- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kékes525
félisten
Sajnos igazad van, sokan még a rendes telefonbeszélgetést sem tudják rögzíteni. Arra eddig ezt használtam: Call Recorder Ez a telefonbeszélgetések rögzítésére nagyon jó. Visszatérek hozzá.
-
KTU
addikt
Elnézést mindenkitől elb...tam.
Runtastic Road Bike Tracker ami ingyé van
De, nagy francok mert a képen is csak a
Runtastic Road Bike -ig látszik a cím.bár még így se értem mert az meg nem 4,99 euro
-
szundybence
aktív tag
Ezt kérdeztem én is korábban. Ugyan volt egy német nyelvű Youtubos videó, de abból nem derült ki, hogyan is kell ezt az állítgatás "jól" csinálni. Láthatóan te tudod. Ha szépen megkérlek szájbarágósan, jól érthetően is el tudnád mondani?
(#79865) Szpisti: Hozzád is ugyanez a kérésem. Írd már le kérlek mi a jó megoldás.
Nekem egyébként a mikrofon túl halk. Nem igazán hallanak a Skype-kapcsolatban, de a Youtubos videók túl alacsony hangerején is szívesen állítanék.
-
Szpisti
addikt
Hát sikerült végül, de rengeteget kellett próbálgatnom, mert a "Normal Mode" alatt lévő SPH2-nél hiába állítgattam, sőt, a sima SPH-nál is hiába... Aztán próbálkoztam a "Loudspeaker Mode" alatt, ott se volt hatása az SPH2-nek, sem a SPH állítgatásának... Aztám megláttam egy olyat, hogy "Media" szintén a "Loudspeaker Mode"-ban, és azzal végre elértem a kívánt eredményt, sőt egy új skálát állítottam be, ami tökéletes lett!
Köszönöm a segítséget! -
Szpisti
addikt
Gigaset QV830
A 9 éves lányomé és mindegy milyen játék, ez általános érvényű, túl hangos a legkisebb hangerőn is. A Youtube is... Azért ezt nem akarom, hogy néma üzemben használja, de ez így zavaró egy idő után...
Nem akarnám még rootolni, hiszen még vadonat új, de ha van esetleg valami megoldás, ne tartsátok magatokban... -
vicze
félisten
Az én is mert, hogy nincs az is biztos.
Google-nek volt egy Filed Test nevű appja(többnyire Nexuson, de 1-1 készüléken működött), de az már rég nem működik. Esetileg 1-1 gyártó átvette de 99%-ban nem megy sehol. Samsungokon az egyik kódos menüben elvileg ott van, talán a *#301279# nem vagyok biztos benne. -
vicze
félisten
Már nagyon rég 2óra a visszafizetés. De ezenkívül az app tulajdonosának is lehet írni, ha normális hozzászállású akkor visszaadhatja ezután is.
szerk: LOL oldalváltás...
-
törölt tag
-
-
etooo
senior tag
Szintén köszi a tippet, bár sajnos egy kicsit herélt verzió lesz (nincsenek online forgalmi adatok), és feltehetően frissítéseket sem fog kapni (" Az appot a 10 nap letelte után levesszük az iTunes és a Google Play boltokból, és nem lehet majd letölteni"), de azért várós instant "buy"
-
-
törölt tag
A Jetpack esetében nem tudok verziókülönbségről. A link a Dolphin blogon keresztül, a G+ oldalról van, csak én beraktam direktben, hogy ne kelljen keresgélni. De ott is csak 1db. letöltési lehetőség van. Mivel manuális telepítésű, ezért külön link kéne legyen a különböző verziókhoz, ha lenne eltérés az apk -ban.
-
_ak_
addikt
Ugyan nem kizárt, hogy módosítgatnak az ikonokon, mert még csak beta rom van, de van olyan is, hogy Lock és az kapcsolja ki a kijelzőt. Én arra tippelnék, hogy zárolja az asztal elrendezését, de azt sem teszi. Mindegy, abban reménykedtem, hogy afféle ideiglenes bizonsági zár amit igény szerint tudok kapcsolni és nem kell bemászni ezért a beállításokba.
-
Bozek
nagyúr
Megy Chrome-al is, de igazából mindennel, amin belül meg tudsz osztani egy linket: Pocket (ex-Read It Later)
Az elmentett cikkeket később akár PC-n is megnézheted, ha nem tudnád elolvasni, amíg haza nem érsz.
-
klrt
tag
Kicsit idegenkedem a google szinkronizálástól és idegesít, hogy erőlteti. Had döntsem már el én, hogy akarom-e! Aztán lehet ez marad a megoldás.
Jakuu: A simen nicsenek számok. Nem szeretném, hogy a googlen legyenek. Kipróbálom amit mondtál. Akkor sem értem, hogy egy névjegy ami tartalmazza a telszámot, meg a vibert meg az otthoniszámot. Az a névjegy miért lesz (amit most néztem) nyolcszor egymás alatt?
Át állítottam, hogy csak a telón levő névjegyeket lássam és semmi változás, Az utesóm pl 7x szerepel egymás alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Filmvilág
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest