Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
TBP-vel próbálok egy ADB mentést kicsomagolni - egy alkalmazás adatai akarom visszaállítani - de azt mondja hogy érvénytelen vagy nem támogatott. Van valami más app ami tudja kezelni? Esetleg TWRP mentésből kinyerhető valahogy az adat?
-
zeon.hu
nagyúr
Mi a feltétele, hogy youtube-on megjelenjen a Cardboard, mint lehetőség?
Lányom telefonján nincs, yt frissítve, lollipop. -
tb83
tag
Hali!
Olyan naptár alkalmazást keresek, amiben egyszerre tudom használni vagy legalább látni az outlookos és a gmailes naptáram.
Próbáltam több appot (pl Digical) keresgéltem a guglin, de nem sikerült. Google oldalán találtam egy ”Google apps sync for Microsoft Outlook” programot, de az meg megakadt, annál a résznél, hogy a jogosultságot megadtam neki.
Előre is köszönön a segítséget!
-
varsam
őstag
Sziasztok,
használt készülék vásárláshoz tudnátok ajánlani valami diagnosztikai szoftvert/módszert amivel végig tudnám tesztelni a készülék minden funkcióját, hogy jól működnek-e?
Egy Note 4-ről lenne szó amúgy -
zebede
őstag
válasz
batai15
üzenetére
A Smooth Calendar widgetjét be tudod úgy állítani hogy ne jelenítse meg az értesítéseket csak azt a naptár ikont.
-
batai15
félisten
Üdv, keresek olyan naptár appot, aminek az ikonja az aktualis napot mutatja. Ilyen a today valenciai is, de most 1600ftot nem akarok kiadni érte, hátha lesz elágazás, majd akkor megveszem. Addig kellene valami ingyenes.
Másik, SwiftKeyben hol lehet állítani hogy csak a magyar ékezetes karaktereket mutassa? Előre is köszönöm -
aprokaroka87
nagyúr
köszi!
Arra van-e valami app vagy egyéb megoldás hogy adatok szerint ki listázza hogy melyik app eszi a legtöbbet,ugyanis az utobbi kb 7 napban nagyon megcsappant a data particióm mérete,appot nem nagyon töltöttem le,és arra gyanakszok hogy valamelyik alkalmazás adat része szabadult el -
beg
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen. Nálam 167MB
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Sajnos, igen.
Elég nagyra nőtt a "kicsike"... 
-
Sziasztok, WP-ről váltva feltűnt, hogy a névjegyzék fényképei nem frissülnek FB-ből. Internet szerint ezt letiltotta a facebook. Meg lehet ezt valahogy kerülni?
-
aprokaroka87
nagyúr
üdv!
Az normális hogy a Play szolgáltatások adatok része 60mb-ot foglal le,így összesen 100mb-ot foglal le a data részről -
Bozek
nagyúr
Megcsinálod mindkét partíciót és átmásolod a cuccokat. Az Easeus Partition Master Free elvileg tud másolni partíciót is egyben, de ezt nem próbáltam.
(#92671) lacibacsi: Fotóra Snap Camera vagy Camera FV-5, videóra Cinema FV-5
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Melyik a ma leginkább ajánlott fényképező és videó készítő program? (Android 5.0-ra)
-
vpal
csendes tag
Sziasztok!
Androidon tudtok olyan ingyenes app-ot amivel korlátozni lehet a rendszert, hogy csak egy adott alkalmazást lehessen futtatni a tableten?
Esetleg kérdőívezésre alkalmas (5-6 kérdés feltevése) app-ot tudtok?Köszi:
Pali
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Van egy trójai, vagy hasonló jellegű kártevőm az Androidos tabletemen.
Egyedül a tabletem van bekapcsolva és wifi elérhetőség rajta, amikor a Facebook profilomra állandóan kiposztol egy Impulzus.net által leközölt cikket. Mindezt anélkül, hogy én tudnám.Mit javasoltok a kiírtására? Esetleg valamilyen alkalmazást tudnátok ajánlani ennek felkutatására és kiírtására?
köszönöm.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
StarKiller89
üzenetére
szerintem ez nem a google dolga
amúgy érdekes hogy az utóbbi 4-5 hónapban dobja fel -
oncsi
őstag
Sziasztok.
Egy 2GB-os kártyát szeretnék klónozni egy 32GB-osra. A gond az, hogy két partíció van rajta. Egy 1.2GB-os Fat32, meg egy második a maradék EXT3 a Link2SD miatt. Olyan jól sikerült belakni (csak próbának indult) hogy jó lenne ha így maradna, csak ugye a 2 GB-már semmire nem jó. A Link2SD linkek visszarakása, és az uj kártyán ismételt elkészítése nem járható, mert a programok nem férnek el a belső memórián. (Sony M 1905, JB) erre keresnék megoldást. Van egy 16GB-os is feltelepített, de annál is probléma a kártya klónozása, ha esetleg kellene. -
StarKiller89
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
google-nek am van ez jelezve?
-
andatti
senior tag
válasz
üzenetére
Azért köszönöm a választ-VÁLASZOKAT... Okostv-n nagyobb ráció lett volna benne, de ott az app indítása is némileg macerás, több kattintás, médiabox-om meg nincs, hogy szépen beállítsak felvételt, ha már teljes képernyőn vagyok. Bár lehet ott se menne... Az időzített felvétel pedig szintén felejtős... mivel az app-ját mindig manuálisan, kézzel kell indítani, így nem lehet beállítani csatornaszámra, mert olyan nincs.
-
golyós
addikt
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Köszi, ez jó és egyszerű.

-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
kaciokos
üzenetére
Igen, mostanában rengeteg értelmetlen szó bukkan fel a Swype felajánlott szavai között, de pl. angol szavak is, pedig magyar kiosztást használok. Ha jól tudom, a Swype központilag gyűjti a felhasználóktól a korábban fel nem ismert, de elfogadott szavakat, és beépíti a szótárába. Ha így van, akkor előbb-utóbb használhatatlanná fog válni a rendszer, és kénytelenek lesznek 0-ról indulni az alapszótárukkal.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem tudom, nem nyomoztam. Nincs olyan TV -műsor, amit rögzítenék.
-
punky10
addikt
válasz
kaciokos
üzenetére
Sajnos így van.Ha visszaolvasom a hozzászólásaimat, és azt látom, hogy sok "elgépelt" dió van, akkor törlöm a Swipe mentett szótárait,újra letöltöm a magyar nyelvet, és egy hónapig megint jó.Egy hónap múlva megint "tanul"(szerintem meg hülyül..) Akkor megint törlés...Sajnos nekem van annyira jó, hogy bevállaljam ezt a procedúrát...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
StarKiller89
üzenetére
én most erre xposedes enchached toast appot találtam rá,az tudja adott app toast üzenetét blokkolni.
lehet hogy a playstore-ban van erre külön app is
-
-
kaciokos
őstag
Hát, pár hónapja áttértem Swype-ra SwiftKey-ről, meg is vettem, de most megyek vissza.
Van egy csomó pro-kontra, nekem a legfontosabb az volt, hogy a ragozott szavakat sokkal jobban tudja a Swype, de emellett tömegesen ajánl gigantikus marhaságokat is. Ami az utolsó csepp volt a pohárban, hogy ma beírtam, hogy "Budap", és az első felajánlott szó az volt, hogy "Budape", az meg mi a rosseb?. Ja, és a Budapest véletlenül sem szerepelt az első pár felajánlás között. Ráadásul nagyon nem találja el, hogy mit akarok írni. Szóval inkább szenvedek kicsit a SwiftKey-vel, amíg megtanulja a ragozott szavakat, 'oszt jóvan. 
-
-
andatti
senior tag
Gondolkozom a mytv használatán, (ami ugye egy internet segítségével megvalósuló online tv-zést tesz lehetővé) A Telenortól... Ennek van külön appja mobilra (és tabletre...) A kérdés pedig az lenne, hogy van-e arra olyan segédprogram, aminek a segítségével fel lehetne venni 1-1 műsort, filmet, adást, akármit? Vagy erre nincs lehetőség? (Mondjuk csak olyan lenne jó, amelyik a környezeti zajokat nem venné fel, de az adás képét-hangját igen).
Mondjuk ennek van pc-s és okostv-s lehetősége is, de hogy ott hogy tudnék felvenni az megint homály, és az már off itt. (pc-re - laptopra meg amúgy is csak portable program volna jó...) -
Imi1981
veterán
Úgy néz ki nincs több reklám most már biztos! Tegnap mikor kasperky megtalálta azt a valamit és töröltem azóta megszünt létezni az a rohadt idegesítő reklám ! Köszönöm mindenkinek a segítségét na meg persze a kaspersky-nek is
. 
-
Orionk
senior tag
Hello!
Tegyük fel, hogy okostelefonra, androidra le van fejlesztve egy alkalmazás, aminél a nyitó képernyőn van egy felhasználó és jelszó mező és egy belépés gomb.
Szerintetek milyen test case-eket lenne szükséges írni, hogy sok hibát ki tudjunk szűrni és megfelelően működjön az oldal?
Én az alábbiakra gondoltam:
- figyelni, hogy ne juttassuk el az adatbázis felé a kérést, ha egyik mező üres.
- jelezni a felhasználónak, ha nincs internet elérhetőség.
- ha lenne regisztráció is, akkor ha a megadott min. karakterszámú jelszót nem adott meg, akkor javítsa.
- ha egyik mezőt nem tölti ki, akkor jelezni ezt a felhasználónak.Nektek milyen ötletetek lenne még?
köszönöm -
Fall-N
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
Érdekes. LG pedig nem dzsunka. Azt hittem valami kínai telefon valami webshopos ROM-mal és a base.apk meg valami Play utánzat huncutság. Pedig akárhány telóm volt (Alcatel, Sony, Samsung) a Play Store com.vending.android néven volt/van.
Mondjuk annyira átbarmolják már a gyártók a vanilla Androidot, hogy rá sem ismerni. 
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Végre megszabadultam a céges windows phone-tól de volt egy funkciója ami nagyon tetszett: email íráskor a csatolt fényképet automatán lekicsinyítette küldhető méretre.
A mostani telefonomban nem lehet felbontást állítani csak 3 minőségi szint van.Létezik olyan levelező program ami tud ilyen funkciót?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan üzenetküldő alkalmazást amibe integrálva van a facebook chat?
Elvileg a Nimbuzz tudja de nem vágom hol kell hozzáadni a facebook fiokot.
Vagy esetleg valami más program ami nem zabál ennyi memóriát mint a legfrissebb official fb messenger? -
Fall-N
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
Az hogy lehet? Eredetileg com.vending.android.apk néven fut a Google Play. Milyen telefon? Valami tákolt GApps csomag lehet rajta?
Amúgy ez a reklám egyszerű link/parancsikon ami átirányít egy weblapra ami reklámoz. Független a WebViewtól, az csak egy eszköz, ami meghívja a parancsot, mivel az az alapértelmezett. Sok warez és torrent site is oda irányít át, vagy nyit meg sok ehhez hasonló reklámoldalakra. Persze ha van valami AdBlock akkor az megakadályozza.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
készülék frissítése, ilyet találok
mit tegyek vele? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
StarKiller89
üzenetére
pl beállitások/alkalmazások/összes vagy ott nem tudom milyen néven fut
-
StarKiller89
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
pontosan hol nézzem ezt?
-
törölt tag
Németországban élőktől szeretnék egy kis helpet. Az Aldi Talk apk -jára lenne szükségem. Bizonytalan forrásból le tudnám tölteni, de egy topiktárs telójáról származóban jobban bíznék.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
StarKiller89
üzenetére
hát megvan a ludas lehet
nézd meg hogy van-e olyan app a rendszerappok közt hogy systemupdate.apk
magyarul rendszerfrissitések néven fut.
-
Imi1981
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Kösz majd megnézem .Nem eszik sok ramot ? Sajnos csak 1 gb van .De most még várok mi lesz .A kaspersky találat óta nem jött ki újra .
-
válasz
Imi1981
üzenetére
Tegyell fel egy tuzfalat.
Amennyiben valoban belso app hivja meg, es kinntrol a webrol jon,
azonnal latod, melyik alkalmazas teszi.
En ezektol odzkodtam, de miota fenn van a tuzfal,
eloszor is meglepodtem, mennyit pofaznak a rendszer, es a telepitett appok,
masodszor beljebb vagyok havi 30-40 mega mobilnettel, letiltottam az osszes jatekot,
mx player, stb.stb, es ezaltal megszuntek a reklamok is.
En a NoRoot nevut hasznalom, de van sok a playen.Szerkesztve: ugy latom lekestem.
-
-
StarKiller89
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
pedig elég irritáló már hónapok óta ez megy...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
StarKiller89
üzenetére
nekem is feldobja idönként
annyit kideritettem hogy vélhetően a beállitások vagy a beállitástároló dobja fel a toast üzenetetde hogy mi szakad meg az rejtély
-
Imi1981
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szoktam nézni és most is néztem (a rendszer appokat nem) de nem láttam semmit olyat . Remélem ez az . Most fenthagyom a kasperskyt egy ideig .
(#92612) kagzer írtam privit ! A lényeg az hogy nem tudok beszélni mert dolgozok és igazából tilos telefonozni . Csak hát néha ránézek a forumra. :-)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Imi1981
üzenetére
nem ismerős
ez olyan mint a jó multkor ismerösömnél a system/app-ban levő androidservice.apk,aztán annak a 6.0-frissitése ott volt a data/app részenamúgy ez egy reklámozást segitő app.
Neked is javaslom hogy indönként nézz rá a beállitások/alkalmazásokba és ha ott látsz olyan appot ami neked nem ismerős akkor pl tiltsd le -
S.J.
tag
csak iOS-en futó programot meg lehet oldani, hogy andoridon is fusson?

-
kagzer
aktív tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Próbáld meg, ha az összes böngésző, google alkalmazások, letöltés app adatait törlöd.
Sőt, először kikapcsolnám a böngészők értesítését.
Igény szerint szívesen segítek telefonon is, már annyira érdekel, hogy tényleg mi a franc ez. Elég ha privátban elküldöd a számod és visszahívlak. -
Imi1981
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok!
nem tudom kinél fordul elő hasonló probléma, de nálam teljesen random időközönként felvillan egy üzenet akárhol böngészek a telefonomban (Nexus5), hogy "A hálózat nem elérhető!" és ennyi... semmi hivatkozás semmi alkalmazásra, hogy mégis minek van baja, mert egyik alkalmazás működésében sem látok hibát, tippetek van hogy mi lehet ez? vagy hogy állapítsam meg melyik app szarakodik?? -
aprokaroka87
nagyúr
amúgy ha már backup
akinek van xposed keretrendszere,van egy olyan modul hogy Xinstaller.
Abban lehetőség van arra hogy úgy távolitsuk el az appot,hogy csak az .apk-t távolitsa el,magát az adatot ne -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Milyen backup programot tudtok javasolni amihez nem kell root? A TB ugye kiesett a root hiánya miatt....
Van olyan amihez nem kell rott, de pl. lementi az alkalmazások adatait, beállításait a memkarira? -
Imi1981
veterán
válasz
kagzer
üzenetére
Nem értek annyira ezekhez és eddig ilyen nem volt csak olyan ,hogy böngészőben nyitott meg ilyen hülyeségeket de ott bezártam a lapot azt kész . Eddig úgy néz ki segített ez az adaway de majd kiderül a nap folyamán . Ha nem újratelepítem a telót . Azt nem tudom hogy mennyire árt a telónak ,de rohadt idegesítő .
-
kagzer
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Van igaz abban amit mondasz.
Tudod mi jutott még az eszembe?
A böngészőn keresztül tudnak értesítést küldeni az oldalak.
Annyira kezembe vennék egy ilyen telefont!
Akkor látnám, hogy ki és mit akar csinálni.
Addig én is csak (bár én már némi rutinnal) tapogatózok.
De az is igaz, hogy nagyon nem szoktam mellényúlni

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
kagzer
üzenetére
ha jól sejtem ennek van köze a beépitett javascript motorhoz
ami viszont tudomásom szerint a webview-en belül vanmert nekem ez úgy tünik mintha egy activity lenne,ami betölt egy url-t,elötte kiolvas pár dolgot a készülékről
Valahonnan elindul,valami utasitást ad arra hogy bedobja az "ablakot"...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD 1TB HDD RX5700XT 8GB!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÚJ Nvidia RTX 2060 super 8GB GDDR6 Ryzen 5 8400F Zen 4 12x4.7Ghz/32GB DDR5/512Gb/1TB M.2 SSD/2ÉV
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- Rog Ally Z1 Extreme
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Elég nagyra nőtt a "kicsike"... 

Mondjuk annyira átbarmolják már a gyártók a vanilla Androidot, hogy rá sem ismerni.
crok
mobilizmo