- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz rvn_10 #54222 üzenetére
Ha van rá gari ne szedd szét mert ugrik.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Sarkadi
tag
válasz rvn_10 #54422 üzenetére
Nekem is Sapphire a kártyám, de ez nem befolyásol semmit. A programon belül be kell állítani, hogy engedélyezze a húzást és onnantól kezdve ki kell tapasztalni milyen fesz. mellett milyen értékeket bír.
Mellesleg most tervezem az újrapasztázást a VGA-nak, kissé sokallom a hőfokokat. Majd jelzem mire jutok vele.
-
Sarkadi
tag
válasz rvn_10 #54424 üzenetére
Annál a kártyánál, ami neked van úgy tudom, hogy már másabb a hűtő felfogatása, nekem sikeresen megvan a pasztázás.
MSI After Burner-be pedig ezt kell engedélyezni: Unlock Voltage Control, legalábbis nekem csak ezt kellett és ettől kezdve mindent tudok szabályozni.
Z10N: Úgy, hogy a legkisebb emelésnél is már kell hozzá olyan mértékű fesz., amit én már nem szeretnék mert melegedéssel jár.
De mindjárt mondom, mit értem el az újrapasztázással.
[ Szerkesztve ]
-
raubisoda
senior tag
válasz rvn_10 #54435 üzenetére
De nálam a rajta lévő gap pad az kuka lett.Vettem újakat rá és az ment vissza egy kis nanopasta segítségével. -7fok volt a kellemes végeredmény (nem mintha előtte nagyon meleg lett vna mert egy dualx 270-es volt)
[ Szerkesztve ]
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
marquuard
veterán
válasz rvn_10 #54480 üzenetére
Ha UEFI BIOS-t használ akkor nem ajánlom, nálam flashelés után használhatatlan lett, kellett szereznem egy másik VGA-t, hogy legyen kép. Azzal aztán visszaflasheltem az eredeti BIOS-t és helyrejött. A BIOS módosító (VBE7) sajnos átalakítja az UEFI BIOS-t.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz rvn_10 #54488 üzenetére
AtiWinFlash 2.6.7, totcomban mappáján belül cmd parancs, aztán
atiflash -s 0 eredetibios.bin -lementés
VBE7el módosítod, ahogy akarod, elmented, és aztán jön a flash:
atiflash -f -p 0 ujbios.rom -új bios beírásaNe GPUzvel mentsd le a BIOSt, hanem ezzel, előbbi hibázhat is..
Ha ismeri a VBE7 a VRMedet, akkor mindent át is tudsz állítani..Feszt neked kell tudni..előtte érdemes kitapasztalni MSI ABvel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest