- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
erre senkinek semmi tippje?
-
Beretvás
veterán
válasz
crogenrs
üzenetére
nah akkor újból.. egyszerre megy mind kettő, ma vettem a kicsit eddig csak a nagy volt.. bekötöttem megosztottam az asztalt és kész is.. egyszer csak játék közben elment a kép és csíkozott a nagy ami eddig egymaga tökéletes volt.. de miközben a nagy becsíkozott m inden ment szépen tovább és a kicsi is működött tovább rendesen..
-
Beretvás
veterán
hali..
Valaki tapasztalt olyat , hogy 2 monitoros rendszernél a fő képernyőn elmegy a kép és becsíkozódik? driver? tuning esetleg? de a kisebb kijelzőn ilyenkor is jó a kép..
-
Beretvás
veterán
Hali..
AMD Radeon R9 270X Sapphire DualX OC 2GB ez minek felel meg a 7k-s szériából? 7870? meg a mostani sapphire okkal van e valami baj?
-
Beretvás
veterán
hali.
13.11 beta jól megy?
-
Beretvás
veterán
na mi lett már, annyira jó az ú whql , hogy senki sem ír róla? vagy annyira rossz , hogy szóra sem érdemes?
-
Beretvás
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
akkor marad a whql..ty
-
Beretvás
veterán
hogy muzsikál az új beta?? használható vagy hulladék?
-
Beretvás
veterán
válasz
Firkavadasz
üzenetére
valaki szórakozott itt már ilyennel és nem lett jó..
hogy nem lett jó? ?

-
Beretvás
veterán
válasz
Csiborbogár
üzenetére
lehet hibás darab is de nem hallottam még , hogy asus kártya hibás lett volna..
-
Beretvás
veterán
válasz
Csiborbogár
üzenetére
új a kártya? nincs lehetőséged máshol is kipróbálni?
-
Beretvás
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
azért annyira nem sima az...ne essünk túlzásba, főleg ha az árnyékok is be vannak kapcsolva igencsak leesik az fps...

-
Beretvás
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
C3

-
Beretvás
veterán
ehh fosomák 7870 alap feszen csak 1075/1420 at visz stabilan,, hogy szakadna meg..memó mehetne feljebb de azt írták , hogy abból nem sokat profitálok...

-
Beretvás
veterán
ha nem emelek feszt akkor nem is melegszik jobban a kari ha húzom ugye? meg melyiket érdemes húzni? a memóriát vagy a cpu-t?
-
Beretvás
veterán
ugyanarról. másikra nem nagyon tudom mert hdmi kábellel nagyon fosomák volt a kép mivel gyaníthatóan ócska volt a kábel és visszacseréltettem a boltban..így most dvi-n megy.. de eddig is azzal volt a régi monitorhoz kötve. most minden tuningot leszedtem cpu/gpu és akkor jó lett.. na most akkor mi is van?
-
Beretvás
veterán
na most már megőrít teljesen.. olyan van hogy ha belassul a c3, beesik az fps olyan 20 körülire, de ha újból telepítem a vga drivert akkor jó egy ideig.. a kari huzva van de ha alapra vissza veszem akkor sem javul meg..mi lehet a baj... ezt mondjuk monitor csere óta tapasztalom, lehet e ennek valami köze hozzá?
-
Beretvás
veterán
a legújabb AB-t hogyan kell beállítani , hogy monitorozzon mert nem olyan mint a régi ami fent volt..

-
Beretvás
veterán
Volt itt azt hiszem valakinek olyan problémája , hogy az AB összeakadt a bf3 al.. nem tudom jól emlékszem e...
-
Beretvás
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
ezt hogy érted? most ezt használom csak a másikat eladtam...
-
Beretvás
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
pontosan ilyen..
-
Beretvás
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
hdmi-n tompa a kép. nem tudom miért de már két kábelt is próbáltam.. most újra telepítettem a vga drivert és úgy tűnik jó lett..Ám mi lehet a hdmi baja?
-
Beretvás
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
DVI+DSUB átalakító, eddig is így volt a réginél..
-
Beretvás
veterán
ehh új anomália lépett fel.. eddig volt egy 22 colos full hd monitorom, és most cseréltem egy 24 colos full hd ra. Létezik az , hogy ugyanazokon a beállításokon kevesebb fps em legyen?
-
Beretvás
veterán
Hali.
vettem egy 24 colos tv monitort, és ha hdmi vel kötöm rá akkor fosomák a kép... mit kell mokolni hogy hdmi is szép tiszta képet adjon??
-
Beretvás
veterán
zero core miatt lehet olyan hogy mikor megmozditom az egeret a monitor felkapcsol de csak fekete képernyö fogad? win8 van most fent, eddig ijen nem volt a win 7 el.
-
Beretvás
veterán
Ehh annyit olvasgattam hogy nekem is muszáj lessz ujból elövennem a 7870 et és picit meghuzigálni a fülét.... Ez ref de valami nagyon hüvös cuccos...remélem sikerül valamit alkotni..
-
Beretvás
veterán
Hali..
BS-nél a hang beakad?? Vagy csak a kép sötétül el?
-
Beretvás
veterán
Na fel is toltam gyors az új catalistot biztos ami biztos alapon..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Beretvás
veterán
válasz
papírzacsi
üzenetére
valószínű...

-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
Az , hogy 500w-os táp kell neki úgy ahogy van hülyeség.. Mielőtt terjeszted az igét nézz körbe.. A gyártó azt azért írja oda mert van aki no name táppal hajtja a masinát és azok a hulladékok soha sem adják le ami rájuk van írva, ezért méretezi túl a gyártó a tápot. Simán elég neki a 400W minőségi táp is..
-
Beretvás
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Akkor már inkább worms..annak grafikája jobb kicsit..
-
Beretvás
veterán
mivel nem foglalkoztatott ez a dolog eddig nem tudom hogy pl egy crysis warhead-ban nézett arány mennyire helytálló, vagy ahány játék annyi féle cpu/gpu arány jön ki..Megkérdezem mert nem tudom, erre jön és trollkodik...

-
Beretvás
veterán
Milyen játéknál érdemes nézni a gpu/cpu kihasználtságot?
-
Beretvás
veterán
feltettem az AB-t meg a HW-t és valamiért nem hajlandó mind két értéket kiírni, vagy csak a cpu vagy csak a gpu usaget írja.. miért van ez?
-
Beretvás
veterán
Tuninghoz kell emelni ezt a power limites cuccot? mert nekem elég hervadt a tuning..Lehet csak azért mert ez nullán van? Most tettem fel a legújabb drivert is..Megpróbálom most ,hogy megy.
-
Beretvás
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én épp most telepítem, meglesem , hogy nálam mit csinál.
-
Beretvás
veterán
válasz
DanielXXXV
üzenetére
vanitt valami basic/professional/advenced.. melyiket futtassam?
-
Beretvás
veterán
milyen beállításokkal kellene futtatnom a 3dmark-ot? valaki dobna képet a beállításokról?
-
Beretvás
veterán
Nah valaki elárulj nekem , hogy ha csak physx-re teszek be egy karit akkor is leveszi a pci-t 4x es re?? vagy ez csak sli /cf nél csinálják a lapok?
-
Beretvás
veterán
Másik kérdés ha csak physx-re teszek be egy második karit akkor is le fogja a pci sávszélességet venni??
Blaise: kell a fenének, én amd fan vagyok... csak lenne egy ilyen kari olcsojé és mondom lehet megvenném ha működne a dolog rendesen..
-
Beretvás
veterán
Egy GeForce 9800 GX2 elég lenne a 7870 esem alá physx-re??
-
Beretvás
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Neee menj át a sötéééét oldalra nem jó az neked sem meg a pénztárcádnak sem... Helyedben én előszür fejem verném a falba majd utána túladnék a sapphire-on és szereznék egy asust/ref-et vagy valami nem bs es amd-t..

-
Beretvás
veterán
Ezt a Zero core cuccost csak a sapphire karik tudják?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)