- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Norbika88 #47607 üzenetére
16/8-ban hajtom, mert 16/16-ban eléggé meleg volt az 1. kártya.
Viszont, ami szép, hogy pl. bioshock infinite-ben 99%-on teker mind2 gpu, plusz mellé mind a 4 cpu mag is. Pislogtam, dehát hiszem az AB-nek.
Nekem is 4GHz, NB freki pill. 2.2GHz-n megy. A proci ha jól emlékszem 1,47V-t kap. + - valamennyi, pontosan nem emlékszem.
Ettől függetlenül, konstatálható, hogy procilimitem van... De ettől még, meglepődtem, amikor megláttam, hogy mit hoz ki a 2 vga-ból.
@kungzi: Mint említettem fentebb Bioshock Infinite alatt pl. Mondjuk F1 2013 alatt vicces, mert 20-30%-on tekernek.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
bozont
veterán
válasz Norbika88 #48450 üzenetére
A WOT-nál biztos hogy cpu limited van, még mindig egy szálat kezel a játék, majd mostanában ígérik a többmagos procik támogatását. De nem tudom mikor és mi lesz a dologból. Egy FX6300-zal sem lenne jobb a helyzet, ott valami Intel cpu hozna sokat. A Titan-nál is lehet cpu limit, de ha megvan a 60+ fps akkor nem aggódnék ezen.
-
joysefke
veterán
válasz Norbika88 #48443 üzenetére
ilyen kicsi felbontáson azzal a kártyával a jelenlegi játékok mellett szvsz képtelenség VGA limitet összehozni. Ha valami akadozik akkor értelemszerűen procilimited lesz. A VGA kihasználtság elég jól mérhető, de a procikihasználtság mérése, így a procilimit megállapítása sokkal trükkösebb.
Például ha van egy két szálon futó játékod, amely két szál közül az egyik szál maxon tekeri a procit, a másik meg mondjuk félig terheli a magot amin fut, akkor a feladatkezelő egy négymagos processzor esetén: 100x (1+0,5)/4=37,5% kihasználtságot fog mutatni, holott egyértelműen a proci a kevés, mégpedig az egyszálas teljesítménye. WoT-ban jó eséllyel ez lesz a helyzet.
Rendes proci mindenképpen kéne, aztén ha nem vagy megelégedve a monitoroddal, akkor egy nagyobb monitor is. Full-HD felbontás fölé ne menj, a FHD az amit ez a kártya a legtöbb játékban kissebb kompromisszumokkal szépen elbír.
J.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Norbika88 #48450 üzenetére
Gyorsabb persze nem fog ártani, de itt többek szerint multiban pl. nagyon jók az FX-ek. Látom, már megírták többen (nem dolgoztam hétvégén).
Gstyler: Sanszos a CPU-limit, azért olyan halk és hűvös a kari.
jonnyjoker01: Nem, nem az. VRM-ek akkor már 110 körül, vagy inkább afölött. Persze nyilván nem ezzel a progival használod, de azért 80°C alatt kéne maradia egy jó hűtéssel (ház is számít). Az AMD kártyák már jó ideje 120°C-ra vannak hitelesítve, de ez persze nem feltétlenül tesz jót nekik, vagy bármi másnak a gépben.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
CirrMee
addikt
válasz Norbika88 #49697 üzenetére
Úgy rémlik, ha valakinek szoftverből nem megy az állogatás, akkor a moddolt BIOS azért kerül fel, mert a moddolás során épp a feszültség adatokat hegeszti meg a gazdi, hogy ne kelljen onnantól külső programra hagyatkozni.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
-
Steve198310
őstag
válasz Norbika88 #49711 üzenetére
te nem zavar hogy Giga karit irtál és most rá szeretnéd tolni a Sapphire Toxic biosát
Nem megy mert nem egy a gyártó
A másik ezek a 270x nem igen csípik ha ba....tva van a fesz rajtuk.
Nem lehet a másik gyártó biosát feltolni csak gyártón belül. Bár csináltam azt hogy a néhai Sapphire hd7850 re fel tettem a HD7870 pontos nagy tesó biosát és láss csodát ment. Ami azt jelenti max 1300mV ig ment
A másik aeredetileg egy UEFI bios volt a kártyádon . (nem baj)
Flasheld vissza a gyári biost DOS alól[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
misiizsai
tag
válasz Norbika88 #49837 üzenetére
Köszi a válaszod!
Igazából úgy vagyok vele mindegy húzva vagy alapból de menjen hibátlanul.Mert az MSI-vel jól kifogtam..Bár ahogy olvasgattam Gigabyteba nincs is szinte grafikai hibás[ Szerkesztve ]
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest