- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
gyuromoj #40367 üzenetére
Attól függ ki birod e hajtani. (= megvan hozzá a megfelelő CPU erő is). ÉN személy szerint sapphire-t vennék azokra majdnem azt lehet mondani hogy élettartam garisak. Nekem most Dupla ventis 7870 em van, és idle állapotba alig több mint 29 fok. Terhelésre is csak max 56 fokig ment el és semmi szélzajt nem csapott.
-
-
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj #19570 üzenetére
Csináltam egy OC-s tesztet is. Annyit nem dobott rajta, mint vártam. Sőt....
-
seederking
őstag
-
-
TSanya
aktív tag
válasz
gyuromoj #18065 üzenetére
Szia!
Hőfokról: a furmark teszt alatt 77 fokig melegedett a GPU, itt már sajnos ordított a venti, hogy a zajról is essen szó.
Hétvégén megnézem, leszabályozott fordulatszámnál mit produkál.
Heaven eredményem:
FPS: 54.7
Scores: 1379
Min FPS: 33.6
Max FPS: 129.8
HardwareBinary:
Windows 32bit Visual C++ 1600 Release Mar 1 2011
Operating system:
Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
CPU model:
AMD Processor Model Unknown
CPU flags:
3511MHz MMX+ 3DNow!+ SSE SSE2 SSE3 SSE4A HTT
GPU model:
AMD Radeon HD 7800 Series 9.12.0.0 2048Mb
SettingsRender: direct3d11
Mode: 1920x1080 fullscreen
Shaders: high
Textures: high
Filter: trilinear
Anisotropy: 4x
Occlusion: enabled
Refraction: enabled
Volumetric: enabled
Tessellation: normalJátékok közül a Witcher 2 -vel használtam, itt megszűntek teljesen a mikro akadások, pedig minden beállítás maximumon, kivéve a "legjobb mintavétel"
Gaboman: kíváncsi leszek, Te milyen eredményekre jutsz, hiszen még a procink is ugyanolyan
-
Tomix24
addikt
válasz
gyuromoj #16682 üzenetére
Average FPS: 33.3 Fps
7870-el? 7850-es szinten mozogsz.
Driver version: 8.17.10.1169 ... Ez a ludas a gépeden. Frissíts a drivert! Csak tedd fel ,nem kell uninstall/meg driver seeper és társai.
12.11 béta 11 [link]
AMD Catalyst 12.11 Beta11 Driver for Windows® 8, Windows 7 and Windows Vista® - with .NET 4 SupportAverage FPS: 40 körül kell kapnod HD7870@1000/1200-en. HD7870@1100/1300-is simán menne.
-
-
-
DeathAdder
veterán
válasz
gyuromoj #13061 üzenetére
Azért kicsit pazarlásnak érzem a mai játékokban ezt az 1900 mb-t meg hasonlókat.
Vagy hogy DroiDMesternek 2200-at evett a Hitman (7950-el).
Ezt nem előre töltéssel magyarázom, hanem fogalmam nincs mivel..A win7 is 2gb rammal ugyanúgy fut mint 8-al, 2gb esetén mégsem foglal el annyit mintha 8gb lenne.
Jelenleg nekem a Crysis1 egy bizonyos pályaszakaszon 1450 vramot emészt fel, mégis gond nélkül vitte az 5870-em is annak idején fullon (csak annak idején nem tudtam monitorozni, mert nem ismertem ilyen programot)
-
-
seederking
őstag
válasz
gyuromoj #12284 üzenetére
B@sszus előre félek mi lesz ha kijönnek a nextgen konzolok és a pc-s játék "átiratuk".Kb mindenki úgy beszél róla mint dec 21-ről
. Ha valóban szükséges lesz egy 4gb-os vga hozzá félő,hogy az áruk az egekbe fog szökni a kereslet miatt.Kb mikorra várható a debütálásuk.1 éven belül?
-
-
Petyyyyy
addikt
-
kovsol
titán
válasz
gyuromoj #9947 üzenetére
CS vagy hd filmekre elég az intel igp is. Ami az én procimban van SC2 -t full hd mediumon lazán elvitte
(mondjuk lehet vagy 2-3x gyorsabb az ami az enyémben van mint a tiedben) Amúgy source motor jól fekszik az intel vga nak. ÉS akkor pár Wattból megvan a kép
Én ezért nem is hagytam meg tartalék kártyát.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
gyuromoj #9920 üzenetére
5K mondjuk enm olyan vészes ha valaki a kinézetre hajt, van aki 10+ ezreket bukik, hogy neki tetsző színű alaplapra cseréljen.
Ezt neked kell eldöntened, hogy a kinézet megér-e ennyit, a tuningra nincs garancia, de jók ezek a twin frozr msi-k. ha visszaolvasol nemrég irtam valakinek, 50% ventifordulatig nincs hangja, de azt nekem még heaven alatt sem éri el soha, játékok alatt meg főleg -
Baxo89
tag
válasz
gyuromoj #9090 üzenetére
Milyen catalyst drivered van fent? Most raktam fel a Catalyst 12.11beta6ot és végre nincs ilyen 60an 99es ugrálásom gpu kihasználtságnál. Heaven eredményem lényegesen jobb mint az előző. Vélemény?? Mégis kihajtja a procim?
-
miresz
veterán
válasz
gyuromoj #9063 üzenetére
Erről is hiányzik a 4xAA.
De alakul.
(#9064) menyoronc: Elég hozzá. APM=off,Turbo=off,4Ghz-t,általában alapfeszen viszik. Érdeklődj EvilSymbol kollégánál, ő ilyen 7870-et+ 6100-at használ,de volt mátr neki alatta 8120 is.
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
gyuromoj #9024 üzenetére
Azt jelenti hogy majdnem ugyan úgy teljesít a kártyád ahogy az enyém. 1,3v-on lehet tudnád stabilizálni. Nekem 1250 mhz-n meg 1260 mhz-n is lefut a 3dmark 11 1250 mhz 1,3v crysis warhead-ot toltam 4x aa mindent maxon fullhd-ben 1 óráig és nem volt semmi hiba. Battlefield 3 is probléma mentes volt. De ha kiváncsi vagy a véleményemre akkor szerintem 1200-on használd minimális fesz emeléssel. 1,236v például.És a lehető legnagyobb memória sebességgel amit biztonságosnak tartasz.
-
gyuromoj
veterán
válasz
gyuromoj #8996 üzenetére
1250-en indulás után kifagyott.
1225-ön pedig a 17/26-nál fagyott ki teljesen, de semmi képhiba nem volt.
Akkor 1200 a vége alapfeszen. Ez milyennek számít? Feszemeléssel menne többet is?(#9006) asdxv
24/7-re mit ajánlotok? Mennyi feszt adhatok neki, amivel még biztonságos lenne a Heaven lefuttatása? -
gyuromoj
veterán
-
->Raizen<-
veterán
válasz
gyuromoj #8981 üzenetére
Alapfeszen megnézed mi a vége a gpu-nak. 30-50 mhz-es lépcsős emelést javaslok. Msi afterburnert használd.
Unigine heaven-t használhatod hogy megnézd stabil e a kártya nincs e képhiba sehol de a battlefield 3 is nagyon jó stabilitás teszt!
Aztán jöhet a ram tuning ugyan ezzel a módszerrel. Feszt csak a gpu-nak tudsz adni többet. 1,3v-nál magasabb érték állítása nem javasolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest