- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #171562 üzenetére
Csakhogy az említett Disney+ védett a lejátszás közben (flag_secure - DRM védett média..), mint a banki alkalmazások, nem lehet róla képernyőképet készíteni (nyilván videót sem). Megkerülhető de nem root nélkül. Szóval a megoldásod neked jó - neki nem.
-
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #170762 üzenetére
Az ilyen esetek pl. a Google Play Store féle App Bundle terjesztési mód miatt és a bundle-ben levő app mellé az aktuális konfig miatt kapcsolódó feature module-ok vagy más split-ek és|vagy a Play Asset Delivery-vel letöltendő (szintén az adott konfiguráció miatt szükséges) asset-ek miatt vannak. De hidd el nekem nem akarod tudni...... én értem hogy egyszerűsíteni meg szűkíteni akarják a letöltési nagyságokat és lehetőleg on-damand-ra tenni amit lehet (pl. egy-egy játék pályáit nem egyben lecsapatni hanem előrelátóan egy újonnan telepített játéknál csak az első mondjuk 5 pályát és a harmadik pálya ha kész van akkor letölteni még 5-öt, etc..) de amúgy horror fejlesztői oldalról is......
-
HoTaZo
addikt
válasz
HoTaZo #170361 üzenetére
Sziasztok!
Komolyan nem értem, mit kell napi szinten korrigálnia a Googlenak, hogy minden napra dob frissítéseket, hol erre, hol arra az alkalmazásukra?
Újfent, csak érteni szeretném.Azt is, hogy a frissítési listán jelez, pl. 51MB-ot, aztán amikor nekilát, akkor a teljes méret 52,92MB. Miért nem egyből a teljes méretet jelzi előre.
Komoly egzisztenciális kérdések ezek!
Csak nem értem a logikát... -
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #170554 üzenetére
"hogy tudja frissíteni az alkalmazásokat, de saját magát nem a Play Store?" -- a store letölti az apk-t és a package manager telepíti, nem a store.. mondom hogy hiányzik még valamelyik komponens (vagy valamelyik split-et keresi a szerencsétlen a 17-ből ami az ő idejében egyébként még nem is létezett így nyilván fent se lehet), szerintem nincs is már hozzá minden mert ki akarják vezetni. A Services az friss. Max. tedd fel APKMirror-ról valamelyik Android 6+ build-et (archtektúrahelyes verziót, más úgyse megy fel) ha felengedi.. jelenleg nálad ez a 7.5 éves van fent.
-
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #170534 üzenetére
Play Store: tedd fel ezt és nézd meg minden a legfrissebb-e (Play Store és Play Services) ugyanis elképzelhető hogy valamelyik (függőségi) komponens még nem frissült le (Android 6.. lehet nem is fog mivel 4 főverzióval a Mainline és 2-vel a Treble project alatt van..) de a kinézet nemigen fog változni ha ez lenne a cél.
Mi Cloud: asszem' az is csak azért mutatja hogy van frissítés mert egyébként számszerűen ugyan volna de az is már csak Android 7+ (APKMirror -> ebben volt utoljára Android 6+ build -> egyel felette már nincs csak Android 7+)
-
válasz
HoTaZo #170534 üzenetére
A 6.x.x rendszer eléggé a végét járja. Már az is csoda, hogy egyáltalán elindul rajta a play.
Megoldást a Mi cloudra nem tudok, majd jön valaki, aki talán tud segíteni, de gyanítom, hogy ott is a régi rendszer lesz a ludas.
És valszeg nagyítóval kell keresni, aki még ilyen régi rendszert használ.
Ja, a képek, amiket szemléltetni akartál, lemaradtak. -
joelke HU
őstag
válasz
HoTaZo #165871 üzenetére
Én amit használok az a vFlat. Eszméletlen jó. Komplett könyveket be lehet vele fotózni minimális idő alatt és még ha belóg az ujjad azt is kiretusálja. Figyeli a könyv lapjának hajlásszögét is. Tud magyarul sőt szöveggé is alakítja, nagyon nagy pontossággal a képen látható szöveget. A legfrissebb verzió sajnos fizetős, de ha keresel neten egy régi apk 0.9 verzióból abban még full minden elérhető ingyen.
-
válasz
HoTaZo #165871 üzenetére
A teló nem tud ilyet alapból?
Amúgy CamScanner vagy Microsoft Lens. -
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #165764 üzenetére
Böngésző asztali kliens mód. Operat és Rókát használok, mindkettővel müxik. A videón bekapcsolom a feliratokat. Aztán fogaskerék » feliratok » automatikusan létrehozott (angol). Erre rábökök és megjelenik, hogy automatikus fordítás. Erre rábökök és a listából kiválasztom a magyart.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
HoTaZo #162615 üzenetére
Akkor mindenképp a Mi tv stick 4k-t ajánom, ez az újabb, erősebb verzió, 16-17 ezerért meg lehet kapni, szerintem a chromecast sem olcsóbb, ez viszont sokkal többet tud.
Szerk.: Ráneztem az árakra, a Chromecast még drágább is, és kevesebbet is tud, úgyhogy szerintem egyértelmű, melyik a jobb választás.
-
Rigormortiis
veterán
-
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
HoTaZo #162528 üzenetére
Megtaláltam, a Subtitles:Subtitle Editor személyében. Annyi hibája azért van, hogy a szavakat egybeírja és a hosszú ékezetes betűkhöz más betűtípus használ. Nem mentem nagyon bele, hogy miként tudok betűtípust váltani.
Viszont, azt tapasztaltam, hogy a Messenger borzasztóan konvertálja a videót. Olvashatatlanná téve a feliratot. Messengerbe feltöltött és az eredeti.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #155336 üzenetére
Nem is értem, hogy miért nincs olyan kamera alkalmazás, amiben egyéni preseteket lehetne tárolni. Ha én fejlesztő lennék, akkor csinálnék ilyen opciót. Sőt, parancsikonokkal is indíthatóvá tenném az egyes preseteket, hogy egyből a kívánt beállításokkal induljon az app. Ez egyben lehetővé tenné az adott presetek automatizálóból meghívását is. Nem értem, hogy a fejlesztők miért nem használják a fantáziájukat (tisztelet a kevés kivételnek).
-
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #155325 üzenetére
Nem egészen értem a kérdést. Ha egy alkalmazást korábban megvásároltam, akkor a Play nem árat ír, hanem telepítést.
A kizárt mappák képeit egyáltalán nem jeleníti meg. Pl. van egy mentésem a navim szoftveréből, ami tartalmaz png ikonokat. Vagy, a hangoskönyveim borítói, zenék lemezborítói, stb., stb. Kizárás nélkül ezek mind megjelennek. -
Somatom
veterán
válasz
HoTaZo #155306 üzenetére
Nyilván. Az lenne a tuti, ha rá lehetne tenni az összes képemet az idővonalamra. Azokat is, amiket GPS nélküli géppel csináltam. Használod az idővonalat? Ma kaptam mail -t az októberi teljesítményemről. Napra pontosan megmutatja az útvonalakat, meglátogatott helyeket, stb. Meg az is tök jópofa, hogy szerinte az elmúlt évben 1,6 -szor kerültem meg a Földet. Gondolom, Te többször, mert többet vagy úton és én csak 2500 Km -t nyomok hetente.
-
efi99
őstag
válasz
HoTaZo #154807 üzenetére
Hát, sötét képernyőn nem frissítgetem, mert nincs mit nézni, bár kétségtelen, hogy akkor nagyobb eséllyel vár feloldva a helyes érték, a másik kapcsoló meg ugye nem befolyásol semmit.
Nekem is alapértelmezetten van, megtennéd, hogy rápróbálsz arra, hogy mi van 5 mp-es frissítéssel (nyilván mozgásban lehetne tesztelni és egy olyan paraméterrel, ami gyorsan változik pl sebesség vagy pontos koordináta).
Végül is frissítget most, de olyan lusta formán, közvetlenül feloldás után talán jó is, de ha fel van oldva hosszan, menet közben biztos, hogy többet vagyok 1 percnél olyan helyen, ahol már egyértelműen váltania kéne (lakott terület pl), mégis hosszú percek után teszi meg, pedig adatkapcsolat is van.
Nem értem miért olyan nehéz ezt elegánsan megoldani, egy végletekig lecsupaszított navigáció is tudná, hiszen azok 1 mp-ként olvasnak, itt miért nem lehet szépen csöndben hiba nélkül egy beállított időközben ciklikusan lekérni és átfordítani településre? Sőt mi több, ha lenne offline térképe is, akkor adatkapcsolat sem kéne ehhez. -
efi99
őstag
válasz
HoTaZo #154757 üzenetére
Sajnos nem. Ma lepróbáltam, helyváltoztatásra és 1 perces frissítésre volt állítva, de ennyi idő után sem váltott, igazából csak kézzel belépve. Valami nem stimmel amúgy sem, mert még a mp-ces frissítéssel sem változnak olyan paraméterek, amiket könnyű változtatni akár az udvaron is (pl sebesség vagy a 1/10000 fok koordináták.)
Ez jól működik, csak iszonyú drága és pontosan azt tudja, amit kell: ha mozgás van, fél percenként lekéri és kiírja a helyet: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kaisquare.location
Egyszerűen nem értem miért nincs még ilyen app, mindegyik vagy mindenáron térképezni akar és widget nincs benne, vagy valami időjárás widget, ami jó ég tudja mennyi időnként frissíti a helyadatot, de jó eséllyel csak akkor, ha az időjárásit is, ami 30-60 perc jó esetben.
Az Automate-tal is szépen le lehet kérni, de abban meg csak értesítésre vagy képernyőüzenetre lehet küldeni, widget nincs. -
efi99
őstag
válasz
HoTaZo #154750 üzenetére
Köszi.
Azt sikerült megoldani, hogy csak a település legyen, de nem találtam olyan beállítást, hogy mennyi időnként frissítse a helyadatot. Van erre valami kapcsoló, vagy kód? A cél az lenne, hogy mozgás közben használható módon váltsa a településneveket, mondjuk percenként lekérve a helyzetet. -
efi99
őstag
válasz
HoTaZo #153703 üzenetére
Ellenben nálam sem fut tökéletesen 11-en (Samsung). Ha van kitéve widgetje, akkor az app menüjében (tehát a beállításokban) alig lehet lépkedni, nagyon lassú, sőt már a widgetre való kattintás után is gondolkodik. Továbbá elég gyanús, hogy bár SIM1+2 re van állítva, ugyanazokat az értékeket jeleníti meg csontra, együtt mindig mindkettőnél. Az előző telefonon, ami Samsung volt szintén, de Android 8-cal, rendben ment és nem mindig volt egyforma a 2 adatsor, mi több, volt olyan, hogy az egyik pl már eldobta a hálózatot, amikor a másikon még volt egy minimális. (mindkettő T)
-
Oldman2
nagyúr
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #153240 üzenetére
Nem azellen véd hogy TE csinálj screenshot-ot hanem hogy pl. egy másik app, a tudtod és beleegyezésed nélkül, programozottan csináljon.. de pl. a Google Asszisztens(?) az nyakra főre csinálhat ha úgy állítod be mert ugye a kereséshez felismeréshez az kellhet ha a képernyődről akarsz valamire rákeresni.. naaamindegy. Remélem érted a logikát (semmi baj, ha te sem (:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gmail
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest