- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus1
tag
válasz
raubisoda #54580 üzenetére
az adatlapodon néztem azt hittem az van még.
Hát arra jutottam ha nem tudom programokkal ki tesztelni mennyi fesz. kell neki felesleges hasraütés szerűen bios-okat írogatni hozzá és szar-kodni vele napokig sztem el adom aztán veszek egy hd 7870 v R9 270-et most elég olcson vannak HA-on.
-
marcus1
tag
válasz
Steve198310 #54577 üzenetére
köszi
már sokszor használtam ezt a progit régi ati kártyáimnál.Nem tudom melyik állás melyik
mert két állítási lehetőség van de leírás nincs sehol hozzá.
-
marcus1
tag
melyik programmal írtad át a biost?
-
marcus1
tag
hát sajnos a rbe7 el sem működik azt írja ki vrm unknown
ennyit erről sztem vga-t cserélek.
-
marcus1
tag
helló valaki tudja miért nem állítja át a feszültséget egyik program sem a sapphire hd 7850-en? Be állítottam a sapphire trixx-el és az msi afb.-el is 1100 mv-ot de ugyanúgy gyári 1138 mv-on működik a kártya.
-
marcus1
tag
Helló vettem egy Sapphire hd 7850 dual x et
valaki tudja mi a tetején az a pici fekete kapcsolo?
-
marcus1
tag
helló valaki meg tudná nekem mondani hogy mennyi a HD 7850 hűtőjének a furattávja?Mert van egy Alpenföhn Heidi-m az jó lenne rá?
-
marcus1
tag
helló valaki meg tudná nekem mondani hogy mennyi a HD 7850 hűtőjének a furattávja?Mert van egy Alpenföhn Heidi-m az jó lenne rá?
-
marcus1
tag
válasz
Dark KillerX #47587 üzenetére
Neked a hd 7850 az 2gb-os volt? mert olvastam hogy az 1 és 2 gb-ososk közt nincs fps különbség de a mikró laggok el kerülhetők 2gb os karikkal a vram gyorsabb el érése miatt.
-
marcus1
tag
válasz
Dark KillerX #47575 üzenetére
Te milyen felbontáson játszol?nekem 1680x1050 re kellene,és ki próbálnám minél több élsimítás MSAA és hasonló beállításokat játékokban. Gondolom "kiegyensúlyozottabb kártyának érzem a 270-es karit" ha egy jelenetben sok a megjelenítendő részlet akkor is simábban megy a játék?
Gainka
Hát jó lenne ha tudnék spórolniazt a pénzt esetleg más alkatrészbe tehetném.
-
marcus1
tag
válasz
Gainka #47559 üzenetére
Köszi a válaszokat. Én csak single gémek-el nyomom.
Még fel merült benne hogy esetleg itt aprón vennék egy Hd 7850 2gb-ot. az egy kis oc-el talán hozná a r7 265 v r9 270 szintjét? így azért olcsóbban jönnék ki és vannak még itt olyan hd 7850 esek amikre jó pár hónap gari van.
-
marcus1
tag
helló.mindenki kis segítség kellene nem nagyon követtem a HD 7850 -et mostanában .Érdekelne hogy a BS probléma mindig fen áll ezzel a kártyával vagy már esetleg javították? Vagy esetleg ha ilyen kártyát veszek és elő jön ez a probléma akkor Bios frissítésél meg lehet oldani?De érdekelne még a sima R7 270 .ezzel a kártyával minden rendeben vagy esetleg ezzel is van gond. Pld: Driver vagy BS?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest