- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
Beretvás #51033 üzenetére
Itt sem kell bohóckodni de be kell állítani a másik monitort is az Eyefinity menüben. Azt tényleg bohóckodás
Az eyefinity menüben mindenféle képp ki kell választani melyik melyik oldal és a pozíciót. Egymás mellé vagy egymás főlé. Szerintem ez egy elég alapvető beállítás mivel 2 db monitorról van szó. Na meg amúgy is(#51034) CJ3: Az asus R9 270 jobb választás. A VTX kicsit forró darab + gari sem biztos ,hogy van már rá. Max Sapphire HD7870xt vennék ha lenne mást nem.
-
crogenrs
tag
válasz
Beretvás #39369 üzenetére
szerintem nem hardver hiba és nemis tuning hibája
kábel lesz az.de ha nem meggyőző a hawk kolléga írta gaming ről:
"a kevesebb fázisú VRM miatt ad ki cicergő hangot de csak 250 FPS fölött, és ezt minden gaming kártya csinálja mert 4+2 fázisú VRM van rajtuk, míg a hawkon 8+2"
-
Bari13
csendes tag
válasz
Beretvás #37577 üzenetére
Csak kérdeztem de a kérdésedre a válasz, hogy egyenlőre nekem bajom van sapphire 270x-emel. Vagy driver hiba vagy nem tudom. BF3 (eredeti) normálisan megy és egy két perc játék után leesik az fps 15-30 fps közé és szaggat. Játék közben néztem a GPU load-ot és maxon pörög ami nem is baj de amikor beszaggat akkor leesik a felére.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Beretvás #35246 üzenetére
fórumon vagyunk, nem kell feltétlenül egyetérteni.
amin elgondolkodtam, hogy mi alapján mondod, hogy a 7870 elég, de a 7850 már alkalmatlan, amikor annyira azért nem nagy az ugrás a két megoldás között. más kérdés, hogy nekem 7850 "GHZ"ből van itthon kettő, ami miatt csak letiltott egységekben van különbség, órajelben nincs.
persze, egy 7950 a több mem/architektúra miatt jobb lenne CFre. egy Titan meg főleg. viszont azok nem ennyibe kerülnek.
-
RMZ250
senior tag
válasz
Beretvás #34818 üzenetére
Hááááááát esetleg próbáld 1100-on hátha. Ez csak az én hülyeségem amúgy, hogy mindig mindent "egészre" szoktam áll. 1100-1150-1200-1250
A köztes értékek olyan idegenek nekem
Sokszor nézem pl., hogy karikon milyen herceket állítanak gyárilag-875 meg 995 meg 1009 meg 1017 meg ilyen hülyeségeget. Soha nem fogom megérteni
-
joysefke
veterán
válasz
Beretvás #34662 üzenetére
Minden létező képjavító mechanizmust kapcsolj ki a TV-n, könnyen lehet, hogy bemenettől függően (HDMI vagy DSUB) rak rá képjavítást.
Én amikor először megláttam a TV-n a PC képét kis túlzással majdnem elsírtam magam, aztán kikapcsoltam minden szart, beállítottam ahogy kell és most már elmegy.
J.
-
Steve198310
őstag
válasz
Beretvás #34657 üzenetére
Szóval Dsub os a TV is.
Igen abban lesz eltérés méret növekedésnél mert lassú a Dsub sebessége. Külömben sem szeretik ezek a kárnyák az analóg fordítót.
HDMI nem lenne jobb? vagy van valami azzal is?
Tapasztalatom nekem is van FHD samsung 27" TV monitor de csak pár fps volt a veszteség. Igaz nem átalakítón hanem sima Dsub majd teszt HDMIn azon minden klappolt.Mindenképp HDMI vel kéne akkor tolni
-
katt777
félisten
válasz
Beretvás #34215 üzenetére
Mi ebben a szívatás?
Csak figyelmeztettelek.
Catalyst topicban kéne kérdezned, a black screen nem egyedi hiba. Amúgy hogyan lenne Zero Core-od, ha nincs CF-öd? 1 VGA-val nem működik. Az energiatakarékos mód más tészta, még az is lehet, hogy W8 kezeli másképp a hardvert. Biosban érdemes lehet megnézni a beállításokat. -
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
Beretvás #21118 üzenetére
Szép
Nem rossz eredmény ez főleg alap órajelen sztem. Egyébként nekem meg pont az tetszik a kártyámon, hogy látom a hőcsövet a ventik alól kimászni.
Hangoskodással meg nagyon vájtfülőek egyesek, ennek sincs hangja kb
Meg hát, azért amióta gépeim vannak, anno úgy hozzászoktam, hogy egy gépnek igenis van hangja, hogy nem hisztizek azon
Most is itt figyel a gépház a fejemtől olyan 40 centire, de szinte semmit nem hallani, pedig nem figyeltem, h csendes konfig legyen belőle
Én 920/1260-on használom most
-
-
kovsol
titán
válasz
Beretvás #19393 üzenetére
Biztos singleben kiválasztották azt a térképet ahol legkevésbé eszi a vramot és lemérték ott. Na meg lehet nem is ultrán mérték, nincs odaírva az, hogy pontosan milyen beállításokat használtak. Pl nézel egy dirt3 tesztet és alapórajelen hol tol egy 7850 1920x1200 4xaa mellett 120+FPS -t ? Le volt véve a grafika és nem maxon mérték.
-
kovsol
titán
válasz
Beretvás #19261 üzenetére
A te alaplapod 16-4 felállást tud. Ennyi, nincs mit magyarázni rajta. És SLI -t nem is tud.
(#19265) Razer6666 tuti, én használtam 3870CF -t 970 -es alaplapban és 16-4 felállásban ment. Ezt támogatja a chipset.
Alaplapod leírása szerint is:
1 db PCIe 2.0 x16 (kék)
1 db PCIe 2.0 x16 (x4 mode, Fekete)
Azért írja a másodikra is hogy x16, mert teljes hosszúságú kártyát bele tudsz rakni, de valójában csak x4. -
-
plekk
tag
válasz
Beretvás #18119 üzenetére
Szerintem sincs nagy gáz a referenciahűtéssel ha így alapon használod.
Mondjuk 40 K ért venni egy 7870 et az azért bitang nagy üzlet volt
Még ha "csak" ref verzió is.
Jelenleg még 7850 et se kapni ennyiért itt.Amugy csak kíváncsiságból kérdezem hogy tuning alatt milyen hőfokon ment neked?
Külsőre mondjuk jól néz ki a ref változat is, főleg ha egy piros-fekete dizájnnal ellátott házba teszed.
-
plekk
tag
válasz
Beretvás #18117 üzenetére
40k t még a ref hűtős változat is simán megér!
Csak ne nagyon babrálj a feszültségekkel mert szerintem tuningolni olyan hűtővel necces lenne.
Alapon viszont el lehet vele lenni simán.Ha megnézted a táblázatot amit Tomix24 linkelt akkor láthatod hogy ezeket a hőfokokat terhelésnél mérték tehát nem tudom milyen szobahőmérsékletről írsz
-
plekk
tag
válasz
Beretvás #18110 üzenetére
Nemcsak a ref 7870-eket hanem egyáltalán a referencia hűtéssel szerelt videó kártyáknak nincs túl jó hatásfoka hűtés terén.
A gyártók Asus, MSI, Sapphire stb. jobb hűtéssel szerelik fel őket, csak akkor érdemes referencia változatot venni szerintem ha vízhűtőblokkot teszünk a kártyára mert ha jól tudom, a vízhűtőblokkok egyedül a referencia kártyákkal kompatibilisek.
De nyílván ha nem szeretnéd tuningolni a kártyát akkor megfelelő lehet a referencia változat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest