- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexwo
őstag
válasz
abridabri #32255 üzenetére
Nálam is a win intézte, csak AMD driver került fel a saját automatikus detektálós letöltőjével, és a win tiszta telepítéssel volt, nem kapcsoltam digitális fiókhoz (így nem szedett le extra drivert ami a korábbi gép szinkronizációjából eredne.) és nálam is jó
(de az ilyen bejegyzések csak jobban bosszantják szegény Saccco-t
-
koko52
nagyúr
válasz
abridabri #11916 üzenetére
Min FPS (ami a lényeg) azért a RAM is számít. Tény, hogy nem venni észre, mert mértem stock 2133-al előző ramommal 40-45 FPS-t most pedig 63 (FC ND 1440p ultra). Igaz ott a 3000 XMP profillal 61 volt. De a lelkemnek jót tesz, hogy a 26k-s crucial a 70-100k-s ramok értékén zenél
-
jokeph
nagyúr
válasz
abridabri #11118 üzenetére
Nem mondom, hogy nem lehet benne igazság, de azért vannak itt a fórumban jó néhányan (magam is) akiknek szépen megy a 3000-es RyZen az X370-es lapokban... (sőt, még van akinél B350-ben is.
), pl. Asus CH VI Hero/Extreme és Strix-F Gaming.
Ami biztos: Asrock B450 Pro 4-ben nem ment ennyire jól az R5 3600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wi-fi-be meg semmivel nem ment jobban mint a CH VI Extreme-ben jelenleg. -
GFerr56
aktív tag
válasz
abridabri #9935 üzenetére
...tanúsítom, bár hamarosan egy Fuma2 lesz helyette, csakis esztétikai okokból (RGB RAM takarás...micsoda gondok). Egyébként tényleg jó hűtő, a ventik iszonyat csendesek. Ryzen 3xxx szériára (is) tökéletes...és bőven elég (a 7 nm miatti "tehetetlenség" értelmetlenné teszi az AIO-t).
Üdv
-
jokeph
nagyúr
válasz
abridabri #7551 üzenetére
Hát, fene tudja.
Nekem eddig egy dög Giga lapom van, az egy X470 Aorus Gaming 7 Wi-fi, bár ez csak kétes mínusz pont, mivel előélete számomra ismeretlen.
Amúgy brutál lap (nem, nem az RGB miatt).Talán sikerül gyártói garban végighajtani.
Részemről az Asrock-ra szavaztam, lásd aláírásomban (valamiért úgy érzem, még mindig mellőzőt márka, pedig az Asus, MSI-re is ömlik a panasz bőven).
-
galaktikus
aktív tag
válasz
abridabri #6335 üzenetére
Semmi megoldás egyelőre
A hangkártya driver a legfrisebb, a hangkártya firmware is a legújabb, winfos legfrisebb, chrome hardveres gyorsítás kikapcsolva és ugyanúgy teker egyhelyben a youtube, majd lehal a hang, és dettó ugyanez oldja meg, usb kihúz, majd visszadug, bár én inkább resetelem a gépet, mert nem akarom szétbaszni a csatlakozót a kártyán a sok huzogatással..
Valahogy együtt kéne kimatekoznunk a megoldást, mert ezek szerint nem a gépeink szarok hanem van valami sw glitch ami úgy tűnik elég általános..
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
abridabri #6335 üzenetére
Mindenhol azt olvasni hogy windows-creattive driver gond van.
-
MPowerPH
félisten
válasz
abridabri #1944 üzenetére
Erdekes, az Intel topikban eddig mindenkinek hibahataron belul hozzak a procik az eredmenyeket, ramorajeltol fuggetlenul. Ezek megegyeznek a tesztekben mert pontokkal.(ezeket a teszteket fel eve csinaltak)
Tehat ha a tesztekben latott kozel 5000 pont helyett azt latom, hogy 4600, akkor az nalam azt jelenti, hogy valami nem jo.
-
Gunz4Hire
csendes tag
válasz
abridabri #1443 üzenetére
Akkor hülye kérdés, de ezek szerint egy x62-es Kraken jelenleg szintén ugyan ezt produkalja az új Ryzen-t hutve? :/
OFF:
Úgy néz ki laikus baráti koromben lassan csak AMD-s lesz a gép.Egyik haverom most tervez gépet összerakni Es úgy néz ki egy Ryzen 3600 1660Ti lesz a befutó nála (bár másik haveromnak koszonhetoen meg így is overkill hűtést stb választott hozzá) ezért is érdekel a fentebb említett Kraken (a másik egy DH15 lett volna legbol).
Illetve egy másik srác is bar ő csak 2600x-el gaming és videoszerkesztes miatt.Aztán év végén én is.😁
HozzáteszemÖrülök neki, hogy oda jutottunk, hogy ha ar értékben mondani akar valaki valamit igazából lehet ajánlani mindket gyartotol terméket. Bár a budget miatt esett választás mindkét esetben a Ryzenre, de végre legalább van lehetőség, hogy az ember válasszon, ha jó processzort szeretne.
-
válasz
abridabri #1262 üzenetére
Valszeg felhasználás/helyzet függő is... a fentebb linkelt topicban van ilyen is:
"I have the x570 Asrock Tiachi paired with the 3900x and it sits on my desk. I love the board but the fan wine is loud and annoying. Hopefully they make it adjustable with a bios update. I am on bios 1.4 and it doesn't allow you to adjust and the fan spins at over 6,000rpm all the time. Putting the cover on does help but it is audible and sometimes if it doesn't sit right I think it hits against the screws that hold it on so there is the bicycle playing card sound. Overall I am very happy with it ai just wish they would have spent a little more on putting a quality fan on the board."
Szerintem hülyeség volt erőltetni ezt most az AMD részéről... bőven elég lett volna a prociban lévő x16 + x4 egy NVME SSD-hez, és a chipset marad a régi...
Na de mindegy, ők tudják. -
-
R3laX
addikt
válasz
abridabri #1066 üzenetére
Aha
. Na majd megálmodom
. Asrock felé húz nekem is a szívem, talán még több MHz is van benne.
SECTORNooB: Pont az a lényeg, hogy fasza lapot akarok. Az X370 Killerecske nekem nem felel már meg. Egy B-Die 3600 Predator nagyon vissza van fogva benne. X470 Taichi alá már nem adok
, egyébként ugyanannyiért osztogatják mint a Taichi-t, vagy még olcsóbb az X570 Aorus Elite. B450-et nem veszek, hogy itt ventilátorokat ragasztgassak a VRM köré
.
-
Yany
addikt
válasz
abridabri #1066 üzenetére
Ha már X570, nekem a legalja az Asrock X570 Taichi-ja lenne. Ha pedig olcsón kéne jó lap, akkor én is az X470-esek közt keresgélnék, de ott nagyon meg kell válogatni, mert ótvar VRM-ekkel szerelik őket. Gigabyte-nál pl. az egyetlen(!) komolyan vehető lap a Gaming 7, miközben az X570-nél gyakorlatilag mindegyik fasza. Ha már drága lapon gondolkodik az ember (mint én is, mert megint több évre tervezek), akkor az MSI Ace, Gigabyte Master és Asus Crosshair VIII között érdemes lemeccselni a döntést, vagy akinek elmentek otthonról (és lehet, hogy így járok), az a Gigabyte Xtreme lapját érdemes meggondolja. Minden kétség nélkül a LEGJOBB X570-es lap, amit bejelentettek, de nagyon remélem, hogy pár képességét (mint pl. a passzív hűtést) lecsorgatják 1-2 hónapon belül a csúcsról a felső kategóriába legalább.
szerk.: ez inkább R3laxnek akart menni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged