- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soultrapp
senior tag
Tegnap még nekem is működött,de ma frissítettem a google playből és utána azt írta ki,hogy frissítsem és nem engedett tovább 🤣🤣🤣
De már megoldottam.
Beléptem a Simple.hu-n és onnan a letöltésre átdobott a play áruházba és már jó is..efi99:
Akkor az a plus.
Csak annyi volt írva,hogy Simple by otp..
Majdnem úgyan úgy néz ki mint a classic csak itt nincs érintéses fizetés funkció -
crok
Topikgazda
Rosszul tudtad / hitted. Egészen nyugodtan megnézheted és összevetheted te magad is az apk signature-t a Play-ből leszedett meg a többi helyről leszedett apk-ban - egyezni fog, mert ők is onnan szedik le és teszik elérhetővé neked. Direkt nincsenek olyan helyek benne ahol fizetett mod-ok, modder apk-k meg hasonlók is elérhetőek (remélem érted miért). Ami apk-t innen felteszel azt a pkg id alapján a Play is látni fogja hogy telepített és pl. ha frissítés van akkor frissíteni is fogja tudni (pontosan azért mert egyezik az apk signature). Itt írtam többet erről.
-
ggeleven
őstag
-
-
lovi27
addikt
-
Jakuu
őstag
A XDA-s forumozok tobbsege szerint ez a legjobb Gcam mod, amit erdemes kiprobalni a Poco F2 Prohoz, de a Mod. Settings -> More Info -> menuben be kell kapcsolnii az Enable Mod kapcsolot, hogy rendesen mukodjon.
A masik lehetoseg az Urnyx GCam mod azokkal mukodnek az AUX kamerak root nelkul is a leirasok szerint. -
zeon.hu
nagyúr
Sms to phone, stabilan működik nálam.
Join is jó erre, de sok minden másra is, ha ki tudod használni.
-
w.miki
veterán
Több telefonon kipróbáltam, és elképzelhető, hogy igazad van.
Egyedül a CM12-es S4 minim az, amin viszont szól az FM rádió, ha be van dugva a fülhallgató, méghozzá a BT speaker-en keresztül.
Ki érti ezt?
Viszont ott meg, ha a Wifi be van kapcsolva, hamar megszakad a BT kapcsolat. -
Megoldva a probléma: SD kártya formázás a tabletben, majd MTP-n keresztül másoltam fel a filmeket, és jééééé, mind műxik.
ON: Céges telóra keresek Launchert, mely megfelel a következőknek:
- lehető leginkább letisztult, egyszerű, de azért ízléses kinézet
- reklámmentes és ingyenes
- ne változtassa meg az ikonokat
- gyors, ne zabálja fel a telótNincs szükségem különleges funkciókra, csak alap dolgokra akarom használni.
-
-
-
-
Kékes525
félisten
A Greenify-hez nem kell root, legalábbis nem minden funkciójához, nálam sincs root. Másrészt van másik is amit használhatsz: AdClear: Non-Root Full-Version Ad Blocker
-
Heisenberg69
senior tag
Ennyire nem értek hozzá. Azt sem tudom mi ez az IMAP meg pop3, meg smtp…:S
Jó volt, hogy eddig egy levelező appot használtam… most akkor átállok arra, hogy let a gmail (2 gmail címem van) lesz egy yahoo app, meg az aqua az exchange miatt…. azért köszönöm szépen a segítséget! -
tomy86
addikt
Billentyűzetből a Smart Keyboard Prot használtam korábban, szintén Xperia Rayen.
-
-
-
-
Bozek
nagyúr
"vagy aprón veszel egy ZTE Blade-et"
Régi szép idők. Első Android-os telefonom volt, mert túl sokat nem akartam kiadni azért, hogy kipróbáljam a rendszert. Mondjuk a főnökömnek (aki azért jóval többet keresett nálam) is ilyen volt, úgyhogy kérdezgettem róla, mielőtt megvettem. Még szerencse, hogy normális főnököm volt.
-
-
rjg
őstag
Egy naptár programod van, ami képes kezelni több naptárat is. Az is megoldható, hogy továbbra is használod a Google naptárad a privát dolgaidra és mellette az Exchange fiókoddal szinkronizálod a céges találkozóidat. Csak arra kell figyelned, hogy egy új esemény felvitelénél a helyes naptárat válaszd ki.
-
air
nagyúr
Vagy Real APK Leecher.
-
quailstorm
félisten
Szerintem nem ajánlott az androidos tablet játékra. SmartQT20, ami nem nevezhető gyengének a 1,5GHz OMAP4-gyel 2 magon, meg SGX540-nel és 1GB RAM-mal (JB 4.1.2) elég randa képet ad (nem a kijelző, az IPS).
Alacsony a textúrarészletesség, olyan 800x480-ra van szabva, NOVA3, GTA3, Asphalt7 nagyon csúnya. Ráadásul az egész szőrős, mert a fos droid nem kezeli az élsimítást, JB meg nem kezeli a chainfire3d-t...
NOVA3-ban külön élmény hogy lélegzik a csávó, és mozognak a szőrök a képernyőn.
Szóval majd meglátod, az iPad se egy hipercucc, de a 2-esen nagyságrendekkel jobb élmény játszani, mint bármi más tableten. (igen az iPad 3 effektek nélkül viszi a nova3-mat).
Kisebb képernyőn nem tűnt fel, de az agyonhype-olt csúcsjátékok se olyan szépek, főleg a pálya mellett asphalt7...
Egy shadowgun, vagy Max Payne még kinéz valahogy, de ott meg az élsimítás hiánya miatt lesznek szembántalmak. Komolyan szebben néz ki Nokia 808-on egy Adventures of TinTin, mint 1280-as tableten, pusztán mert a Nokia 8xMSAA-val dolgozik.
A legtöbb játék meg kb 800x480-on a legjobb, mobilon, szóval tényleg az jön ki 1280-on hogy milyen ronda valójában. -
adam3
aktív tag
Gondolom átdobott a Google Wallet-ben, ha Playen keresztül ment a vásárlás, és akkro a bankkártya adataid itt találod:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Filmvilág
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Interactive Brokers társalgó
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest