akkor rom csere, de nem akartam ezzel kezdeni egyből, nem normális....
mcs10
-
mcs10
tag
-
MODERÁTOR
Az, hogy az a ROM van rajta, amivel kaptad, az NEM jelenti azt, hogy az a gyári ROM.
Én elnéznék a topikjába, ott több eséllyel kapsz választ a problémára. Vagy letölteném a Xiaomi oldaláról a legfrissebb ROM-ot és feldobnám. Azzal 99,999999999999999999999999%, hogy nem lesz semmi gondod.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
mcs10
tag
válasz aprokaroka87 #92340 üzenetére
2 hetes a telefon, és nem nyúltam hozzá, gyári rom van rajta
mcs10
-
air
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #92342 üzenetére
Ota frissitést pl mennyire ellenőrzik le?
mert simán átmehet valami ha nem figyelik -
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #92340 üzenetére
Gondolom, nem, mert olyan nincs, hogy egy Xiaomi gyári ROM-mal ilyet csináljon...
Xiaomi 13T
-
mcs10
tag
válasz aprokaroka87 #92337 üzenetére
a letiltás gombot nem lehet használni, csak kényszerített leállítás van de utána újra kezdődik az egész
mcs10
-
mcs10
tag
Sziasztok
Van egy új telom, már az első indítás után vírusos lett. Feltelepítettem a 360 securityt, azt mondja, hogy a gyári böngésző a ludas, de gyári alkalmazást nem tudok letörölni. Állandóan felugrálnak a hirdetések és letöltődnek alkalmazások. Mit tudok tenni?
mcs10
-
törölt tag
Próbáld meg ezt hátha.. "DOOGEE Titans2" elvileg így működik a screenshot.
"you can take the screenshot with one simple gesture: just place three fingers on the screen and drag down. To enable the feature, head over to Settings>System Gestures>Screen Lock>Three Finger Screenshot and toggle it on."
Tehát három ujjat a kijelzőre aztán lefelé kell húzni.
Azt írja még hogy ezt a funkciót itt lehet ki bekapcsolni:
Beállítások > rendszer > gesztus > zárolt kijelző > ...szerk.: a hangerő le + bekapcs gomb tartsd nyomva 1-2 mp-ig
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Minden alkalmazásban lehetővé teszi a Chrome custom tabon történő megnyitást, ahogyan azt a G+ appban már megszoktuk. A Chrome / előzmények listájában pedig szerepelni fognak az így megnyitott tabok, egyszóval teljesértékű a szolgáltatás.
Telepítés után érdemes elvégezni egy kis finomhangolást a Chromer alkalmazásban:
- Usage Options / Secondary browser / Chrome: ezzel a megnyitott tabon lesz egy Chrome gomb, amire bökve abban nyílik meg a cikk.
- Web Heads / Close web heads on link open / KI: ha kiszedjük a pipát a négyzetből, akkor a tab becsukása után az nem ragad bent az utoljára használt appok listájában.
- Personalization / Dynamic toolbar color / BE / based on app: az adott app színét állítja be a megnyitott tab címsorában, például a G+ esetén ez piros lesz.
Nekem remekül bevált, remélem más is hasznosnak fogja találni. Arra nem jöttem rá, hogy milyen funkciót nyújt pluszban az alkalmazáson belüli vásárlás. Az ingyenes verzió tökéletesen ellátja a feladatát.
A poszt elején az app nevére bökve (vagy kattintva, gondoljunk csak a gép előtt görnyedőkre) a Play link jön be, ahol megtalálható egy YouTube bemutató is.
Köszi a figyelmet.
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz Linh Cinder #92325 üzenetére
Hangerő le + bekapcsoló gomb
-
Linh Cinder
csendes tag
válasz #79335424 #92245 üzenetére
dlajnak is:
Köszönöm a válaszokat.
A linuxos PC-t nem én "menedzselem", majd megkérem a gazdáját, hogy tegye fel azt a két lejátszót.
Más: Tudtok-e olyan screenshot készítő appot, amely a kijelző tényleges méretében készíti a képet? Kipróbáltam 2-3 appot, mindegyik más és más méretű képet készít, de mindegyik felbontása kisebb a Doogee X5 Pro 1280*720-as felbontásánál.
-
törölt tag
válasz gipsztigris #92319 üzenetére
Ha nincs ilyen, akkor csinálhatsz magadnak saját lockscreen -t. Automatizálóval szabályzott megjelenítésű widgetre, szintén automatizált megjelenítéssel floating felületet húzol, aminek beállítod az érintési műveleteit. Nem mondom, hogy kezdő szintű játék az automatizálóval, de ha sikerül, akkor az egyediség garantált.
-
törölt tag
válasz gipsztigris #92316 üzenetére
Szerintem ha meg is lehet oldani, ez ugyanúgy energiafaló lenne. A zárképernyő alkalmazások úgy takarékoskodnak az energiával, hogy kikapcsolt kijelzőnél nem frissítik a widgeteket. Ezt egy ilyen óra háttérnél sztem nem lehetne megtenni, mert a realtime megjelenítés miatt, a háttérben is futnia kéne.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!
Most lettem androidos újra pár hónap wp használat után. Lehet en vagyok a béna de nem tálalom a facebook beállításában azt ha egy linkre nyomok azt a böngészővel nyissa meg. Kivették ezt az opciót? -
törölt tag
válasz gipsztigris #92311 üzenetére
Csak ötletelek. Szerintem a kettő nem ugyanaz. Az analóg óra lehet élő háttérkép, de többnyire másodpercenként frissülő widget. Az nem elég neked? Mindenképpen egyben szeretnéd a háttérrel? Ha beraksz egy statikus hátteret és kreálsz egy hozzá passzoló óra widgetet, az nem jó?
-
Defqon69
újonc
Sziasztok!
A telefonon, véletlen szerűen előjön egy kis menü oldalt, amiben megtalálható a vissza, home, és alkalmazás váltó ikonok. Nem tudom meik alkalmazáshoz tartozhat de nagyon hasznos, és kényelmes. Tudtok ebben segíteni hogy tudom elővarázsolni?
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #92311 üzenetére
Na erre én is kíváncsi lennék!
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Tud valaki olyan locker programról, melynél élő háttérképet is ki lehet tenni zárképernyőre? Rengeteg szép analóg órám van, de alap LWP-ben sokat fogyasztanak, viszont zárképernyőn pont jó lenne.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Dr V
őstag
válasz aprokaroka87 #92278 üzenetére
Szerencsére ő is tudja, h ilyenkor TILOS megadni a telefonszámot.
Létezhet, hogy a hahu ilyen durva reklámot alkalmazzon?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt!Valaki találkozott már olyan médialejátszóval - hang leginkább - ami valahogy jelzi ha valamit meghallgattam pipálással mondjuk és amit csak félig azt onnan tudom folytatni? Olyasmire gondolok, mint a podcast addict progi, csak a telón lévő hangfájlokra használnám.Semmi. A Podcast Addict-ba hozzá tudtam adni.
[ Szerkesztve ]
-
-
ignisz
senior tag
válasz Tesztelo.hu #92304 üzenetére
Próbáltam, de mivel nem tudok angolul nem sokra mentem vele.
-
sbwolf
aktív tag
válasz ignisz #92303 üzenetére
Esetleg IMediaShare.
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
ignisz
senior tag
Szép napot. A telefonomra keresek olyan alkalmazást, mint az allshare. Ha csinálok egy fényképet akkor meg tudjam nézni tv-n. Régebben tudta a telefon most egy ideje nincs ez a funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest