-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Koszi. Akkor jol gondoltam, hogy a regi lapokat lehet kukazni. X470 -es lapok botranyos VRM felepitest kaptak. Ennyi noname cuccot meg nem lattam nyakon. Dobbenetes, mert nem neztem soha ezeket a lapokat, de ez megmagyarazza, miert voltak annyira olcsok.
wwenigma: En is ere gondoltam, marmint a Windows -os problemara, szoval meg sem lepodok.
mod: Egy rendes, nem 'noname' VRM nem csak azert jobb, mert tudja etetni a nagyobb fogyasztasu procikat. Ha otthon vagy az elektronikaban, akkor tudod, hogy van par egyeb jotekony hatasa is.
abridabri: Ember mindig azt hiszi ilyenkor, hogy valogatott, jobb peldanyokra megy ra az egyel nagyobb modellt jelzo nev.... De alt. nem igy van a masik oldalon sem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest