Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
kleinguru #34640 üzenetére
Köszi!
Megkérhetlek, hogy próbáld ki, hogy driverből, vagy külső programmal (pl. MSI AB-ből) lejjebb tudod-e venni a a Gigabyte 7870OC ventifordulatát 40% alá?
Nekem is Gigabyte kártyám van (GTX 660OC), de ott bios mod nélkül képtelenség 40% alá vinni a fordulatot, azt hiszem AMD-Giga kártyáknál ez máshogy van, de biztosra kéne tudnom.
Ettől eltekintve a Giga 7870OC háromventis kinézete alapján el tudom képzelni, hogy terhelve is halk tud maradni, mert nem kell 100%-on pörgetnie a ventiket. Meg tudod ezt erősíteni?
Jelenleg a Giga és a Sapphire GHz/GHz-OC között vacillálok, a Gigánál a gari, a Sapphire-nál pedig a jó tapasztalatok (BS-től eltekintve) illetve az eleve (vintiszabályozás állítgatása nélkül) is halk működés a szimpi. Az igazi persze egy Sapphire-Tahiti-LE lenne, de azt ugye már nem lehet kapni..
üdv
J. -
HSM
félisten
válasz
kleinguru #33794 üzenetére
Igaz. Kicsit pongyolán fogalmaztam, de teljesen egyetértünk. Akkor pontosítom, a csip gyári specifikációinak megfelelő körülmények melletti üzemeltetése esetén fenálló stabilitásának megfelelő stabilitásra gondoltam.
De valóban, a mai csipek ilyen használat mellet sem működnek tökéletesen hibátlanul, mindig akad pár hiba, szóval az asbzolút szó talán nem volt a legszerencsésebb megfogalmazás.
-
Bali27
addikt
válasz
kleinguru #33371 üzenetére
Nekem régebben volt egy HIS 2870-em, és én is állitgattam a minimum feszültséget biosokkal. Most ott virít a polcon mert bedöglött.- Nincs bizonyítékom hogy ez miatt, de pont utána? Szóval nekem is giga7870-em van, az oldalárol a legfrissebb biost feltettem. AZ eredetivel is tökéletes volt és most is az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest