Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pengwin
addikt
válasz
Ciccuka #56161 üzenetére
Ha tényleg új GPU lesz rajta és nem megint valami átnevezés, akkor megéri.
Kivéve, ha drasztikusan csökken a GPU számolóegységeinek száma (pl. 1280 helyett 768), mert akkor nagyon sokat kell gyorsulnia a GCN4-nek ahhoz, hogy ezt visszahozza.
Én is az új kártyákra várok a garanciáztatással, hátha kedvezőbb feltételek mellett cserélik/javítják a kártyámat. -
gyenesmartin
őstag
válasz
Ciccuka #55234 üzenetére
Csak d-subal tudtam eddig kipróbálni. Majd valamikor elviszem ismerősöm gépébe, hogy dvi-on is csinálja-e ezt.
Így, hogy visszaolvasok a fórumban nekem az jön le, hogy a gcn nem szereti az analóg kimenetet.
Bár mondjuk az előző kártyámnál (HD 5770)-nél is csinálta, de azt alig lehetett észrevenni. -
CirrMee
addikt
válasz
Ciccuka #54880 üzenetére
Idegesíted te magadat...
Aztán mesélj, mit nem adtak ki akkor? Valami telepíthető MP3 vagy fotosoppingolt' cicás képet találtál ott, ahol én pl működő drivert? Vagy a te önkényesen átfabrikáltad a driver fogalmát, hogy ami nem WHQL, az már nem is lehet driver?
Én működő drivert töltöttem le az adott linkről, ami köszöni szépen, de jól működik. Használni szeretném, tökéletesen működik, és nálam nem vallás, hogy csak WHQL drivert kaphat a gép.U.i.: az asszony gépében lévő, állítólag elég válogatós HD7790 is hiba nélkül dolgozik vele.
-
bozont
veterán
válasz
Ciccuka #54880 üzenetére
Mondjuk azt elmondhatná már valaki, mivel tud többet egy WHQL driver hogy ennyire megy a sírás érte. Nem egyszer volt már komolyabb probléma ilyennel is és nem csak AMD oldalon.
A másik meg, én még mindig a 14.4-est használom és nagyon jól működik, egyelőre nem találkoztam semmi indokkal a váltásra. A GTA5 is szépen fut vele pl. -
raubisoda
senior tag
válasz
Ciccuka #54788 üzenetére
AMD Catalyst 15.5 BETA (14.502.1014.1001 May 14) ezen ne múljon
-
CirrMee
addikt
válasz
Ciccuka #53098 üzenetére
Lehetne alacsonyabb is, bár azt nem tudjuk, százalékosan mekkora kakaót kap a hűtőventi. Ha viszonylag keveset, akkor nem gond, ha viszont már most is pörög szinte maxon, akkor az nyáron saccra +10°C lesz majd (vagy még több), feltételezve most 20°C körüli szobahőmérsékletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged