Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
majestic
üzenetére
A #2-re jo ahogy nezem a Missed call reminder. Nem hasznaltam meg, de ugy latom tudja amire hasznalnad. Ha feloldod a kepernyot, akkor a notification bar-on egybol ott van az info, ha van elmulasztott hivasod, vagy uzenet, szoval nem tom tenyleg kellene erre meg kulon app?
-
oncsi
őstag
-
majestic
őstag
Új vagyok androidon, így segítséget kérnék. Két progira lenne nagyon szükségem:
1. iPhone-os profi billentyűzetre, ami persze tudja a magyar nyelvet
2. A nem fogadott hívásokra, SMS-ekre, stb. bizonyos időközönként HANG-al figyelmeztet. Az csak hab lenne a tortán, ha amikor figyelmeztett, akkor a képernyő is felébredne a telcsi és mutatná is az adott elmulasztott eseményt... A Light Flow nem igazán jó, túl bonyolult és nem is jól működik a 6.0.1- es szoftveren. Aki ismeri az IOS-t és jailbrakelte valaha a telcsit, az talán tudja, hogy a Cydia-ban van egy alkalmazás aminek a neve Notifier+. Na az egy egyszerű és nagyszerű progi, valami olyasmi kellene.
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

-
Bozek
nagyúr
válasz
tordaitibi
üzenetére
Még régebben próbáltam, de akkor nekem nem tűnt olyannak, mint a Truecrypt. Olyanra gondoltam, ami miután becsatolta a tárolót, azt már elérem mondjuk Solid Explorer-el is, vagy más alkalmazással.
(#92881) oncsi: A Sony telefonokban van, ismerős használja is. Bár ezzel az a probléma, hogy ha nincs térerőd, akkor nem működik.
(#92882) Probert75: A Hangposta nem ingyenes és arra nem nagyon beszélnek rá. De ha az ismerősök tudják, hogy üzenetrögzítőt használ a másik fél, akkor inkább. Ismerős a Sony-n bekapcsolta, és mivel tudtam róla, ezért rá is beszéltem. Hangpostára biztos nem tettem volna meg.
(#92889) basaja: Az ciki. A Z5 Compact-on van, úgyhogy használom is, mert ilyen esetekben is jól jön. Na meg a SafeInCloud-ban is beállítható, szóval nem kell mindig kódoznom, ha be akarok jelentkezni telefonon valamelyik oldalra.
(#92891) es4: Az azért vicces a képek alapján, hogy egy 2,4 GB-os fájlhoz kell 4,8 GB szabad tárterület. Tud írni az SD kártyára 5.1 vagy 6.0 alatt?
-
beach head
senior tag
Sziasztok! Melyik szerintetek a legkisebb ram igényű, led értesítés kezelő app (led villogó, led notification)?
-
oncsi
őstag
Sziasztok
Van már üzenet rögzítő alkalmazás androidra? Olyan kellene, ami pár mp, után felveszi, elmondja amit kell sípol, rögzíti a beszédet, majd bont. És ezt naplózza. Biztos meg lehetne csinálni, mert nem tünik lehetetlennek. (nekem persze az) -
-
7Sony7
addikt
Köszi srácok, leszedtem eg frissebbet, így már jó nálam is.
-
törölt tag
válasz
kuksa90
üzenetére
A Play verzióban nincs, mert ezt itthon "Magyarították" Tessék, ítt az enyém (nevezd vissza .apk -ra):
Zseb_2.6.sapka -
nagyfejü
őstag
Hali!
Régota nem használt prestigio telomat szerettem volna párositani a pc vel /win7 64bit / és sajnos nem sikerül. rádugom , vagy semmi vagy kiirja nem ismerhető fel az eszköz. A googleban annyit találtam kapcsoljam be az usb debug ot , de akkor sem semmi.
Valakinek valami ötlet , vagy valami apk.???
üdv -
törölt tag
Üdv! Milyen email klienst ajánlotok? Aquamail megbukott nálam. Lehet fizetős, megveszem csak legyen jó. Gmail, yahoo, és exchange emaileket vennék fel. Köszönöm.
Zeon. Hu - nincs benne.
-
7Sony7
addikt
Régebben, ha play áruházban megnéztem egy progit, lejjebb görgetve felkínált még hasonlókat. Hova lett ez a funkció?
-
zeon.hu
nagyúr
Aki frissítette a chrome-ot, megnézné, hogy a "Kép url-jének másolása" benne van-e?
(Ha nincs, nem szedném le a mobilnet kárára feleslegesen) -
Bozek
nagyúr
válasz
basaja
üzenetére
Én az App Locker-t használom, mivel 6.0 alatt már kezeli az ujjlenyomat-olvasót. Így azért egyszerűbb feloldani, mint mindig kódot beírni.
(#92849) Somatom: És tudsz normális Truecrypt-szerűséget? Ami úgy működik, mint a PC-s verzió, hogy becsatolod valahová és onnantól fogva eléred?
-
air
nagyúr
Ma szembesültem vele, hogy kedvenc ébresztő alkalmazásom (Amdroid) nem tud egyszerre több visszaszámláló időzítést.
Valakinek tippje más alkalmazásra, ami tud ilyet? -
Druss
tag
Urak van egy Cubot S550 telefonom android 5.1-el. A készüléken látok egy értesítő led lámpát, de nem jelez semmire. Beállítások alatt nem találok lehetőséget, hogy bekapcsoljam. Alapból nem kellene működnie? Van valami ötletetek?
-
törölt tag
válasz
kovacs65
üzenetére
Ez világos. A kérdés arra vonatkozott, hogy ha a készülék ugyanaz, akkor az egyik tokkal miért csinálta, a másikkal meg miért nem? Az enyémben egy "elrejtett", pici mágnes volt a titok a gyári tokban. Ha a tiedben is hasonló megoldás van, akkor talán egyszerűbb lenne azt alkalmazni az új toknál.
-
törölt tag
válasz
basaja
üzenetére
Nem tudok jobbat, csak érdekelt ez az applock koncepció. Nem tárolok a telón olyan médiatartalmat, ami indokolna komoly védelmet. Ha tárolnék, akkor valószínűleg valami jelszavas tömörítést, vagy truecrypt -szerűséget használnék. A fontos infókat Zseb -ben tartom (vagyis a Pocket Magyarított verziójában).
-
kovacs65
őstag
Eddig aktív flipes tokot használtam. Kinyitottam-bekapcsolt, bezártam-kikapcsolt a kijelző.
Vettem egy minőségit, de ez nem kezeli a kijelző ki- és bekapcsolását.
Van erre valami jó progi? Nagyon hozzászoktam. 5.1 + root, LG G4.
THX -
Sanyi19
őstag
válasz
üzenetére
Üdv mindenkinek!
Tegnap voltam a MediaMarkt-ba és láttam kiállítva az Iphone 6-ot és a 6S-t. Nagyon megtetszett benne a live photo. Androidra melyik a legjobb live photo alkalmazás? ZCamera elég jó, de nincs valami gyorsabb, ami egyből gifbe menti a fotót live módba?
-
nyesix
senior tag
A galéria " zárolás" funkciója mennyire megbízható? Vagy inkább valami 3party appot ajánlanátok tartalmak zárolására?
-
Murder3
addikt
Sziasztok, nem tudom, hogy jó helyen kérdezem-e, de a google fiók-nek van köze a sim kártyához, tehát ha azt kiveszem akkor nem érhető el?
-
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az Android már csak ilyen. De, ha érted a működését, akkor valahol logikusnak tartod, amit csinál. Beállította a user, hogy ne legyen kilőhető az alkalmazás. Újraindítás nélkül meg nem megy a Play -nek a frissítés.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Gyanús lett, hogy a Luxot sem frissítette a Play. Úgy tűnik, hogy előbb kilövi az alkalmazást, aztán frissíti. Csakhogy, a magasabb prioritás miatt nem tudja kilőni, ezért megáll a frissítési folyamat. Levettem "low" -ra a prioritást, amitől eltűnt az értesítési sávról és ezután már tudtam frissíteni. Majd ezután visszaállítottam a prioritást.
-
törölt tag
válasz
nyisziati
üzenetére
Sajnos, ez így nem megy. Ha külsős alkalmazás is szerepel a project -ben, akkor az csak az adott készüléken működik, mivel annak a bizonyos alkalmazásnak a Robot által használt azonosítója droidonként egyedi. Persze, a "váz" attól még importálható, csak az alkalmazást kell benne egyedileg betallózni.
-
törölt tag
válasz
nyisziati
üzenetére
Alapnak egy olyat tudok elképzelni, hogy ha a parkolást indító alkalmazás kikerül a fókuszból, akkor a Robot figyeli a sebességet és ha meghaladja a gyalogos tempót, akkor figyelmeztet. Persze, ez nagyban finomítható, ha be tudunk vonni további feltételeket. Pl. töltőre csatlakozás, NFC -s tartó, bluetooth kapcsolódás fejegységhez, vagy kihangosítóhoz, stb.
-
nyisziati
veterán
válasz
Mauzes
üzenetére
A Telenor mobiltárca GPS alapján felkínálja a zónakódot, de indítani/leállítani csak manuálisan tudod.
Egyébként úgy tudom, a max. várakozási idő mindenhol 3 óra, tehát ennél többet nem fizethetsz.Tudom, sovány vigasz, de ez van.
Ha ennyire probléma a feledékenység, akkor inkább indíts el a parkolással együtt egy időzítő csipogást, amit kb. akkorra lősz be, amikor nagyjából végzel. Ha még nem indulsz, akkor meghosszabbítod 10-20-30 perccel.Vagy kérsz E-robotra leprogramozást, Somatom valószínűleg tud segíteni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sbwolf
üzenetére
Te olvasol is, mielőtt válaszolsz? Szerintem kezdjed el.

"esetleg nem a hátsó vakut tudja csak kezelni, hanem az elülső érintő gombok világítását"
Ő nem a hátsó vakut akarja kezelni, hanem a három gombot elöl.
"ami kepes offlineba az adott szóra kattintva leforditani a szavakat"
Itt meg offline megoldást keresett, a Google fordító pedig nem az.
-
sbwolf
aktív tag
Kipróbáltam a Flash Notification-t, működik a vakuval.
(#92807) artiny. Esetleg úgy, hogy kijelölöd a szöveget és megosztod a google fordítóval. Az fb reader tudja, de lehet, hogy a moon reader is.
-
air
nagyúr
Gyerekek!
Root nélkül a data nem olvasható.
Az eredeti kérdésre a válasz, hogy root nélkül nem lehet megnézni a jelszót. -
Bozek
nagyúr
válasz
artiny
üzenetére
A Moon+ Reader elvileg az ABBY Lingvo Dictionaries segítségével tud offline is fordítani. Persze most ez utóbbi nincs fenn, így nem tudom tesztelni. Majd este 11 után, akkor leszek WiFi közelben.
(#92809) tsont: Próbáld ki a LightFlow-t, hátha tudja. Additional LEDs, vagy hasonló néven keresd a menüben, ahol be lehet ezeket kapcsolni.
-
törölt tag
Le lehet. BLN -nek (Back Light Notifier) hívják. Az a bibi, hogy sem a vakura, sem a gombvilágításra nincs Android API, amit egy alkalmazás ilyen módon felhasználhatna (a Material design elvonta a Google fejlesztési erőforrásait
). Vagyis, csak trükközni lehet, ami készüléktől függően vagy működik, vagy nem. -
artiny
őstag
Androidra tudnátok ajanlani olyan PDF/EPUB olvasot,ami kepes offlineba az adott szóra kattintva leforditani a szavakat?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Van olyan parkolási (Budapest) díjfizető app, ami GPS alapján tudja meghatározni a zónát, de emellett azt is tudja, hogy ha a GPS alapján elhagyod a zónát, akkor automatikusan leállítja a parkolást? Ez azért lenne jó, mert alapból ha véletlenül elfelejted kilőni, akkor csak nap végén áll le automatikusan (egy 440 Ft/órás zónában elég kellemetlen).
-
tsont
csendes tag
Lenne egy jó kérdésem! Létezik olyan progi, ami a vakut használja esetleg nem fogadott hívás jelzésére? Vagy olyan ami az érintőgombokat villantja ilyen jelzésre?
A kérdés azért merült fel bennem (és nem találtam sehol ilyet), mert egy telot szeretnék venni, de nincs rajt visszajelző led. Annyira megszoktam, hogy keresek egy megoldást...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Ezek szerint kell benne lennie. Akkor kap egy új FW-t, mert ezt használtan vettem, és nem tudom milyen program van benne. Megjegyzem, ez az első hogy Androidon ilyet látok, mert más készülékeimen sem volt, pedig hiányzik. Főleg Sony-k, és Samsungok voltak ugyan.

). Vagyis, csak trükközni lehet, ami készüléktől függően vagy működik, vagy nem.

crok
mobilizmo