- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr05p3c
tag
-
athomi
veterán
válasz athomi #27609 üzenetére
Erre a részre gondoltam, felnézve a hegyre.
Minden bizonnyal a proci a szűk keresztmetszet, ezen a részen 50-75%-kal dolgozik, a VGA meg jócskán visszaesik a majd 100%-os terheltségből.
(#27613) Algotis: Most hogy mondod... elküldtem melegebb éghajlatra.
[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
válasz athomi #28003 üzenetére
Na a Microsoft megint meglepett Tolom nagyba Crysis 3 at egyszer csak beakad a hang piros képernyő, majd kb 5mp múlva restart... Az istenért nem akar stabil lenni a tuning win8 alatt az új driverral...De a kreativitásukat értékelem ismét rám hozták a frászt ezzel az új "piros halállal"XD A kék úgyis uncsi volt már... Hétvégén repül vissza a win 7 hátha az jobban szereti ezt a drivert, mert am tényleg látványosan folyamatosabban megy a Crysis ezzel.
Szerk.: Új ra akartam kattintani nem a válaszra...még reggel van.
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
ktg3
őstag
válasz athomi #28003 üzenetére
Te ne kötözködj
Ez a hiba már többször előjött. Korábban már írtam róla.
1500on megy a memó. Tolom vele játékot semmi baj nincs vele, akármeddig játszható.
Ellenben windowsban ha megnyitok egy youtube videót, akkor néha eldobja az egész main screent.
A gép nem fagy le de az egész képernyő memhibás lesz (olyan tüneteket produkál), méghozzá úgy hogy semmit sem lehet látni. Nem úgy hogy csíkoz meg ilyesmi hanem egyszerűen semmit sem látni.A vicc, hogy közben a másik monitoron a kiterjesztett asztal hibátlanul megy
Kicsit furcsa, hogy a 2d kifekteti. Amint megnyitom azonnal előjön a hiba. Persze nagyon ritkán. Gondolom az órajelváltásnál hasal el.Ilyenkor rendesen le szoktam állítani. A mókás ez egészben, hogy a kijelentkező screenre megint összekapja magát a kép és teljesen jó lesz.
-
athomi
veterán
válasz athomi #28653 üzenetére
Most nézem a tied OC-s eredmény... nálam minden alapon
-
->Raizen<-
veterán
válasz athomi #29662 üzenetére
Update 2 óta jobb de lehet azért mert jóval sötétebb lett a játék? Vagy csak egy olyan szakaszába érkeztem?
(#29663) Algotis: Super sample anti aliashing. [link] Szuper mintavételezéses élsimítás. Ez a technika minden egyes pixelt többször számol ki, de az eredeti pixelpozícióhoz képest mindig egy kicsit eltolva, majd összemossa a képet. Ez a legjobb minőségű élsimítás. Cserébe titan sli kell neki mindent koppon legalábbis a metróba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Politika
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Huawei Pura 70 - fura lettem