- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, de lehet nem a legjobb helyen teszem.
Adott egy androidos box ami TV-re van kötve, tehát nincs érintőképernyő, vettem egy gamepadot és ezt szeretném müködésre birni, hogy a gyermekem tudjon játszani rajta.
A gamepad bluetooth-tal kapcsolodik.
Ez a tipus: [xiaomi]
Hogyan tudnám müködésre birni egyszerüen, gondolom kellene hozzá egy app.
Tudtok valami megoldást?Tehát a párosítás az természetesen müködik, csak hogy a játékokben is lehessen használni.....
-
Dikri
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék. Most kaptam egy xperia z3 compactot. 5.1.1 android van rajta és a tárcsázot szeretném lecserélni olyanra, mint ami 4.1.1 alatt volt, azaz hogy a kapcsolatok is ott vannak egy fülön.
Tudtok segíteni, hogy mit kéne telepíteni?
-
Dikri
aktív tag
Tud valaki ajánlani gamepadhoz egy jól működő keymapper programot?
A problémám, hogy Tv boxhoz van csatlakoztatva egy bluetoothos billentyűzet és gamepad.
Nincs érintőképernyő, ezért elég rendesen kéne konfigurálgatnom. A Tincore keymapper nevű programot próbálgattam, de elég bugosnak tűnik. Egyrészt a billentyűzetet teljesen átdefiniálja, annak ellenére, hogy ott semmit nem állítok át. Másrészt a gamepaddal sem teljesen működik, pl nem mindegy melyik joyra mit konfigurálok, ami megy az egyiken nem megy a másikon..... -
Dikri
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #92184 üzenetére
Nem világos amit számomra írsz.
Az android eszközön be kellene állítani valami megosztást, de ehhez tudtommal kell valamilyen app.
De ha tévednék segíts ki hogy létezik-e rendszergazdai vagy bármilyen default megosztás, ami elérhető. Pl mint windowson a rendszergazdai c$.Ezt kellene megtalálni windowsbol. Lehetőség szerint total commanderből.
Amit leírtál, az nálam nem működik.
Ami érdekes lehet, hogy egy WinXP-ből keresnék és egy 5.1.1 androidos rendszerre.
Természetesen pinggel látom az eszközt.
Lehet az is megoldás lenne ha windows alá tennék valami programot, amivel nem windows hálozatos eszközt is megtalálnék. De alapból nekem nem akar összejönni. A samba droid azt csinálja, hogy látatová teszi windows hálozatba az androidos eszközt. De ott gyökérnek nem a tényleges gyökérmappát jelöli meg. Ezért hiába állítom be total commanderbe amit írtál, nem megy lejebb könyvtárszintben, hanem kiugrik a megosztás nevére. És így az androidban felmountolt meghajtókat sem látom, se a gyökeret.
Az android rootolt, és egy tv boxról beszélünk, ami LAN-on van egy rooterre kötve Csatlakozik hozzá HDD és SD kártya is. -
Dikri
aktív tag
Tudtok mondani egy olyan appot, amivel számítógépről windows alól pl total commanderrel tudom az androidos gép könyvtárait "matatni"?
Samba droidot találtam eddig egyedül. Ez tök jó, csak 1 alap megosztás ingyenes
Szóval valami free kellene, amivel a gyökér könyvtártól tudom nézni az eszközt. -
Dikri
aktív tag
Asztali android boxra milyen video lejátszót érdemes feltenni?
Most váltottam egy ASUS kifejezetten media lejátszóról android boxra.
Nekem kodi túl bonyolult, de kétségtelenül mindent lejátszik.Amire szükségem lenne, hálózatról is tudjon lejátszani filmet.
Lehetőség szerint "mindenevő" legyen.
BSplayert próbálgattam, tetszett is, de bluray filmeknél valamiért akadozik. És van egy jó pár a HDD-n. -
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Egy S905-ös chipes androidos boxra kellene nekem olyan program, ami a bluetoothos billentyűzetet bekapcsolás után automatikusan felcsatlakoztatja, illetve a billentyű egy rapoo 6700-es és a Z és Y betű fel van cserélve. Létezik erre valami "orvoság"?
Köszönöm!
-
-
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Java futtatáshoz mit kellene felrakni? Mert ahogy próbáltam keresgetni nem is olyan egyszerü. A rendszer 4.0.4 és a beépített böngésző.
-
Dikri
aktív tag
Szevasztok!
Tudtok valami programot, amivel wifin keresztül tallozható lesz hálozatban az androidos rendszer?
oda-vissza windows<>android, illetve android<>android. Hálozat alatt sima munkacsoportost értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest