- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
orionpro #29126 üzenetére
Az elején letöröl minden driver-t és a Windows akarja neki feltenni valamelyiket, amelyiket jónak gondolja, de ez számára már nem derül ki, mert nem lát semmit.
Ezzel kapcsolatban nekem olyan problémám van minden Hawaii alapú kártyával (márkától és BIOS-tól függetlenül), hogy a Panasonic TV-men (42G30E) nem látok semmit, mikor legacy BIOS módban boot-ol UEFI alaplap, egész addig, míg betöltődik a Windows asztal (nem látom sem a BIOS post képernyőt, sem a Setup-ot, ha belépek vakon nyomkodva a DEL gombot). Ha EFI módban boot-ol a lap (BIOS kompatibilitás nélkül, letiltott CMS-el), akkor post képernyő eleve nincs, viszont már látom a Setup-ot (ha nyomkodom a DEL gombot és nincs bekapcsolva az UltraFast boot mód) és az EFI GOP módú Windows boot képernyőt is (mikor körtáncot járnak a pöttyök a Win logó alatt, BIOS módban még ez sincs). A gond csak az, hogy véletlen áramszünet vagy Windows fagyás után szeret alapbeállításokkal boot-olni az alaplap, én pedig nem tudom visszatölteni a mentett egyedi beállításaimat, mert ez a "safe mode" BIOS kompatibilis, nem EFI-only mód, így nem látom a Setup-ot. Úgyhogy ide kellett állítanom egy külön kis régi DVI-os LCD-t a TV mellé, hogy szükség esetén ezen megjelenjen a BIOS Setup, letiltsam a legacy módot és EFI módban működjön tovább minden. Ugyan így szükségem van persze erre a monitorra olyasmikhez is, mint a VBIOS flash-elés FreeDOS-ból, mert ahhoz szándékosan BIOS módban kell boot-olni. Talán már csak ezért megérte volna nekem inkább Gef 980-at venni, mert elég "szétzilált" érzetű így a gép és néha elég macerás így (plusz technikailag beleszámolhatjuk a kártya árába a kis LCD monitort, még ha ezt kvázi ingyen tudtam kölcsönvenni egy porosodó dobozból és amúgy sem érhet sokat, de legalább ronda is).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest