Hirdetés
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
KKoppány
üzenetére
Amúgy ezt most találtam: Okosóra topik
Itt próbálj szerencsét.
-
KKoppány
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Semmi baj! A feltartott középső ujj mind a segítőkészség, mind az intelligencia hiányát pótolja, nyugi! Még egyszer köszi!
-
-
Somatom
veterán
válasz
guest666
üzenetére
Mirror OP Sender -rel, és receiver -rel csináltam már hasonlót. Egy csarnokban mászkáltam a telóval, és a kamera nézőképét egy Androidos boxon keresztül küldtem a színpad hátterére lőtt kivetítőre. Ott a távolság miatt routert használtam, de sztem megy közvetlenül is, ha a router helyett az egyik eszköz a szerver (hotspot).
-
zho-lee
addikt
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Igen, aktív a kártya.
A hibaüzenet pc-ről, és telefonról is ugyanaz volt, valami ilyesmi:
"Hoppá, valami gond történt, próbálja később!"
Ez is megtörtént, de aznap semmi nem változott.
Viszont jeleztem, hogy másnap reggelre már nem volt "Hoppá", elsőre engedte regisztrálni. -
z123456789
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Grrr!

Nekem is az van, stock android, Moto 5G, és nincs ilyen.
Franc!Azért köszönöm.

-
Mtbsrác
senior tag
Van egy ROOT-olt LG G3-am és szeretném az FM Rádió hangerejét növelni. Akkor halk nagyon mikor kiadom a hangot a hangszóróra. Ennek szeretném növelni a hangerejét, a sima mp3 meg üvölt mint a barom.
-
DS39
nagyúr
Emlékszem régebben volt egy olyan beállítás a Chrome-ban, hogy a lapok külön látszódnak az alkalmazás váltóban. Most nem találom.
-
guest666
aktív tag
Üdv, olyan appot keresek, ami az egyik teló kameraképét (video) valós időben átrakja egy másik teló képernyőjére, úgy hogy nincsen WiFi router, csak a két teló WIFije, vagy Bluetooth.
Létezik ilyen? -
LámaZ
addikt
válasz
Fall-N
üzenetére
Soha nem volt Samsung telefonom, a tévém Samsung.
De még egyszer mondom: az előző telefonjaimmal (Lenovo és Vernee Thor) ez a funkció simán működött (android 5 és 6/7 alatt). Vagy alapból tudták ezt (a kínai felrakott rájuk mindent), vagy én telepítettem valamit vagy a tévére, vagy a telóra; a fene sem emlékszik, annyi minden van már.Mindegy is, rendeltem egy ilyent, ez szerintem megoldja. Igazad van, nincs ingyen ez sem, kb. 3000 Ft az ára.
-
Probert75
addikt
válasz
jtnano
üzenetére
Nem ramot, hanem romot akarsz cserélni szerintem!
Ez egy szakmai topik az alkalmazásokhoz.
A telefonod saját topikjában érdeklődj erről, ne itt. -
jtnano
csendes újonc
sziasztok nekem egy LENOVO VIBE P1 erre tud e valaki új ram ot ?
Mert a magyarral kicsit hiányos és más hiányosságok is vannak benne pl nem lehet bekapcsolni a hívószám kijelzést
Előre is nagyon köszönöm a segítséget -
Fall-N
veterán
válasz
LámaZ
üzenetére
Vannak erre célalkalmazások, de mind fizetős arra készülj fel. Én személy szerint a BubbleUpNPlay Prot használom.
Sok függ az alkalmazásoktól és a TV-től is. Ha van benne Chromecast support akkor elvileg át lehet tükrözni külön program nélkül is a tartalmat, ha támogatja a TV. Általában az "okos TV-k" igen. Példa: MAX Player Pro nem támogatja a csatolt, de az Archos Pro igen. Vagy a PowerAMP nem támogatja, de a GoneMAD, Shuttle igen.
Alternatív megoldás még a TV "felokosítása" Androidos stick-el, ami a TV HDMi aljzatába kell csatlakoztatni. Akkor megy stream nélkül is pl a MyTelenor, mert telepíthető a stickre.
Egyébként valamit elírtál. Gondolom Samsung telefonod volt, most meg nem Samsung?
-
LámaZ
addikt
Segítsetek nekem!
Azt szeretném, hogy az okostelefonom a tartalmat dobja át a Samsung okos TV-mre, de nem a gépen tárolt dolgokat, mert azt tudja a Samsung Smart View appja, hanem a streamelt tartalmat is, mint amilyen a myTV Telenor, ill. a Youtube.
Előző nem-Samsung telefonomon simán ment ez az ún. screen mirroring, de az új 7.0 Androidot futtató nem-Samsung telefonomon az istennek sem akar összejönni.
(Régen a PC-t az AllShare alkalmazással kötöttem össze a Samsung TV-vel, működött is jól, de amiót a PC-t a TV-vel összekötöttem egy HDMI-kábellel, azóta arra nincs szükségem.
Valami hasonló app kellene a mobilomra, de nem találom. A Google Play-en minden van, épp az nincs, ami nekem kellene.)Megj.
A telefon beállításainál engedélyezve van a WiFi direct, és a tévé is csatlakoztatva van.
Emellett, a TV-n is látom az engedélyezett eszközöknél a telefonom, statikus képeket már átdobtam a TV-re. -
-
dragon1993
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Adhell a Knoxal VPN nélkül megoldja ~90%-ra a reklámok eltüntetését.
Saját kérdés
Tudtok ajánlani olyan appot, amivel követhetem esetleg limitálhatom a romaingban felhasznált adatforgalmam.
(Csak romaing.) -
< CyberBob >
őstag
Mi a véleményetek a Samsung Internet v6.2 böngészőről. Chrome-t használok asztali nézetben aminek nagyon jó a sebessége viszont a sok reklám nem hiányzik. A Firefox jó lenne viszont lassú. Ha jól tudom a Samsung böngészője chromium alapú és van rajta reklám blokkoló.
Szóval aki használja (nem Samsung telefonon) mik a tapasztalatok Chrome-hoz képest? -
Bozek
nagyúr
válasz
hgabor19
üzenetére
Arra nem is a sima TeamViewer kell a távirányítani kívánt telefonra, hanem a TeamViewer QuickSupport. Bár nem minden telefonon működik, ki kell próbálni.
-
hgabor19
aktív tag
Üdv,
Hirtelen lett a családban sok Androidos telefon. Így megkaptam az ügyeletes rendszergazda feladatát.
Mert a szülők telefonjába majd bele kell nyúlnom gyakran távolról, segítségképpen.
Mi erre a legjobb app? Csak az AirDroid ami szóba jöhet?
Próbáltam a TeamViewert is, de ott csak képernyő mentéseket továbbít, élőben nem lehet matatni a telefonban mint egy PC-n. (mintha csak a fizetős verzió lenne erre képes) -
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Kiszúrtam egy általam nem telepített/nem ismerős appot a telefonom használata közben. Fura jelenségeket/lagokat okozott amíg futott. Amióta kilőttem és tiltottam, korrektnek tűnik a működés. Mainsystemview néven bukkant fel és com.system.wcrash -ként futott...
Google segítségével egy találatot kaptam, xda-n érdeklődött valaki ugyanezen program/folyamat/akármi után, de nem kapott választ.
Xda linkA telefonra play áruházból van telepítve minden, Huawei P9 főzött rom. De mások nem panaszkodnak a rom-ra ez ügyben, így nem hinném, hogy a romban lenne...
Naív kérdés, valaki tudja mi ez? -
Bozek
nagyúr
válasz
DrJános
üzenetére
A DirectChat Pro most akciós (igaz, csak 190 Ft-tal olcsóbb, mint egyébként), elvileg támogatja a Messenger Lite-ot is. Innentől fogva már ahhoz is van chat-fejed.
Legalábbis a leírás szerint, nem próbáltam az alkalmazást.Az adatlap szerint Viber-hez és WhatsApphoz is jó, bár ezeket nem használom.
-
válasz
z123456789
üzenetére
Nekem van Google Billentyűzettel (aka Gboard) ilyen emojim.
-
z123456789
addikt
Lehet, hogy gyerekes, meg hülye kérdés, de google keresőben marhára nem találtam nekem tetsző megoldást.
Szeretnék FB messengerbe középső ujj felmutatós ...minek is hívják ezeket? Már nem smiley, hanem emojit?
Létezik olyan app, ami települ, és ott lesz a hangulatjelek között a kívánt jelzés?Bocs, ha idióta és gyerekes a kérdés, de örülnék, ha ezen hangulatomat is ki tudnám fejezni.

Előre is köszi.

-
DM43
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én is arról beszéltem (2016.Q4)
-
spanglee001
addikt
üdv létezik olyan karaoke app, amelyik bluetotth hangszóróra kiküldi zenét és a teló mikrofonként üzemel+feliratozza a zenét? vagy mondjuk ez a jukebox vagy mi feliratozza a zenét és mehet a bluetoothon is, végülis bluetooth mikrofon app kellene ami tud futni háttérben létezik ilyen?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez leírva jól hangzik. Csak azert is kérdezem , mert máshol elofizettem online teszt kérdésekre és azt vettem észre hogy 70%-ban ismétlődik és mintha kevés is lenne...
Lehet teszek egy próbát , max vissza kérem az árat. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
"A kérdések adatbázisa megegyezik a www.kresztanulasotthon.hu weboldal aktuális kérdéseivel, beleértve a 2016-ban bevezetett új, mozgóképes kérdéseket is. Összesen így több mint 3000 kérdést tartalmaz, ami folyamatosan változik az aktuális jogszabály és vizsgakövetelmény szerint."
Szerintem igen.

-
WhiteWalker
nagyúr
Nem nagyon volt szó róla : használja valaki ezt a Kotra féle KRESZ teszt appot? A "B" kategória fizetős része érdekelne , hogy mennyire fedi le a teszt könyvet ? Minden kérdést tartalmaz?
-
Bozek
nagyúr
válasz
w.miki
üzenetére
Lehetséges. Vagy csak rosszul van beállítva. Bár nálam Z5 Compact-on automatikusra van rakva és működik, de ez nem minden telefonnál igaz.
Esetleg a Total Recall Call Recorder-t megnézhetnéd, arról jókat írnak S4 esetében.
-
aelod
veterán
Rezgőmotor szoftveres mókolásra valami appot tudtok?
-
w.miki
veterán
Hívásrögzítése használ valaki valamilyen app-t?
ACR-t próbáltam, de a hívott fél nagyon halk, inkább csak a saját hangomat hallom.
Hívásrögzítő programot is próbáltam, de ezzel se volt sokkal jobb, ráadásul a térerő is elment (lehet nem emiatt.) -
Vertigo18
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen "megkeresést".
"Nos, lehet nincs ilyen "dolog" amit én szeretnék ezen a téren, de nekem erre lenne szükségem, ezt találtam ki. Egy oktató program lenne, ha van ilyen ami kimondottan a szókincs fejlesztésre fókuszál. Lehet benne magyarázat meg ilyenek de ami engem érdekelne azok a szavak. Szóval 2-3000 szó, plusz magyarázat, leckékre lebontva, amit napi szinten tudok hallgatni és mondja a szavakat angolul, majd d a magyar jelentését is. "
Angolul kellene. Nem tudom, hogy hangoskönyv, vagy Android app, szerintem mindkettő jó lenne.
Előre is kösz a segítséget!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mármint a szülinapp?
-
DM43
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Persze - 2016.Q4-et ( a napokban jelent meg a naviextras-on a 2017.Q2
) -
enginev3.0
félisten
Az Android igo végre megkapta a térkép frissítést?
-
Drughi
addikt
Officesuite Pro [link] 319ft
Ez jó vétel?
-
DrJános
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egyszer régebben próbáltam, de de valamiért nem tetszett vagy volt valami bug már nem is emlékszem.
Áh már meg van mi volt a bajom a Lite verzióval nincs Chat fej

-
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok Facebook Messenger kiváltására van program a Lite-on kívül?
Ha létezik olyan kéne amit lehet szinkronizálni a Facével (bár ez eléggé egyértelmű
) és van Chat fej -
-
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Lejárt a bankkártyám, és az újat hozzáadnám a google fiókomhoz.
(meg szeretném venni a Tasker.apk-t)
De nem engedi.
Ez általános hiba, vagy nálam lehet gond?Köszi a segítséget!
-
h4h01
senior tag
Sziasztok! Azt hogyan tudnám beállítani, hogy az evernote, vagy a google keep pár nappal előtte jelezze egy programomat?? Pl. Aug. 25. 9-12 óra között van egy eseményem, és azt szeretném hogy 3 nappal előtte jöjjön egy értesítés..
Fontos, hogy megjegyezze, hogy pontosan mettől-meddig lenne az esemény, és ahhoz képest pár nappal előtte jelezzen..Bocs a láma kérdésért, de korábban egyből megtaláltam, de most valahogy nem..Lehet, hogy magán az androidon belül változott valami ezen a téren.. -
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
Az Android Partition Tool -t használom, de most nincs a telómon, és nem emlékszem, hogy boot flaget be lehet -e állítani. Egy próbát megér. A külső meghajtót partícionálás előtt le kell választani!
-
törölt tag
Üdv. Van rá mód, hogy OTG-s telefonon bootolható pendrive-ot állítsak elő? Természetesen egy oprendszer telepítőt is rá kellene varázsolni.
Telefon: Samsung Galaxy S7 legfrissebb Telekomos rommal, gyári állapotban. -
KKoppány
csendes tag
Sziasztok! Kerestem is a témára, de nem találtam semmit... Vettem egy okosórát, ami arra szolgálna, hogy hosszú futásaimon mobiltelefon és zenelejátszó legyen. Az előző egy GearS volt, és tökéletesen tette a dolgát, de sajnos tönkrement.
Az új óra (LG Watch Sport) nem Tizen, hanem Android Watch. És nem látja, hogy a Play Zenében lenne bármi is a telefonomon, ezért nem is szinkronizál semmit. A telefonon a Play Zene beállításai között nem látszik az "Android Watch".
Találkozott már valaki ilyennel? A google-nak írtam egy hete, de egy automatikus üzeneten kívül semmit nem kaptam.

-
Somatom
veterán
válasz
KisApám
üzenetére
Ha jól tudom, akkor a Sygic tud HUD módot. Ez más, mint a kijelző tükrözése. HUD módban nem ugyanaz a kép jelenik meg, hanem egy egyszerűsített ábrázolás, amin csak a fontosabb infók szerepelnek, viszont nagyobb méretben. Egy egyszerű tükrözéssel nem sokra mennél. Javaslom, hogy előbb próbáld ki a HUD módot! Egyébként, sztem ez a tükrözéses kivetítés csak játék. Akinek fontos a navigálás, az nem foglalkozik ilyesmikkel. PNA. Az navigálásra való, nem navigálósdit játszani.
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amit a képernyőt türközi, azaz ha tükörből nézem a képernyő tartalmát, ott nem megfordítva látom.
A kocsim szélvédőjére akarok felrakni egy fóliát, ami visszatükrözné nekem a mobilon látható GPS adatokat. Ehhez meg az kell, hogy a mobilon megfordítva legyen minden a kijelzőn. -
aelod
veterán
Sziasztok!
Készülék váltás után van rá mód, hogy a játékállás mentéseket valahogy visszategyem? Google play játék szinkronizálva volt folyamatosan.
-
Bozek
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Általában roottal.
-
FoxiestFox
félisten
Mivel lehet az automatikusan induló cuccokat kikapcsolni?
Ccleaner jelzi őket, de nem tud csinálni velük semmit. -
jupp008
senior tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Callistics
Évek óta használom , egyszerű és nagyszerű. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Próbáltam keresgélni a topikban a korábbi hsz. -ek között, de nem jártam sikerrel, így felteszem a kérdésem:
Van-e olyan android alkalmazás ami havi, vagy akár napi bontást/statisztikát készít a kimenő/bejövő hívásokról/üzenetekről? -
Le van árazva a Tasker (kb 300 Ft-ra), a Fraction Calculator + (egy jobbfajta számológép) meg most épp ingyenes.
-
g_g_g
őstag
válasz
kazy76
üzenetére
Szia!
Most ezt használom, stabilan tudja amit szeretnél.
CallerID BlockerHa a fenti nem működik, akkor ezzel is tehetsz egy próbát.
Hide Caller ID
Ugyan ez fizetős, de gyorsan ki lehet próbálni, hogy működik-e. Ha nem, törlöd és visszautalják az árát. -
kazy76
aktív tag
Sziasztok. Tud valaki olyan alkalmazást amivel be tudom állítani azt hogy csak azoknak az embereknek írja ki a számomat akik benne vannak a telefonkönyvbe. Akik nincsenek azokat ha vissza hívom ismeretlent írjon ki. Windows phone-nál létezik ilyen és szerintem nagyon jó. Android alapból nem támogatja.
-
kory24
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
Nemtudom mit értesz azon, hogy "Deezer-ben van minőség is."
Spotify-ban is van kiváló minőség igaz csak prémiummal.
Spotify-nak egyébként van itt fóruma is: Spotify topic
Összefoglalójában vannak hasznos infók, meg a hozzászólások között is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Subaru topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
)

)

crok
mobilizmo