Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Ha adsz neki egy kis tuningot és 1000Mhz-felett járatod a kártyát azt nagyon meghálálja, mert gyárilag nagyon alul vannak órajelezve a 7850 kártyák. Érdemes szerintem úgy 1100Mhz körül próbálkozni akár hosszútávra is. Árához képest egy nagyon jó kártyát fogsz kapni, mindenképp megéri a váltás.
-
marquuard
veterán
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.
Abban kérném a segítségeteket,hogy írjatok nekem pár alternatívát az itt szereplő kártyák közül,amivel kevés gond van és ha van is akkor könnyen orvosolható,egy Asus 7790-es kártyát szeretnék lecserélni amivel igen sokat szívtam (1 év alatt 3 cserém volt) nem szeretnék ismét mellé nyúlni,és szervizbe járkálni.Előre is köszönöm.Ezt néztem eddig Sapphire r9 270 és 270x 2GB -
Tigi
őstag
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Steve198310 #54272 üzenetére
Nem tudtad, hogy ez a Jolly Joker válasz minden kérdésre ebben a topicban?
-
Cartmenn
aktív tag
Kérdezném tőletek hogy ez videó kártya hibára utal(7850 2gb) ??? :Játék betöltés közben feketén kifagyott a hangal,újra indítva mikor a win7 logóról váltott volna az asztalra csak 5-6 vízszintes 2-3as csík jelent meg.Csökkentett módban elindult 1szer ,akkor próbáltam egy visszaállítást de nem jött össze.(a kártya 2.5éves max 2-3órát megy naponta a géppel ebben max 1-2óra játék föleg COD8,húzva sosem volt---a monitorom csak 1280x1024 ezért minek)Ha a,kártya ment tönkre ezt javasolnátok? : http://hardverapro.hu/apro/videokartya__gpu_javitas_reball_reflow_szamlasan_garanci_1 köszönöm
-
Speed®
titán
válasz
raubisoda #54278 üzenetére
Nálam is hülyén jelzi az AB a vRAM órajelet, GPUz stimmel. Mennyi feszt adtál neki? ULPS OFFal együtt azért már tré, 0 energiagazdálkodás. Ha nem jutsz előrébb VBEvel, esetleg más XT tulajtól kérj BIOSt, hátha. A tiéd ugye "fullos", 1.256Vot kap, de volt itt pár 1.15V körüli darab is. katt példánya is ilyen volt, ha jól rémlik.
-
raubisoda
senior tag
Srácok.Szert tettem ideiglenesen egy Tahiti 7870XT-re de egyfojtában black screen van win-ben .Tud rá vki gyógymódot?
-
Ano
senior tag
Rég jártam erre ... ugyebár adott egy Gigabyte R9 270-es kártya ... a hűtőventijét cseretném, illetve szeretném kicsit erősíteni, de minden képpen a VGA-ről meghajtani ... az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan csatlakozó átalakító, ami a VGA-n lévő pici 3 vezetékes csatlakozót a sima hagyományos venti csatlakozóra alakítja át (ugye egy picit nagyobb az a csatlakozó fej) ... gondolom filléres tétel lenne, és ha nem muszáj akkor nem állnék neki barkácsolni egy ilyesmit ...
-
Steve198310
őstag
válasz
katt777 #54269 üzenetére
teljesítményben meg fogta a 280-at, de gyakorlatilag a 280X-et isEz megint komoly. Ezt a legutóbbi ilyen hozzászólásodnál is meg kérdeztem.
Aztán teszem hozzá honnan a búbánatos fenéből veszed azt ,hogy az R9 kártyákkal driver gond van? Ugyan azt használja a HD 7870 vs. R9 270 is. Na meg a HD 7970 vs. R9 280x is de még is jobban mennek az R szériák.
Áááá inkább hagyjuk.
Jó kártya a 7870xt de jóval kevesebb a HD7950/280 tól. Ha jól meg húzod akkor éri el a sarkát esetleg. Én egy olyan R9 270x et adtam el ami 1245Mhz ment a GPU és 1700Mhz-t a mem de 1500Mhz használtam. Ennyi erővel ez is meg verte a HD 7950 et. Vicces lenne azt hiszem. -
katt777
félisten
válasz
Steve198310 #54263 üzenetére
Hát, C topicban jószerivel mindig W7-en jöttek a bugok, de én szép számmal találtam Win 8 alatt is.
W8.1 alatt nem is látom az érintő felületet, de 8 alatt sem láttam, mert No1 teendőm volt kikapcsolni.
asker1204: nV-t vegyél, vazze! (GTX960) 270(X)/280(X) sem éri meg az árát. GB VGA-k jól.
Ha JÓ AMD-s kártyát akarsz, vegyél egy használt 7870XT, pofátlanul alulárazottak. 40k már jó ár volt, amennyiért az enyém elment, teljesítményben meg fogta a 280-at, de gyakorlatilag a 280X-et is, mert max pár FPS-szel maradt le tőle (45 vs 50), aminek semmi jelentősége. És olvasmányaim/tapasztalataim szerint jóval kevesebb a driver gond vele, mint az R9-esekkel (de mivel AMD, úgyis lesz). -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Ochocinco46 #54235 üzenetére
hali, erre valaki esetleg? LG 23 mp65hq-p monitorom van, de gondolom ennek semmi köze hozzá.
(#54265) asker1204
újonnan 60 ezerért szerintem nehogy 270x-et vegyél. Sapphire 280 is 60k, és magasabb kategória, nem kérdés. -
asker1204
csendes tag
Helló!
Szeretnék összerakni egy új konfigot.
Kérdésem lenne hogy GIGABYTE R9 270X 2GB DDR5 OC GV-R927XOC-2GD típusú videokártyát néztem ki magamnak ez olyan 60.000 Ft ba kerül! Most GTX460-am van ami szintén Gigabyte gyártmányú.
Célszerű ilyet venni vagy maradjak inkább nvidianál ugyan ebben az árkategóriában vagy más AMD-s karit nézzek? Köszönöm előre is! -
Steve198310
őstag
válasz
katt777 #54262 üzenetére
Én arról beszéltem, hogy win 7 mellé jó driverek jöttek. De 8-8.1 alá már nem. Sokszor ömlött össze, kompatibilitás hiba stb. A 14.12 vel tökéletesen el vagyok gond mentesen win7 alatt. Amúgy sem a játékról lett híres a win 8 és frissítése és nem is erre készült. Az érintő felületi buzulmányt vette előtérbe.
-
katt777
félisten
válasz
Nemt0m12 #54234 üzenetére
Mint mondtam: beállítás kérdése, nem driveré, no meg a programnak sem árt a legfrisebb update-je. Ha csak ennél csináljam, még mindig driverre tippelek, nem a VGA.
blu79: Új kártyákhoz átlag fél évig nincs normális meghajtó (bár később sem gyakori, hogy lenne
), teljesen fölösleges kiadogatniuk, amúgy nov-dec. szerintem 5 db is kijött, egyik rosszabb a másiknál. Vagy sokat olvasták a PH AMD-s topicjait, és meg akarnak kímélni benneteket az újabb driverekkel járó gondoktól.
raubisoda: Vajon W10 van a gépeden?
Ja, és vajon kiadták már a W10-et?
Steve198310: Ne légy rossz májú, volt stabil driver. És most nem arra gondolok, hogy a rossz is stabil.
Speed(R): Ezúttal védelmembe kell vennem az AMD-t, nálam 1x csinált mindössze BS-t, akkor is a telepítéskezelő szarsága miatt, telepítés után, 1x, de azonnal.
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Egy r9 270 -et egy Zalman 350W-os 80+Bronze táp elbírja?
12V-on 27A tud leadni. Ez 324W -
szivacs1987
aktív tag
válasz
JegesEmber20 #54253 üzenetére
Ez alapján elméletileg a max fogyasztása 178W.
A tápod 1-1 12V-os ágán max 17A-t (204W) tud leadni. Tehát elég neki a tápod, csak arra figyelj, hogy más ne nagyon legyen kötve arra a 12V-os ágra. -
Gaboman
nagyúr
Akkor tökéletes a gépem!
-
Speed®
titán
válasz
JegesEmber20 #54253 üzenetére
Az, hogy a gagyi tápok miatt mit ajánlanak és valójában mit igényel, külön téma.
-
JegesEmber20
aktív tag
Kinéztem egy 270x Top vgát a konfigomhoz (konfig a profilomon). 3:00 körül látható a sys req, ott azonban 24A-t ír míg az enyém 15-18A körül, így felejtsem el? Bár tudom, hogy 200w körül fogyasztana, konfigom meg nem egy energiazabáló. Ötletek?
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Win7 64bit és 7850 kártyához melyik drivert ajánlanátok ami stabil is?
Gábor
-
raubisoda
senior tag
A mantle nekem halott mert 1gb-os a kari.Viszont 5-6 fp yorsulas a 15x driverrel DX-ben bf4 alatt.Tehát határozottan nagyon baba.Ám mantle szerepe nem a gyorsulás hanem stabilizálja az FPS-t és igen stabilizálja nincs ingadoás de mivel 1gb a vga így nekem 30perc után szaggat mert elfogy a kari.De ha dx-ben tolom jobb de sajna folyamatos crash.
-
raubisoda
senior tag
Szevasztok.Érdeklődöm,hogy tapasztalt e valaki hasonlót.Felrakom az AMD Catalyst 15.2 Win10 (15.200.1006 February 4)-es driverét és minden játék leáll hibával.Nálatok is így van ez? (Saph HD7850)
UI:Igen w10-et használok és csak a 14.12 ami baba.
-
Weper
tag
Üdv.
1. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy milyen ház lenne alkalmas az Asus R9 270x DC2T tárolására?
A jelenlegi házam sajnos kicsit szűkös, a VGA alig fért a gépházamba a hűtője miatt, így a szerelgetés nem egy leányálom. Lehetőleg 15-16 ezer forint környékén keresnék.(Egy kis off) 2. Továbbá olyan kérdésem lenne, hogy az miért van, hogy néha, ha bekapcsolom a gépet, akkor a monitor nem kapcsol be? Általában második indításra szokott bekapcsolni a monitor. Ha pedig áramszünet van, akkor legalább 30-szor kell újra indítani a PC-t, vagy pl. még azt tapasztaltam, hogy hétfő reggel szoktam elmenni otthonról és egyszer áramszünet volt, majd pénteken hazamentem és második bekapcsolásra elindult, nem kellett sokszor bekapcsolgatni a gépet. Újraindítási gomb benyomásánál, illetve Windows 8.1-en az "Újraindítás" funkciónál is ugyanez történik.
Az újraindításnál teljesen leállítja a gépet, a billentyűzet ledje égve marad, majd elindítja a gépet és nem ad be képet. (Ritkán van olyan, hogy nem állítja le a gépet, hanem rendesen újrabootol, de ez általában csak BIOS-ban lévő újraindítási funkciónál van.)
Esetleg nincs benne rendesen a VGA az alaplapban? Mert éreztem, hogy kicsit lötyögött, amikor beszereltem, de ennél jobban nem tudom berakni. Próbáltam már másik táppal, másik VGA-val, de nem segített.
Legfrissebb BIOS van az alaplapomon, CMOS jumpert is reseteltem már. Power és Reset gomb helyesen van bekötve.
Konfigom:
Tápegység: FSP Hexa 500W
VGA: Asus R9 270x DC2T
Proci: i3-2100
RAM: 2x2 GB Kingston Hyperx -
Ciccuka
veterán
Mikor jön új driver, már 3 hónap is eltelt mióta adtak ki valamit.
-
Ochocinco46
aktív tag
üdv, sapphire r9 270x dualx kártyám van, 14.4 driverrel. Ha beállítok egy fhd képet(fhd monitor) háttérképnek, akkor berakja, de olyan mintha túl lenne élesítve, szemcsés kicsit, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Simán megnyitom a képet nézegetőben akkor nyilván tűéles, de ahogy háttérképnek rakom, ott már ilyen.
Erre vmi megoldás esetleg? -
szivacs1987
aktív tag
Hátha valakit érdekel.
Nah, a hétvégén felkerült at 1.3V-os bios a vga-ra.
Eredmények:
core: 1225MHz
mem:1500MHz
hőfok: (PCB hátulja elektrosztatikus zacskón keresztül több helyen 2-2 percig fogva kézzel simán viselhető)
- 40 perc heaven: 74fok (5 perc után stagnált). Igaz ehhez újra kellett pasztáznom a vga-t, mert előtte elérte a 80fokot, és még emelkedett volna.
- 1 óra Skyrim: 72 fok max (újrapasztázás után) (grafika emelés, hogy a vga 100%-on legyen)
ventillátor: 72 foknál 94%-on megy, 74foknál 100%Eddig stabilnak tűnik. 40perc heaven, 5x 3D mark 11 teszt, 2x1 óra Skyrim, 3 óra NFS: The Run, 5 óra Dragon Ball Xenoverse (igaz, ez csak 50%ban tekeri a vga-t maxon).
Órajelet egyszer sem vette vissza ezek alatt. -
katt777
félisten
Sosem lehetett, ha a játék tiltotta.
Gainka: Nem igazán vágom a magyartalanított, ömlesztett rizsát (meg hogy mi az az "elhadjak").
De mondok 1 1xű dolgot: mit raknak a konzolokba? Leginkább AMD hardvert. És min szarják el a játékokat? Konzolon, azért nem adnak ki PC-n sem épkézláb játékot (legyen elég csak a menthetetlenséget megemlítenem). Ubi asszem komoly AMD-támogatást élvez. De hogy melyik játék lesz szar, az önmagában valóban nem az AMD v. az nV felelőssége. Volt jó pár játékom AMD és nV logóval is, amelyik mind2 kártyán remekül futott, és jó pár AMD-s, amely AMD-n szarakodott, nV-val ilyen soha.
Nemt0m12: Ez bizony driver hiba, én is belefutottam anno. Próbálkozz a megjelenítés variálásával, esetleg CC-ben felülvezérelni, ha lehet. Elég nagy baromságokat csinál a játék maga a grafikai beállításokkal (ha pl. "mozi" minőséget választasz). Kártya hibát kizárnám, ha másban nem jelentkezik.
Kabalabula: Ha csak abban a játékban hibázik, ezt a VGA-t is visszaküldenék.
-
Nemt0m12
tag
Csak elég nehéz bizonyítani mert nem mindig jön elő a hiba kérdés ha felveszem és viszem a videót magammal az elég e.
-
marcus1
tag
helló valaki meg tudná nekem mondani hogy mennyi a HD 7850 hűtőjének a furattávja?Mert van egy Alpenföhn Heidi-m az jó lenne rá?
-
Norbika88
senior tag
-
Nemt0m12
tag
Üdv.
Van egy r9 270x Toxic vgam és az volna vele a probléma, hogy cod advanced warfareba néha ilyen bevillanó textúra hibák vannak. Nem mindenhol jön elő és nem is mindig az órajelet visszavettem 50-50mhzval de még így is volt ,hogy be-be villannak textúra hibák.Kérdésem mi is lehet a problem, játék alatt a vga ált 45-50fok szóval még nem is az a hű de forró. BF4ben pl vannak olyan textúrák a 2dik körben amik rózsaszínre váltanak na azt se nagyon értem mitől van -
rvn_10
senior tag
Hello! Van egy sappgire r9 270x dualx vga, elmúlt egy éves és kicsit szétszedném portalanítás és hűtőzsir csere céljából. Az a probléma, hogy hiába veszem le a 4 csavart ami a hűtőt tartja, a memóriákon? van valami ragasztó ami nem engedi el. Van erre valami módszer, hogy hogyan tudom szétszedni biztonságosan?
-
Bjørgersson
félisten
odorgg itt vagy?
-
Gainka
őstag
válasz
katt777 #54212 üzenetére
Az nem tűnt fel neked, hogy a legfőképpen az AMD támogatta konzolok miatt szemét szinte minden játék?
Mi köze az amd-nek az ubifos sz@rjaihoz?
Sot az amds konzoloknak mi koze a xar pc-s portokhoz?
Vagy furan gondolkozol vagy felre ertettelek.De azt fokepp nem vagom en sem hogy az amd-s fejlesztoknek miert kene vilagmegvaltoknak lennijuk ahoz hogy elhadjak azt a qva modulos marhasagot es beledobalni egy lapat l3-at a chipbe es amig okoskodnak a vilagmegvaltason addig is tudnanak epkezlab procit arulni. Es nem a meg valtas fele vezeto uton keszitett teszt marhasagokat arulni. Llano triniti ricsi kaveri stb.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Feltettem a vga topikba is, de hátha itt előbb kapok választ. Miért van az hogy a GPU-z és a ATIWINFLASH által lementett bios sem kb ban sem hash ben nem egyezik? Melyikkel érdemes backupot késziteni? a GPU-z biosmentése az 128kb mig a másiké majdnem 400kb. És ha modositok rajta akkor mivel érdemes visszaflashelni? Az emlitett ATIWINFLASH alkalmas erre nem? R9 270 ről beszélünk.
-
katt777
félisten
De hát erről van szó. Ki lehet választani mutatós tesztekre grafikailag igényes alkalmazásokat, és tényleg úgy fest, elég oda egy AMD, de vannak optimalizált v. csak régebbi játékok, és már oda is kevés bármilyen FX (de a 14%-on meglepődtem, az nagyon karcsú, gondolom, hardveres hiátus). Vagy ha éppen neten játszik az ember, és kell a számítás a háttérben, stb. Aztán egy 8GHz-es tuningtól sem kerül egy régebbi prociba új hardveres utasításkészlet, ezt megint számos AMD(FX)-fan elfelejti.
Még jobb, ha van egy nV VGA-d, az Intel CUDA támogatással tényleg úgy elhúz, hogy AMD nem is látja.Bici: 7-en többször akadtak bugok. VSync kényszerítése meg nem a rendszertől, hanem a játéktól függ.
-
Sziasztok!
A 7870GE Win7-en, vagy Win8.1-en teljesít jobban, ha régebbi játékokkal (kb. 2005-től kb. 2012-ig) akarok csak játszani?
Nem feltétlenül a max fps-re gondolok, inkább a bugokra, esetleges indokolatlan akadásokra, stb.Másik kérdés, hogy tényleg nem lehet Win 8.1 alatt driveből kényszeríteni a Vsync-et?
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
szivacs1987 #54211 üzenetére
Nah, délután feltettem az 1.25V-os biost.
2 óra tesztelés(3d mark 11, heaven, skyrim) után stabil 1165/6000-on. A biztonság kedvéért 1160/6000-re állítottam be 0-24-re.
venti fordulatát 5%-al emeltem
1160/6000:
40perc heaven alatt core: 71fok vrm:68fok
1óra skyrim: core:67fok vrm:65fok. Ugyanazon a helyen nézve:
- a gyári órajelen 56fps 98+% gpu mellett
- az emelten: stabil 60(V-sync) 93-95%gpu mellett.Az elért gyorsulás 975/1400-hoz képest kb 15-17%. 1100/1600-hoz(alap fesz+oc) képest 5-7%
-
katt777
félisten
Az Intel mindenben jól "elpicsázza" az AMD procikat, ha komolyabb VGA-ról van szó, ezt az Intelesek pontosan tudják. Csak hát nekik VAN Intel procijuk, nem dőlnek be minden baromságnak.
A 7870-emet persze kihajtotta egy 6800K, de csak a legmagasabb szintű grafikával és full hd-ben, mégis lecseréltem i5-re, mert mindenben agyon-vissza alázta az AMD procit, hiába dübörgött az 4.8GHz-en. mert nem csak játszik az ember (BD videó kódolás AMD-vel 4.8-on bő 2 óra, Intellel 4GHz-en 50p). A mostani VGA-m alá meg cseszhetnék bármilyen AMD procit.
Zsébernardo: Túl sok igazi magos AMD proci nem nagyon van, ami meg igen, azzal áramszámlában a sok spórolós AMD-s busásan megfizeti az olcsóságot, és még teljesítményt sem kap érte.
Azonos árban ráadásul MINDIG az Intel proci a gyorsabb, magoktól függetlenül, mert az Intel DIREKT így áraz. Aztán persze AMD-támogatott "szakújságírók" kimutathatnak sok-sok "okosságot", de valójában az AMD lassú lesz. Hogy hányféle magyarázatot találnak ki, miért nem tudnak épkézláb processzort készíteni, azon az értelmesebbek már régóta csak mosolyognak.
Az nem tűnt fel neked, hogy a legfőképpen az AMD támogatta konzolok miatt szemét szinte minden játék? Mi köze ennek az Intelhez v. az nV-hoz? Vagy ahhoz, hogy a nagy játékgyártók nem költenek béta tesztelőkre, hanem eladják a harmadkész játékokat, hogy a mafla usereket használják erre?
Aztán a folyton valamiféle galibát okozó drivereken (nem feltétlenül játékokban) kívül az AMD "mellett" szól még a PhysX, amit ahogy bekapcsolok (v. magasabbra teszek a minimumnál), a legfaszábbnak "tesztelt" AMD kártya is diavetítésbe kezd, pedig nem is készül el az effekt.odorgg. AA OFF...
Nagyszerű "tesztek"!
No meg BF3... Vegyél egy oda illő VGA-t abba a konfigba.
-
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy kicsit még tuningolnám a vga-mat (Gigabyte R9 270).
AB-vel már kimaxoltam, amit stabilan bír (1100/6000) gyári feszen (boost 1.206V) kb 4 hónapja.
Mivel AB-vel és VBE7-tel sem lehet emelni a feszt, így hex editorral szerkesztettem ez alapján.
Kezdésnek 1.219V-tal próbálkoztam, hogy egyáltalán működik e. Jelentem sikeres!A lényegi kérdésem az lenne, hogy mekkora max feszt adhatok neki?
Az 1.25V-os biost már elkészítettem, csak fel kéne tenni rá és tesztelni, de nem szeretném leégetni. Természetesen 1. körben nem full terhelést adnék rá és figyelnék a hőfokokra.Gyári biossal: (25fokos szobában) 0.5 óra furmark alatt (1280x1024 aa:ki) vga 78 fok(2 perc utántól végig), vrm 71fok. Venti 75% körül forgott (100% venti -3 fok). Játék (2 óra Skyrim vga 98-100%) alatt 66fok 57%ventivel.
A segítséget előre is köszönöm.
-
odorgg
addikt
válasz
Bjørgersson #54209 üzenetére
Én is így voltam a 290-el. Megtartom, nemtartom,megtartom, elkelt
-
odorgg
addikt
válasz
Bjørgersson #54207 üzenetére
65-öt ír, eközben 70-700 közt van álltalában. 70 alá nagyon ritkán megy Mantleval.
Egyébként 580-al rohadt mikrolaggos, hiába van 60 felett az fps, Radeonnal sokkal simább a kép, dx-el is. Mondjuk nem túl friss technika, gondolom 0 optimalizálást kap.
-
odorgg
addikt
válasz
Bjørgersson #54205 üzenetére
Mantlera még nem találtak ki benchet
-
odorgg
addikt
válasz
Bjørgersson #54202 üzenetére
Nekem teljesen mindegy ki gyártja, gari legyen, a többit meg oldom
Csináltam pár alap órajeles tesztet, hátha hasznos lesz valakinek. GTX 580 vs R9 270:
BF4 ultra setting AA off Shanghai map 1920*1200:
580:
2015-02-15 17:37:09 - bf4
Frames: 30765 - Time: 500000ms - Avg: 61.530 - Min: 30 - Max: 120270:
2015-02-25 20:15:51 - bf4
Frames: 33887 - Time: 500000ms - Avg: 67.774 - Min: 31 - Max: 138BF3 ultra setting AA off Caspian Border map 1920*1200:
580:
2015-02-15 17:49:36 - bf3
Frames: 31341 - Time: 500000ms - Avg: 62.682 - Min: 28 - Max: 161270:
2015-02-25 19:14:29 - bf3
Frames: 34673 - Time: 500000ms - Avg: 69.346 - Min: 32 - Max: 156Crysis3 ultra setting AA off Airport map 1920*1200:
580:
2015-02-15 18:06:13 - crysis3
Frames: 20583 - Time: 500000ms - Avg: 41.166 - Min: 29 - Max: 68270
2015-02-25 19:57:48 - crysis3
Frames: 21701 - Time: 500000ms - Avg: 43.402 - Min: 31 - Max: 73 -
Sarkadi
tag
válasz
Bjørgersson #54202 üzenetére
Pedig az én választásom mindig Sapphire-ra esett. A korábbi és a nemrég vásárolt 7870-esem is ez a márka, hűtési megoldásaik terén nekem elég szimpatikusak, persze vannak gyengébb darabjaik.
-
Sarkadi
tag
Azért egy 7870 mellé az FX-6300 némi tuninggal elég kell, hogy legyen. Nekem is ez az összeállításom van, igaz a procit 4GHz-re húztam (magasabb értéken már kevés lenne hozzá a hűtő) és képes kihajtani a kártyát Far Cry 4 alatt is, ha már ez került szóba. De az megint más, hogy az utóbbi idők optimalizálatlan játékain kár tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Manli RTX 2060 6GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok! Beszámítás!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest