- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Hali!
3 kártya közül melyik az ajánlottabb, főleg ha tuning is fontos szempont:
Gigabyte R9 270XOC 2 GB 46000 Ft
ASUS R9270-DC2OC 47500 Ft
Sapphire R9 270X 2GB OC Dual-X 48000 FtElőre is köszönöm a segítséget.
Üdv Gyuri
-
gyuromoj
veterán
válasz
csucsbicep #26326 üzenetére
KP-ra
Sajnos meg kellett válnom az egész konfigomtól és már csak a VGA van a "nyakamon". Remélem év végére rendeződik minden és akkor lehet újra elkezdek gamelni. -
gyuromoj
veterán
Hali!
Elbúcsúzom a topiktól, jó volt itt lenni október óta. Ha valakit érdekel egy SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 az keressen rám az apróknál. (remélem nem lesz gond a mondatból
)
Minden jót mindenkinek.Üdv Gyuri
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz
Exelsior #23497 üzenetére
Játékok alatt éri el a 86 fokot vagy valami tesztprogival?
Nekem a legjobban a Tomb Raider melegítette fel a kártyámat, volt hogy 65 fokot is elérte, de szerencsére végeztem vele.(#23501) BomiBoogie
Egyelőre csak Larával. Bioshock-ot még megvárom, aztán lehet a kártyával is szakítok.Nem igazán lesz olyan játék utána év végéig, ami érdekelne. Addig veszek egy PS-t és kitolom rajta az összes exkluzív címet.
(#23502) Exelsior
Annyira nem vagyok szakértő, de szerintem ez nem normális. Mondjuk ha single fan-os a hűtés, akkor vállalható. -
gyuromoj
veterán
Tomb Raider-re kíváncsi leszek, még egy résszel se játszottam. Viszont az új Sim City is érdekelni fog és persze a hónap vége fele a Bioshock Infinite.
Legalább lesz mivel tesztelni a kártyákat. -
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #21592 üzenetére
Én is 7 év után raktam össze egy komolyabb gépet közel 200k-ért október-november folyamán és félek hogy lassan kevés lesz. Ez a dolgok rendje, majd áttérek konzolra ha eljön az ideje és látok benne annyi potenciált hogy jobban megérje, mint az állandó upgrade.
Nekem előd: x2 5600+, 4gb ddr2, 7900GS (HD4670)--->G620, 4gb ddr3, HD4670 -
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #21580 üzenetére
Én tuti AA nélkül fogom tolni, minden más maxon. 1200/1300 karival. 30fps nekem már elég.
Amúgy meg tuti lesz hozzá Crysis 3 optimalizált driver.csak jelenne már meg magon -
gyuromoj
veterán
Várható volt hogy ez lesz, ha elkezdődik a nextgen korszak. Ennél már csak komolyabb játékok, enginek, techdemok fognak kijönni. Ezért is gondolkozok hogy megszabadulok a novemberben összerakott konfigomtól és kivárom a konzolokat.
Mondjuk ezt a játékot még végig akarom tolni, de a többi ami érdekelne még csak később jön ki. (Tomb Raider és Bioshock Infinite) -
gyuromoj
veterán
válasz
daveoff #21481 üzenetére
Ingame kép mind a kettő. Látszik a szövegen is: "Press ENTER to skip" Amúgy Crysis 3 topicban van már aki tolja. Itt a HSZ-e.
-
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #21476 üzenetére
-
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #21329 üzenetére
Sajnos nekem nem indul el.
(#21344) aero2zero
1080p+8xMSAA
i5-2300@3.4GHz+HD7870@1000/1200: 11429 pont (81.)i5-2300@3.4GHz+HD7870@1200/1300: 12466 pont (35.)
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj #19570 üzenetére
Csináltam egy OC-s tesztet is. Annyit nem dobott rajta, mint vártam. Sőt....
-
gyuromoj
veterán
válasz
MikaVejneGI #19593 üzenetére
Basic Edition. (free)
Advanced 25$, full pedig közel 1000$(#19596) Tomix24
Fire Strike-hoz, CF/SLI nem árt hogy folyékonyan menjen, ~60FPS-el. Ahogy néztem a GTX670/680 és HD7950/7970 topikokat. -
gyuromoj
veterán
Csak simán a Fire Strike tesztet nem lehet lefuttatni?Meg kell venni az Advanced Edition-t...
Nincs kedvem húzás után, végignézni újra az elejétől. -
gyuromoj
veterán
3D Mark 2013 result@13.2b4 catalyst
Mondjuk az nem értem hogy a CPU-mra miért csak 1647MHz-et ír, mikor 3,4GHz-en megy?!
Fire Strike megeszi a gépem reggelire...(#19572) darky@
Ezt adja a teszt végén.(#19575) kovsol
Értem, köszi. -
gyuromoj
veterán
18:00 UTC lesz elérhető az új 3D Mark.
Valaki tudja hogy ez itteni idő szerint mikor lesz?The Evolution Of Real Time PC Graphics (kicsit hosszú, de érdekes)
(#19514) kovsol
(#19515) Arkennys
-
gyuromoj
veterán
Feltettem az új Drivert és sokkal folyékonyabb a Crysis 3 1080p, Ultra High minden, 16AF, 0AA.
Kipróbáltam az Action! progit és tökéletesen akadás nélkül vette fel a játékot 1080p-be, míg az MSI AB még 720p-mél is szaggatott.
Aki használja az Action!-t, 30 nap trial után mit csinált vele? -
gyuromoj
veterán
Hétfőn jelenik meg az új 3D Mark.
Kíváncsi vagyok hogy fognak domborítani az itteni kártyák. -
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #18391 üzenetére
Most toltam le az első küldetést és bőven 100FPS felett teljesített a játék. Csak az átvezető videók mennek 30fps-el. Első DMC játékom. Zene bejövős és a képi világ is. Volt egy vicces utalás a "régi" Dante-ra.
Külön benchmark-ja nincs?(#18573) kovsol
Van benne valami, mivel az én gépem több pontot csinált, mint i7 2600-al más itt a fórumon. -
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #18381 üzenetére
-
gyuromoj
veterán
Én lekopogom(kopkopkop) hogy az én kártyámnak semmi baja. Október végén vettem. Mostanában nincs is nagyon meghajtva, öcsém Tera-zik meg The War Z-zik a gépen. Jövőhéttől úgy is Crysis 3 openbeta lesz, az majd megizzasztja.
-
gyuromoj
veterán
válasz
gyuribácsi88 #18209 üzenetére
Szerintem 1200GPU-val mennie kéne szépen, de jövőhéten kiderül minden.
(#18208) kockaharcos
Nekem is lassan 3 hónapos, remélem nem lesz semmi cink vele. -
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz
TSanya #18168 üzenetére
Hali!
Köszi. Hát a hő annyira nem zavar, de a hang már annál inkább. Hány % volt a ventifordulat?
Annyira nem meggyőző, az én karim alapon hasonló eredményt kap, a min. és max. FPS-ed jobb közel 10-15FPS-el, ami azért nem elhanyagolható tényező.
Érdekelne majd egy max. OC-s eredmény is, mondjuk 1200GPU/1600MEM ha bírja.
Kíváncsian várom a tobbi LE tulaj tesztjét. -
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Úgy néz ki hogy inkább várok a Tahiti 7870-re váltással.
Gaboman benyomásai érdekelnének, esetleg aki sima 7870-ről váltott az is írhatna pár mondatot róla. -
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2013-01-13 at 02:04:42
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 33.3
Minimum FPS: 16.8
Maximum FPS: 243.4Number Of Frames: 2550
Average Frame: 30.018ms
Minimum Frame: 4.109ms
Maximum Frame: 59.538msMachine Name: GYUROMOJ-PC
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
System RAM: 8084MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2300 CPU @ 2.80GHz
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1169
Dedicated VRAM: 2025MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFFi5-2300@3.4GHz + HD7870@1000/1200
-
gyuromoj
veterán
válasz
DroiDMester #14244 üzenetére
Kedvem volt hozzá végig is toltam. Az szépen futott, ott be se kapcsoltam, mert csak zabálta a gépet.
MP3-ban 4x-esen simán játszható 40-60fps. Egyelőre elég mindenre a kártyám, a többit pedig a jövőre dől el.
Szerintem az új Bioshock-nak elég lesz, de a Crysis 3 alá már fog kelleni az OC. -
gyuromoj
veterán
válasz
Tomix24 #14240 üzenetére
Tudom, ezért vettem olyan alaplapot amibe bedobhatok még 1 VGA-t, de lehet majd inkább veszek egy erősebbet, vagy eladom az egészet és váltok nextgen konzolra majd novemberben.
Mondjuk jövőre nem tudom milyen gépzabáló játékok jönnek a Crysis 3 és Bioshock Infinite kívül, szóval lehet elég lesz még a rendszerem egy darabig. Mivel most alapon hajtom a kártyát, a benne lévő tartalék kiszolgálhat még valameddig.
Én személy szerint Messiásként várom a nextgen konzol generációt. -
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #14238 üzenetére
Csak teszteltem, mert végre van egy olyan rendszerem amin élvezhetek minden játékot szinte a teljes pompájában.
Mondjuk ha a HD8750/70 3GB és a HD8950/70 4GB lesz, akkor elgondolkodok a cserén. Lehet bezöldülök ha kell. -
gyuromoj
veterán
Ma végre sikerült a MP3-mat kipróbálnom.
Hááát mindent kimaxolva 1080p-ben, 2GB VRAM felett kért és játszhatatlan szintre lassult be.(következő kártyám min. 3GB VRAM-os lesz, ha nem 4)
Levettem az MSAA-t 4x-re akkor simán megy. Majd húzott kártyával is megnézem hogy mit produkál.Kellemes Karácsonyt minden kedves topiclakónak
-
gyuromoj
veterán
Ha már ilyen sok szó volt a 7870XT-ről. Érdekelne hogy ebbe a topicba kerül vagy lesz neki külön csinálva esetleg a 7950/70 topicba?
-
gyuromoj
veterán
válasz
DeathAdder #13063 üzenetére
Én is hasonlóképpen érzek, de amíg nem fognak rendesen programozni, optimalizálni addig csak a vásárlóknak lesz rossz. Azért lesz jó a nextgen, mert akkor egy darabig normálisan lesznek portolva a játékok, mert hasonló erőviszonyban lesznek az új konzolok a modern PC-kel.
Szerintem nem csak én unom a sok f*s konzolportot, ami megzabál minden gépet. Reméljük a jövőben jobban odafigyelnek minden platformra. -
gyuromoj
veterán
válasz
DeathAdder #13057 üzenetére
Hidd el amint kijönnek a nextgen konzolok, a 2GB VRAM édes kevés lesz, de ne legyen igazam. Már most van olyan játék amiben majdnem kevés. A következő generációs konzolokkal nő majd a minimum VRAM igény, minimum 4GB-ra.
-
gyuromoj
veterán
válasz
seederking #12289 üzenetére
Elméletileg jövő év vége fele jön az egyik, ha minden igaz akkor a neXtBOX pár hónapra rá pedig PS4.
1-2 éven belül tuti kijönnek szerintem. PS4-ről a Sony azt mondta hogy brutál gép lesz és az árán is látszódni fog.
Amúgy meg egyre több stúdió kezdett NEXTGEN-re átállni, szóval fél éven belül remélem már lesznek infók, legkésőbb E3 2013. -
gyuromoj
veterán
2GB VRAM kb. a nextgen konzolokig lesz elég, után szerintem alap lesz a 4GB, de ne legyen igazam.
BF3 multi tök jól fut a gépemen, minden ultra maximális szűrőkkel, alapon. Párszor volt CPU limit, de majd feltekerem 3,4GHz-re a procit, az talán segít majd rajta. -
gyuromoj
veterán
ASIC: 79,8% 1250/1400 1,3V-n volt a vége, amin a Heaven még lefutott.
-
gyuromoj
veterán
válasz
synthattik #11627 üzenetére
Én is toltam hajnalban, minden alapon 1080p Ultra beállítás, msaa off, vsync off 30-90FPS között voltam.
Amikor vsync 2 frame és msaa 8 volt, akkor 20 fps körül mozogtam. -
gyuromoj
veterán
válasz
DeathAdder #11513 üzenetére
A Hitman nálam volt olyan hogy 1970-et használt, csak néztem hogy mi a fa*z van, pedig az MSAA OFF volt.
-
gyuromoj
veterán
válasz
DroiDMester #11395 üzenetére
Majd élesben kiderül minden. Max. majd húzva használom a kártyát(1200/1350) és a procit is feltekerem 3.4-re.
Meg mondjuk én nem olyan vagyok hogy 60FPS alatt nincs játék. -
gyuromoj
veterán
Heaven teszt, 12.11b8 driver, egy hetes Win7 Ultimate
Puszban 3dmark
-
gyuromoj
veterán
Kíváncsian várom hogy Far Cry 3 alatt hogy fognak muzsikálni a kártyák.
-
gyuromoj
veterán
Az biztos hogy a Hitman eléggé furán megírt motort használ.
Most értem a végére, kb. 6-8 óra volt.
Tetszett, kicsit Splinter Cell feeling volt párszor.
Remélem a következő rész már nextgen-re készül. -
gyuromoj
veterán
Feltettem a Hitmant-t, 3-4 órát toltam is vele. Minden maxon, kivéve az MSAO, az 0.
Így is volt hogy beesett 30fps alá, de játszható. Volt hogy 1970MB VRAM-ot bekajált csak néztem.
AC3-mat is toltam kicsit, Bostonban érezhetően lassabb mint máshol, de számomra nem zavaró, kicsit furcsa bill+egér páros. Első részt játszottam anno PC-n, többit XBOX-on.
beta8 cata van fent, egy hetes win7-el.
az új házban már egyáltalán nem olyan hangos a kártya és nem is melegszik mint a régi kis Mercury Elegant-ban. -
gyuromoj
veterán
Végre új ház+alaplap, már csak azt várom hogy jöjjön az új kártyám a gariból, remélem jövőhéten megérkezik.
Majd valaki dobjon egy PÜ-t hogy milyen programok tesztje kell és megcsinálom majd őket, hogy segítsek én is. -
-
gyuromoj
veterán
Mivel egy darabig nem lesz kártyám és lesz pár új alkatrészem, mindenképp újra fogom rakni a Windowst. Esetleg kipróbálnám a Win8-at. Valakinek van róla tapasztalata? Érdemes Win7 helyett feltenni? Teljesítmény javulás várható? Mennyire támogatják a játékok, egyéb szoftverek, driverek?
-
gyuromoj
veterán
Gianni-tól vettem. Írtam neki hogy holnap megy vissza, azt mondta hogy 1-2 hét lesz mire lezajlik a csere, ha télleg garanciális a hiba. Addig marad a jó öreg HD4670. (még jó hogy nem adtam el)
(#9948) csucsbicep
Végülis csak CS fog menni addig, meg HD filmek, azzal sztem még az alaplap VGA-ja is elbír. -
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #9921 üzenetére
Hangosnak találom a kártyát terhelés alatt. 35% felett már búgó, zúgó hangot ad. Lehet megvárom az új gépházat és tesztelem azzal is, hogy mennyire hangos.
(#9924) Malibutomi
Akkor ha a másik fél beleegyezik megejtem a cserét. Köszi a segítséget. -
gyuromoj
veterán
Szerintetek megérné a mostani karim+5k ezt?
2,5 év ipon gari van rá.
Azon is gondolkoztam hogy eladom és veszek egy MSI Hawk-ok, mivel az egyik kollegának itt a fórumon nagyon megy.
Lényeg a fekete nyák, mert ma hozta a postás az Asrock Z77 Extreme 4-et. -
gyuromoj
veterán
Ez már igen jó eredmény.
Úgy néz ki hogy hétfőn postázom vissza Gianni-nak a kártyámat, mert hangos a hűtűje és tuningban se a legjobb. Remélem kicserélik. Lehet benevezek egy V2-re vagy TFR-re esetleg Hawk ha találok jó áron.(#9209) kockaharcos
Akkor én egy antituningos karit fogtam ki. Nekem 1299mV mellett 1250/1400-on ment le hiba nélkül. Remélem ha télleg kapok újjat, akkor az jobban fog menni. -
gyuromoj
veterán
válasz
DeathAdder #9125 üzenetére
7870 két 6tűssel megy és talán van egy olyan 7850 ami ugyanígy, de hogy konkrétan melyik azt nem tudom. Ezt találtam.
-
gyuromoj
veterán
válasz
DeathAdder #9123 üzenetére
Úgy tudom hogy az összes 7850-nek csak egy szimpla 6 tűs csatija van.
-
gyuromoj
veterán
válasz
DroiDMester #9110 üzenetére
Feltettem. Majd holnap megnézem hogy javult-e a teljesítmény.
-
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #9029 üzenetére
Toltam egy Heavent. Szerintem marad ez, esetleg RAM-nak adok majd még 50MHz-et.
GPU:1200
RAM:1350
CV:1237mV
Ez pedig az alap eredmény.
Lehet holnap 1300mV mellett megnézem mit megy a kártya. -
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #9012 üzenetére
1,262-t adtam neki. GPU-t 1250-re raktam és a vége fele kékhalált kaptam. Ez mitől lehet?
Lehet a RAM-ot 1350-re teszem ha bírja annyin akkor hagyom is majd.
Új MSI AB-t ajánl, felteszem és utána tolok még pár tesztet. Először GPU:1200 MEM:1350, utána pedig a GPU-t fogom húzni.(#9027) darky@
1,3-on 24/7-ben nem érdemes járatni? -
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj #8996 üzenetére
1250-en indulás után kifagyott.
1225-ön pedig a 17/26-nál fagyott ki teljesen, de semmi képhiba nem volt.
Akkor 1200 a vége alapfeszen. Ez milyennek számít? Feszemeléssel menne többet is?(#9006) asdxv
24/7-re mit ajánlotok? Mennyi feszt adhatok neki, amivel még biztonságos lenne a Heaven lefuttatása? -
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #8982 üzenetére
Power Limit-et hol tudom állítani? Vagy azzal nem kell babrálni?
MSI AB szerint most 1218mV a Core Voltage. Ezt akkor egyelőre nem kell piszkálnom. -
gyuromoj
veterán
Toltam egy kis BF3-mat. Guillotine küldetésnél járok. 1080p minden Ultra, minden maxon nem esett 40FPS alá. az jó ha végig 99% ment a VGA? MSI AB-vel íratom ki, 68 C volt a max. 47%fan speed.(kicsit hangos tűnt)
Volt hogy 1400mb kellett a kártyából.
Majd kell egy tágas jól szellőző ház és akkor tuti lesz minden.
Holnap lehet meghúzom, hogy lássam mit bír.
Tanács erre vonatkozólag?(sose csináltam még)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged