- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
KatonaT
aktív tag
válasz
crogenrs #39470 üzenetére
Sosem hallották még a mondást miszerint "Olcsó húsnak híg a leve"?
Mennyi pénzt spórolnak meg ezzel? 5-10%-ot?Szerk.: Persze mindenből ki lehet fogni rosszat!
Nem is azt mondtam hogy nem csak azt hogy Gigáról jó hírt még nem olvastam mégis sokan vesznek azt!
Lehet attól függetlenül jó de én még nem hallottam. -
FragMaster
addikt
válasz
crogenrs #39361 üzenetére
Azért a hawk egy kicsit többennél. Több hőcső van a hűtésében, fémlap van a hátoldalán. Nem nagy extra, de a gaminghez képest vannak v-check pontok multiméteres feszültségméréshez a kártya végén. Amit még anno kiderítettem, hogy a gaming 6+2-es vrm-el rendelkezik, a hawk pedig 8+2-essel.
-
-
Grave_444
nagyúr
válasz
crogenrs #39394 üzenetére
Sehol sem írtad hogy 56-ért vihető. Mindegy nem igazán érdekel a dolog, ha én vennék ilyen kártyát elég lenne a 47ezres Sapphire Dual-X újonnan. Nem nekem írtad és nem is a kérdésem után. Gondolod hogy mindig mindent elolvasok az összes topikban ahol jelen vagyok?
diegho Mivel több, mint 10.000Ft van köztük. Neked volt egyáltalán HD7xxx vagy R szériás Sapphire kártyád?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
crogenrs #39380 üzenetére
Rendben te kérted. Boltokban ugyanannyi, mint nálad, még ha csak egyszer használtad is max 55-56K. Alapból ha csak órajelben tér el hülyeség megvenni +10K-ért a Hawk-ot, 51K a sima. Ez pedig a legolcsóbb, de marha jó vétel. +28% költséget nem éri meg a hűtésért fizetni, esetleg ha vízhűtésről beszélünk.
-
Beretvás
veterán
válasz
crogenrs #39376 üzenetére
nah akkor újból.. egyszerre megy mind kettő, ma vettem a kicsit eddig csak a nagy volt.. bekötöttem megosztottam az asztalt és kész is.. egyszer csak játék közben elment a kép és csíkozott a nagy ami eddig egymaga tökéletes volt.. de miközben a nagy becsíkozott m inden ment szépen tovább és a kicsi is működött tovább rendesen..
-
-
-
embe
nagyúr
válasz
crogenrs #38925 üzenetére
Nagyon király. Minőségre, szerelhetőségre, hely kínálatra.
1 éve vettem, meg vagyok vele elégedve. Nagyon. De lehet kipróbálok mást. Csak kíváncsiságból. De szerintem az lesz a gond, hogy ez a ház magasra tette a mércét, s ehhez fogom az esetleges másik házat hasonlítani. -
Grave_444
nagyúr
válasz
crogenrs #38759 üzenetére
Hiába röhögsz ha hibás a kártya ugyanúgy hibás lehet NVIDIA is, vissza kell vinni gariba.
Viszont ha jó a kártya és egyik driverrel sem működik rendesen nehogy már a kártya legyen szar. Ki kell takarítani a rendszert, driver sweepert használni és máris jó lesz. Persze egyszerűbb szidni az ATI kártyát ezt elhiszem. -
LamaCube
addikt
válasz
crogenrs #38510 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek!
A gpu tweekben a feszültség megy, ahogyan a csúszkát állítom. Ha a lakatot kinyitom, akkor marad az 1.2v-on.
Gondolom hagyjam 1.2-őn vagy engedjem neki, hogy emelje a feszt?
A másik kérdésem, hogy ez így is marad vagy mindig el kell indítanom a gpu tweeket? Visszaveszi az órajelet, ha nincs terhelve a vga? -
LógaGéza
veterán
válasz
crogenrs #38501 üzenetére
Én meg a monitort szoktam nézni, nem a kártyát
alázógyík
Végigolvastam, szép DeltaT-t produkáltViszont engem főleg a tartósság érdekelne, nem szívesen küldözgetném vissza garanciában, mert meghal a 3ból az egyik venti. Egyedül a 2 vs 3 év garancia miatt vetődött fel a gondolatomba a lehetőség, mint Gigabyte - mondjuk a Sapphireról én is csak jókat hallottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest