- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
woodworm #175588 üzenetére
Nem kell a RePont app képe hozzá, elég a Wallet által generált kód. Azt én is észrevettem már, hogy a Wallet által generált kód képe nem egyezik meg maradéktalanul az eredetivel, de még soha nem okozott ez gondot. Mindenhol működik. Megnéztem, 26 kódom van a Walletban. Olyan is előfordul, hogy az én kódom és édesanyámé is rögzítve van, pl. Lidl.
-
-
-
Probert75
addikt
válasz
woodworm #172415 üzenetére
Csak ezt a mondat töredéket vetted le belőle.
"valamint, hogy annak szolgáltatásait kizárólag a google.com domain alatti weblapok vehetik igénybe, más szájtok azonban nem férhetnek hozzá funkcióihoz."
Neem! Egyáltalán ne használja ez sem, sem a chromium alapú böngészők! -
-
Cs1csó
titán
válasz
woodworm #166431 üzenetére
A Windows számomra csak operációs rendszer, nem szeretem az egyéb programjait mert jellemzően kiderül, hogy funkcióhiányosak vagy bugosak.
Tehát a filmlejátszóját, képnézegetőjét és egyéb beépített programját sem használom., egy jó példa az "éjszakai mód" aminek a megvalósítása, beállítási lehetőségei messze elmaradtak a kiforrott F.lux-tól. Arra használom amire egy operációs rendszer való: programokat futtatok (külső fejlesztőtől származót) -
Márton
nagyúr
válasz
woodworm #158371 üzenetére
De nem akarok felvételekkel, programok közötti váltásokkal vacakolni. Menet közben szeretnék "húzni magam után egy csíkot", amikor megy a 360-as kamera, amikor pedig nem, de az autó mégis mozog, akkor ne rajzoljon a térképre. Így egyszerűen látnám egy óra munka után, van-e még kimaradt rész.
Remélem érthető. -
Probert75
addikt
válasz
woodworm #152773 üzenetére
Bocsesz! Nem neked akartam, hanem #152759 consono fórumtársnak, hogy nem csak egyet lehet letölteni, hanem amennyi hely van.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
woodworm #152397 üzenetére
Nem az van, hogy aki fizetett, annak megmarad örökre az előző főverzió, és a havidíjas szolgáltatás csak azoknak van, akik a jelenlegi verzióban keveslik az ingyenes változat funkcióit? A cég ezen lépésétől te nem lettél automatikusan havidíjas, azaz nem vesztettél semmit.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
woodworm #152087 üzenetére
No igen, a régi berögződések korlátozzák az embert
Wolfskin
DW sokkal többet nyújt, mint a Rocket, bár nem ugyanaúgy. Olyan statisztikát dob eléd a lefolytatott hívásokról (ha érdekel ez a része), hogy csak lestem. Tud SMS-t is kezelni, tehát ehhez sem kell másik programot használni, bár valami okból kifolyólag mégis inkább a Textra mellett döntöttem sms témában. Ja igen, mikor nézegettem nem volt olyan funkciója, hogyha nem férsz bele a 160 karakterbe ékezetes spec karakterek miatt, akkor "ékezetlenítsen"
Ami még esetleg érdekes lehet DW-vel kapcsolatban, hogy kétféle verzióban lehet megvenni:
- play áruházban -> ugyanazon fiókkal akármennyi készüléken használható
- alkalmazáson belül -> adott telefonhon használható csak, mert a telefon egyedi azonosítójával készül a feloldókód (vagy valami ilyesmi)Viszont volt valami kavarás google-val SMS miatt [link] és az appon belüli vásárlás esetén meg kell keresni a fejlesztőt, aki olyan promóciós kódot ad, mellyel ingyenes lesz a Google Play-es Pro telepítőcsomag. Azt viszont nem tudom, hogy ez a promóciós kód időhatáros-e?
Ha megvetted, majd légyszíves egy rövid összefoglalót írj róla, ha "belaktad"
-
kaciokos
őstag
válasz
woodworm #151835 üzenetére
Sajnos a 11-es Android (vagy a Samsung 11-es Androidra épülő ROM-ja) eléggé megkavarta a két SIM-es használatot. Az autók meg tipikusan még nem járnak ott, hogy egy telefonban két SIM is lehet. Nekem az jött be (Samsung S10e), hogy beállítottam, hogy alapból az 1-es SIM-ről hívjon, és pár kontaktnál, akiket kocsiból szoktam a 2-es SIM-ről hívni, egyesével beállítottam, hogy nekik az legyen az alapértelmezett. Mindezt a gyári névjegyzékben és tárcsázóban.
-
tankos50
tag
válasz
woodworm #149378 üzenetére
ahhoz semmi , csak én voltam tökfej , nem ismertem
de az teljesen jó , már működik minden57 vagyok , lehet kicsit többet zsörtölődöm valóban mint kéne
hamut ősz fejemre érte
én kérek elnézést
és köszönöm a segítséget
ha isten is engedi s lehetőségem is lesz rá , viszonzom -
-
Somatom
veterán
válasz
woodworm #141858 üzenetére
Az elég fura, mert ha 10 fájldarab között levő crc -re duplán kattintok (végrehajtási utasítás), akkor összeilleszti a darabokat anélkül, hogy azok közül egyet is kijelölnék. Pont úgy, mint amikor z01, z02, z03 .... esetén a zip fájlra bökök. Csakhogy a zip működik Androidon is, a crc -s fájlösszeillesztés viszont nem.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
woodworm #136786 üzenetére
OFF: Szerintem meg neked nincs igazad.
Ugye az alapból is kizárt dolog, hogy a windows újratelepüljön egy frissítéssel azért ennyire nem bénák a microfos programozói sem. Persze néha random letörölgetik a képeidet vagy adataidat, de ehhez azért nincs szükségük a windows teljes újratelepítésere, megy nekik ez anélkül is.
Másrészt a legtöbb program nincs kötve a buildekhez, sehol nincs is olyan bármely programot is nézed, hogy ilyen meg olyan build kellene neki, csak azt írja, hogy windows 10...
On: De ha már ez egy androidos téma meg windowsról is szó van, éppen pár perce kukáztam a google chrome-ot és tettem fel helyette a microsoft edge böngészőt a telora, sokkal kezesebbnek tűnik, többet is tud, nem mellékesen pedig bármiféle mokolás nélkül be lehet kapcsolni a dark mode-ot is.
Asztali gépemen chrome-ot használom még mindig, de az androidos verziónál egyértelműen jobbnak tűnik az edge ami meg is lepett.
-
sopruk
senior tag
válasz
woodworm #136523 üzenetére
Köszi szépen ez nagyon jó! Kipróbáltam és tényleg működik. Igaz végül megvettem az Osmand+ verziót, mert abban van Wikipedia is.
Meg lehet rosszul csináltam valamit, de az alaptérképet nekem nem mutatta ezzel a módszerrel: letöltöttem a forrás oldalról az Ausztria térképet, de csak a POI-k látszottak. Lehet, hogy csak azt lehet frissíteni, amit már a programmal letöltöttem…?
Mindenesetre nagyon jó infó a későbbiekre nézve, ha valamely eszközön a sima verziót használja az ember. -
nyisziati
veterán
válasz
woodworm #129388 üzenetére
Sajna a legtöbb zenelejátszó ilyen, már tucatnyit kipróbáltam. Másnak is ez a tapasztalata egyébként, van ilyen ismerősöm, akivel beszéltem erről a témáról. Úgyhogy a droidos zenelejátszók elég gagyik.
Kivéve a Deezer. Nagyon jó statisztikákat nyújt egy beépülő app (Stateeztics) révén.
A véletlenszerű lejátszója is példás, egy adott playlistet mindig más sorrendben, sosem ismételve játszik le. És még a saját MP3-at is kezeli.
Mondjuk nekem a fizetős verzió van meg. -
-
-
-
-
Wolfskin
őstag
válasz
woodworm #108318 üzenetére
igen, de az meg egy tűzpárbajban megsérült...
egyébként van 3 x 12000mAh, a gond az, hogy ha elfelejtem akkor utána már nem akarok erre ébredni. tehát nem akarom hogy bármi a telefonon ébresztő funkcióba menjen át úgy, hogy azt nem én állítottam be szándékosan.
de most tudom, ha alkalmazkodom hozzá, kiszolgálom az igényeit, akkor ő is hagy élni. csak én ostoba módon fellázadtam, át akartam venni az uralmat felette, de látom, magamra maradtam...
„Adjuk meg a császárnak a császárét, Istennek az Istenét”. -
Siriusb
veterán
válasz
woodworm #107409 üzenetére
és (#107410) darvinya
woodworm, nálad a pont
, én egy mondatnál többet nem vagyok hajlandó telefonon megírni, inkább megvárom, hogy leüljek gép elé, s addigra úgyis elfelejtem, hogy írni akartam -> ökológiai lábnyom minimalizálás.
darvinya, mivel zömében csak olvasok telefonon, nekem megfelel. Azonban mindenképpen hiányolom, hogy az Összefoglalót, stb még utalás szinten sem lehet felfedezni mobil nézetben, szerintem nagy hiányosság, no de nem ez az egyetlen probléma.
Több fórumban rendszeresen lecseszik az embereket, hogy miért nem olvassák el az összefoglalót, ami esetleg mobilon olvashatatlan is lehet képek stb miatt; csak abba nem gondolnak bele, hogy szerencsétlen flótásnak eszébe sem jutott, hogy trükköznie, kínlódnia kellene a telefonján, hogy kiderítse, van-e egyáltalán olyan.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
woodworm #98647 üzenetére
Igen, valoban jol gondoltad. Azert akartuk a GM-el megoldani, mert alap app, de sajnos nem jo. Lehet, hogy nem irtam(akkor elnezest kerek) de pont, hogy egy sajat apphoz kellene egy olyan cucc, ami nekunk megfelel. Magyarul egy olyan alkalmazast irunk, ami egy elore felvett utvonalon vezet vegig hangos navigacioval magyarul, lehetoleg ugy, hogy kozben nem kell nezni a terkepet. (Akkor sem ha letersz az utrol)
Ez okbol kerestem olyan appot, ami ezeket tudja. Akkor mar talan konnyebb lenne olyan sdk-t vagy komponenst talalni, ami az app ezen reszet kezeli.
Erre lett volna jo a GM, es az sem lett volna baj ha a navigacio elinditasakor kilepett volna a mi appunkbol es elindult volna a GM. Viszont azt neccesnek erzem, hogy irunk egy appot, ami csak akkor mukodik ha elotte letoltod melle az OsmAnd-ot is.
A masik fontos dolog az lenne, hogy a user a sajat keszuleken, a sajat terkepen belul lassa mas userek aktualis poziciojat. -
-
kaciokos
őstag
válasz
woodworm #97561 üzenetére
Itthon vagyok, mobilneten, de a profillal kapcsolatban elbizonytalanítottál. Magyarországon, magyar Internet kapcsolattal hoztam létre a fiókot, gondolom, magyarra állította, vagy ezek szerint mégsem?
Szerk.: Megvan, ez utóbbi volt a ludas, valamiért angol profilt hozott létre nekem, bocsi.
-
arnyekxxx
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest