- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
outdoor
aktív tag
válasz
SharpSA #141890 üzenetére
Van még Swype? Honnan tölthető le?
A fő kérdés: miért kapcsolódik le a wifi magától?
Teszi a dolgát, majd egyszercsak magától kikapcsolódik a wifi. Csak kézileg indul újra.
A wifi hálózat stabil. Az androidos telefon azonban nemcsak nem fogja a wifit, hanem ki is kapcsolódik a menüben.
Android 6. Mobil internet nélkül.
-
nyisziati
veterán
válasz
SharpSA #141884 üzenetére
Én is fekvőben használom.
Egy sornál többet úgyse muszáj látni a szövegből, azt is csak ellenőrzés gyanánt.
Szerintem inkább az a perverzió, hogy pár milliméter széles betűk közt lavírozik valaki álló tájolásban.Ja és KÉT kezünk van, úgyhogy én két hüvelykujjal gépelek. Sokkal gyorsabb, mint egy ujjal "vadászni".
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #141884 üzenetére
Nem tudom, hogy Te hogy fogod azt a telót. A 10" -os tabomon még símán elérem a közepét, pedig nincs lapát kezem. Nagyjából az a vége, mert a 11,6" -os tabon már tényleg necces. Telón viszont semmi gond és két hüvelykujjal egyszerre pötyögve gyors is vagyok.
Az új PH felület egy katasztrófa. Én logouton vagyok, ami még a régi felületet használja. Ezt látom telón, ami egy 5,5" -os Moto Z Play. Mi ezzel a baj? -
zsoltzsolt
addikt
válasz
SharpSA #138470 üzenetére
Nekem az mostanában vacakol. 4 gmail fiók napjárja van benne és be van állítva, hogy melyikből melyik részt szinkronizálja. Erre hetenként állíthatgatom újra, mert leszinkronizál mindenből mindent, így pl egy-egy nemzeti ünnep stb négyszer szerepel benne. Elég idegesítő, pedig használom már pár éve, meg is vettem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #137718 üzenetére
Elvileg Samsung készülékekkel működik: [link].
(#137719) Viktor0610: Én még nem találkoztam a TW-ben olyannal, hogy kérne root engedélyt. Elvileg ott is van olyan telefon, amit lehet vezérelni és van, amelyiket nem. Na, a Sony-t nem lehetett, pedig jó lett volna, ha az Android programot nem csak emulátorban tudom megmutatni a diákoknak.
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #137713 üzenetére
Fájlok megnyittatása automatizálóval lehetséges root nélkül is. Mondjuk, a másik droidon fut egy Webdav szerver. Ehhez tudsz távolról csatlakozni, átmásolod a fájlt és egy push üzenettel utasítod a másik gépet, hogy nyissa meg. Vagy, akár a te eszközödről streameltetheted a másik droiddal.
-
-
SharpSA
veterán
válasz
SharpSA #137712 üzenetére
Azt látom, hogy a teamviewernek van ilyen lehetősége, viszont azt el kell indítani, be kell diktálni az azonosítót és még rá kell nyomni a képernyőre. Viszont egy mozgássérült ember esetén ez így nem jó. Van olyan megoldás, amit be lehet állítani, hogy automatikusan csatlakozni lehessen az androidos táblagéphez? Ahogy PC-n is be lehet állítani a teamviewert.
Videó és olvasni való indítása lenne a cél akár távolról. -
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #135708 üzenetére
Sztem nem fogsz igazán jót találni. A renderelés nagyon hardverigényes. Főleg SD felbontás fölött. Nézd meg egy PC -s Premiere gépigényét! Ilyen tudású arm vas nincs. A Rush is azért telófüggő, mert jobban kihasználja a GPU -t, ami csupán nyilvános API -k használatával nem lenne lehetséges. Mélyebb szintű kódolást igényel, ami viszont nem alkalmazható általánosan, minden droidra.
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #135704 üzenetére
Csak tipp. A KineMaster -t több teszt is dícsérte. Én nem tudtam igazán életre kelteni, mert kevés volt hozzá a telóm. PC -n Adobe Premiere -t tanultam. Most kiadott az Adobe egy Premiere Rush nevű programot. Ezt sem tudtam tesztelni, mert a telóm nem támogatott. Újabb Pixeleken, Samsung S -eken, Note -okon és OPO 6T -n fut.
-
-
atesz117
aktív tag
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #135120 üzenetére
Gondolom, megkapta a Google -től az egyedi engedélyt a névjegyek kezeléséhez. Ez is egy gyönyörű Google húzás. Vajon, mi alapján dönti el, hogy pl. a Tasker fejlesztője megbízható, a Roboté, vagy a Macrodroidé viszont nem? Főleg úgy, hogy az én kontaktjaimról van szó, amit mellékesen a Google kérdezés nélkül bekebelez.
-
Albigator
őstag
válasz
SharpSA #134145 üzenetére
Gondolom hasonló okból mint pl h sok hívásrögzítő nem működik megfelelően már, nincs hozzáférése, engedélye a névjegyekhez/telefonkönyvhöz.
(134003 hsz)
Enélkül az engedély nélkül pedig nincs is értelme egy tárcsázónak. -
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #120287 üzenetére
Ez két, különböző megjelenítési mód. A floating az egy réteg az alap réteg fölött. Egy floatingban futó activity meg tud jelenni egy teljes megjelenítési módban futó activity fölött. Osztott képernyős módban futó alkalmazás ablakát csak egy másik osztott képernyős ablak fölé tudod húzni. A teli képernyős módban futó alkalmazás ilyenkor háttérbe kerül (mint, amikor a középső navigombbal háttérbe rakod). Ezzel az a bibi, hogy ha az ablakban futó befejezte a tevékenységét és kilép, akkor a home -ra kerülsz, nem az előtte használt alkalmazásba. Nekem arra lenne szükségem, hogy a hangutasítást fogadó alkalmazásom a másik fölött jelenjen meg, hogy ne zavarjon bele a másik működésébe.
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #120282 üzenetére
Áhhh, totál káosz ez az app. Azt írja a Playen, hogy új design, meg kezelőfelület. Az nincs lefordítva. De, nem is ezen akadok el. Képtelen vagyok megadni, hogy ha rábökök egy ikonra a home -on, akkor egy megadott alkalmazás floatingban induljon. Annyit sikerült elérnem, hogy 2-3 bökdösés után az alkalmazásom elindul egy áthelyezhető kis ablakban. Csakhogy ez nem floating, hanem a Nougát "szabad" módja. A kettő között az a különbség, hogy ha floating lenne, akkor a futó alkalmazás fölött jelenne meg, bezáródásakor pedig ott maradna az alatta levő alkalmazás. Szabad módban ez csak akkor érvényesül, ha az alatta levő alkalmazás is kisablakos módban fut. Pontosan ugyanígy működik a Remix OS is. De minden alkalmazásomat nem rakhatom szabad módba.
-
törölt tag
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #119901 üzenetére
Hja, kérem! Nem mindenkinek áll rendelkezésére ilyen luxus szolgáltatás. Nekem csóró, kis bank jutott, ami nem engedhet meg magának ilyen extrás kliensalkalmazást. Erste. De, hiába is lenne ujjnyomatos beléptetés, mivel az Eurós bankszámlákat nem kezeli.
Szerencsére, vannak más, biztosabb módszerek az ilyen lenyúlások ellen. Pl. fizu után azonnal elinni, elkurvázni a pénzt. Vagy, ez a módszer is jó kódlopás ellen.
-
Fall-N
veterán
válasz
SharpSA #118982 üzenetére
OfficeSuite Pro sokkal jobb és most is akcióban van, így nem drága. Én régebben vettem 1$-os akcióban.
De ingyenesen ott vannak az MS és a Google cuccai is.
WPS addig volt csak jó alternatíva, ameddig reklámmentes volt.
Egyébként is az a tendencia az ilyen alkalmazásokkal, hogy adfree az elején, majd ha elért egyfajta telepítési számot, akkor kap fizetős verziót és reklámot az ingyenes. Ez érthető és elfogadható, mert senki sem dolgozik ingyen. Viszont azt nem csípem ha nincs mód megvenni és eltüntetni a reklámokat.
-
Fall-N
veterán
válasz
SharpSA #118908 üzenetére
Miért lenne buta? Digitális írás szempontjából sokkal jobb. Nálunk a magyar nyelvben az érkeztek miatt lassabb pötyögni a karakterek hosszú nyomvatartása miatt. Persze Swype és más billentyűzet ki tudja rakni az ékezetes karaktereket is, de úgy túl zsúfolt lesz. A ragozás meg bonyolít a dolgokon rendesen.
Az egyszerű abc-vel is ugyanúgy ki tudják fejezni magukat, és ne felejtsük el a 12 igeidőt sem!
-
nyisziati
veterán
válasz
SharpSA #118908 üzenetére
Taníthatók a billentyűzetek, de nem eléggé. Én sok és sokfajta ragot (jelet, képzőt) használok, de a Gboard háromra korlátozza a javaslatokat, amiben gyakran nincs benne a képzett szó.
Ez a swipe-os dolog meg furi nekem, pedig a T9-et nagyon szerettem anno, rendkívül gyorsan tudtam vele pötyögni. Ezzel meg nem. Sajna, ha hosszú hsz-t gépelek, akkor marad a PC. -
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #118899 üzenetére
"neked sokkal gyorsabb a fizikai billentyűzet, de valószínűleg még az is lassabb a flow/swipe módnál"
Nekem nem, neked lehet. Ennyi. Csak az eredeti hozzászólásodban kijelentetted, hogy sokkal jobb a flow/swipe mód, de azt kihagytad, hogy szerinted.
Majd ha lesz rá valamiféle kutatás, hogy az emberek legalább 80-90%-nak gyorsabb, akkor ki lehet jelenteni, hogy tényleg az. Addig csak a te véleményed ez.
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #118886 üzenetére
Ezért kell olyan telót venni, aminek a hátuljára akár egy billentyűzetet is rápattinthatsz.
-
punky10
addikt
válasz
SharpSA #118874 üzenetére
+1
Alkalmazások kategóriákként mappábaA mappa nevével már lehet trükközni,plussz mappán belül már variálható a sorrend.A többoldalas dokk,amiken mappák is lehetnek szintén piros pont a részemről.Azóta használom a Novát,mióta besokaltam a Go launcher agresszív önajánlgatásától. -
Probert75
addikt
válasz
SharpSA #118611 üzenetére
Itt már jártam és semmit nem oldott meg. A sokadik hozzászólásban linkelt samba dolgot is megcsináltam, de akkor sem javult meg.
Ha nem állítok jelszót, akkor a másik gép nem tud csatlakozni, mert akkor is kéri, ha nincs jelszó beállítva.
Szóval ez halva született ötlet. Már annyiféle oldalon jártam, még angol oldalakon is, de sehol nem találtam megoldást. De azért kösz!(#118612) Somatom Köszönöm a segítséget, nekem ez már magas. Már belefáradtam a sok próbálgatásba. Befejeztem, nem kínlódok vele tovább.
-
air
nagyúr
válasz
SharpSA #118278 üzenetére
Például ez: Network cell info
De van még pár találat, ha a Play-en a netmonitor vagy network monitor kifejezésre keresel.(#118279) IG55
Mint a neve is mutatja, az Wifit analizál, nem mobil hálózatot. -
IG55
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #117346 üzenetére
és (#117347) Somatom: És én Nougat-ról beszéltem? Az alatt nekem is működött, hozzáteszem, az OTG-s pendrive-ot és külső winchester-t is felismerte. Viszont - mint ahogy azt a hozzászólásomban is írtam - 8.0 alatt (az XZ1 Compact-on az van) már nem látja az SD-kártyát. Küldtem neki egy hibajelentést, azóta se történt semmi.
Azt csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy a Join dobott egy hibaüzenetet, amit elküldtem, nem sokkal később jött is a válasz egy linkkel, hogy próbáljam meg azt a verziót. Így is lehet.
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #116253 üzenetére
Nyomvatartásra mindegyik böngészőben van "megnyitás új lapon" opció, de nekem úgy lenne kényelmes, ha ez lenne az alapértelmezett.
A fülek közötti ugrálást úgy értem, hogy mondjuk, az ötödik fülről, a másodikra. Ez Dolphin -ban egyetlen bökés, miközben látom, hogy melyik fül, micsoda. Yandexben vagy sorba megyek a füleken, vagy behívom az összesített nézetet. Egyik sem hatékony. -
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #116248 üzenetére
Elgondolkodtam ezen. Mi az, hogy "PC -s kiadás"? Egyáltalán mit jelent manapság az, hogy "Personal Computer"?
Asztali környezetet?
Évek óta használok Androidot asztali környezetben. Akkor az PC?
Architektúrát?
Szinte a kezdetektől létezik Android X86 -ra, ugyanakkor ARM -re is van linux. Sőt! A MS is erőteljesen lépeget ARM irányba.
Oprendszert?
Tegyük fel, hogy ugyanazon a vason átbootolok Win -ről, Linux -ra, vagy Android -ra, és ugyanazokkal a perifériákkal kezelem. Az úgy miért ne lenne PC?
Szóval, nem teljesen tiszta nekem, hogy milyen egy "PC -s verzió". Az én gépem X64, Win10/Linux/Android (Remix OS) trial boot. Alapértelmezetten az Android indul. Felmegyek a Play -re, és telepítem a Yandexet. Akkor az miért nem PC -s? -
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #116248 üzenetére
Nem tudom, hogy ezt hogyan oldja meg. Feltételezem, hogy valami Yandexes szerverre kell hozzá regisztrálni. Nem szeretem az ilyen megoldásokat. Inkább a Gdrive -on keresztüli szinkront preferálom. Egyébként legnagyobb meglepetésemre LastPass beépülőt is találtam a Yandex kiegészítők között. De, még nem barátkoztunk össze annyira, hogy "beélesítsem". Előbb utánaolvasok, hogy LastPass oldalról mik a vélemények erről a beépülőről.
Viszont, az állandó "megnyitás új lapon", és a fülek közötti gyors ugrálás nagyon hiányzik a Dolphin után. Valamint az, hogy ha Dolphin -ban hosszan nyomtam egy fülön, akkor a felugró ablakban volt "összes többi bezárása" opció. Ezt gyakran használtam, ha végeztem vmi olyan feladattal, amihez sok lap volt megnyitva. -
GEPESZ66
veterán
válasz
SharpSA #115465 üzenetére
Az a baj, hogy vidéken lakok egy kisebb városban.
A telefonok gyári alkalmazása, pl. az Accu Weather tőlünk távolabbi mérőállomás adatait jeleníti meg, tehát így a legpontosabb.
Az Időkép egyik mérőpontja tőlünk kb. 6 km-re van, tehát így mindegyiknél pontosabb adatokat jelenít meg a lakóhelyemre vonatkozóan. -
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #115032 üzenetére
A Tasker-ben van App - Launch App. Az nem jó? Mindenképp parancsikon kell?
(#115033) Somatom: Ahhoz root kell. Plugin - AutoInput - Root és ott a Configuration-nél van olyan, hogy Press Key. De erre jó a Run Shell-nél az input keyevent 26 is, de elvileg ott is kell a root. Mondjuk érdekes, mert ugyebár a 26-ra semmit sem csinál, de a 24-re (hangerő fel) root nélkül is megy.
(#115035) Somatom Az App Shortcuts az más, azzal azt tudod állítani, hogy mi jöjjön elő, ha hosszan rányomsz az AutoTools-ra (ha jól emlékszem, akkor a 7.1.1-től jelent meg ez a funkció, bár a Nova korábbi Android-on is tudja).
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #115030 üzenetére
Robotra írom, mert azt már ismered (tesztelve, működik).
1. Telepíted az Auto Tools -t, és megadod neki a szükséges engedélyeket. Aktiválod az alkalmazást (indítod a próbaidőszakot).
2. Bozek korábban írta, hogy a teló alkalmazás beállításokban hol kell kijelölnöd az Auto Tools -t, mint végrehajtandó műveletet.
3. Robotban csinálsz egy új parancsot.
Esemény:
Külső alkalmazások -> Auto Tools Assistant
Művelet:
Kijelző kikapcsolása.
Ennyi. -
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #114971 üzenetére
Milyen Android verzió? Nekem Sony-n a 7.1.1-nél van olyan az Alkalmazások beállításai (fogaskerék a jobb felső sarokban), hogy Segédalkalmazás és hangbevitel. Azon belül a fogaskerékre nyomva ki tudom választani, hogy Nincs. De akár az AutoTools vagy a Greenify is beprogramozható.
(#114979) Somatom: Mint látod, nálam alapból kiiktatható.
Vagy a Sony tette bele, vagy a Google, de nekem teljesen mindegy is.
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #114922 üzenetére
Pl. itt egy link.
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #114913 üzenetére
Nem ragaszkodom a QuickPic -hez. Sztem nincsenek nagy elvárásaim.
1.: Fehér/fekete lista, azaz mappák beemelése/kizárása
2.: Platformfüggetlen kapcsolatok (pl. SMB) kezelése, hogy a NAS -omon tárolt képeket is meg tudjam nézni.
3.: Ugyanez Gdrive -ról.
4.: Esetleg WebDAV (no, ezt a QuickPic sem ismeri).
Ezeket tudja a Piktures? -
kory24
őstag
válasz
SharpSA #114002 üzenetére
Nemtudom mit értesz azon, hogy "Deezer-ben van minőség is."
Spotify-ban is van kiváló minőség igaz csak prémiummal.
Spotify-nak egyébként van itt fóruma is: Spotify topic
Összefoglalójában vannak hasznos infók, meg a hozzászólások között is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #112867 üzenetére
Rossz szöveget nézel, az alapokon kívül van benne még 60 betűtípus. A lentebb lévő felsorolásban megtalálod, hogy melyek azok. Csak úgy rákerestem hirtelen, a Garamond például maga 98 dollár.
De nem kell megvenned, az alapokat az alkalmazáson belül külön le lehet tölteni (már amelyik épp nincs benn), illetve ha egy mappába felmásolod a sajátjaidat a telefonra, azt be tudod tallózni. Tudsz sajátot hozzáadni a TextMaker HD-hoz? Akkor melyik a jobb?
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #112845 üzenetére
Nekem sose nyavalygott a fájlkezelő telepítéséért. Igaz, a Sony-ban alapból az az alapértelmezett, de le van tiltva, mert nem akarom megvenni (Solid Explorer-t használok).
A WPS-t egyszer próbáltam, nem győzött meg. Mi a honlapjukon az az előfizetés? Mihez kell? Az OpenOffice fájlformátumokkal megbirkózik? Mert a Play-es leírásban nem szerepelnek ezek a támogatottak között.
A PlanMaker HD meg lehet, hogy a legjobb, de nem fogok 5,5 dollárt fizetni külön az Excel, külön a Word és külön a PowerPoint kezeléséért... Az úgy már 5700 Ft, az OfficeSuite teljes áron se kerül 4500 Ft-nál többe.
-
Somatom
veterán
válasz
SharpSA #112008 üzenetére
"Hiszen ez arra való, hogy vigyük magunkkal."
Ennek nincs jelentősége. Publikus IP esetén akár a telódat is beregelheted DDNS szerverre (az enyém be van regelve).
Raymee18:
Ilyen alkalmazást biztosan nem fogsz találni, mert Androidon hanghívásba nem lehet média hangot bejátszani. Őszintén szólva most hallok először arról, hogy ez egy gyártónak sikerült. Nagyon meglepett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest