- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Gainka #54270 üzenetére
Az igen.
"elhadjak" - nincs ilyen magyar szó, de még hasonló sem. Kicsivel több fogalmam van a játékokról, mint neked
Steve198310: Teszteltem, vazze! És FPS-t néztem (280X-nek minőségi beállításokkal 4-5FPS, azaz kb. 10% előnye volt a XT-hez képest, ami gyakorlatilag 0, mert nem látod, hogy 45 v. 50), nem MHz-et, mint az idióták. Annak a véleménye meg a legkevésbé sem érdekel, aki minden szart benyal a netről, vagy csak nem képes elolvasni, mi van egy grafikonon, vagy netán alá írva.
Szemlátomást az általam linkelt grafikonokat viszont egyik nagyokos észosztó sem nézte meg.
Sorra olvastam ITT és C topicban is az R9-esek különböző hibáiról, miközben 78x0 karikon egyik sem jelentkezett.(kezdjük pl. a BS errorral...
)
Nemt0m12: Végigtoltam BF4-et Afterburnerrel, tuninggal, 1x DX, aztán Mantle módban is, soha nem okozott problémát.
Ha ilyet tapasztaltál, ott user error van.
raubisoda: Ezt a hibát a C profil kézi konfigurálásával elkerülheted. Tegyél minden bővítésre/felülvezérlésre/kiváló minőségre, optimalizálásokat kapcsold ki. Anélkül DX és Mantle is kivághat, drivertől függően. 14.12 hotfixszel nálam működött, 14.12 Mantle dobott ki, 14.11b2 meg DX-ben.
szkink: ASUS-t szerintem sem. Nekem 2 HD4870-ből 3 volt rossz. Nem vicc, a 2. egy ugyanolyan hiba miatt gyárilag javított volt. 1x 1 Sapphire 3870-et kellett gariztatnom fél évesen. Újabbakról én sem hallottam rosszat.
bozont: Csak ezt nem hiszi el nekünk egyetlen FX-es sem, hiába írtuk le 1000X. Mondjuk nálam 6800K-ról váltva nem volt grafikai gyorsulás, de én minden grafikát maxon használtam 1080p, oda meg ezek alá a kártyák alá az is elég alapon.
Sarkadi: Alapból be sem jön a csempe, ha nem érintőképernyőd van. Fel kell tenni egy Classic Start menüt, aztán hadd szóljon, nem kicsit jobb, mint a W7. Nekem csak a jó skinek hiányoznak, W8-hoz az összes nem ér egy kupac szart sem.
-
-
marcus1
tag
válasz
Gainka #47559 üzenetére
Köszi a válaszokat. Én csak single gémek-el nyomom.
Még fel merült benne hogy esetleg itt aprón vennék egy Hd 7850 2gb-ot. az egy kis oc-el talán hozná a r7 265 v r9 270 szintjét? így azért olcsóbban jönnék ki és vannak még itt olyan hd 7850 esek amikre jó pár hónap gari van.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Gainka #41928 üzenetére
Nem fogok tudni CPU-t cserélni a közeljövőben. Ezért nemtudom mitévő legyek. Ennek az MSI kártyának jól bömböl a hűtése. Jó volna tudni hogy hány % ra kúszik fel játék alatt. Érdemes megnézni.
-
törölt tag
válasz
Gainka #39715 üzenetére
Nem!
Bekapcsolásnál felpörög a venti, de nem 100%-ra, csak mint normál használat kb 1000rpm-el,és le is áll, és 1-2 sec múlva újra felpörög,és akkor már normál üzemben működik.
Tehát nincs heli effektus meg hasonlók, és nem ellenkező irányba forog. Tehát,újra megkérdezem hogy tapasztalt e már valaki hasonlót.
Esetleg a tápcsatlakozót fordítva kötöttem be? Van annak sorrendi jelentősége? Mivel 2x6 tűs a táp csatija. -
asturel
őstag
válasz
Gainka #39715 üzenetére
Szerintem meg kizart, hogy ezek a ventilatorok tudnanak 2 iranyba forogni. De valaki igazan kiprobalhatna, hogy bekoti forditva, max leolvad
Mod..:azt tudom, hogy forditva kell bekotni, de atlag ventilator leolvad, ha forditva kotod be es nem foldel jol
Gondoltam ezen sincs specko ventilator, egyedul szervereknel lattam mar ilyen megoldast, soho pc-nel meg hallottam rola.
-
GergoHD
tag
válasz
Gainka #24767 üzenetére
Nekem már xfx videokártyám volt egy kis aranyos 5670 1gb személyében. Jó kis kártya volt nem lehetett rá panasz mondjuk akkoriban még nem voltam annyira ilyen hardverkedvelő/figyelő az volt a lényeg hogy menjen
nem is tuningoltam rajta. Most februárban jött el az ideje hogy lecseréljem és azóta figyelem ezt a topikot is mivel ilyen kártyát vettem.
Na 1 szó mint száz szerintem jó kártyák bár én még nem láttam itt senkit ilyen darabbal így nem tudom hogy van e valami bajuk.(#24788) proci985 Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest