- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
-
boborján2
senior tag
válasz
Wolfskin #173021 üzenetére
Az offile térképekkel pont az a baj hogy nem látod a forgalmat. pl M3 nyári aszfaltozások miatt,rengeteg volt a baleset, teljes pályazár, stb... Online térképen csak ránézek és ha piros a sáv ,akkor gáz van és már tudom egyből hogy hol kell kerülni.
A 2D nézetet nem tudom ,soha nem használtam, nekem fontosabb hogy online legyen ,mint hogy higy néz ki.
De egyébként ha két ujjal felső nézetre húzod ,akkor az már kb 2D.
-
lanszelot
addikt
válasz
Wolfskin #173023 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Android 4.1.2 , tehát semmilyen app nincs már rá.
PC-n megnéztem, de nem tudom hol van az adat file.
data -> data itt nincs, no de hol keressem?
Biztos hogy a telefonon van valahol, mert az SQLite editor látja az adatokat. De csak megnézni tudom vele, nem mutat semmit, se az adatbázis nevét, se a helyét. -
ggeleven
őstag
válasz
Wolfskin #172250 üzenetére
Nálam 8.0.18 van fent és ott ha egymásra húzok 2 ikont, akkor egyből megváltozik az eredetileg ott hagyott háttere mappára és ha elengedem a ráhúzottat, akkor meg is csinálja a mappát. Ikon tudok mozgatni, ha hosszan nyomok rá, az alkalmazástárból pedig nyomva tartás és felfelé mozgatással megjelenik az asztal és ki tudom oda tenni.
Most egy Samsung A33on próbáltam ki.Szerk: Nova beállítások/kezdőképernyő/haladó alatt nincs esetleg bekapcsolva a "elrendezés zárolása" opció?
-
-
tomy86
addikt
-
crok
Topikgazda
-
joelke HU
őstag
válasz
Wolfskin #167292 üzenetére
Sőt mondok jobbat. Tedd ki a főképernyőre azokat amiket használsz és ott úgy rendezed ABC helyett ahogy akarod. Vagy éppen mappákba is rendezheted és azon belül a sorrendjét is te állítod be. A Novában van opció az alkalmazástár kiiktatására is. Mint az iOS esetén mindent már telepítés után is kitesz a főképernyőre így akár az összes appod kint lehet. Csak itt szépen sorba rendezheted a saját elképzeléseid alapján annyi oldalon és annyi sorba, méretben ahogy akarod. Egyedi név, ikon adható stb. Ennél többet a szidott fejlesztők aligha tehetnek érted.
Engem például feloldás után így fogad a telefonom: [link]
Három oldalon egy sorban öt darab leggyakoribb alkalmazás. Sokkal átláthatóbb mint az ezer programot tartalmazó appdrawerben turkálni. -
joelke HU
őstag
válasz
Wolfskin #167286 üzenetére
Alapból ha belépsz az alkalmazástárba ott felül kell lennie csoportosítanak. Ha keresőre rákattintasz akkor elő kell jönnie három fülnek. Gyakori. Előzmények. Új/Frissített.
De saját mappákat is létrehozhatsz. Azokba meg belerakod amiket gyakran használsz és legelőre mozgatod. Így amikor belépsz az alkalmazástárba, akkor azok lesznek elől. -
-
svgyula
addikt
válasz
Wolfskin #164563 üzenetére
Az utolsó amit említettem is egy ilyen kamera Ennek csak táp kell és működik. Persze az alkalmazásával lehet finomítani a beállításokat. Amit én használok az is hasonló. Ezek önállóan rögzítenek amíg kapják a tápot. Mindegyikben van SD kártya hely. Tolatókamerának esetleg hátsó rögzítésnek egy ilyet ajánlanák aminek van wifi jeladója. Persze egy univerzális kínai androidos rádió is simán lekezeli ezeket persze mint írtam a saját alkalmazásával!
-
svgyula
addikt
válasz
Wolfskin #164559 üzenetére
Akkor ez több problémát is is felvet mit amennyit ez a mutatvány ér/megold. Többek között kamera látószög, a tablet működési ideje az ablakban/napon(nekem több GPS forr fel ott!) A rögzítés!
Ugyanis azt sem tudod beállítani, hogy megszakítsa a rögzítést pár percenként és új rögzítésbe kezdjen. Ha balesetben sérül a tablet akkor nem biztos, hogy fel tudod használni azt a file-t amit utoljára kezdett rögzíteni, mert azt nem közvetlen a tárhelyre teszi hanem a memóriában tárolja és csomagonként írja ki a kódolás után. A menetrögzítők pedig egyből a lemezre írnak mert ott 2-3perc csak egy menet és azt le tudják kezelni. Ami még fontos lehet (semmi esetre sem akarlak rábeszélni!) azokat a kamerákat egy egyszerű időzítővel akkor is lehet működtetni "láthatatlan" módon ha már kiszálltál az autóból. A tabletet ott hagyni a műszerfalon hááááát egy igen jó csaliA DVR kamerák pár eft-tól elérhetők...... Amit legutoljára beszereltem az 12eft a 64GB kártyával!
-
svgyula
addikt
válasz
Wolfskin #164542 üzenetére
Az elsőt passzolom! A másodikra csak annyi tudok mondani, hogy eddig amit kipróbáltam az autóban annak mindnek egyedi alkalmazása van ami a fejegységhez kötve működik! Ezek eddig minden kamera tárhelyén ott voltak és onnan lehetett leszedni és telepíteni. Addig nem működött a kamera hiába volt fent az előző alkalmazása! Nyilvánvalóan USB+SD kártyával a fejegység nélkül is működik mind. De a baleseti/ütközési leállást csak a beépített szoftver tudhatja. Az is gond ha hirtelen elmegy a "villany" mert ha nem fejezi be az éppen folyamatban lévő etap rögzítését akkor azt a részt igen macerás lesz megnyitni! Nálam legalább is ez van az utolsó résznél ahol lekapcsol a fejegységet ellátó elektronika már nem nyitja meg a lejátszó. Nyilván rá lehetne engedni valami javító szoftvert de még ezt nem próbáltam.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Wolfskin #158544 üzenetére
Esetleg [Edit Gmail Auto Complete Suggestion List] oldal közepe, egy próbát tehetsz egy címmel, hátha mégis megoldja
-
vacs
veterán
válasz
Wolfskin #158538 üzenetére
Szerintem a contacts.google.com-on vannak tárolva a hibás címek, pc böngészővel nyitsd meg.
Kekedi, én a TV24-et használom, a feleségem pedig a Műsorújság by Telekom.
-
efi99
őstag
válasz
Wolfskin #154239 üzenetére
Rutint kéne rá alkalmazni. Én az Automate-et használom, ebben pl van olyan blokk ami vizsgál egy feltételt (itt azt, hogy rezgés engedélyezett-e) ha igen, akkor végrehajtja a következő blokk a némítást, aztán vissza az előző blokkhoz. Így legfeljebb pár ezredmp-ig lesz bekapcsolódva.
-
válasz
Wolfskin #154237 üzenetére
Ez nem android, hanem készülékfüggő, a topikjában kéne megkérdezni. De amúgy még nem láttam olyan androidos mobilt, amiben ne lett volna lehetőség a rezgés komplett tiltására a saját, gyári menüjében. Sőt, a legtöbb mobil beállításai között még keresni is tudsz, beírod, hogy rezgés, és kidobja hol tudod letiltani.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Wolfskin #152080 üzenetére
TruePhone-nál is lehet egy érintésre adott névjegyhez tartozó híváselőzményeket megnézni csak be kell állítani. Sajnos full színezést nem tud....legalábbis az ingyenes verziója. Fizetősben nem tudom, lehet-e állítani.
DW Contacts fullra színezhető -> fizetős verziója!
Annál nekem csak az nem tetszett (emiatt maradtam TruePhone-nál), hogy nem lehet normálisan beállítani benne, hogy névjegyet jobbra húzva hívás (telszám kiválasztása ill. SIM kiválasztása kérdéssel), balra húzva pedig SMS.A gond az, hogy jobbra húzáskor egyből hívja a fő telefonszámot és SIM-re sem kérdez rá, hanem 1-esről hív.
Vagy pedig balra húzáskor nem sms-t indít, hanem lapozgat a névjegy számai között és jobbra húzáskor a kiválasztottat hívja szintén SIM-re kérdezés nélkül az 1-esről.Nos a TruePhone "csak" nem színez telibe viszont sokszámos kontaktnál kínálja a telefonszám választását és utána a SIM-et is lehet választani (ha ezt választottuk a beállításban és nem fixáltuk melyikről menjenek a hívások automatán)
-
woodworm
veterán
válasz
Wolfskin #152080 üzenetére
A DW majdnem ugyanígy jeleníti meg, a színek finomhangolhatóak. A kontaktra kattintva beállítható, hogy a híváselőzmények jelenjenek meg, ugyanígy színkódolva.
A kereső is beállítható, hogy mit vegyen figyelembe a T9, beütött karakter, gombon szereplő betűk bármilyen kombinációja, számok figyelembe vétele. A találatokat kiemeli.
-
mizoli
addikt
válasz
Wolfskin #152072 üzenetére
1.
True Phone Dialer
Nagyon jól testreszabható, a színek is.
2.
Szerintem a Nova a legjobb erre (is). -
-
eclipse19
senior tag
válasz
Wolfskin #147583 üzenetére
Próbáld ki az Opera Minit, az valószínűleg több oldalt tud majd a memóriában tartani.
"mintha olvasnál egy könyvet, amit félpercenként valaki kicserélgetne a kezedben, egy másik könyvre"
Ezt mondjuk nem értem, mert ha újra is kell tölteni az oldalt, visszagörget ugyanoda, ahol előtte volt.
-
crok
Topikgazda
válasz
Wolfskin #146921 üzenetére
"Gondoltam esetleg itt ismer valaki ilyen embert, végül is itt foglalkoznak appokkal, rootolással, ilyesmivel." - nem, itt appokról van szó, ez a topik appokról szól főleg.
Nagyon esetleg Android szakmai.. de inkább a saját topikja, esetleg privátban keress meg olyasvalakit aki aktív volt..
-
crok
Topikgazda
válasz
Wolfskin #146195 üzenetére
Bizony tudunk. Root-olásra ott a Magisk ami nyílt forrású, nem tudom mikor volt ez a fiaskó de elképzelni nem tudom hogy 3 éven belül, mert Marshmallow-n voltak utoljára olyan appok amik exploit-al tudtak root-olni és kínai s.*rokat telepítgetni. Ezek anno be is másol(hat)ták magukat rendszerappnak így factory reset után (ami ugye csak a /data-t formázza, a rendszerpartícióhoz nem nyúl, nem is tud, nem is értelmes) persze mindig "fent maradtak".
A teljes (biztonsági) mentésre pedig eleve nem kell root ha a teljes ROM-ot menteni akarod, arra egy tisztességes custom recovery kell (pl. TWRP vagy OrangeFox) mert abban lehet csinálni teljes partíciók tartalmáról mentést. Ehhez (a custom recovery flash-hez) kelleni fog a nyitott bootloader - ha esetleg írnál egy készüléktípust az még talán vinné valamerre a diskurzust, pl. van-e rá official/unofficial custom recovery, A vagy A/B rendszerű-e a készülék (ami a Magisk telepítéséhez (ha mégis kellene root) szükséges lesz), ésatöbbi. A készülék topikja jó támpont lehet (ha van).
Ha csak a telefonon levő appokról, esetleg a kontaktokról, SMS-ről, Wifi-ről kell mentés akkor Swift backup és Titanium Backup jók lehetnek.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Wolfskin #146195 üzenetére
Ahhoz, hogy teljes mentést csinálj a telefonról, először rootolnod kell. Ha normális helyekről tájékozódsz és töltesz le, valamint figyelmesen végrehajtod a leírást, akkor ezaz esetek nagy részében biztonságosan működik.
Bocsánat, de ha találomra töltesz le "rootolót", akkor meg is érdemelsz mindent amit kapsz.
Egyébként ha reset után is csinálja, az inkább a ROM-tól van, nem pedig a "rootoló"-tól bekapott vírustól. -
Dr.NX
addikt
válasz
Wolfskin #141503 üzenetére
Ha van a kocsiban Bluetooth eszköz, meg tudod adni a Smart Lockban, hogy megbízható eszköz és akkor nem kell feloldanod, amíg csatlakozva vagy. Ha nincs BT rádiód, vegyél valami olcsó akármilyen BT eszközt.
Illetve néhány Androidon be lehet állítani, hogy képernyőt kikapcsolást követően hány perccel legyen aktív a zár. Ha ezen be tudsz állítani 30 percet, már beljebb vagy. -
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #141498 üzenetére
Na sikerült megoldani, a beállításokban rákerestem hogy SD és itt le volt csatlakoztatva. csatlakoztattam, most már a total commander újra látja... CSAK AZ HIDE FOLDER NEM LÁTJA
mi ez az agyrém? ha ezt tudja a 8-as android a 4-es után, akkor mi jöhet még????
(pontosabban a hide folder is látja, de most minden ki és bekapcsoláskor el kell játszani ezzel, szerencsére mos t a legutóbbiaka mellett a letöltések és a SD kártya is benne van az opciókban (ki tudja meddig lesz ott...
). szóval minden alkalommal sd kártya kijelöl és utána ok. kissé macerás
mondjuk így is macerás a használata, mert elég lenne egy widget, ami kér egy jelszót és a háttérben feloldaná a könyvtárakat. a titkosításhoz nem is kell jelszó. de így meg kell keresni az appot, és azon belül, tehát sokkal több kattintás, de sebaj. most ez is duplázódott.
UPDATE-------
tévedtem, teljesen diszfunkcionálissá vált a hide folder, nem csatolja le a könyvtárakat, mindig visszadob ide, helyben járok. aztán kicsit hosszabban nyomva a SD kártyára újra eltűnt, már csal a legutóbbiak és a letöltések vannak szokás szerint -- > viszont most működik a HF!!!
UPDATE 2 -------
rájöttem, egyszerre csak 1 app láthatja az sd kártyát, vagy a tcm vagy a hide folder. ha a HF-ben sikerül végre működésre bírni, akkor a tcm nem látja, ha a beállításokban újra felcsatolom az sd-t, akkor a hf nem látja. ilyen egyszerű ez.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #139870 üzenetére
Nincs megoldás a VOLUME LOCK app problémára. Kipróbáltam vagy 5 appot. Tulajdonképpen mindegyik működik, kb 2 percig. Akkor egyszer csak eltűnik az ikonja értesítési területről, és volt, nincs. Mintha sosem lett volna. Én ezt nem értem. Mindegyik applikáció nagy rössel nekilát, aztán pár perc múlva kilövi magát. Mint a Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulata.
1. ez vagy ilyen 2 perces önmegsemmisítő alkalmazás mind
2. vagy van valami vírus a telefonomon, ami...
3. vagy maga a telefon a vírus, és mindent megöl maga körül... -
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #139697 üzenetére
Nincs semmilyen ide-oda pipa. Amíg nem változtatsz rajta, addig csak egyszer ébreszt. Az időpontot sem kell állítgatnod, mert alapértelmezetten az előzőleg beállított jelenik meg. Tehát, ha főképernyőn van egy óra widgeted, akkor rábökve megnyílik az óra alkalmazás, ahol a kívánt időpontnál ráböksz az aktiváló kapcsolóra és ennyi. Ha változó időpontjaid vannak, akkor beállíthatsz többet és utána mindíg csak az aktuálisat aktiválod. Kipróbáltam, három bökés. Órawidget -> ébresztő aktiváló kapcsoló -> kilépés. Egyszerű, mint a faék, még félálomban is nehéz elqrni.
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #139691 üzenetére
Ha az ismétlési négyzetben nincs pipa, akkor nem ismétel. Ha kipipálod, akkor beállíthatod, hogy mikor ismételjen. Ébresztéskor egyik irányba húzásra befejezi, másik irányban szundi. Én kiiktattam magamból a szundi funkciót, nincs időm vele bohóckodni, hiszen akkor alapból is tovább alhattam volna. Ha szól a vekker, akkor tudom, hogy nincs mese, kelnem kell.
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #139688 üzenetére
Három különböző droidon használom a gyári ébresztőt. Mindhármon gyorsan elérhető, beállítható és egyszer ébreszt. Az egyik telómon érdekesen működik a beállítófelület. Fekvőben a régi, görgetős jelenik meg, állóban pedig a vektoros. De, ez nem befolyásolja a működést.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #139554 üzenetére
heló,
nem tudtok adatbázis kezelő applikációt androidra?
A feladat:
Adott egy csomó termék fotó (italok, 3000+)
ezekből kellene telefonon/androidon futó, offline szűrés, keresés valamilyen tulajdonság (pl. márkanév alapján: csak Johnny Walker, csak Glenfarclas stb)Az adatok
egy xls fájlba ki vannak exportálva:
• ID, azaz minden termékre egyedi azonosító: (w és egy négyjegyű szám: w1234)
• terméknév (Johnny Walker Red Label 1,7L)
• márka név (Johnny Walke. Ezr nem ugyanaz, mint a termék név, egy márka több terméket is gyárthat)
• fotó / fájl név (a fotók neve az ID-vel kezdődik w1234_Pxxxxxxx.jpg)Cél:
az adatok alapján szűrni a fényképeket
legalább egy adat alapján lehessen (Márka név, szűrje le az összes Johnny Walker whiskyt)Összefoglalva:
keresek olyan androidos adatbázis applikációt, amely
1. beolvas xls-ből adatot és az
2. abban lévő kapcsolat alapján keres illetve szűr jpg fájlok közt? adat (márkanév) --> fájlnév (foto1, foto2, foto3)kiegészítés:
Egy másik út, hogy a képek márkánként külön folderbe kerülnek, a folderra tud keresni képnézegető. Csak ehhez pc-n kell valahogy külön szortírozni a képeket, ami elég nagy meló, mivel több, mint 3000 db van
köszi!
-
svgyula
addikt
válasz
Wolfskin #138919 üzenetére
Szia! A GPS működése két dolgon bukhat el. Az egyik az eleve gyenge hardver a másik a fűthető szélvédő. Na meg természetesen egy gyenge antenna. Mivel a tabletet nem feltétlen navigálásra fejlesztették lehet még a hardver+gagyi antenna is össze is adódik. Ha kiviszed a szabad ég alá akkor talál holdat vagy csak hódot?
Ha ott talál akkor gagyi az antenna és soha nem fog működni a kocsiban vagy össze-vissza dobálja a térképet. -
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #138908 üzenetére
Gyárilag a Google van beállítva alapértelmezett segédalkalmazásnak. Ezért dobja home hosszúra. Kell egy alternatíva. Ha jól emlékszem, akkor az Autoinput ilyen. Ez egy beépülő, egy segédprogram automatizálókhoz. Az Autoinput kiválasztható a rendszerben a Google helyett. Az automatizálóban kell megadni, hogy amikor a home hosszúra a rendszer meghívja az Autoinputot, akkor az automatizáló milyen műveletet (műveleteket) hajtson végre. Részletekért fordulj a Tasker, vagy a Macrodroid topikokba!
-
kaciokos
őstag
válasz
Wolfskin #135085 üzenetére
Az a trükk, hogy a Nova kétféle lezárást tud, ez a Nova beállítások főképernyőjének legalján állítható.
Ha Device Admin-ként zárol, akkor nem fog utána menni a biometrikus feloldás, ezért nem megy a legtöbb lezáró app után sem, ez egy bizonyos Android verzió óta (6? 7?) így működik, a miértet én sem értem.
Ha Timeout módszerrel, akkor tulajdonképpen azt csinálja, hogy megjelenít egy csuma fekete képernyőt, minimumra veszi a fényerőt, és ideiglenesen 5 mp-re a zárolási időt, a telefon pedig az 5 mp elteltével magától lezárol, és violá, lesz ujjlenyomatos feloldás. Ennek a módszernek az a hátránya, hogy ha ezalatt az 5 mp alatt (pl. miközben a zsebedbe csúsztatod a telefont) hozzáérsz a home, vissza, alkalmazásváltó gombok egyikéhez, akkor a képernyő felold, hiszen tulajdonképpen még le se volt zárolva.
-
punky10
addikt
válasz
Wolfskin #135083 üzenetére
Ez szerintem telefonfüggő.Onnan gondolom,hogy ez volt már párszor téma(úgy rémlik,akkor is Te kérdezted)és lett is ajánlva pár olyan,ami másnál működik.Nekem pl Huawei P20-on tökéletes a Nova lezárása(Gesztusok és bemenetek menüben duplakoppra van állítva)simán lezár,és ujjlenyomatra felold.Sőt arcra is...
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #135046 üzenetére
Megjegyzem, hogy egy lebegő gomb egyszerűbb lenne. Természetesen csak aktív hívás közben jelenne meg. Bár, még ekkor is a telóhoz kell nyúlni, ami fölösleges kockázat vezetés közben. Én "beszéd közben" és "X eszköz csatlakozva" (kihangosító, fejegység) feltétellel automatizálnám a screen offot.
-
Probert75
addikt
válasz
Wolfskin #135038 üzenetére
"Home gombot 1X megnyomva/érintve"
1X érsz hozzá! Hol van itt több érintés, több lépcső? Leírom még1X! Beszélgetés közben 1X, azaz egyszer megérinted a Home gombot és magától elsötétül.Éjszakainak mondanám, mondjuk egy fekete téma, ami mindenhol sötétre festi a menüt, rolót mindent. +1 sötét háttér. Samsungon, 9.0 pitén gyárilag van sötét. Ilyenre gondoltál, 2p40mp-től? Még időzíthető is!
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #135039 üzenetére
Az Auto Tools nem önálló alkalmazás, hanem a Tasker nevű automatizáló beépülője. A lényege az, hogy abban a menüpontban megjelenik, és ki tudod választani a Google helyett asszisztensnek. A többit a Tasker -ben kell beállítanod. Home hosszan nyomásra az Auto Tools küld egy "jelet" a Taskernek, ami ezt eseményként kezeli és lefuttatja a hozzá társított műveletet. Részletekért kérdezz a Tasker topikban, biztosan szívesen segítenek! Tudom, bonyolultnak tűnik, de automatizálásban ez egy tök egyszerű esemény -> művelet szitu. Ami problémás lehet, az nem a screen off, hanem utána a feloldás. De, úgy tudom, hogy Taskerben erre is van vmi feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest