-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Udv
Ezeknek a nagyon olcso (~90 brutto kisker) asus dc2 akármi kartyaknak van valami hátul utoje? Teszem azt kevesebb a sallang, ect. A vrm és memoria hutes hiánya nem gond.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz odorgg #29279 üzenetére
Celeb leszek ott vagyok a képeden
Gratula btw. A csendet irigylem. ez a nyamvadt asus az őrületbe kerget a hangjával. Hangszigetelt ház ide, brutál hűtés oda 2000 rmp-ig engedi fel magát a kártya, el sem tudom képzelni mi lenne ha kitolom 100%-ig...Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #29281 üzenetére
Jaja. De írtam is a bf4 topikba
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #29283 üzenetére
Topikgazda..... Ánus 290-et
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #29286 üzenetére
Sajnos dc2. Ha ref lenne azon nem volna madrica és már 1 hete fc blokk vigyorogna rajta. De az nem volt, csak ez ócsóé(81K) boltból garival. A gari miatt meg egyelőre nem akarom csesztetni.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #29288 üzenetére
A gyártó rakta rá, az üzlet ilyenbe nem fog sajna belemenni. Nagyker meg szvsz azonnal visszadobja, ha nincs matrica rajta.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #29292 üzenetére
Az lesz. Zajon kivul eddig okes.
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz lowzor #29759 üzenetére
Semmi más nincs levegővel hűtve, mindent ezen kívül víz hűt, ami házon kívül van lehűtve. (hdd, cpu) Elég szellő van a lapnak, nem is melegszik.A ház hangszigetelve, még véletlen sem akarok/tam kihallani semmit. Egy 7950-nek tökéletesen megfelelt, nem melegedett, nem üvöltött a venti. Pedig még jól meg is volt cibálva.(fesz emelés, ect)Kb 50W-al eszik többet az egész konfig. De nem is érdekel, csak leírtam a véleményem. Egy újabb silány minőségű kacat az asustól, prémium köntösbe bugyolálva. Ha nem lett volna ennyire olcsó meg sem veszem. Btw tudtam a gyengéiről, utána lett járva mindennek. Gondoltam azért egy ekkora hűtő legalább a chip-el elbír mindenféle extra házhűtés ect nélkül. Magyarán tök átlag körülmények között átlagos házikóban.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz lowzor #29767 üzenetére
Miért? Mert le hangszigeteltem a házat? Attól még pont ugyan úgy szellőzik, a gyárilag szigetelteken sincs letakarva a venti rács.A simák sem szívják át az alamínyiumon a levegőt.. Nem 6-7 ventillátoros a kuckó az tény, ezért is írtam, hogy átlag ház, átlag körülmények között.. ráadásul az én esetem még jobb is, mert nem kell a cpu és a hdd-k hőjét kiszellőztetni, csak a vga-t. A vrm-ek és a memóriák hőmérséklete nem lepett meg, de nem is érdekelt igazán. Egyszer csak majd megdöglik... De hogy egy ekkora batár nem tud lehűteni egy alapon járó 290-et az igen... Ráadásul mint mondtam a szellőzéssel sincs baj, kábelrengeteg sincs a gépben.
Ha ennyi pénzért lett volna 970 azt veszek. De közelében nem volt, se más alternatíva, ami megérte volna a váltást a 7950-ről.Boltból, garival, újként. A teljesítményével nincs gond. A hangjával van.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Átlagos szellozesu hazban (4 venti) ha a gyári venti beallitasokat használom a gpu 90 fok fölé is elmegy. Ha elengedem a ventik kezét akkor meg ordit , de nem megy nagyon 70 fok fölé a gpu a vrmek meg 80 fok fölé. A hőfokok mondjuk nagyon nem érdekelnek. Es mindezt ugy produkálja, hogy szinte csak a vga-t kell szelloztetnem, minden mas vizzel van hűtve és a haz külső oldalan van a radi.
-
DeadMeat
nagyúr
Az alapfesze mennyi szok lenni általában egy 290-nek? 1.2 körül valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs