Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Gondolom nem akarja töltőn hagyni, ha már 100%-on van. Egyébként meg ha segítséget kér valaki, akkor nem leoltani kell (persze vannak kivételek), hogy minek kell az neki.
(#96454) DS39: Ha van rá más megoldás, akkor miért ne használja? Én is használom érdekes dolgokra az automatizálót. Pl.: ha megnyomom hosszan a home gombot, akkor feljön egy ablak, hogy milyen napszak van. Rányomok, hogy éjszaka és leveszi a fényerőt. Ha nappal, akkor meg felviszi. Ezt is meg lehet oldani 2-3 gombnyomással, de így kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
-
darvinya
titán
-
bopeti98
őstag
Az nincs bekapcsolva, de ahányszor megnyílik a billentyűzet, mindig kiírja ezt:
Eddig nem foglalkoztam vele. Azt hittem csak valami bug, de most hogy megnéztem az adathasználatot, nagyon gyanússá vált hogy minden alkalommal valóban le is tölt valamit.
Tudtok ajánlani valami egyszerű, letisztult, felesleges funkcióktól mentes, adatspórolós billentyűzetet Androidra?Szerk: Oké, megtaláltam az összefoglalót. Sorry.[ Szerkesztve ]
-
kuksa90
őstag
Szerintem ugyanezt írta Snowdog is...
A legújabb frissítéssel (05.06.) meg aktív lett a TTS utcanévbemondás is.szerk: csak az "utcanevek idegen környezetben" kitételt nem értem: magyarországon hol van ilyesmi? Mert más országtérképet nem ajánl fel...
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
punky10
addikt
Kevered a leállítást a hibernálással...
Inkább hanyagoljuk a témát,nem akarok megtéríteni senkit, aki akarja, az használja, aki nem, az nem...
A végén tényleg hetirendet kell írni:1. nap-B20,2. nap GPS,3. nap akku,4. nap fotó,5. nap QHD,6. nap nyócmag,7. napon sem pihenünk,fagyasztás...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
nightzone
aktív tag
Van hozzáad gomb de amint kiválasztom a számot ezen keresztül az Es-ből leáll hibával és bezárja a csengőhang kiválasztó menüt. A gyári lejátszóm meg alapból nem ismeri most fel valamiért számokat, sőt mappákban a számokat sem, valami katyvasz van, szóval onnan se megy a "beállítás csengőhangként" opció.
air+beg: Ok, létrehozom az sd-n is a struktúrát, megnézem mi a dörgés így, de szerintem így nem fognak a számok megjelenni a Csengőhangok/Médiatárban.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Csodálkoznék ha normálisan működnének.
Régebben próbálgattam pár alkalmazást,
Ezek jó ha a gsm hívást rögzítik valahogy.
De arra meg vannak jól bevált alkalmazások.Láttad:
"Nem használható viberhez..valaki tud ajánlani valamit"Kékes525 fórumtárs viberhez keres hangrögzítőt.
Saját tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
teo77
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest