- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kékes525
félisten
Sajnos igazad van, sokan még a rendes telefonbeszélgetést sem tudják rögzíteni. Arra eddig ezt használtam: Call Recorder Ez a telefonbeszélgetések rögzítésére nagyon jó. Visszatérek hozzá.
-
KTU
addikt
Elnézést mindenkitől elb...tam.
Runtastic Road Bike Tracker ami ingyé van
De, nagy francok mert a képen is csak a
Runtastic Road Bike -ig látszik a cím.bár még így se értem mert az meg nem 4,99 euro
-
szundybence
aktív tag
Ezt kérdeztem én is korábban. Ugyan volt egy német nyelvű Youtubos videó, de abból nem derült ki, hogyan is kell ezt az állítgatás "jól" csinálni. Láthatóan te tudod. Ha szépen megkérlek szájbarágósan, jól érthetően is el tudnád mondani?
(#79865) Szpisti: Hozzád is ugyanez a kérésem. Írd már le kérlek mi a jó megoldás.
Nekem egyébként a mikrofon túl halk. Nem igazán hallanak a Skype-kapcsolatban, de a Youtubos videók túl alacsony hangerején is szívesen állítanék.
-
Szpisti
addikt
Hát sikerült végül, de rengeteget kellett próbálgatnom, mert a "Normal Mode" alatt lévő SPH2-nél hiába állítgattam, sőt, a sima SPH-nál is hiába... Aztán próbálkoztam a "Loudspeaker Mode" alatt, ott se volt hatása az SPH2-nek, sem a SPH állítgatásának... Aztám megláttam egy olyat, hogy "Media" szintén a "Loudspeaker Mode"-ban, és azzal végre elértem a kívánt eredményt, sőt egy új skálát állítottam be, ami tökéletes lett!
Köszönöm a segítséget! -
Szpisti
addikt
Gigaset QV830
A 9 éves lányomé és mindegy milyen játék, ez általános érvényű, túl hangos a legkisebb hangerőn is. A Youtube is... Azért ezt nem akarom, hogy néma üzemben használja, de ez így zavaró egy idő után...
Nem akarnám még rootolni, hiszen még vadonat új, de ha van esetleg valami megoldás, ne tartsátok magatokban... -
vicze
félisten
Az én is mert, hogy nincs az is biztos.
Google-nek volt egy Filed Test nevű appja(többnyire Nexuson, de 1-1 készüléken működött), de az már rég nem működik. Esetileg 1-1 gyártó átvette de 99%-ban nem megy sehol. Samsungokon az egyik kódos menüben elvileg ott van, talán a *#301279# nem vagyok biztos benne. -
vicze
félisten
Már nagyon rég 2óra a visszafizetés. De ezenkívül az app tulajdonosának is lehet írni, ha normális hozzászállású akkor visszaadhatja ezután is.
szerk: LOL oldalváltás...
-
törölt tag
-
-
etooo
senior tag
Szintén köszi a tippet, bár sajnos egy kicsit herélt verzió lesz (nincsenek online forgalmi adatok), és feltehetően frissítéseket sem fog kapni (" Az appot a 10 nap letelte után levesszük az iTunes és a Google Play boltokból, és nem lehet majd letölteni"), de azért várós instant "buy"
-
-
törölt tag
A Jetpack esetében nem tudok verziókülönbségről. A link a Dolphin blogon keresztül, a G+ oldalról van, csak én beraktam direktben, hogy ne kelljen keresgélni. De ott is csak 1db. letöltési lehetőség van. Mivel manuális telepítésű, ezért külön link kéne legyen a különböző verziókhoz, ha lenne eltérés az apk -ban.
-
_ak_
addikt
Ugyan nem kizárt, hogy módosítgatnak az ikonokon, mert még csak beta rom van, de van olyan is, hogy Lock és az kapcsolja ki a kijelzőt. Én arra tippelnék, hogy zárolja az asztal elrendezését, de azt sem teszi. Mindegy, abban reménykedtem, hogy afféle ideiglenes bizonsági zár amit igény szerint tudok kapcsolni és nem kell bemászni ezért a beállításokba.
-
Bozek
nagyúr
Megy Chrome-al is, de igazából mindennel, amin belül meg tudsz osztani egy linket: Pocket (ex-Read It Later)
Az elmentett cikkeket később akár PC-n is megnézheted, ha nem tudnád elolvasni, amíg haza nem érsz.
-
klrt
tag
Kicsit idegenkedem a google szinkronizálástól és idegesít, hogy erőlteti. Had döntsem már el én, hogy akarom-e! Aztán lehet ez marad a megoldás.
Jakuu: A simen nicsenek számok. Nem szeretném, hogy a googlen legyenek. Kipróbálom amit mondtál. Akkor sem értem, hogy egy névjegy ami tartalmazza a telszámot, meg a vibert meg az otthoniszámot. Az a névjegy miért lesz (amit most néztem) nyolcszor egymás alatt?
Át állítottam, hogy csak a telón levő névjegyeket lássam és semmi változás, Az utesóm pl 7x szerepel egymás alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged