- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
sbwolf #158234 üzenetére
De múltkor kipróbáltam egy alkalmazást, és jó wifi mellett se volt jó, mert lement a framerate, meg droppolt, konkrétan időnként fehér képkocka jelent meg. Pedig előtte mikor közelebb volt a router nem csinálta ezt. Nem jó a wifis megoldás. De hol kéne kérdeznem az ilyenekről, hogy felhőbe mentés meg ilyenek? Mert azzal is csak a telefonra tudtam menteni. Én azt akartom, hogy automatikusan, gondozásmentesen csinálja a dolgát, aztán időnként én manuálisan szabadítok fel helyet, ha nincs semmi érdekes. De fontos az is, hogy a gépre is mentse, mert az akkor is működik, ha a net nem. És de, nincs rá keret, a mobilt akarom használni. Csomó videó meg minden van arról, hogy működik az az izé. Mondjuk nekem az kevés megoldás, mert még azon kívül kell először egy otg, hogy ne merüljön le, és abba ez.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
sbwolf #140801 üzenetére
9.3-ig mentem vissza, de azt sem telepíti. Meg, ha nagyon régi verziót raknék rá az se lenne jó, de ma próbálkozok még régebbivel is. Kipróbáltam mindent amit a Google hiba elhárítója javasolt, de egyik se jött be. Nem túl gyakran telepítek app-okat a Tablet-emre, de eddig egyel sem volt ilyen gond és az interneten sem találtam rá megoldást (eddig). Amikor letöröltem a PlayStore frissítéseket és gyári PS-el próbáltam, akkor az 504-es hibakódot adat meg telepítés sikertelenségénél. De mivel apk-ból sem megy ez a PS-től akkor teljesen független dolog, igaz? Nem fordult itt még elő senkivel hasonló, hogy tudná mi lehet a megoldás?
-
SunMount3r
nagyúr
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
sbwolf #134864 üzenetére
Bingó! Ez volt a megoldás
Köszönöm a segítséget Neked és Nyisziatinak is
Még egy kérdésem lenne. Esetleg azt meg lehet oldani hogy ne változzanak a kezdőlapon levő oldalak,hanem maradjanak az általam beállítottak mindíg,függetlenül hogy mennyit látogatom azokat az oldalakat? Ja és át lehet szerkeszteni a nevüket? Pl. A Nemzeti Sportot ne úgy írja hogy Nemz... hanem ahogy én mindenhol nevezem NS:
-
válasz
sbwolf #113334 üzenetére
Oké, de ez tudja azt, ami nekem kell? A leírásból nekem csak az jön le, hogy a műholdakat megmutatja, de rajzolni vajon tud-e?
Húh, na lehet ez lesz az!
-
gyulank
addikt
válasz
sbwolf #109970 üzenetére
Attól még a samba megosztásomnál ezt csinálja, windows-on nem próbáltam, linuxon többet vagyok. Lényeg, hogy évek óta nem tudok így lejátszani, és ha itt megkérdeztem, csak annyit írtak, hogy bármilyen upnp, vagy dlna program jó. Ez is több éve volt, akkor badás telefonnal nem tudtam, de androidossal se tudom.
-
Kékes525
félisten
válasz
sbwolf #98168 üzenetére
+(#98169) aprokaroka87:
Endomondoból használom, az edzés pillanatnyi állapotát mondja be, nem szöveget olvas fel.
Az edzés időnél rendesen mondja be a tíz feletti számokat (pl. egy óra huszonhat perc), azonban a megtett távolságot és sebességet már nem. Gyanítom, azért mert másképp kapja az inputot. Míg az időnél egy stringben a tizedes értékeket, ezért azt egy számnak veszi, addig például a távolságnál vagy a sebességnél már külön (9.25 km/hr = kilenc egész kettő öt kilométer per óra). Hiába írom be az inputnál a "25"-öt az outputnál a "huszonöt"-öt mivel a "2"-est és az "5"-öst külön érzékeli ezért nem tekinti egynek vagyis külön külön mondja be. Valami összefűző jel kellene az inputnál, hogy egynek tekintse. Persze, ha ez lehetséges.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sbwolf #92813 üzenetére
Te olvasol is, mielőtt válaszolsz? Szerintem kezdjed el.
"esetleg nem a hátsó vakut tudja csak kezelni, hanem az elülső érintő gombok világítását"
Ő nem a hátsó vakut akarja kezelni, hanem a három gombot elöl.
"ami kepes offlineba az adott szóra kattintva leforditani a szavakat"
Itt meg offline megoldást keresett, a Google fordító pedig nem az.
-
törölt tag
válasz
sbwolf #90316 üzenetére
Jó marketinggel még a sz..t is el lehet adni.
kovacsen222:
Úgy tűnik, hogy ez készülékfüggő. Nekem eddig minden telómon volt adatkapcsolat kapcsoló. Tudomásom szerint Lollinál már root kell a kapcsolgatásához, tehát, ha gyárilag nincs ilyen gyorskapcsolód, akkor külső alkalmazás segítségével tudsz rá "varázsolni", de, csak root jogosultsággal. -
Daemos
tag
válasz
sbwolf #90115 üzenetére
Köszönöm szépen, el nyerte tetszésem
Sok mindent lehet benne állítani, nekem is fekete a felső státusz sáv...
Van külön fiókod amivel menti a személyes dolgaid. Hál istennek nincs benne reklám, vagyis nem erőszakoskodik vele, felhasználók által töltött témákat is le lehet szedni
Még1x thx.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
sbwolf #90122 üzenetére
Szürke témánál szürke a status bar, de nagyon zavar, hogy nem átlátszó, nem értem, ezt miért nem oldják meg... Időjárást nem lehet kirakni, de Z5-ös újfajta időjárást igen. Apk Mirror-ról van. De akkor is, hogy ez a 2 cucc nem átlátszó nagyon zavar, el sem tudod hinni
Majd valamikor, hátha...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
sbwolf #90115 üzenetére
Én is használnám, csak tényleg valamiért nem átlátszóak a navigációs gombok illetve a status bar nem fekete vagy átlátszó hanem KÉK... Ha ezek átlátszóak lennének és ki tudnám rakni a Sony widgetet, akkor tuti ezt használnám
Lehet várok még pár hónapot, hogy frissítgessék.
-
szasko
csendes tag
válasz
sbwolf #89834 üzenetére
Pfú! Kicsit hányingerig stresszelt! Jól megtornáztatott! Jó feladat lett belőle.Sajátomon kipróbáltam, all (rendszer programokkal együtt 111) applikációt eltűntetni. :-D
Sikerült. Jó tanács annak aki használja: Ha törlöd a hide app programot, az ikonok még nem jönnek vissza!Igen! Köszönöm! Vmi ilyesmit kerestem.
Most már csak a rootot kell valahogy megoldanom, egy idegen készüléken. -
tomy86
addikt
válasz
sbwolf #88648 üzenetére
A pontosság kedvéért, nem csak egy van. Vocalizer tts.
-
Freeman007
senior tag
-
Barbarics
tag
válasz
sbwolf #48736 üzenetére
Hát az hogy a xperia x 10 minimre még egy fél éve felraktam,meg előtte természetesen rootoltam,de valahogy nem akarja behozni a megfelelő gombkombinációval a cwm-et...de néha meg random behozza bekapcsoláskor...de inkább akkor leírom a másik topicba is,de azért megköszönném ha tudnátok segíteni itt is
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest