Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
válasz
bexinho23
üzenetére
Letöltöd, MP3-á alakítod és berakod a Belső tárhelyen a Ringtones mappába, és onnan már beállíthatod csengőhangnak.
Letöltésre a JDownloader2-öt, illetve Youtube to MP3-at javaslom. Az utóbbi egyszerűbb, mindjárt MP3-á alakítja. A JDownloader2-nél a hang file-t az Aimp-al szoktam átkonvertálni MP3-á. -
-
-
-
Fall-N
veterán
-
kiraly.andra
aktív tag
-
crok
Topikgazda
válasz
bexinho23
üzenetére
Összefoglalóban levőket próbáltad? Nekem a Snap camera és a Footej is tetszett de én 100% mugli vagyok a fotózáshoz..
-
crok
Topikgazda
válasz
bexinho23
üzenetére
Macera? Hagyd benne a kijelzőset aztán kész is vagy.. vagy nem teljesen értelek. A Roidmi meg azért mozgott mert (ugyan nem tudom milyen kocsi, de) a leírásai Internetszerte tele vannak azzal, hogy nézd meg hogy milyen a szivargyújtóaljzatod mert kb. két fajta kialakítás van és csak az egyikkel működik jól (mert abba illik jól).
-
crok
Topikgazda
válasz
bexinho23
üzenetére
Ez csak töltőadapteri támogatással ment (Roidmi-d volt?). A telefonod max. azt tudja megmondani hogy az USB portján hány voltot tud mérni a PMIC. Úgyhogy én egy olyan szivargyújtótöltőt ajánlanék ami eleve kiírja hogy a szivargyújtó porton hány voltot mér (meg ezek szokták tudni mutatni azt is hogy az USB töltőportján hány amper áram folyik, etc). Alin ez ilyen párszáz forintos tétel.
-
-
-igu-
veterán
válasz
bexinho23
üzenetére
tripadvisor szinte mindent tud
persze az értékelésekkel óvatosan, nagy játszótér a felület
érdemes egyébként körülnézni a google play-en, sok városnak van saját turistacsalogató applikációja -
Somatom
veterán
válasz
bexinho23
üzenetére
Nekem nem jött be. Igazából szokás szerint az alkalmazások fejlesztői a hibásak. Nem látnak tovább az orruknál (tisztelet a kivételnek). Ha az autós mód meghívásához nyilvános intenteket használnának, és azokat publikálnák, akkor síma ügy lenne az egész, nem kéne Android Auto kompatibilitás.
-
tomy86
addikt
válasz
bexinho23
üzenetére
Shopping list. A pro verziót használom, de azt hiszem ugyanazt tudja az ingyenes is, csak van benne reklám.
-
-
HREH
senior tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Én a My Data Manager-t használom, nekem bevált.
-
törölt tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Arra gondoltam, hogy a jelszavaim kezeléséhez ott a webes felület. Én inkább használni szeretném a jelszavaimat. Erre azt írja a Playen, hogy a built in browser -rel tudja. Na, én próbáltam azt a beépített böngészőt és az úgy szar, ahogy van. Ezért nem értem, hogy tulképp mire jó a LastPass alkalmazás. Nem akarom babusgatni a jelszavaimat. Igazából tudni sem akarok róluk, és a Dolphinos beépülő pontosan erre való. Megnyitok egy belépési azonosítást igénylő oldalt, és belépek anélkül, hogy egy másodpercet is foglalkoztam volna az oda tartozó jelszavammal.
-
törölt tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Ez nem releváns infó. Egyszer telepítettem azt a LastPass alkalmazást, de nem értem, hogy hogyan lehet hatékonyan használni. PC -re is böngésző kiegészítőként telepítettem, és Androidon is ennek látom értelmét. Tehát, én azt az alkalmazást zéróra értékelném, de ez független a LastPass megbízhatóságától.
-
törölt tag
válasz
bexinho23
üzenetére
A LastPass addon egy eszközön is hasznos. Könyvjelzőből megnyitok egy fórumot, az addon pedig beléptet. Régebben a mobilos szinkron volt fizetős. Aztán kategóriákon belül (teló-teló, tablet-tablet) ingyenes lett. Nemrég pedig linkeltem egy LastPass blogbejegyzést, ami szerint már a különböző kategóriák közötti szinkron is ingyenes.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bexinho23
üzenetére
Használj akkor SafeInCloud-ot mondjuk. Azt egyszer kell megvenni és több eszközön is használhatod. Van asztali gépre Chrome beépülője, valamint Android-os Chrome esetén az értesítések közé teszi magát, arra rányomva beilleszti a felhasználónevet és a jelszót.
(#104009) Imi1981: Ezt nézd meg.
-
törölt tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Dobd ki, használj Dolphin -t, LastPass addon -nal! Vagy Firefoxot, mert ehhez a kettőhöz van addon.
-
válasz
bexinho23
üzenetére
Én amikor átveszem a kártyát ez az első dolgom. De gondosan kell eljárni mert annyi eszük van a kiadóknak, hogy gravírozott általában, lehet hogy már nem látható, de egy ügyes kéz kitapinthatja. Természetesen jól meg kell jegyezni, mert különben nem tudsz vele online vásárolni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bexinho23
üzenetére
Teljes rom cserére gondoltam, például erre, ami rootolt és rengeteg extrát is tartalmaz.
(Ebből biztosan van másik is, utána kell járni, melyik a jobb) -
-
törölt tag
válasz
bexinho23
üzenetére
E-Robotban van egy olyan példaparancs, hogy "csatlakozás a legerősebb hálózathoz". Azt nem tudom, hogy működik -e root nélkül. Szerintem kéne működjön.
brd:
A governorokat lehet automatizáltan váltogatni (pl. E-Robottal). A 3C CPU Manager -rel pedig be tudod hangolni magadnak az egyes governorok viselkedésmintáit. Ha pl. a performance -ban felhúzod plafonra az alap órajelet, és aztán automatizáltan átváltasz rá, akkor az fog történni, amit szeretnél. Legalábbis addig, amíg a teló hővédelme közbe nem avatkozik.Edi77:
Árt a telónak, ha töltőn marad? Bár, most már késő lenne megtudnom, mert évek óta, minden telóm szinte folyamatosan töltőn van.
-
g_g_g
őstag
válasz
bexinho23
üzenetére
Prohardver topik figyelő
Sajna nem frissül már (bár ki tudja mit hoz a jövő), követni tudod a fórumokat.
Én szeretem, gyakran használom, csak ha írni szeretnék, akkor indul a böngésző. -
válasz
bexinho23
üzenetére
Olvasgass ebben a Fórumban.

-
-
-
bexinho23
őstag
-
Véreshurka
senior tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Képernyőzárra próbáld ki a C Locker-t. Ott be lehet állítani amit szeretnél.
Másikat passz.
(#94380) vitko: egyszerű, puritán, árát nem tudom mert régebben megvettem: Music Folder. Vedd meg, ha nem tetszik, vagy nincs olyan funkciója amit szeretnél akkor ugye van 2 órád, hogy visszakérd az árát. Nem tudom az ingyenesnek van-e vmi korlátja, vagy csak reklámos. Akár azt is megnézheted.
-
törölt tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Dolphin. Nemrég frissült a Jetpack is. Most a belső Jetpack -ját használom. Ezzel bebuktam az egyujjas nagyítás lehetőségét, viszont cserébe atom stabil a böngésző. Egyetlen összeomlásom sem volt, ellentétben a külső Jetpack -kos verzióval. Tördelésben pedig sztem a legjobb a Dolphin.
-
anonymus89
addikt
válasz
bexinho23
üzenetére
Próba cseresznye.... köszi!
Sajnos nem nyert hangszórót, a lényeg az van 8 alkalmazás amit csak letiltani tudok eltávolítani nem.
Ha gyári visszaállítást indítok a menüből nem csinál semmit mert minden marad ugyanúgy. Cm security semmit nem csinál, zone alarm semmit nem csinál, avg semmit nem csinál.
-
Dottore
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Linux kezdőknek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo