- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speed® #42799 üzenetére
Ami most fenn van rajta az valami noname , de amit vettem azóta és ki akarok próbálni , az ez :
Thermal Grizzly Kryonaut hővezető paszta - 1 Gramm(TG-K-001-RS)Kíváncsi vagyok hogy ez mennyivel jobb mint ami rajta van most.
-
-
-
-
válasz
Speed® #42742 üzenetére
Hát, PH-s tesztek szerint pedig az R9 380 10%-al veri az 1050ti-t, nem a kisujjamból szoptam ki, elhiheted.
Amiket te mondtál karik, azokat most megnéztem az PH aprón, és inkább 50-től van 470\570, és 40-től 290\390. Én még mindig fenntartom, hogy jó vétel volt az R9 380, ha a fogyasztását nem tekintjük, de hétfőn csinálom a teszteket a legfrissebb driverekkel, és akkor minden kiderül -
Mike8212
tag
válasz
Speed® #42706 üzenetére
Néha nem értelek téged. Vagyis sokszor. Láthattad az eddigi fórum bejegyzéseim nem idióta gyökér gémer vagyok. Az első win 10 megjelenésekor első dolog volt Regeditben az adatgyüjtést kikapcsolni. Plussz jópár nem kellő dolgot land rover deffender és társait. Nem ma kezdtem. Na de ez van.
Táp.7970 vga volt benne. Ilyen tünetek soha nem voltak. És Igen 18 A de nem gagyi. Nem ilyen vga - ra lett tervezve. Vissza megyek a múltba szólok a mérnök úrnak ugyanmár 2018 végén ilyen psu - m lessz , kérem 40 A - os ágakkal. Oké jó. Ws. Táp lehet bele masikat , kell hozzá bekötés módosító csati. Ebay 1 hónap mire itt van perfect!
Ulps : Kikapcsolva , átírva nullára. Így sem jó. Vga bios - tuti minerre van állítva úgy értem a gyári módosítva lett.. Ezért kértem írd le lépésről lépésre. De már találtam videót róla.
Wattman: Sosem használtam. Aha értem így születtünk tudni kell mi az / hol van. Világos.
Nagyon elment a kedvem az egésztől...
-
Johni5
őstag
válasz
Speed® #42703 üzenetére
Mehet az regeditből is.Kinek mi.
A többi az oké.
Mike8212 : Wattmanból te azt meg nem mondod,hogy módosított BIOS vagy sem.Én 290x ből vettem egyet.2D-re váltva lehalt állandóan,3D-t se bírta.Alul lett nagyon feszelve.A srácnál működött,nálam nem.Táp és környezet kérdése.BIOS átírás után hibátlan.Gyerekeim kergetik azóta.15mV ról beszélünk mindössze. -
Mike8212
tag
válasz
Speed® #42700 üzenetére
Xigmatek pti - g3606. Ezt raktam rá. Azt nem írtam, hogy kapott egy Delta ventit. Kicsit hangos maxon - de szépen lehűti. Eggyik modding venti másik sima gyári Msi r9 390 gaming 8 G.
Dell T5500 gépem gyári tápja 875 W - os. Bocsi előbb kevesebbet írtam. De nem ezzel hajtom. Hanem amit előbb írtam, Delta 750 W - al.
Disable ULPS mit takar? Hol lehet kikapcsolni? Hol tenyésztik?
-
Mike8212
tag
válasz
Speed® #42698 üzenetére
Vettem nagyon jó hatasfoku hutopasztat. Megkapta. 78 ° Helyett 62 ° maxon járatva . Érdekes alapon elromlik. Kikapcsol , fekete képernyő. Maxon szepen dolgozik. Kávé ment rá. Szaga alapján úgy tűnt. Így lett használva. A por beleragadt nagyon szépen.
Szóval pcie nem mérvadó. 750 W - os modding szerver tápról etetem. 4 x 45 A - tud. Gépben 827 W - os van , és csak 18 amperokat ad le 12 voltos ágon.
-
MILON12
tag
válasz
Speed® #42687 üzenetére
Battlefield 1 el hajtom csak meg majd az Battlefield V akkor vettem volna 580 at ha gépem is frisseb de csak egy AMD 8350 van meg 16 gb Corsair vengeance hőmérsékletet meg specy vel nézem a gépet a vga át meg van gyári program a Sapphire tri-x nek amivel lehet húzni is meg hőmérséklet et figyel
-
válasz
Speed® #42671 üzenetére
Ez nem bináris eset, hogy igen vagy nem.
Akinek van egy minimális kézügyessége és alapvető szerszámai, egy újrapasztázást meg tud oldani, és nagy általánosságban nem tud komoly bajt csinálni, ha egy kicsit odafigyel.
Az általad említett folyékony fémes megoldás sokkal több figyelmet és kézügyességet igényel, és ha rosszul csinálsz valamit, simán odakozmálhat a kártyád.
A tőled idézet mondat ("Semmi kockázat nincs benne") tehát finoman szólva sem igaz....
-
Raggie
őstag
válasz
Speed® #42671 üzenetére
A különbség ott van, hogy míg egy normál pasztával rosszul megkent kártyának "csak" nem lesz jobb a hőfoka vagy max kicsit rosszabb lesz addíg egy folyékony fémmel rosszul megkent kártyának kaputt... Szerintem ez azért eléggé vízválasztó annak tekintetében, hogy mit ajánlunk...
-
HSM
félisten
válasz
Speed® #42668 üzenetére
Ja, a Hydronaut nem vezető paszta létére jó erős a 11.8-al.
Mondjuk én már az MX4-el is eddig elvoltam, 8,5W/mk, nem rossz az sem.És tartós is, 3-4 évig tuti nem kell hozzányúlni (tovább nem volt még lehetőségem tesztelni
), pedig pl. a notebookomon rendesen kapja az ívet.
-
-
-
válasz
Speed® #42664 üzenetére
Izlések és pofonok, az ilyen leírásokat olvasva nekem eszembe nem jutna Conductonaut-ot használni. Egy sima újrapasztázás valami átlagos hővezető pasztával rutinmunka, aztán 3 évente megismétli és kész. Illetve hát remélhetőleg ha egyszer megcsinálja az ember, akkor utána többször nem kell.
Mondjuk az is igaz, hogy nem hittem volna 3 éve, hogy az RX390 ennyi időt kihúz nálam.
Komolyan mondom már várom, hogy mikor jön már az Intel dVGA, mert amit az elmúlt 2-3 évben az AMD és az nVidia előad ezen a piacon, az még Benny Hill shownak is gyenge... -
danika0670
tag
válasz
Speed® #42645 üzenetére
Lehet igazad van volt már Z77-em i5 3570K-val 4,5Ghz-en GTX970-el semmi bajom nem volt de attól a géptől sajnos pénzügyi okok és lakásfelújítás miatt meg kellett válnom...nem lesz olyan jól összerakott konfigom mégegy szerintem...
Lehet nézek valami Z-s lapot aprón...meglepem magam vele karácsonyraújra Z-s Ivy Bridge-m lehessen...
.
-
Kampó
senior tag
válasz
Speed® #42547 üzenetére
Aki nem bolt, illetve szerviz, és nem áll otthon neki 4-5 vga, vinyo , alaplap.. állandóan hanem éppen az aktuálisat cseréli az szerintem nem is fog rá garit vállalni .(ha bolti garanciás akkor sima ügy) A fent leirt okokból.. A mai rafkós világban kinézem azt hogy valakinek van egy rosz teszem azt rx560-a amúgy nem látszik rajt semmi.. Feltesz egy hirdetést hogy keres rx 560at.. megveszi mert tegyük fel ugyan olyan mint ami neki van majd reklamál hogy nem jo és visszaviszi a korábbi rosszat.. Az eladó mivel vállalt rá garit visszadja a pénzt.. mert a matricákat sorozat számokat szerintem kb senki nem nézi meg a vga-n, vagy át is lehet ragasztani.. Most nem vádolok senkit meg nem is vitatkozom, lehet én vagyok túl bizalmatlan és pesszimista..
-
Kampó
senior tag
válasz
Speed® #42542 üzenetére
Ez a hibás a kártya vissza a feladónak azért relativ érdekes mert vittek el tőlem komplett gépet, sosem adtam oda kipróbálás nélkül.. Mondtam itt egy kávé, vagy üdítő, ülj le nézegesd meg nyomkodd játssz vele akár 1 órát is stb.. én ráérek. (hozzáteszem nálam napi használatban volt) Oké.. Megy minden faszán. Elvitte pénteken . Hétfőn hiv hogy hát ne haragudjak de a gép nem megy.. Mondom jó hozd vissza... Megnézem.. Nem is azok a ramok voltak benne amikkel én adtam neki.. meg másik volt a tápegység is... (mert hogy a régi gépéböl beletette) .. Ezzel csak arra akarok rávilágítani hogy nem tudhatja senki hogy ki hogyan használja az adott hardvert stb.. Kipróbálható tesztelhető, helyszinen nem ilyen ránézek és jólesz, de hogy elvitel után otthon mi történik vele azt az eladó nem tudhatja.. Most nem okolok senkit nehogy valaki azt higgye csak ez érdekes dolog.. Nem kell feltétlen az eladót hibáztatni.
-
-
Kampó
senior tag
válasz
Speed® #42521 üzenetére
havernak van egy fx 8370-e 4.5ghz re húzva szintén egy 8gb r9 390 el... nem agyon akasztja meg mai game.. (ami nem optimalizálatlan fos) igaz 16gb oc-s memoriával... De ezért túlzás hogy az fx halott platforn... Annyit nem ér az r9 390en sem hogy most vegyen mellé illetve alá am4-es lapot am4es procit meg ddr4 et... also hangion is olcsóbb ryzen pl 2200g 30e ártelmesebb deszka 20-25 minimum 8gb ram 25... 75e ft nál járunk.. Bitang kis kari szerintem mai napig de van egy határ.. szerintem anyagilag bár maga tudja mindenki
-
FoLey-v
addikt
válasz
Speed® #42478 üzenetére
Negyed órára elindítottam a NFS Payback játékot és ezt az eredményt kaptam 64-65 fok. Úgy tudom a MX-4 pasztával több volt 70 fok fölé is nyaldosta 75-öt is elérhette,de még többin is meglesem.
Soldika30
Az alaplapi vrm passzív hűtése nem a legjobb és túlmelegszik azon a része. Egy 8cm-es ventilátorral le lehet hűteni.
BIOS beállításban meg turbot meg egyéb felesleges energiatakarékos beállítást kikapcsolni. Nemtudom az alaplapod kezeli-e az LLC-t ott is finomhangolni kéne.Esetleg látogasd meg az AMD FX topikot ott okosabb tanácsokkal látnak el.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Speed® #42474 üzenetére
Mindenképpen volt tisztítás mindkét felületén,de most sikerült mindkét oldalt szépen megkennem gyengén masszíroztam meg így engedelmeskedett. 38 fok alapjáraton kb. 30 fok szobámban így most.
Ennyire telt ebből a kártyából így hagyom most már. Legközelebb ha újra kéne pasztázni már ott tartok hogy vga csere lesz. -
Kampó
senior tag
-
-
danika0670
tag
válasz
Speed® #42366 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. A fogyasztás nem izgatott soha. Volt 970-em ezelőtt jól megrántva azelőtt meg R9 280X-em. Viszont táppal lehet bajban leszek egy Chieftech CTG 500 lehet nemlesz elég bár egy i5 3450 mellé lesz... Tudom overkill de majd csere lesz később az egész konfig vissza DDR4-re
-
oliba
őstag
válasz
Speed® #42315 üzenetére
Akkor mégsem betonstabil
Korábban már próbálgattam a memóriavisszavételt, de nem lett jobb. Ilyen ASIC mellett csoda, hogy megy a kártyám
Amúgy én hiába raktam anno morpheust. Pár óra játék után az egész ház átmelegedett és annyit ért, mint a referencia hűtés. Pedig a Raven 5 elég jó ház, ami a szellőzést illeti. Így jártam a bent keringetett vízzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged