- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
rantotthusi #55475 üzenetére
Szia, a Graphics score-t kell nézni, és azt a 8-at a végén nem nevezném javulásnak, tehát a karid nem megy jobban az előző eredményedhez képest
-
blu79
addikt
válasz
Askformore #55276 üzenetére
Szia, a Toxic az jobb, hűtésileg és szerintem hangra is
-
blu79
addikt
válasz
anderledani #55122 üzenetére
Akkor kapcsold be
-
blu79
addikt
válasz
anderledani #55120 üzenetére
Szia a win -be be van kapcsolva az energiatakarékosság?
-
blu79
addikt
válasz
chungee #55024 üzenetére
már régebb volt dolgom a ccc vel de ha elindítod akkor meg kell keresned a Performace bal oldalt van itt meg az Amd over drive ott be kell pipálni az Enable manual fan control és akkor huzigálhatod a csúszkát, de mondom nekem már régebb óta volt dolgom a Catalyst-el , lehet most másképp van de nem biztos
-
blu79
addikt
válasz
blau24 #54974 üzenetére
szia , ezek az adatok normálisak ha 5 perc után nem ugranak drasztikusan feljebb(85-90fok), a hőmérséklet dolog sok mindentől függ, milyen gameval játszottál? Milyen a ház hűtése? Sapphire márkából is van többféle hűtésű videókari , de nem kell aggodnod, nem vészes ez a 70-71 fok.
-
blu79
addikt
válasz
szpal17 #54962 üzenetére
Szia, itt a legújabb
Bici mindegyik kártyán a ventivezérlés a hőmérséklettől függ, nálam a ventik úgy vannak elhelyezve hogy előről meg alulról fujja be a levegőt és felül meg hátúl szívja ki
-
blu79
addikt
válasz
lendvaijoci #54941 üzenetére
szia, nem a tápnak nem sok, mert akkor valószínű kikapcsolna a gép, és ha az én gépemnek nem kicsi az Fsp 550 Raider, akkor a tiednek miért lenne?
, Afterburnerrel tudsz feszültséget emelni? megpróbálhatod , bár óvatosan csak, de ezek a 270X-ek nagyon ki vannak számolva, nekem 270X DC2T volt, hát olyan minimális tuningot tudtam kicsikarni belőle hogy az semmit sem ért, de a mostani 970 az jelenleg 1530/8000 megy és semmi gondja , na meg hűvös is.
- én is csalódott voltam a 270X ben tuning szempontból....
ha tuningolsz, mennyit emelsz egyszerre?, próbáld meg 10mhz-ként emelni és teszteld -
blu79
addikt
válasz
lendvaijoci #54939 üzenetére
szia, ezek a karik már a végsőkig vannak húzva gyárilag, így nem mindegyik bírja a + tuningot. Ne feledd ez egy Pitcairn chip ami a Hd7870-be szolgál eredetileg. Tehát ez egy átnevezett Hd7870, amit jobban felhúztak gyárilag. És valószinű hogy a te Gpu-d gyengébb mint az átlag és semmit nem tudsz rajta már húzni.
Amúgy a hőmérséklet hogy alakul játék közben? -
blu79
addikt
válasz
nagy.matyika #54753 üzenetére
#54753) nagy.matyika nem érdemes vele foglalkozni [link]
(#54754) Steve198310 ha olvasol a hsz -ek közt és figyelmesen megnézed a teszteket, láthatod hogy utolértem egy 980 MSI-t és ez nem egy ref, persze a proci is közrejátszik, de a ref. -et simán utoléred egy jól tuningolható 970 példánnyal
[link] és ezek : [link] , [link] [link] - én ezt tudom és nekem ennyi elég, le is zárom a témát mert úgysem ide való.
-
blu79
addikt
válasz
djculture #54736 üzenetére
de ér annyit!!!, lehet kapni elég jó áron, memória probléma ide vagy oda, a 970 ár teljesítmény szempontból a legjobb választás, nem egy kókányolt kártya eggyáltalán, de te csak gondold ezt nyugodtan , és érezd jól magad, a 970 tuningal utoléri bőven a ref 980 at aminek , igen, na ennek a karinak kicsitt túlzott az ára mert túl kicsi a különbség közte és a 970 között, ellenben a 960 és 970 közt nagy különbség van, 960 meg sem közelíti a 970-t , 960-nak is túlzott az ára! De nem akarok ecsetelni semmit itt, ami nem ide tartozik, 970 best buy jelenleg, volt 270X kipróbáltam a radeont, tudom mit beszélek. Témát lezártnak tekintem, remélem nem bántottam meg senkit.
Off vége. -
blu79
addikt
-
blu79
addikt
válasz
Skimaster #54177 üzenetére
- szia a kihajtás dologról mondok egy példát : -pár éve volt egy i3 560 procim, mellé vettem egy GTX 560 Ti kártyát, nagyon jól futottak a játékok, aztán eladtam az a gépet de a Vga-t megtartottam, az új gép egy i7 4771 procival volt felszerelve, betettem az 560 Ti -t és a játékok mintha szárnyra kaptak volna, majdnem a duplájára nőtt az FPS szám
-
blu79
addikt
válasz
katt777 #53775 üzenetére
Egyébként én úgy vettem észre hogy egyes játékokban 2x annyi Fps-t kapok mint az R9 270X el, ráadásul úgy hogy az élsimitás is a maxon van, örülök hogy meg vagy elégedve az új kártyáddal, úgyszintén én is és szerintem nem kell foglalkozni evvel a túlreagált memória üggyel
-
blu79
addikt
az FC4 - nél át kell írni a GameProfile - ban 2 dolgot és nem akadozik
-
blu79
addikt
Az hogy Elpida memóriák nem jelent semmit
, nekem mikor megvolt az R9 270X dc2t - m alig tudtam tuningolni, memóriát szinte nem is tudtam húzni
, játékban mindig megjelent a csíkos kép ami memória hibára utal... Fps - ben meg nem is hozott semmit, a mostani kártyámon Samsung memóriák vannak, na ezeket lehet ám húzni, több mint 1000 Mhz-t tudok rá dobni
, és hozza is a + fps-t
-
blu79
addikt
válasz
Dark KillerX #52321 üzenetére
ha,ha,ha
és a 270X-et is lehet valamennyire húzni
......
.....
-
blu79
addikt
...én is csak úgy néztem ahogy távolodik tőlem az Asus R9270xDC2T.....két hete
....jó szolgálatot tett
.... amennyiért vettem annyiért el is ment
.....és visszatérek a zöldekhez.....
-
blu79
addikt
válasz
bajzal #51773 üzenetére
szia , nekem ugyanilyen karim van , nem nagyon szoktam tuningolni és nem is használom így a kártyát, de nem rég probáltam én is mit bír, én a catalystot használtam tuningra és a power limitet tettem 20%ra a gpu órajelet pedig 1200 ra emeltem a mem órajelet 1450 re , én játékok alatt teszteltem és ezzel a beállítással stabil volt nálam, csak az az igazság , hogy nagyon minimális fps növekedést hoz
-
blu79
addikt
válasz
anderledani #51677 üzenetére
húzhatod 1050mhz-re, power limitet csak akkor kell szerintem ha nem stabil, ha stabil akkor nem muszáj
-
blu79
addikt
A 270 és 270x kártyákhoz a 14.4 driver bizonyul a legstabilabbnak, nekem a béta driverek kisseb gondokat okoztak, de van akinek beválik, próbálgazni kell. A zöldeknél se minden driver tökéletes...
-
blu79
addikt
sziasztok , kipróbáltam a tuningot újra az Asus R9270XDC2T-mel és sikerült 1120-ról -1200-ra húzni a gpu-t stabilan
, egyszer sem hibázik játékok közben sem és csak 67 fok volt a hőmérséklet , viszont a memóriát nem nagyon tudom húzni csak 1400-ról 1450 re stabilan , ez fölött már csíkoz
, de az az igazság , hogy a WD -nél néztem és teszteltem hány fps lesz a javulás és igen csak meglepődtem
1 - 2 helyenként 3 fps volt a javulás, tehát egyáltalán nem éri meg nyúzni a kártyát mert nincs számottevő változás vagyis a különbséget nem is lehet észrevenni.
-
blu79
addikt
válasz
STC Speed #51316 üzenetére
szia, a HD7850-et annyira nem ismerem de szerintem vinnie kell, próbálgasd fokozatosan húzni és nézd meg mit bír stabilan , hűtése azért legyen mert az kell , nekem régebb volt egy gts450 -em azt 830/3608 ról húztam 960/4400 -ra stabilan és ugy használtam míg el nem adtam és semmi baja nem lett és szintén a gtx 560Ti -t húztam 822/4008 ról 980/5008 -ra és atom stabilan bírta míg meg nem váltam tőle, most az R9 DC2T -m az 1120/5600 ról 1180/5800 bírja stabilan de nem így használom mert nem látok különösebb javulást...
-
blu79
addikt
igaza van az előttem szólónak
ritka az az asus amelyik 1200 órajelen működik stabilan, nekem ilyen kártyám van leteszteltem mit bír, nem sokat bír stabilan, a régebbi kártyák(és gyengébbek) lehet valamivel többet bírnak, de ezek már ki vannak hegyezve. és őszintén mondom nem veszed észre a különbséget ha húzod max 2-3 FPS ezt is teszteltem, de próbáljátok ki ..... ezeket nem érdemes húzni, és azt vettem észre , hogy az asus DC2T 270X nagyon érzékeny a memória húzásra... nekem alapon 29 fokos játék kőzbe 67fok.....
-
blu79
addikt
válasz
castiels #51057 üzenetére
Szia nekem Asus 270x-em van, és az Asus gpu tweak programmal lehet szabályozni de én inkább az msi aftrburnerrel szoktam állítani rajt ha valamit kell, vagy ha a hőmérsékleteket nézem, persze a ventiket is evel szoktam állítani ha nem automatikusan akarom hogy menjenek, régebben volt egy giga gts 450-em és az afterburnerrel állítgattam azon is mindent, szerintem azzal működnie kell
-
blu79
addikt
szia, hallottam, hogy másnak is van ilyen gondja evvel a kártyával, nekem is ez a kártyám van csak nem a sima, hanem az R9 270X DC2T, én nem tapasztaltam semmilyen problémát vele, nagyon jól működik, nekem is 10 percre van beállítva de visszajön mindig a képernyő egérmozgatásra, én is kíváncsi lennék mi áll a probléma hátterébe, lehet , hogy driver probléma???
-
blu79
addikt
válasz
Steve198310 #50764 üzenetére
szia, igen a patch-eket feltettem, és kösz neked is a választ
, amúgy nagyon simán és jól megy a játék csak ritkán akad megy egy pillanatra(ha autózok csak akkor szokta ezt csinálni). Azért gyanakodtam kicsit mert ez egy régebbi játék(maf2) és fürcsának tűnt ez a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest