- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
DeadMeat #32267 üzenetére
ez valami kompatibilitási valami de nem értem (tehát vanblokk csak keresni kell)és én ilyent találtam még!csak itthon nincs!
-
stoon
addikt
válasz
DeadMeat #32263 üzenetére
hát egy ilyenre kint nincs véletlen vmi blokk rá? mert ez a léghűtés nagyon hangos!
-
lowzor
veterán
válasz
DeadMeat #29772 üzenetére
Akkor még lenne mit javítani azon a hűtésen, hogy ideális legyen a kártyának. Hátulra legalább 1, felülre 2 szívóventi, elöl fújjon be legalább 1 14 centis. Ne alacsony fordulaton, hanem maximális, vagy annak a közelében járjanak a házventik.
Nálam ezt produkálja BF4 Mantle alatt rendesen kialakított szellőzéssel: [link]
Esetleg a backplate-re tegyél egy ventit, az a VRM hőn sokat segít.
Ha nem bírsz így meglenni vele, vegyél egy Tri-X-et, annak jobb a hűtése, ezért lehet hogy halkabb lenne valamivel a házadban. Vagy egy Vapor-X-et, de az már drágább mulatság, bár láttam 82-ért aprón pár napja. -
janos666
nagyúr
válasz
DeadMeat #29062 üzenetére
Emlékeim szerint ugyan az van mellettük, mint a referencia kártyáknál (egy-két random PCI-E és/vagy molex ide-oda, átellenben vagy nem oda, de húzva keresztbealakító madzag, amit valószínűleg vagy másra használsz majd, vagy semmire
). Maga a csomagolás szokásos ASUS, de az is nagyon hasonló, mint bármelyik ref. A DCU-k mellé szoktak adni színes matricákat is, amit ízlés szerint ráragaszthatsz a hűtő fedelére, a hűtőajtóra vagy a szélvédőre, akvárium oldalára, stb.
Én azért hiányolom azokat az időket, mikor bruttó ~60k-ért kaptál standard VGA-t és csak a több GPU-s förmedvények, illetve presztízs csúcstermékek kerültek 90+ HUF-ba, pl. még valamikor a HD4(-5) időkben. Azóta szinte minden generációváltásnál drágább volt minden termék, ami gyorsabb volt az előző generációstól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged