Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Szép Napot Mindenkinek!
Ha esetleg nem idevaló a dolog akkor előre is elnézést. Pár napja megjelent egy akkutöltésfigyelő progi a telefonomon. Arra rájöttem, hogy a Go Weather indítja el. A kérdésem, hogy megszabadulok tőle, ha törlöm az időjárás appot, vagy van más megoldás? -
válasz
üzenetére
Így már értem
Az én mobilomnak nincsenek gomblevilágításai, azért nem megy!
Köszönöm szépen! Egyébként még konkrét parancsikont nem találtam arra a LEDre, így a több felsorolt alkalmazással sem mentem még semmire. Bár a Tasker enged javascriptket, jelenleg ezt nézegetem, hátha jó valamire és össze lehet vegyíteni ezeket.
Bár igen sok mindent (a 3rd-nél, sőt, az összeset) nem engedi valamilyen támogatási hibával... -
-
air
nagyúr
válasz
kaciokos
üzenetére
A legjobbtól nagyon messze van.
És 5 év alatt azért illene javítani egy megszűnt/elköltözött intézményt. Ha vele navigálnék az adott intézményhez, csak pisloghatnék az általa megjelölt célnál, mert ott bizony nincs az amit keresek.
Így a térkép használati értéke pontosan 0.Kuksa:
Azokhoz, amit ők is hangoztatnak: "Frissített térképekkel itt a frissített iGO Navigation® SzülinApp!"
Csak kötözködésből ne kommentelj!
-
válasz
üzenetére
Csak egy utólagos megjegyzés a BLN-re.
Megnéztem, mi fán terem azért, és közölte, nincs aktiválva, nyissam meg a felkínált website-ot.
Fellépett az XDA fórumára, ahol erősen próbált rávilágítani, hogy az i9000-es Galaxy S-hez való a progi, illetve, hogy a HÁTSÓ LED-et szabályozza... Szóval nem egészen értem ezt a progit
-
air
nagyúr
Gratulálok nekik a "friss" térképekhez. Olyan dolgot jelöl a térkép, ami legalább 5 éve nincs az adott helyen.

-
majestic
őstag
Az IGO Szülinapp frissítés azoknak is letőlthető akik anno időben nem tőltötték le! Szedjétek amig lehet hátha valami hiba miatt lett megint eléthető a Playen!
-
VIBO
őstag
Hali
Valamit elallithattam. Lezárt kepernyonel a messenger üzeneteknel az írja hogy tartalom rejtve. Mit állítottam el?
-
-
Forgalomtól elzárt részen természetesen. Még véletlenül sem a Váci úton reggel amikor nincs forgalom. [link] - [link]
Viccet félretéve nem értem miért kellene beméretni. Minden óra csal valamennyit. Engem a valamennyi értéke érdekel, mert akkor tudom még hol nem bánt a trafi. Gondolom te sem 50-el mész 50-es táblánál. Én minden +10 óra alapján és még nem volt gond. Most pontosítom. 50-esnél amúgy 64-65-nél van csekk.(#95153) tomy86! Köszi ez lesz az igazi!
-
törölt tag
Semmilyen forráskódban sem kell túrkálnod. 4.3 -tól van API a 3rd party appok értesítéseinek kezelésére. Az automatizáló (pl. Tasker, E-Robot. Én az utóbbit használom, de van itt Taskeres topik is, ahol kaphatsz segítséget) eseményként lekezeli a megjelenő értesítést, műveletként pedig indítja a vaku alkalmazás parancsikonját. Ha nincs aktiváló parancsikon, de induláskor lehet azonnal aktív a led, akkor pedig elindítja, majd leállítja az alkalmazást. A leállításhoz kell a root. Vannak más lehetőségek is (pl. Secure Settings -ben keresgélni, hátha van vmi aktiváló parancs, vagy shellparanccsal közvetlenül a kernelt utasítani), de ezek már tényleg meghaladják egy hsz. kereteit.
Ha van rá lehetőség, akkor én inkább a BLN -t választanám az előlapi vakuled helyett.Narxis:
Látod milyen ügyesen guglizok?
-
válasz
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ezt most egészen értettem. Mármint értem, mit mondasz és a root kérdése nem akadály, de ha ilyen "beiktatás"-ról van szó, akkor mit kellene keressek az adott alkalmazás forráskódjai között, ami aktiválja a villanót? És ugye amire kicserélem a notification másik kódját...
Igen, tudom, még mindig nem ez a toppic az, ami ezt megválaszolja, de ha vannak itt (és látom, vannak) olyanok, akik segíthetnek, akkor nem fordítok hátat, szívesen várok.
DS39; Úgyvalahogy. Olyan app kell, ami az előlapi LED-el foglalkozik.
A miért az egyszerű kérdés. Egyrészt, mert az előlapi kevesebbet fogyaszt. Másrészt pedig ki teszi le állandóan pofával a telefonját?!
-
törölt tag
Ha van egy alkalmazás, ami parancsikonnal (nem widget -tel) ki/be kapcsolja az első vakut, vagy beállítható, hogy az alkalmazás indulásakor azonnal aktív legyen a vaku, akkor egy automatizáló beiktatásával megoldható a dolog. Az előbbi esetén root nélkül, az utóbbi esetén root -tal.
-
apaszka
veterán
Sziasztok! Trigger helyett tudtok valami jó nfc tag író appot? Amit régen én is használtam már fizetős lett minden jó funkciója.
Amit a kereső itt is találatként hoz, már ilyen lett.
-
-
-
törölt tag
Nem. Az API -k olyan "kapcsolódási pontok", amiket egy Android SDK -val fejlesztett alkalmazás arra használ hogy megszólítsa a rendszert, és ezen keresztül "kommunikáljon" a hardverelemekkel. Az Android API -kat a Google fejleszti, és építi be a rendszerbe (vagy, épp törli onnan). Amire Te gondolsz, azok az API szintek. Az API -szint az Android verziót jelöli, és az Android fejlesztői dokumentáció tartalmazza, hogy az egyes API szintek, milyen API -kat tartalmaznak. A fejlesztőknek pedig meg kell határozniuk, hogy az alkalmazásuk tól/ig mely API szinteken futhat. Remélem, hogy sikerült érthetően leírnom!
-
válasz
bostone
üzenetére
Ha leírod papírra és összemixeled egy bármilyen képszerkesztővel az nem jó? Másik verzió, hogy mentsd PDF-be és Adobe Reader-el aláírod. Ha meg gépen akarsz nagyon profi lenni és támogatja bármelyik ketyeréd, akkor wacom toll és megvan. Én ezek közül (ha mindenféleképpen mobilon akarod) az elsőt ajánlanám. Csak figyelj a montázsra és a fényviszonyokra.
-
bostone
addikt
Sziasztok
Adott egy nyomtatvany netes feluleten kitoltve, mar csak ala kellene irnom es kuldhetnem a megadott helyre
Hogyan tudnam ezt megtenni a leggyorsabban a mobilom kijelzojen
Elso gondolatra csinaltam egy kepernyomentest, de nem talaltam megfelelo alkalmazast, amivel a bongeszo savot kivaghatnam es az alairas meg igy sincs megoldva
-
válasz
üzenetére
Az API legjobb tudomásom szerint az android verziókat jelentik, nem? Mert akkor nem értem a kérdést.
Ha arra gondolsz, igen, van olyan app, ami kompatibilis minden készülékkel és használja az adott LEDet. Ez az a program. És ezzel a programmal akartam valahogy egyesíteni az előzőt bármelyik flash noticifacion alkalmazással. Csak éppen azt nem tudom, hogy álljak neki, de gondolom, ez nem az a topic. Azért gondoltam megkérdezem, hátha ismer valaki rá ilyet. -
majestic
őstag
Csak mégegy pillanatra visszatérve az IGO SzülinApp-ra. Az Appstore-ban ingyen letőlthető a friss verzió ingyenesen...
-
Üdv!
Vannak olyan applikációk, melyek képesek az értesítéseket jelezni nem a Control LED segítségével, hanem Flashlight bekapcsolással.
Olyan applikációra volna szükségem, ami mindezt tudja, annyi különbséggel, hogy a FrontFlashLight villanjon fel. Tehát szelfi LED. Pl Galaxy J5, J7, Doogee Nova és még sorolhatnám, melyek rendelkeznek vele...
Szóval! Ismer valaki ilyen alkalmazást? -
-
apaszka
veterán
-
air
nagyúr
válasz
alex devil
üzenetére
A szerviz futópadja viszont nem csal, ezért lehet ahhoz hasonlítani.

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. -
tomy86
addikt
-
csadi0011
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Runtastic Road Bike ingyenes verziója képes rá. Pont ma csináltam hasonlót. Út szélére kihelyezett sebességmérővel mértem össze (ami kiírja, hogy lassíts, ha 50 felett mész). Biciklivel mentem. 46-ot írt.
Runtastic-ban a max sebességem 40 km/h volt.
Elindítottam egy mérést, lezártam a képernyőt, bedobtam az övtáskámba. -
vadorzó
tag
Üdv.,
Találkoztatok már olyannal, hogy régen használt alkalmazás egyszerűen eltűnik a telefonról?
Beállításokban alkalmazásoknál meg csak egy szürke ikon van, 0,00 kb mérettel.
-
Üdv! Olyan app kellene nekem ami nem csinál mást mint méri a sebességemet. ZSebre tenném a telefon billzár mellett és megnézném motoron mennyit csal az óra. BB-n olyan gondom volt, hogy billzárral leállt a mérés. Az is jó lenne ha mérné a maximumot. Így megnézném 60-nál mit mutat, majd 100-nál majd 200-nál.

A gugli plével az a bajom ,hogy sok a buta töltelék app és én nem az vagyok aki telepítget feleslegesen, köszi! -
tepenzed
őstag
valaki tud mondani egy egyszerű programocskát, ami mondjuk csak 10 percenként megy fel mobilinternetre egy pár másodpercre, hogy megnézze van-e valami értesítésem? Nem akarom, hogy egésznap ezért merüljön a teló, de az üzenetekről sem szeretnék lemaradni.
Root van -
beg
veterán
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Nem, csak szervereken tárolja a pontszámokat

Igen, menti a rangot.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya
üzenetére
Gratulálok. Hoztál egy olyan linket, amit végig se olvastál. Idézek belőle Neked:
"High 10 Profile (Hi10P, 110)
Going beyond typical mainstream consumer product capabilities, this profile builds on top of the High Profile, adding support for up to 10 bits per sample of decoded picture precision."Ebből látszik, hogy a Hi10P támogatja a 10 bites kódolást. És miért is használnának 8 bittel Hi10P profilt, amikor ahhoz nincs igazából szükség rá. Az általam linkelt oldalról letöltött videóknál meg amúgy írja a 10 bitet a MediaInfo. Van még kérdés?
Az se tiszta, hogy miért hoztad ide az AVC Level-t. A Hi10P és a Level összefügg egymással, de nem ugyanaz. Utóbbinál a maximum az 5.2. Lentebb ott a táblázat is, a Hi10P profilnál lehet akár Level 1 is (192 kbit/s-el), de akár Level 5.2 is (720.000 kbit/s-el).
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
A Waze ment felhőbe? Ugye a rank miatt lenne ez érdekes…
-
törölt tag
válasz
seolwon
üzenetére
Akkor erőltesd!
Alapból az enyém sem fordul el 180 fokkal, de az előbb kiraktam home -ra egy Elixír2 orientáció kapcsoló widgetet, kiválasztottam a kényszerített szenzor módot, és ezt a hsz. -t most fejjel lefelé fordított telón írom, Anysoft -tal. Persze, önmagában ez még lehet, hogy kevés, mert galibát okozhat. Az én telómon a hívásfogadó activity -nek nincs fekvő nézete, csak állóban tud megjelenni. Ha rákényszerítem a telót a szenzorhoz alkalmazkodásra, akkor fekvő nézetben tartott telónál bejövő híváskor nem tud elfordulni, így nem jelenik meg a hívásfogadó felület. De, automatizálóval ezen lehet segíteni. -
sharkybacsi
tag
válasz
darvinya
üzenetére
Egészen pontosan arról van szó, hogy egy-egy színcsatornát hány bites színtérként értelmez és dolgoz fel a tömörítő.
Ez általában 8 bit, így jön ki a 24 bites színmélység. Bizonyos okok miatt érdemes lehet 10 bitet alkalmazni, ekkor 30 bit jön ki, és ezt kezelni kell a megjelenítés szintjén, ezzel kompatibilisnek kell lennie a lejátszó szoftvernek.
Bővebben: 10 bit -
seolwon
tag
Nem tudom jó helyen kérdezem e, de tudtok olyan billentyűzet appot, ami működik a Messengerrel és át tudom tenni a billentyűzetet a képernyő tetejére? Rossz az érintője a telómnak (pár betűt nem vesz be), viszont amig megjön az új telefon addig szeretném valahogy használni.
-
4es
tag
Üdv! Nem tudja valaki ennek az ikon pack-nak mi a neve? Régen megvolt nekem de elfelejtettem..
-
adrian94
őstag
Tudtok olyan videószerkesztő appot amivel fejet és hangot lehet torzítani ?

-
-
bostone
addikt
Az mx player legutóbbi frissítései totál hazavágták az alkalmazást. Akad, késik, stb.
Más is tapasztalta vagy csak nálam jönnek elő ezek a gyöngyszemek? -
zebede
őstag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Nem tudom, én évek óta az ingyenest használom.
-
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy tudtok olyan programot ami androidos telefonról áttudom küldeni a képeket számítógépre de valami bevált kellene, Köszönöm
-
dlaj
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Legalul Download!
-
dlaj
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Beállítások - Audió - Output
Ha ezeket nem találod, akkor neked nem az új jött le a Play-ről.
-
nonsen5e
veterán
Üdv!
Esetleg van valami alternatívája a gyári videólejátszó/VLC/ MX player free / bsplayer alkalmazásoknak?Adott egy MKV | h264 10-bit | 1080p | AAC | Softsubs sorozat, gyári / VLC alatt felirat megjelenik, videó csak egy szürke maszlag, MX player nem hajlandó a feliratot lejátszani bármit csinálok, bsplayer pedig 8-15 fps között játtsza le szakadozó felirattal.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Az én mobilomnak nincsenek gomblevilágításai, azért nem megy!

crok
mobilizmo