- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
válasz
Steve198310 #43588 üzenetére
Az se engedi, próbáltam már.. :S 1219 mV az alapfesz, trixx-ben pedig ez a maximum..
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Sapphire 270X Toxic-on nem lehet feszt emelni?
AB-vel nem tudok.. :S
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Még 1 kérdésem lenne a 270x toxic-al kapcsolatban. A backplate-en a kék ledek miröl tajekoztatnak? Van amikor csak 1, 2, de tegnap este 3 is vilagitott..
Hőfok, gpu hasznalat?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
válasz
Steve198310 #43260 üzenetére
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy Sapphire 270X Toxic kártyát. Minden szép és jó, de valaki esetleg meg tudná mondani, hogy a világító Sapphire felirat fölött mire való az a kéken világító gomb??
Továbbá, a Sapphire felirat világítását ki lehet kapcsolni valahogy, vagy az fixen világít és kész?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Asus 7870 DC2 V2 kártyára rá lehet flashelni a TOP verzió Bios-át?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Valamiért a 7870-em csak x8 módban hajlandó futni a Z77 Extreme6 lapomban.. Lehet ebből bármi hátrányom x16 móddal szemben.. Nem érzem, hogy lassú lenne, de gondoltam inkább megkérdezem..
Esetleg valami tipp, hogy miért nem megy a x16 mód? Próbáltam már drivert is cserélni, de nem segített..
Köszönöm
Stadionok környékén lakik esetleg segítő szándékú 7870 tulajdonos? Szeretném megnézni, hogy 2 kártya esetén mi a helyzet, mert tervben van egy CF rendszer kialakítása.. Sörrel "fizetnék"
-
Hoorus
őstag
válasz
CoolBoy323 #36780 üzenetére
Lehet kukáznék rá apróról valami jóféle kis Alpenfohn Peter-t..
-
Hoorus
őstag
válasz
Steve198310 #36276 üzenetére
A Nyákja is más + az áramellátás is fejlettebb, ha jól tudom.. Viszont valamivel drágább.. Kinek mi számít, az szerint kell dönteni..
-
Hoorus
őstag
válasz
Steve198310 #36274 üzenetére
Nekem is volt Sapi 7970-em, de hangos volt és rezonált a műanyag kerete is bizonyos fordulatszám tartományban.. Meg olyan olcsó kínai érzést keltett az a sok fekete műanyag.. A kártya jó volt, de a hűtés nem tetszett egyáltalán..
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Tuning stabilitásának tesztelésére melyik játékot ajánlanátok? 1200/1400-on megy az Asus 7870 DC2 V2 kártyám 1,3 V Afterburnerben megadott feszültséggel, ami ténylegesen GPU-Z szerint 1,23-1,26 V között alakul..
Egész vasárnap Crysis 3-at toltam vele, ment rendesen fagyás nélkül, továbbá 3dmark11 és Valley is lefutottak gond nélkül..
Max GPU/VRM főfokok: 75/95 C..
Van valami zúzós játék még esetleg, ami térdre kényszeríti gyorsan, ha nem stabil ezeken az értékeken?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
válasz
Steve198310 #35495 üzenetére
Köszi
Egyébként GPU-Z szerint 1,22-1,23 V-on megy folyamatosan játék alatt..
-
Hoorus
őstag
válasz
Steve198310 #35411 üzenetére
Majdnem az összesen 2 DVI van
Nem mini display portra gondolsz véletlenül?
-
Hoorus
őstag
Én a GTA 5-öt jobban várom.. Azt kiadják egyáltalán Pc-re, vagy csak kókányoltan lesz, mint anno. a 4? :S
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
A Powercolor 7870 V2 kártyával kapcsolatban valaki meg tudná osztani velem a tapasztalatait? Megbízható kártya?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Na megegyeztem a kollégával, hétfőn jön a VTX 7870 Black.. Remélem nem fürdök majd be vele..
3 napja tengődöm HD4000 IGP.vel.. Már elvonási tüneteim vannak lassan..
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Azt lehet már tudni, hogy mikor adja ki az AMD az újabb sorozatú Radeonokat? 8000, vagy 9000 széria?
VGA vásárlás előtt állok.. Nem tudom érdemes lenne-e várnom..
-
Hoorus
őstag
Köszönöm Urak
-
Hoorus
őstag
válasz
BomiBoogie #35119 üzenetére
És ha tuningolni is szeretném?
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
VTX 7870 Black Tahiti LE kártyákkal milyenek a tapasztalatok? Érdemes megvenni? Zajszinttuning szempontjából milyen?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
válasz
katt777 #32957 üzenetére
A fenti tesztben gyakorlatilag minden a duplája, itt megvan a +100 %.. Játékok alatt azért elég esélytelen a 100 % gyorsulás, nem?
Egyébként mostanában nekem egyfajta dilim lett a gép csinosítása és ezzel a két kártyával elég bitang külseje lett szerintem.. Többek között nekem most ez is számít
-
Hoorus
őstag
Nem bírtam magammal és csak beszereztem még 1 Asus 7870-et.. Itt az eredmény: [link]
Sajnos az újabb kártya nem bírja az 1200/1400-at, amit a másik röhögve elvisz, nade sztem így is elég jó lesz ez.. Játékok alatt is szépen skálázódik. Amivel próbáltam (Farcry3, Sniper elite v2, Tombraider) abban rendesen hozza a 60-70 % fps többletet.. Negatívumokkal még nem találkoztam eddig..
-
Hoorus
őstag
válasz
tarBubbles #32839 üzenetére
Asus 7870 DC2 V2 1200/1400 1250mV 62 fok (max 40 % venti fordulattal, hangtalan)
-
Hoorus
őstag
Mintha vissza mentünk volna oviba...
-
Hoorus
őstag
válasz
hellboy0415 #32762 üzenetére
Marhaság. Elég neki bőven..
-
Hoorus
őstag
válasz
hellboy0415 #32759 üzenetére
Fatality lapba egyértelműen Asus kell.. Ez még kérdésképp sem vetődhetett volna fel
-
Hoorus
őstag
válasz
hellboy0415 #32743 üzenetére
Ha már 7870-ben gondolkodsz és az ár sem lényeges, akkor csak is Asus 7870 DC2-2gd5-v2
Legmegbízhatóbb a 7870-ek közül
A giga tényleg nagyon jól hűt, de mostanában elég silány a minőségük..
-
Hoorus
őstag
Valaki nem akar esetleg tartani egy 7870 CF próbát???? Kíváncsi vagyok, hogy milyen CF-ben 2 db 7870-es.. Aki szintén, az keressen meg priviben.. Zuglói vagyok, nálam megejthetjük a tesztet..
1 kártya van, a 2-at Te hozod
Akár még egy cikk is születhetne belőle
-
Hoorus
őstag
Ezt tudja a kis Asus 7870 DC2
[link] 1250/1450 MHz
Azt hiszem nincs okom panaszra. Ennyit tudott a 7950-em is..
(#32697) ZozzHUN: Oké, köszönöm..
Az új driver megjelenéséig biztosan nem lesz 2. kártya. Ez is elég mindenre nekem jelenleg.. Utána meg majd látjuk..
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
HD7870 CF-ről mik a tapasztalatok? Most downgrade-eltem 7970-ről és a későbbiekben talán lenne 2. kártya is, de a 7970 topicban nagyon ellene vannak, mert állítólag mikrolaggosan mennek a játékok meg ilyenek..
Szerintetek? Jó lenne, ha valaki, akinek 7870CF rendszere van leírná a tapasztalatait.
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Pont ezt kerüld el, amit linkeltél. Kifogtam egy ilyet ami Blackscreen hibás volt.. Asus DC2-t ajánlanám. Azzal nem lesz gondod..
Illetve ha teheted, akkor 2 GB-ost keress mindenképp!!
-
Hoorus
őstag
Nem akarom fikázni az Ipont, mindenemet ott vettem (kivéve, amit PH-n
) és szerintem ezután is így lesz. néha becsúszhat egy egy selejt. Ez bármelyik boltnál előfordulhat. Azt, hogy milyen szakmai rátermettségű technikusok dolgoznak ott, nem tudom.. Bár így hogy elálltam az üzlettől, nem is fogom megtudni.. Gondolom, azért csak értenek hozzá, nem hiába vannak ott.
-
Hoorus
őstag
válasz
kockaharcos #14096 üzenetére
igen, én is úgy készülök, hogy tartják a 30 napot, de nem akartam szerencsétlenkedni, hogy visszaadják a hibás kártyát, mondván, hogy semmi baja... Csak mert sztem simán képesek rá..
-
Hoorus
őstag
válasz
DroiDMester #13726 üzenetére
Én a múlt héten kifogtam egy hibás Dual-X-es példányt. 1-2 perc játék után fekete képernyő, hang megakad, gép nem válaszol... Minden játéknál ez volt és minden driverrel. Iponba vissza, 30 napon belül jön a pénz..
Most egy Asus 7870 van. Ezzel semmi gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest