- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
Most itt tartok egyébként, ez már elég az alap statisztikának.
Ami még jó lenne az a fülhallgató akkumulátor százalékát is beírni ide, de arra nem jöttem rá hogyan tudnám megoldani.
Azt lehet hogy még megcsinálom hogy legyen egy másodperc számláló, az egyszerűsítené az összegzést (csak ahhoz is jó lenne az akku százalékát látni, hogy csak egy cikluson belül számoljon).
-
Tesztelo.hu
senior tag
Azért ez várható volt. Végtelen tárkapacitásuk nekik sincs, és mindenki csak fotózgat, semmit nem töröl, a világ pénze nem lenne elég tárhelykapacitásra (és ne feledd, hogy mindezt backupolják is, tehát minden legalább 2x el van tárolva náluk). 1 évre 100 GB 7000 Ft. Nem kibírhatatlan összeg (a nagyobb tárhely meg arányaiban még olcsóbb).
-
Money Loverrel van csak tartósabb ismeretségem, ott most teljesen megváltozott a kezelőfelület, nem tetszik. Pl az volt iOS-re is és ott kb minden jobban működött, ellenben a reklám mentes, teljes funkcióval rendelkező sem volt drága.
Most a Mobills-el ismerkedek, a felület jónak tűnik átlátható, nem olyan himihumi mint a Monefy (első ránézésre). Vágja a Forintot ingyen is az előbb említettel ellentétben.
Ha a Mobills tudja a havi részletezőt, és azt, hogy én mettől meddig számolok egy hónapot (ezt még nem találtam meg), egyből dobnám a Money Lovert.Szerk. Az árakat elnézve marad a Money Lover mert azt csak egyszer kell megvenni és minden fogyatékával együtt is jobban megéri.
-
Bozek
nagyúr
-
petir
senior tag
(#129075) HREH
Köszi át is néztem mind a hármat. Egy ki is esett E-robot és Macrodroid közül melyik az ajánlottabb ? ( S4 Mini a készülék amin futna )(#129076) Drughi
Mert adatmegosztó kártya van a készülékben és GPS hez kell a net. Ha meg a GPS nem megy akkor net se kell. De mindig lehúzni meg kikapcsolni időigényes sőt még az akkut is szivja stb.Root-ra is válaszolva nem gond mert rootolt a készülék.
De így, hogy kicsit beleástam magam még több mindent lehet kapcsolni az autómatizalassal. Mert akkor az apphoz kötöm a GPS-t,Mobilnetet, energiasemat.
Köszönöm a segítséget.
Már csak a program választásban várnám a véleményetek. -
-
IldiH
tag
Már miért ne lenne köze? A csengőhang és az értesítési hang az emberek 99%-ánál különböző hangfájl. Ha az értesítésre kiválasztott hangfájlom hangerejét leveszem, akkor az halk lesz, a másik (csengő)hangfájlom meg marad hangos ...
Amennyi idő itt eltelt a kéréssel és a válaszok cincálásával már rég meg lehetett volna szerkeszteni pc-n, online és androidos felületen is ... -
Somatom
veterán
A cél szentesíti az eszközt.
Meg lehet csinálni automatizálóval és profilózóval is. Megnéztem, az Elixír2 -ben van ilyen különválasztás opció, de nem tudom, hogy működik-e. De, bármilyen program is végzi, annak meg kell tanulni a kezelését. Az a PC -s megoldás sztem is egyszerűbb út. Ha feldobja valahova a hangfájlt, akkor valaki (akár én is, ha egyszer hazajutok) szívesen megcsinálná neki a hangerőmódosítást.
-
pc360
addikt
Megoldást írtam, ráadásul készülékkímélőt, merthogy innentől fogva nem kell semmit a telefonján alkalmazni csak emiatt. Most nehogy abba kezdjünk már bele, hogy nem illik PC-s programot használni egy androidos probléma megoldására, mert... nem etikus? Szóval ne! A nyomiskodásra nem vagyok kíváncsi.
De ha valakinek az a megoldás, hogy emiatt egy automatizálót futtat, utánaolvas és kérdez még 5x, hogy miként megoldható a dolog, és végül gazdagabb lesz egy programmal, ami mindenképpen plusz akkuhasználattal jár egy ilyen pitiáner dolog miatt, akkor hajrá!
Ügyhogy de, az volt, bármily nehéz is elfogadni / felfogni.
-
Fall-N
veterán
Szerintem is egyszerű a dolog és legalább tudja feltételekkel automatizálni is. Tasker sem annyira bonyolult alap szinten mint amilyennek látszik. Én magamtól kiigazodtam rajta.
Persze bonyolultabb dolgokhoz már nekem is segítség kell a nem létező javascript és más programozói tudásom miatt. Pedig időnként jól jönne.
7sony7: Tasker tud csempét is az értesítési sávra, így onnan is kapcsolható a profil vagy kirakható shortcutnak az asztalra (widgetként).
-
zeon.hu
nagyúr
Mint írtam, Robotot használok, abban csak Home van, mint lehetőség.
Csak emiatt nem kezdem el tanulni a Tasker-t
(Azt viszont furcsállom, hogy egy olyan sokoldalú lockscreen alkalmazás, mint a C-locker, nem tud ilyet, hisz' pont a nagymértékű testreszabhatóság az előnye) -
Jakesz
addikt
Hát ez übergáz akkor. Megvettem, mert láttam a hírek között, hogy le van akciózva 125 Ft-ra, és hogy milyen sokan dicsérik, mert nagyon jól testre lehet szabni vele a telefont. Aha, tényleg nagyon fontos, hogy az ikonokat ezredmilliméter nagyságokban lehessen méretezni, és hogy a címkék alá vetülő árnyékok dőlési szögét is be lehessen állítani, mert hát a drága a fejlesztőknek milyen fontos, hogy szabad kezet adjanak a usereknek, de az már nem fontos nekik, hogy aki több tucat appot használ, legalább sorrendbe rakhassa őket a kedve szerint, amire egyébként az összes gyári launcher képes. Nevetséges. Innentől kezdve komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy mitől olyan népszerű ez az app...
-
kukinyo
addikt
Találkoztam ezzel a cikkel, erről jutott eszembe a dolog.
"A másik meglepetés az időzített ki-be kapcsolás lehetősége a G8-nál, ilyet eddig csak MTK processzorral szerelt készüléken láttam." -
MikeWazowski
veterán
-
törölt tag
-
Somatom
veterán
A hangvezérlős próbálkozásomnak nagyon betett ez a hiányosság, és már másnak is jól jött volna, ha lehetne változót használni. Ha mondjuk egy hívást akarok indítani, akkor a konkrét számot megadhatom uri -ként, de ha nem konkrét számról, hanem egy másik parancs kimenetétől függő számról van szó, akkor bukta. Ezt hiába írtam meg Tamásnak, valamiért nem fejlesztette bele a Robotba. Pedig, sztem is alap dolog lenne.
-
Somatom
veterán
Nyilván, mivel erős "hátszelem" volt. Az Elixír1 kapcsán kezdtem levelezni Tamással. A Robot akkor még csak egy ötlet volt a fejében. Csomó kérésem, javaslatom volt az Elixírrel, és később a Robottal kapcsolatban, amikre Tamás fogékony volt, és gyorsan reagált rájuk. Jó volt együtt ötletelgetni, és persze rengeteget tanultam tőle. Ha ilyen a kapcsolatom egy alkalmazás fejlesztőjével, akkor sztem egyértelmű, hogy az Ő alkalmazását fogom használni. De, butaság lenne elhallgatni, hogy sajnos, a Robotnak is vannak korlátai. Pl. az nagyon fáj, hogy intentekben nem tudok változókat használni (pl. uri megadásánál), míg Tasker -ben ez síma ügy. Az App Factory -t is irigylem a Tasker -ből.
-
Somatom
veterán
-
SimonJanos
aktív tag
-
Köszönöm!
Pedig korábbi ilyesféle kérdésre még én magam írtam válasznak hasonlót valakinek... picit jobban gondolkodtam volna beugrott volna lehet, hogy ott kéne nézelődnöm.----------------------------------------
Más: Akik használjátok a Solid Explorer fájlkezelőt, ti tuningoltátok egyéb beépülőkkel?
Jó lenne, ha alapból csatolni lehetne felhőtárhelyeket, amikhez néhányhoz találok is plug-in-t, de pl Google Drive-hoz nem, miközben az Áruházas képek között meg egyik kép alapján tudja valahogy.
Látom van ingyenes FTP plug-in, ez majd valamikor hasznos lehet a közeljövőben. OTG támogatás is csak plug-in-nal lehetséges, viszont az sajna fizetős (néhány 100Ft, bár csak egyszer kell megvenni). -
törölt tag
Próbálom belakni a telót, de komolyan mondom, egymás után érnek a csapások. Úgy bénázok, mintha először csinálnám. Az imént felraktam az Apexet. Épp csak a leglényegesebb funkció nem akar működni, az ikonok összevonása. Pontosabban az összevonás az megy. Ráhúzom a másikra, és szépen berendezi. De, soha többet nem férek hozzá. Ha rábökök, akkor nem nyílik meg az összevonás, hogy kiválasszam a kívánt ikont. Elindul a legutóljára behúzott alkalmazás, és ennyi. A legtöbb, amit eddig elértem, hogy megnyílik egy fehér négyzet. De, ez üres, nincsenek rajta az ikonok széthúzva. Mi van itt? Találkozott már vki ilyen jelenséggel?
-
törölt tag
Pontosan ez a helyzet. Pontosabban elméletileg. Valójában az adott névjegyzék a Gmail fiókomhoz tartozik, de a telón is tárolódik. Ha most engedélyezném a szinkront, akkor azonnal feltolná a névjegyeimet a Google szerverre. Ezért van az, hogy bármelyik fióknál, létrehozáskor be lehet állítani, hogy miket szinkronizáljon. Kivéve az alapértelmezett (vagyis az elsőnek megadott) fiókot. Annál, ha nem trükközöl, akkor mire a kapcsolókhoz jutsz, addigra már régen leszinkronizált mindent. Ügyes, de mivel nálam ez nem jött be, ezért most "beragadtak" a névjegyek a telóba. Jelenleg még nincs root jogom, hogy utánanézzek annak, hogy most milyen elérési úton tárolódnak.
-
-
Rigormortiis
veterán
De könyörgöm, nem nasa műholdakat akarok vele irányítani, és a svájci hadronütköztető mérései sem a Deezeren futnak át. Ehhez képest csak akkor viselkedik jól, ha az értesítősávból léptetem a számokat. Amint belépek, nekiáll forrósodni a teló, dalszöveget meg már inkább nem is nézek
-
zhata
senior tag
OK, összejött a dolog, bár kicsit kacifántosan.
Mint írtam, a Drive mentést lezippeltem a szgépre, ott kibontottam (1 könyvtár+benne a csomó adat), aztán vissza a telefonra egy olyan útvonalra, ami különbözik a TiBi default mentési útvonalától. Délelőtt lementettem ugyanazokat az adatokat a default mentési helyre is. Rákerestem a telefonon a mentésekre, és látta mindkét könyvtárat. Tudtam, hogy mindegyikben az appoknak csak egy mentése van, áttettem a mentési útvonalat, rákérdezett, hogy tegye-e át a mentéseket is az új helyre, mondtam, hogy igen. Vigyázat, az ok LÁTSZÓLAG nem műxik, valójában igen. Utána megnéztem, és már minden felh.appból már két mentés mutatott. Kacifántos, de megy.
Mindenesetre köszi a segítséged. -
Fall-N
veterán
KWGT-t ajánlom. Sokkal jobban testre szabható, és vannak hozzá letölthető komponensek. Jó a support és gyakran frissül.
Ha meg többet akarsz akkor ott az élő háttérnek a KLWP. A fejlesztő ugyanaz és még több lehetőség van benne. Lehet animálni az elemeket, feltételekkel testre szabni. Például egy elem pl. háttér este 8-tól sötét színű (HEX kód alapján) legyen.
Én ezt a kettőt vettem meg és használom. KLWP Nem eszi az akksit sem.
Ha gondolod csinálok videót róla, hogy mit lehet kihozni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest