- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
haligali72 #56684 üzenetére
Csak arra gondoltam hogy sokallom a használt piaci árukat. Driveres támogatása sem igazán van már. Amúgy sem preferálom a garancia nélküli videókártyák vásárlását, nem az a számítógép komponens amire rá lehet fogni, hogy úgy se lesz gondja. Főleg ezekre a HD78xx és R7 R9 2xx szériákra. Nekem is nemrég halt be a HD7850-em, pedig relatíve nem egy kazán volt és agyonhasználva sem volt. Jobb vételnek találtam volna egy GTX1050-et.
Mindenesetre ha már bevállaltad, reméljük nem lesz gondja!
-
athomi
veterán
válasz
haligali72 #56680 üzenetére
De jól járt aki eladta.
Garancia legalább már nincs rajta?
-
athomi
veterán
2012. decemberében vásárolt MSI HD7850 Twin Frozr III 2GB kártyám 4 együtt töltött év után sajnos decemberben tönkrement. HD monitor mellett pedig még épp kiszolgált.
-
athomi
veterán
válasz
->Raizen<- #29655 üzenetére
és a driver hozzá még csak ezután érkezik
-
athomi
veterán
válasz
athomi #28653 üzenetére
Most nézem a tied OC-s eredmény... nálam minden alapon
-
athomi
veterán
Na lecseréltem a Q8200-at egy i5 2400-ra... mintha megtáltosodott volna a gép játékok alatt
A ronda min. FPS-ek eltűntek a Tomb Raider-ből, végig játszható sebességgel fut a játék.
-
athomi
veterán
válasz
athomi #27609 üzenetére
Erre a részre gondoltam, felnézve a hegyre.
Minden bizonnyal a proci a szűk keresztmetszet, ezen a részen 50-75%-kal dolgozik, a VGA meg jócskán visszaesik a majd 100%-os terheltségből.
(#27613) Algotis: Most hogy mondod... elküldtem melegebb éghajlatra.
-
athomi
veterán
Tomb Raider-be nektek is nagyon leesik az FPS annál a résznél, amikor az oroszoktól megszökünk, találkozunk a csapattársunkkal, aki sérült és fel kell menni a hegyre egy elsősegélycsomagért? Konkréten ha felnézel lentről a sziklafal oldalára, arra gondolok. Nekem olyan ~18 FPS-em van.
Kíváncsi lennék, akinek erősebb CPU-ja van, annak is leesik e ennyire drasztikusan.
-
athomi
veterán
válasz
ittakary #26815 üzenetére
Egyelőre elég procilimites vagyok, de a következő hónapban lap + proci + ram csere lesz, viszonylag olcsón megoldható i5-re.
A HD4850 tavalyig az igényeimhez mérten szépen kiszolgált... 2009-ben vettem 24.000,-Ft-ért, azt hiszem még egy VGA nem lesz ami megfizethető áron ennyi ideig korrektül kiszolgál. -
athomi
veterán
Tegnap beléptem a klubba egy MSI HD7850 2GB Twin Frozr III-mal.
Egy Gainward HD4850 GS-ről cseréltem, egyelőre csak a hangjáról tudok nyilatkozni, sokkal halkabb... annyira hogy elkezdett idegesíteni a merevlemez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest