- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
Az Asus és Sapphire vapor-x és Toxic
Mivel nekem Sapphire kártyám van biztos Sapphire Vapor-x vagy Toxic-ra szavaznék.(#51792) katt777 Figyelmetlen vagy!!! Erre kaptad a választ
"Kabalabula: Ezzel a hűtéssel és 1.2V-tal hangos marad és melegedni is fog, hiába pasztázod újra. AB és vedd le a feszt, mert az kicsit durva, hogy a 7870XT-m 1.1V-tal még 13% túlhajtást is visz."Az AB engem hidegen hagy mert TRIXX et használok. HA kellene. Személyre szabtam a BIOSt és ennyi. Nincs külön progi ehhez ahhoz ilyen beállítás olyan beállítás. Úgy indul ahogy én szeretném. Néha tesztek futatásánál használom a TRIXXet de amúgy nem
-
and1ao
őstag
Matrox +1 mert még lehet kapni és mert szeretjük
csucsbicep: hát igazándiból aki leginkább kardoskodott sajnos nem tudott felmutatni olyan környezetben tesztet amiből ezt letudnánk szűrni.
De a Sapphire-ok és Asus-ok továbbra is elöl járnak.
Én és miresz kolléga nyomtunk egy ugyanolyan tesztet és szinte fokra ugyanolyan eredménnyel végeztünk -
igen jól megy, de én annak ellenére se szeretem max on járatni hogy külön gépem van játékra így csak heti pár órát(15-20) megy! a fél év alatt szinte végig 1075/1350.en(alapfeszen 1,075.v) használtam, most a MOHW -nél tekertem fel (1,160.v)1150/1450.re, sajnos elég rövidre sikerült ez a játék is két délután kitoltam tehát nem sokat volt 1150 -en se használva! 1200 és az felett meg csak tesztek(3d11, Heaven, meg egy pár játék benchmark -ja) alatt volt!
Hogy mér adom el: össze jött egy kis zseton így mennék 1-2.lépcsővel feljebb persze csak ha el megy annyiért amennyiért árulom mert így is elég mindenre de hát én is szeretek újítani(ha van miből)
-
Alpachino
veterán
Ez a váltás még ''gazdaságtalanabb'' lenne, mivel még a 7870-től is 16K-val drágább
ami simán nem ér ennyit
Garsza : akkor visszakérném a pénzt és rendelnék máshonnan V2-est.[link]....de te tudod, ezt neked kell eldönteni, mi csak tanácsot adunk.
CJ3 : Ha cseréled is, akkor inkább 1K-val többért, DC2-V2-es ASUS, de 13K+ csak akkor adék, ha nem "csak" a teljesítmény volna szempont
-
csucsbicep
nagyúr
Úgy néz ki mégis csak érdemes volt nekik kevesebb drivert kiadni, jó hogy váltottak ezen a szokásukon. Ugye ez még csak béta és elvileg vannak nyűgjei, de a teljesítményugrás elég biztató és, akkor még finoman fogalmaztam.
Ha a végleges verzió hibátlan is lesz, nem csak erős, akkor az AMD a driverek terén szépet durrantana.
-
szasanyi
félisten
Nem feltétlenül helyes álláspont, mert nem biztos, hogy megéri! Egyrészt ilyen áron minek egy kihasználatlan táp (amennyiben valóban indokolt az más téma), másrészt ~2 év alatt technológiailag az is avul annyit, hogy lesz olcsóbban ugyanolyan vagy akár jobb. Persze ezt mindenki maga döntse el, kinek mi (és persze mennyiért) számít.
-
Alpachino
veterán
Ebben a tesztben a 6970-el 62FPS max. de még a 660TI-vel is csak 63......BF3-ban is bő 8-10FPS-el több a 6970-től. Crysis2-ben is magasabbak az FPS-eim, de még konkrétan nem volt időm mérni.......
Azért írtam kellemes meglepetés. Persze lesznek vannak olyan játékok, amiben kisebb lesz a különbség
-
seederking
őstag
Teljesen érthető...
Számomra kicsit "vicces" is volt a szitu.Mondja az eladó,hogy tizenxezer.Válasz ként közöltem,hogy haver az a tizenxezer rendeléskor a honlapon kevesebb volt.Reakció : Oda fordul a "józsi" kollégához,hogy te balfasz nem irtad át a webshopban az árat.No mondom ez szerintem nem az én saram.+ én megkérdeztem rendeléskor,hogy az ár alakulhat-e negatív irányba,amire nem választ kaptam.Szóval végül nyert a "szerencse"/érvelés. -
seederking
őstag
Ez mekkora f-ság.Nekem is eljátszották ezt egyszer egy budai boltban.Igaz akkor Ramot vettem és "csak" 2 ezer lett vna a töblet amit ott/átvételkor közöltek.Viszont én nem hagytam magam lehúzni és mondtam,hogy a honlapon x-ft ért rendeltem meg és nem vagyok hajlandó érte többet fizetni.
-
szasanyi
félisten
Engem is érdekelne: melyik üzlet ez? Csak mert a napokban volt szó hasonlóról IPON vonatkozásban, amikor is többen írták, hogy azért az árért kapták mint ahogyan rendelték - miközben ott is emelkedett az ár a rendelést követően.
kovsol: azt mondd már el lécci, hogyan használod a PhysX-et NV kártya nélkül?! Én próbálkoztam vele Batman AC kapcsán, de nem tudom sehol állítani, hogy ne a nemlétező NV kártyát akarja PhysX- számításhoz használni hanem a CPU-t. Ha jól láttam te Borderlands 2-nél használod, de gondoltam hátha hasonló.
-
kovsol
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest