- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz Tournament #51745 üzenetére
Meglehet segít de ha ez a refhűtős vadad van akkor nem biztos.
de egy próbát meg ér
ja a ház is szellözön rendesen"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
F e Z o
veterán
-
Tibusz00
tag
válasz Tournament #51798 üzenetére
Az eladó visszaveszi a kártyát.
Vagy cserébe adná ezt.
Teljesítménybe picit gyengébb, de nekem megfelelne.
Mi a véleményetek róla? -
Frozzy
őstag
válasz Tournament #51874 üzenetére
értelek. akkor tehát ne is próbálkozzak a mantleval ?
most raktam újra a gépet friss win 8.1 illetve 14.9 driver. majd most ugrik a majom a vízbe, hogy jobb lett-e
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
törölt tag
válasz Tournament #51874 üzenetére
Ez igaz. Sajnálatosan a 14.8 WHQL és a 14.9 WHQL sem támogatja nálam BF4-ben a Mantle API-t. Egyszerűen nem jelenik meg a játék menüjében a választási lehetőség. A 14.1 WHQL és 14.4 WHQL driverekkel volt Mantle nálam is, de tengernyi gondom volt ezekkel a verziókkal ezért nem teszem fel még egyszer a gépemre. Pedig az eltelt hónapok közben videókártyát cseréltem és friss Windows 7 is lett telepitve.
-
argentin27
senior tag
válasz Tournament #51935 üzenetére
Bocs, lehet hogy láma vagyok de nem tudom mi az és mit kell vele csinálni???
-
Találtgyerek
veterán
válasz Tournament #52476 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!Már nem cserélek rajta hűtőt,mert lassan megvan az új gép.Csak azért érdeklődtem,hogy mennyi az a hőmérséklet,amit hosszabb távon elvisel a kártya.
06-3o/9759I39
-
Steve198310
őstag
válasz Tournament #53094 üzenetére
Ettől a Vapor-x nél nem kell félni. Minden megfelelően van hűtve. Néha vannak játékok amiben előjönnek ilyen hibák. Nem igazán a kártya a ludas. A nagyon faszán meg írt játékok okoznak hibát. Asus meg át tért a spórolásra. Kicsit alul hűti a kártyákat minden téren. A GPUre ba.. egy hűtőt azt ennyit csinált. Közben a cuccok meg fornak. Ennyit az Asus hü de innovatív fejlesztéseiről. Látszik mekkora vízfejű mérnökök ülnek a székeiben. Jó van máshol is gond de náluk most nagyon sok.
csabi0805 tapasztalat szerint nem kártya de lehet a Driver is okozhatja
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Sanyi19
őstag
válasz Tournament #53258 üzenetére
Konzolt hogy hozom be? Egyébként most meg nem csinálja akárhányszor lerakom. Valami pont akkor megfogta a gépet...
sephi: egy 2TB-os 7200-as Sata3-as Seagete-ről. A rendszer meg ssd-n van. 16 GB ram-om van.
katt777: Lapozófájl ki van kapcsolva.
Most meg nem csinálja egyébként akárhányszor is rakom le. Lehet megint újra kéne rakni a gépet. Hétvégén sikeresen feltelepült egy csomó hülyeség valamelyik programmal, alig tudtam kiirtani. Reklámok jöttek fel mindenhol... Lefuttattam egy Malwarebytes-t és leszedte, de még a böngészők parancsikonjait is átszerkesztette úgy, hogy
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" http://www.mystartsearch.com/?type=sc&ts=1419238337&from=smt&uid=3219913727_132775_CC249439 .
Ott néztem, hogy akárhol átállítom mindig ezt nyitja, aztán olvastam, hogy a parancsikonba is lehet hivatkozást írni...Elég sok találat volt egyébként. Az Avira nem szúrta ki őket...
Köszönöm mindenkinek a segítséget, kellemes ünnepeket!
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Steve198310
őstag
válasz Tournament #53345 üzenetére
Amikor vettem lassan 4 éve úgy választottam ,hogy DVI legyen ha törik ha szakad.
A most csatlakozóknak azért ki kéne írni, hogy a DSUB csatlakozóval használók számítsanak a csíkozásra és nem hibás a kártyájuk sem.
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- SkyShowtime
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest